-
Για το aircross???? Τι αγριοφωνάρα να ακούσεις??? Γιατί το έχεις έτσι άστρωτο, ακούνητο κλπ???
'Αν δε σου αρέσει πούλα το όπως το πούλησα και εγώ, πες του . Αν ξαναπάρεις θα πάρω τους μπάτσους 'και κλείσε το τηλέφωνο!
-
Τι να πω ρε φίλε; Στην Ελλάδα ζούμε. Στη χώρα των τρελών και των ψυχάκιδων.
Αν μπλέξεις άκρη δεν βρίσκεις. Ούτε με μπάτσους, ούτε με δικηγόρους, ούτε με τίποτα.
-
Οχι το βλεπω ακρως λογικο να τον παρουν τηλεφωνα και να τον βρισουν.
Σου λεει ο τυπας ή τύπισσα, εγω το πηρα μεταχειρισμένο διοτι θελω να εχει 'ανοιξει' ο κινητηρας του και να το παρω, να το ξεσκιζω στις εθνικες οδους.
Τώρα, πρεπει να το πγαινω σταδιακα και προσεκτικα για καποια χιλιομετρα.
Αν ηθελα σχεδον μηδεν χιλιομετρα θα επαιρνα καινούργιο του κουτιου.
Οποτε, με ποιο δικαιωμα εσυ κυριε κανεις δυο γυρους του τετραγωνου σου και μετα το πουλας σε εμας τους αγοραστες μεταχειρησμενων;;
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;
-
Καλημέρα,
Με ενδιαφέρει η αγορά μικρου αυτόματου. Παρακαλώ θα ήθελα γνώμες θετικές ή αρνητικές για τους κάτωθι εμπόρους:
-
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ στην Νίκαια.
-
VIAMAR SA στην ιερά οδό.
-
Αφοι Κυρίτση ΟΕ (αντιπροσωπία Hyundai στην Λαμία)
-
stock center.
Σας ευχαρηστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
-
-
Μόνο θετικά για την τέταρτη επιλογή. Πρέπει να είναι όαση ανάμεσα στον βούρκο των Ελλήνων μαντράδων.
-
το ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ...που αντί να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τον καταναλωτή ,ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΜΠΟΡΟ στην γρηγορίου λαμπράκη στη νίκαια...που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπάλου να γραφτεί το ονομα τού εμπόρου ????? λόγω προσωπικών δεδομένων ....τόσο μπουρδ@λο χώρα εχουμε καταντήσει που ο ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ να εχει περισσότερα δικαιώματα απο το θύμα....οι υπόλοιποι αυτοκινητοεμποροι στην γρηγορίου λαμπράκη (και εχει παρα πολλούς) ΔΕΝ θα ΕΠΡΕΠΕ να αντιδράσουν ? γιατί τούς παίρνει ΟΛΟΥΣ η βρωμιά τώρα .....
.
-
Δυστυχώς όλα αυτά είναι γνωστά χρόνια και δεν αλλάζει κάτι και δυστυχώς αφορά την πλειοψηφία των εμπόρων. Για αυτό έχουμε γράψει πολλές φορές προσοχή και καλός έλεγχος. Είναι τόσο έυκολο να γίνει η απάτη και τόσο δύσκολο να αποδειχθεί, που πρακτικά είναι αδύνατον να τιμωρηθούν οι έμποροι.
-
το ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ...
...είναι και αυτό στην κλίκα ανέκαθεν...
-
manolis67 wrote:
το ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ...
...είναι και αυτό στην κλίκα ανέκαθεν...
Έτσι ακριβώς. Κράτος ανύπαρκτο.
Και όχι μόνο στο συγκεκριμένο θέμα, υπάρχει αρμονία σε όλη τη λειτουργία του κράτους.
Με τις εκλογές και την αλλαγή των κυβερνήσεων δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα, καθώς η αιτία είναι βαθύτερη.
