-
Πάρτε βρε iPhone να βρείτε την υγεία σας. Δε σπάει, δε χαλάει, απλά δουλεύει...η Honda των κινητών δηλαδή!
-
Αυτοκολητακι μηλου θα βαλω πισω και θα παρω android...
Παντως οντως apple εχω βαλει στο μστι, το tablet ομως, το 13 αρι, για δουλεια ομως. Σε κινητο δεν θελω τοσα πολλα λεφτα ετσι χύμα.
-
Πάρτε βρε iPhone να βρείτε την υγεία σας. Δε σπάει, δε χαλάει, απλά δουλεύει...η Honda των κινητών δηλαδή!
Για εκεί το πάω.
-
Όποιος πάρει iPhone μην ξεχάσει να αγοράσει τον έξτρα φορτιστή γιατί μάλλον το 1κ δεν επαρκεί, 'δεν βγαίνουν' οι άνθρωποι για να διαθέσουν πακέτο all-inclusive!! Αχαχαχα. Sorry για το off-topic.
-
Δε χρειάζεται. Θα φορτίζει στο civic!
-
Όσοι έχετε iPhone δείτε λίγο το sar. Παραθέτω σχετικό https://www.flash.gr/tech/1568659/kinita-aktinobolia-sar-i-lista-toy-2020
-
Τα iPhone - δυστυχώς - πάντα ήταν στο άνω όριο, δεν ξέρω όμως τον λόγο.
-
χαχαχα, με το sar με γύρισες 10 χρόνια πίσω! Από τότε έχω να ακούσω για αυτό.
πάλι δε μας απασχολεί! Έχουμε αυτή τη φοβερή τεχνολογία που τη λένε bluetooth και μιλάμε από το ηχοσύστημα του αμαξιού! Αυτά τα κόλπα μόνο η Honda παιδιά!
(Καμιά φορά ξεχνάω το κινητό στο μπουφαν στο πορτμπαγκαζ και πάλι δε μου λείπει κάτι)
-
Όποιος πάρει iPhone μην ξεχάσει να αγοράσει τον έξτρα φορτιστή γιατί μάλλον το 1κ δεν επαρκεί, 'δεν βγαίνουν' οι άνθρωποι για να διαθέσουν πακέτο all-inclusive!! Αχαχαχα. Sorry για το off-topic.
Το 12 mini 64 πάει στα 700 περίπου χωρίς ΦΠΑ. Πολλά είναι για τηλέφωνο.
-
χαχαχα, με το sar με γύρισες 10 χρόνια πίσω! Από τότε έχω να ακούσω για αυτό.
πάλι δε μας απασχολεί! Έχουμε αυτή τη φοβερή τεχνολογία που τη λένε bluetooth και μιλάμε από το ηχοσύστημα του αμαξιού! Αυτά τα κόλπα μόνο η Honda παιδιά!
(Καμιά φορά ξεχνάω το κινητό στο μπουφαν στο πορτμπαγκαζ και πάλι δε μου λείπει κάτι)
Έτσι όπως τα λες. Βλέπω κάτι άλλους στο δρόμο να οδηγούν με την τεράστια μπακατελα στο αυτί...Tragic
-
Έτσι όπως τα λες. Βλέπω κάτι άλλους στο δρόμο να οδηγούν με την τεράστια μπακατελα στο αυτί...Tragic
Αυτοί είναι απαράδεκτοι μ@λ@κες που ρισκάρουν την ασφάλεια τους και όλων όσων κυκλοφορούμε πλάι τους! Ακόμη και παλιότερο αυτοκίνητο αν έχει κάποιος, υπάρχουν πάμφθηνα κιτ bluetooth ανοικτής ακρόασης για να κάνει την επικοινωνία του με ασφάλεια.
-
Sabas_Thess wrote:
Ναι το ειδα. Χαμος στο internet με τη samsung να διαφημιζει τη ναυαρχιδα της και στο τελος να λεει .....ναι περιλαμβανει και φορτιστη.
Αχαχαχαχαχαχα
-
vasilas wrote:
Sabas_Thess wrote:
Ναι το ειδα. Χαμος στο internet με τη samsung να διαφημιζει τη ναυαρχιδα της και στο τελος να λεει .....ναι περιλαμβανει και φορτιστη.
Αχαχαχαχαχαχα
Το note 8 που το έχω 2 χρόνια έχει γίνει απαράδεκτο με τις καθημερινές υποβαθμίσεις. Σε σημείο ορισμένες φορές να σε παίρνουν τηλέφωνο και να μην έχει στην οθόνη κουμπί να απαντήσεις. Έχει μαύρη οθόνη. Σκουπίδι των 700 ευρώ. Ποτέ ξανά Samsung γιατί δεν σε σέβεται μόλις βγάλει το επόμενο.
