Lap wrote:
Τα παλια με 6 ταχυτητες που τα ειχαν σε ταξι πηγαν αρκετα καλα. Κατι 300αρες τα εβγαζαν. Σε χιλιαδες χιλιομετρα.
Τωρα εχω δει και με 800.000 σε ταξι που ειπε οτι το εκανε ανακατασκευη σε selwnoids κτλ αλλα οκ... Καπου το ειχε στείλει ελεγε ο ταξιτζης δεν θυμάμαι που....
Ομως,τοσα πολλα ποιος θα πιάσει;.
Στο νεο..... Δεν ξερω.
γυρε για ντι ες τζι μιλας? εισαι σιγουρος? αυτα ειναι χιλιομετρα μετατροπεα ροπης, οχι ντι σι τζι. και τα 6αρια υγρου καιγανε δισκους αλλα στα 100k πλην αν τα ζοριζες σε ανηφορα που μπορει να σου εβγαζε θεμα στα 30 μετρα. το εχω μαθει δη χαρντ γουέι. τα πρωτα 7αρια η πρωτη φορα που αλλαζες ηταν στα 10-15-30k και μετα 100k. και νεο παντως ντι ες τζι εχω αλλαξει με θεμα. δεν νομιζω να φταινε βεβαια οι φαβαιοι αλλα η φυση της κατασκευης γιατι ειναι κοινο προβλημα παντου σε ολους. και αν εισαι φραγκουα το αντεχεις σε ζμπορτ ακριβο, σε κ.σ. χωνεις τα διπλα και πανω απο οτι θα εδινες για δισκοπλατο και σε λιγοτερα κουμου. απο την αλλη ειναι φθηνη, πολυ σμουθ λυσις και περνας μελι μεχρι να ερθει η ιντεραμερικαν οδικης.
Κοιτα ρωτουσα πριν χρονια ολους τους ταξιτζηδες με octavia/passat. Μια εποχη δεν ειχα αυτοκινητο και επαιρνα μερα παρα μερα ταξί. Οποτε πετυχαινα αυτοματο ξεκινουσα τις ερωτησεις. Τους επριζα τους ανθρωπους. Ολοι ελεγαν πως τα 6αρια υγρου τυπου εβγαζαν ανω των 250.000 300.000 χωρις βλαβη. Καποιοι ελεγαν οντως πως αλλαζαν δισκους σε αυτα τα χιλιοκετρα αλλα κοστιζε λιγο παραπαξω απο τα χειροκίνητα. Ενα ταξι το ειδα με 800.000.... Ρωτουσα αντεξε τοσα χιλιομετρα το αυτόματο;;; μου ειπε οχι και οτι εκανε ανακατασκευη και οτι γενικα δεν βγαζουν λιγοτερα θεματα απο τα απλα αυτοματα.
Μεγαλα προβληματα μαλιστα ειχαν τα 4αρια των psa και της aisin. Αυτο το ακουσα απο αρκετους.