Dublin wrote:
Mastoras78 wrote:
Καλησπέρα Tigana, το nick απο τον παλιό Γάλλο διεθνή ποδοσφαιριστή εμπνέεται ?
Θα έλεγα οτι βγάζει μάτι ότι τα αμάξια που αναφέρεις τα έχεις μελετήσει δεί και ψάξει διεξοδικά.. Ξέρεις τα υπέρ και τα κατά τους και η αλήθεια είναι ότι έχουνε αρκετές διαφορές που τις έχει εντοπίσει. Για να γράφεις όμως σε αυτό το topic φαντάζομαι η καρδιά σου ανήκει στο Puma..
Στη θέση σου θα πήγαινα μια 2η βόλτα με όλη την οικογένεια να σιγουρευτώ ότι μου κάνει όσον αφορά το κομμάτι της πρακτικότητας. Αν δείς ότι δε κάνεις σοβαρούς συμβιβασμούς προχώρα άφοβα.
Εμένα και τα τρία μου αρέσουν, τα θεωρώ εξαιρετικά για διαφορετικούς λόγους, μαζί με το πιο ακριβό T Roc στην κατηγορία τους.
Το 2008 όχι, Μάστορά μου;!
Εγώ θα έλεγα ότι το τοπ3 στην κατηγορία είναι 2008/Puma/Captur, πάντως.
Σωστά Μάστορα, κατράμι τα καλοκαίρια τέλη δεκαετίας 80 που ήμουν δημοτικό, με φώναζαν Τιγκανά κ έμεινε. Όντως τα έχω ξεψαχνίσει, χωρίς να έχω τις γνώσεις που έχουν πολλά παιδιά εδώ μέσα αποτι έχω διαβάσει. Παρόλο που το έχω ψάξει δε βγάζω άκρη. Επειδή θέλω σε αυτόματο κ όχι τη βασική έκδοση σε κάποιο αυτοκίνητο, γι αυτό δεν έχω αναφέρει τ-ροκ (Κ λόγω εγγύησης) 2008 κ καπτιρ. Ως κάτοχος 3θυρου φοκους από το 2003,ναι η καρδιά μου χτυπάει στο πούμα αλλά κοντεύω 38 κ δε θέλω να διαλέξω μόνο με βάση το συναίσθημα.
Πολύ σωστός, δες το Puma αν νιώθεις Puma-κιας, το Kamiq δεν θα σου βγάλει πολλά συναισθήματα, απλά θα χωρέσει περισσότερα στο χώρο επιβατών!
Το CHR πιστεύω ότι είναι από τα ομορφότερα C suv, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να χωνέψω τη πίσω σπηλιά και το δυσανάλογο χώρο αποσκευών.
Νομίζω και τα 2 που έχεις επιλέξει έχουν το ίδιο θέμα στους χώρους πίσω, οπότε κοίτα τα χωροταξικά και διάλεξε. Εγώ δεν θα 'έμπλεκα' με VAG αυτόματο, και επίσης πιστεύω ότι το Kamiq είναι αδιάφορο σχεδιαστικά, αλλά εγώ δεν είμαι εσύ, μπορεί να σου κάνει.
Αν κάνεις και πολύ πόλη, ίσως το Toyota έχει το προβάδισμα ΚΑΙ σε καταναλώσεις, ενώ είχε πρόσφατα facelift που διόρθωσαν διάφορα μικρά ενοχλητικά μικροθεματακια από την πρώτη έκδοση.
Επίσης είναι λίγο μεγαλύτερο το Toyota, αν αυτό σου λέει κάτι.
Σημείωση: εμείς που θυμόμαστε τον Tigana δηλαδή γέρασαμε;!