-
Lap wrote:
vasilas wrote:
Sabas_Thess wrote:
Αχαχαχαχαχαχα
Το note 8 που το έχω 2 χρόνια έχει γίνει απαράδεκτο με τις καθημερινές υποβαθμίσεις. Σε σημείο ορισμένες φορές να σε παίρνουν τηλέφωνο και να μην έχει στην οθόνη κουμπί να απαντήσεις. Έχει μαύρη οθόνη. Σκουπίδι των 700 ευρώ. Ποτέ ξανά Samsung γιατί δεν σε σέβεται μόλις βγάλει το επόμενο.
Μάλλον έπεσε καμμία 100 φορές κάτω και τα έφτυσε. Άμα το παίρνουν και τα μικρά.
-
vasilas wrote:
Lap wrote:
vasilas wrote:
Sabas_Thess wrote:
Αχαχαχαχαχαχα
Μάλλον έπεσε καμμία 100 φορές κάτω και τα έφτυσε. Άμα το παίρνουν και τα μικρά.
Έχει πέσει κάτω αλλά δεν είναι από αυτό. Είναι κόλλημα στο λειτουργικό. Όταν έχει μαύρη οθόνη κλειδώματος σε εισερχόμενη κλίση, αν ξεκλειδώσει και κατέβει το control panel σου έχει μετά μπουτόν απόρριψης ή απάντησης. Άλλες φορές πάλι σε εισερχόμενη κλίση παίζει ο ήχος διακεκομμένα. Ότι να ναι, αισχος.
Χθες πήγαινα βόλτα με το civic χαμηλές στροφές και ταχυτητα, δηλαδή 2-3 με 1.500- 2.000 στροφές και ταχυτητα από 25 έως 40 σε επαρχιακό δρόμο. Κάποια στιγμή βλέπω το knock control να έχει ανέβει στο 0,52. Κανονικά με 100ρα βενζίνη παραμένει στο 0,49 ακόμη κι ανά ανοίξεις 2 ή 3 μέχρι 6.000 στροφές. Τι να γίνε; Χαμηλή ποιότητα καυσίμου ή πυρρακια με 3τη; Εξωτερική θερμοκρασία 17 και θερμοκρασία μετά το intercooler 32 άρα δεν ήταν θέμα θερμοκρασίας
-
ΕΧΕΙ ΤΟ CIVIC KNOCK CONTROL ως ενδειξη στην οθονη ;;;;;;;;
-
ΕΧΕΙ ΤΟ CIVIC KNOCK CONTROL ως ενδειξη στην οθονη ;;;;;;;;
Μόνο αν έχεις βάλει ktuner ή hondata flash
-
Καλησπέρα
Σήμερα στην επιστροφή από βόλτα μου άναψε η ένδειξη χαμηλής πίεσης ελαστικών ,σταμάτησα σε βενζινάδικο ,αν κ με βάση το manual πρέπει να είναι κρύα στον έλεγχο εμένα ήταν αρκετά ζεσταμενα , αλλά η πίεση ήταν σε όλα η ίδια κ πιο ψηλά απ' το 32 που τους βάζω λογικά λόγω της θερμοκρασίας.Θα τα δω κ κρύα αλλά η ένδειξη πως σβήνει?Κοίταξα το manulal αλλά με μπέρδεψε.
-
Έχεις ένα πολύ καλό τηλέφωνο, που το iphone που κοστίζει μια περιουσία δεν το φτάνει.
Αν όντως έχει βλάβη και δεν έχουν περάσει οι 24 μήνες να το πας στο σέρβις της samsung, ακούω πολύ καλά λόγια για την υποστήριξη.
Πριν το πας όμως, κάνε αναβάθμιση σε τελευταία έκδοση (μάλλον θα έχεις κάνει ήδη) και μετά να του κάνεις ένα hard reset και μάλλον θα λυθούν τα προβλήματά σου.
**
**
(στη συνέχεια απέφυγε να εγκαταστήσεις διάφορα wallpapers, screensavers και διάφορες γτπ εφαρμογές.)
Yπάρχουν και κάποιες βασικές συμβουλές για να το κάνεις λίγο πιο γρήγορο ή για troubleshooting.
Τα iphone είναι απλά πιο ακριβά, πιο απαιτητικά και δεν είναι απροβλημάτιστα όπως ίσως νομίζεις όταν απογοητευτείς από μια δυσκολία στο Android. Μπορεί πριν 10 χρόνια να ήταν 'καλύτερα' πλέον όμως έχουν μείνει πίσω και είναι σαν τα πρίμιουμ αυτοκίνητα, τα ίδια πράγματα κοστίζουν πολύ ακριβότερα χωρίς λόγο και με περισσότερους περιορισμούς. Μόνο κάποιοι αδαείς που θέλουν ένα αντικείμενο μόδας και όσοι advanced users έχουν κολήσει στο περιορισμένο περιβάλλον της Apple από συνήθεια, δεν το αναγνωρίζουν...
-
Καλησπέρα. Κανε βαθμονομιση. Ετσι νομιζω λεγετε κ θα σβησει
Νέο Honda Civic 2017