Πρέπει να είμαστε πολύ πολύ προσεκτικοί, όσο μπορεί να γίνει αυτό με βάση τις γνώσεις και τις άκρες που έχει ο καθένας μας.Και μια ιστορία για παραδειγματισμό.
Είχα πει σε 10-15 άτομα ότι ψάχνω ένα αυτοκίνητο μέχρι 3.500 €, καλό κλπ κλπ.
Edit : Αυτό μην το κάνετε ποτέ !!! Όποιος το ακούσει και πουλάει αυτοκίνητο, εάν το πουλάει ας πούμε 3.000 €, μόλις σας ακούσει θα σας πει αμέσως ότι η τιμή του είναι 3.500 €.
ΜΗ λέτε ποτέ τιμή, να λέτε ψάχνω ένα τέτοιο αυτοκίνητο, ΠΟΤΈ τιμή ή μια σκοτωμένη τιμή. Όσο ζεις μαθαίνεις.Λοιπόν μέσω κολλητού !! μιλάω με μηχανικό απολύτου εμπιστοσύνης του κολλητού. Του λέω το ποίημα ... αυτοκίνητο, μικρό, για το γιο, μέχρι 3.500 € κλπ κλπ.
Την άλλη μέρα μεσημεριάτικα έχω κλήση από το μηχανικό, με τρεμάμενη φωνή, αγχωμένη και άκρως εμπιστευτικό ύφος ακούω. Έχω ένα GOLF VI του 2002, με λίγα χιλιόμετρα, καθαρό, τζάμι, με μόνο 3.500 €. Το παλικάρι το δίνει 3.700 € αλλά για σένα θα το πάρουμε τρεισήμισι. Πες μου τώρα να το κλείσουμε γιατί το βλέπουν και άλλοι δύο.
Ψιλό σαστισμένος του λέω, κάτσε λίγο να το δούμε, να το ελέγξω ( σε δικό μου μηχανικό εννοείται ), να κλείσουμε ένα ραντεβού, κάτσε λίγο να το σκεφτώ.
Αυτός εκεί, το αμάξι είναι καθαρό, θα το χάσουμε κλπ. Ρε συ του λέω, πώς θα κλείσω ένα αμάξι χωρίς να το δω ?Βάζει λοιπόν το γιο του και μου στέλνει στο viber 7-8 φωτογραφίες. Το αμάξι πένα, γυαλίζει κλπ. Όπως κοιτάζω μια φωτογραφία με την πίσω όψη, πέφτει το μάτι μου στην πινακίδα. Πως μου κόβει εκείνη τη στιγμή και παίρνω τον ασφαλιστή μου ( φίλος 20 χρόνια και πρώην συνάδελφος σε άλλο αντικείμενο ). Του δίνω την πινακίδα και με παίρνει πίσω σε 5 λεπτά. Το αμάξι μου λέει έχει μια δήλωση με ζημιά 6.500 €, μια με 2.500 € και επίσης έχει ατύχημα, έχει χτυπήσει πεζό !!!!! και κάτι άλλα πιο μικρά !!!
Η άλλη πλάκα ήταν ότι ο ασφαλιστής μου είχε GOLF IV GTI για πάνω από 10 χρόνια !!!!!!!!! και μου λέει ότι GOLF IV κάνουν κάτω από 3.000 €. Για δε το συγκεκριμένο - ευκαιρία, ΜΑΚΡΙΆΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!Παίρνω το μηχανικό την άλλη μέρα, του λέω ότι το αμάξι είναι 1.6 ( ξέχασα να το αναφέρω ) και δε θέλω τόσα κυβικά και έχει κάνει και κανά δυο ζημιές κλπ.
Εντάξει μου λέει, κανά φτερό κλπ αυτά δεν είναι ζημιές. Του λέω άστο θα το σκεφτώ και ησύχασα ........ -
Μέχρι να σκάσει η ιστορία με τα χλμ στο ΚΤΕΟ , όλη η αγορά έπαιρνε γραμμή από τα σαπάκια . Είχες ένα καλό αμάξι και έπαιρνε ο εξυπνάκιας αγοραστής τηλέφωνο και σου έδινε προσφορά την χαμηλότερη τιμή που είχε σαπάκι και ακόμα πιο κάτω .
Αποτέλεσμα όλοι να τα δίνουν ανταλλαγές και οι έξυπνοι να παίρνουν τα σαπάκια .
Τώρα να πούμε την αλήθεια , πόσοι που έχουν καλά αμάξια τα σκοτώνουν για 2-3 χιλιάρικα . Εκτός αν είναι πολύ παλιά .
-
το ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ...που αντί να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ τον καταναλωτή ,ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΑ τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΜΠΟΡΟ στην γρηγορίου λαμπράκη στη νίκαια...που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ δια ροπάλου να γραφτεί το ονομα τού εμπόρου ????? λόγω προσωπικών δεδομένων ....τόσο μπουρδ@λο χώρα εχουμε καταντήσει που ο ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ να εχει περισσότερα δικαιώματα απο το θύμα....οι υπόλοιποι αυτοκινητοεμποροι στην γρηγορίου λαμπράκη (και εχει παρα πολλούς) ΔΕΝ θα ΕΠΡΕΠΕ να αντιδράσουν ? γιατί τούς παίρνει ΟΛΟΥΣ η βρωμιά τώρα .....
Αν υπάρχει κάποιος έμπορος που ΔΕΝ κλέβει πολύ, θα είναι η έκπληξη!
Και μάλλον απέναντι σε αυτόν θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι, επειδή χαλάει την πιάτσα...
-
Θέλω να αγοράσω επαγγελματικό αυτοκίνητο 3ετιας από την Γερμανία με 50-60.000χμ. Για μεγαλύτερη σιγουριά θα το πάρω από αντιπροσωπεία της mercedes. Η τιμη του αυτοκινήτου είναι 1000-2000€ ακριβότερη αλλά πιστεύω ότι το αμάξι θα είναι καλό. Στην αρχή σκεφτόμουν να πάω μόνος μου και να το φέρω οδικώς αλλά δεν μιλάω Γερμανικά και πιστεύω ότι θα είναι δύσκολο να συνεννοηθώ.
Απ'οτι βλέπω στην Ελλάδα δύο είναι οι αξιόπιστοι έμποροι που φέρνουν αυτοκίνητα. Carsforyou και carbrokers. Έχει κανείς άποψη για τους συγκεκριμένους; Το αμάξι είναι ένα mercedes vito. Στην Ελλάδα τα τριετίας κοστίζουν 16000+ και χωρίς ΦΠΑ, οπότε με ΦΠΑ πάνε πάνω από 19000€ και έχουν και πάνω από 100.000χμ. Στην Γερμανία βρίσκω με 15000€ και με τα μισά χιλιόμετρα ΜΕ τον ΦΠΑ. Ο εκτελωνισμος θα κοστίσει 1200€ αν τα υπολογίζω σωστά.
-
http://autotrovas.carwall.gr/car/used/fiat-panda-2017-1250cc-48195
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Βρήκα αυτό το panda στα 7150 μοντέλο του 2017 με 119.000 χλμ στον έμπορο Auto Trovas στο Χαλάνδρι.
Γνωρίζει κάποιος σχετικά με τον έμπορο αυτόν και αν η τιμή είναι καλή ή πολύ μικρή για το ανωτέρω όχημα;
-
2017 + 4 = 2021...
Δηλαδή το Παντάκι είναι μάλλον είναι από leasing (εσωτερικού ή και εξωτερικού) αφού μόλις έκλεισε 4ετία. Είναι και λευκό, κλασσική περίπτωση. Που σημαίνει ότι αν είναι από leasing θα βγάλει τώρα πρώτη φορά χαρτί ΚΤΕΟ που σημαίνει ότι εύκολα μπορεί να έχουν γυρίσει χιλιόμετρα και να πάει στο ΚΤΕΟ με τα γυρισμένα χιλιόμετρα. Φυσιολογικά αν του ζητήσεις τώρα χαρτί ΚΤΕΟ δεν θα έχει να σου δώσει.
Ο Τροβάς είναι χρόνια στην περιοχή, τώρα τελευταία φέρνει και εισαγωγής. Σίγουρα πέφτει πινέλο στα αυτοκίνητα και κάποια που τα είδα από κοντά προχειροδουλειές. Κάποια είναι ιδιωτών επειδή κάνει ανταλλαγές.
Εντάξει, ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Αν σου επιτρέψεις να το πας σε συνεργείο για έλεγχο τότε ίσως και να αξίζει. Αν και έχω ακούσει ότι δεν επιτρέπει έλεγχο σε συνεργείο, ούτε καν ένα γρήγορο test drive.
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά. Από μαντράδες στη Λάρισα έχει κάποιος άποψη;
-
Στο mobile.de οι Γερμαναράδες εχουν ρίξει τις τιμές στο ναδίρ μάλλον εξαιτίας του covid. Πουλάνε bmw 320d με 8000ε , mercedes c class 2016 με 9000ε , bmw 116d 2017 με 6000ε.. Αν είχα φίλο απο Γερμανία θα του έστελνα λεφτά να παει να το πάρει και να μου το στειλει.
-
Στο mobile.de οι Γερμαναράδες εχουν ρίξει τις τιμές στο ναδίρ μάλλον εξαιτίας του covid. Πουλάνε bmw 320d με 8000ε , mercedes c class 2016 με 9000ε , bmw 116d 2017 με 6000ε.. Αν είχα φίλο απο Γερμανία θα του έστελνα λεφτά να παει να το πάρει και να μου το στειλει.
Μόνο που οι Ελληναράδες δεν έχουν ρίξει το τελωνείο (αντίθετα το έχουν αυξήσει), οπότε θα σε περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη όταν πάς να το εκτελωνίσεις. Ειδικά όταν δουν BMW, MB κλπ, κάνουν Ευρώ τα μάτια τους!
-
Κοίταξε πρώτα τι τελωνείο θα πληρώσεις!!! Είχα την ίδια σκέψη με σένα αλλά πήρα φίλο και όταν μου είπε το ποσό για εκτελωνισμό απογοητεύτηκα...
-
Ηθελα να μοιραστώ εδω την εμπειρία που έχω με ένα συγκεκριμένο έμπορο στην Αγία Παρασκευή, κυρίως για να αποτρέψω άλλους.
Ο εμπορος λέγεται S-cars, link εδω: https://s-cars-sa.car.gr/cars/
Τελη Νοέμβρη, με υποτίθεται 'black friday' προσφορά πληρώσαμε για ένα μεταχειρισμένο αμάξι αφού το πήγαμε και το τσεκαρμαε σε συνεργείο φίλου. Σήμερα, 2 μήνες μετά και ακόμα το περιμένουμε. Ο υπεύθυνος της αντιπροσωπείας, ένας αγενής τύπος που μόνο για πωλητής δεν κάνει, λέει σε καθημερινή βάση ότι θα το στείλει στις επόμενες 2-3 μέρες και ποτέ δεν έρχεται. Με αποκορύφωμα μάλιστα να ενοχλείται όταν τον ξαναπαίρνεις τηλέφωνο για να ρωτήσεις γιατί δεν ήρθε. Μείνετε μακριά.
Υπαρχει κάτι που μπορώ να κανω? Τι θα κάνατε στη θέση μου? Να ζητήσω πίσω τα χρήματα μου?
-
COPA CAR κανενας εχει αποψη?
-ευχαριστω
Έμποροι μεταχειρισμένων