-
Dublin wrote:
Δεν τα ξέρω καλά, αλλά γιατί λέτε ότι είναι πολύ ακριβό το Xceed; Καλές μου φαίνονται οι τιμές του.
Είναι ίσως το μοναδικό καθαρό C crossover, έχει κυκλοφορήσει μόλις ένα χρόνο πριν, περιέχει σχεδόν τα πάντα από την δεύτερη έκδοση, με τους πιο σύγχρονους κινητήρες που έρχονται θα είναι ακόμη πιο Ευρωπαϊκό.
Το αντίστοιχο Focus Active πόσο έχει; Να πω ότι θεωρώ το Xceed πιο ποθητό και πρακτικό σε όλους τους τομείς.
κοίτα Dublin εγω που κοιτάζω για diesel γενικά αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχει νομίζω κάνα 2 χιλιάρικα διαφορά το ένα με το άλλο. Σαφώς και θεωρώ πως είναι ποιο ωραίο και ποιο πρακτικό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να είναι και τόσο ακριβο
Μα αν είναι α) πρακτικότερο β) ομορφότερο γ) σίγουρα νεότερο, και οδηγικά θα έλεγα παρόμοια, δεν είναι λογικό να είναι κ ακριβότερο;!
Κοστολογείς τη διαφορά και καταλήγεις. Εμένα το Focus Active δεν μου αρέσει/βολεύει πολύ ας πούμε, αν κοίταγα τη κατηγορία δεν θα ήμουν ανάμεσα στα 2. Ξεκάθαρα Xceed.
-
-
Αφορά όσα έχουν μείνει 1.0 από τις lanch edition ΙΙ που δεν έχουν φύγει εδώ και ένα χρόνο... Η κια πρέπει να σοβαρευτεί αν θέλει πραγματικά να ξεκινήσει να προωθεί το μοντέλο. Ο 1.4 καταργείται και θα έρθει δεν ξέρουμε πότε ο νέος 1.5 και εδώ και ένα χρόνο ακούμε ότι θα φέρουν ντίζελ και ακόμα να παραδίδουν αυτά που παραγγέλθηκαν πριν τον κορονοιο...τέλος πρέπει να ρίξουν κάνα 1000 κάτω τα ντίζελ 48v γιατί παραμένουν τα ακριβότερα που συναγωνίζονται σε τιμές ακόμα και την bmw 1, παρότι και στις πλούσιες εκδόσεις έχουν ελληψεις εξοπλισμού όπως acc blind spot, keyless
-
-
Ε είναι τα έξοδα φύλαξης και τα πλυσίματα 1 χρόνο που κάθονται τώρα και λιαζονται!!!
Κοίτα τώρα δίνουν 5 χρόνια δωρεάν σέρβις! Από εκεί χάνουν ένα 600 αρι! Κάπως πρέπει να το βγάλουν.
-
Υπάρχει κανένας που να έχει το 1,6 να μας πει εντυπώσεις;
-
Κρίμα ρε παιδί μου αυτό το αυτοκίνητο, αν έψαχνα crossover θα το είχα #1. Tώρα ψάχνουμε αγοραστή΄με το διαστημικό τηλεσκόπιο.
-
Μπειτε σε σελίδες ομάδων στο fb υπάρχουν κάτοχοι να διαβάσετε γνωμες. Φυσικά επειδη εκει συνήθως μπαίνουν ενθουσιασμενοι κατοχοι , όπως σε όλες αυτες τις ομάδες, δυσκολα θα ακουσετε κακη κουβεντα, το καλυτερο , το ομορφοτερο, το γρηγορότερο, δεν καίει τπτ...
-
Aν και δεν είμαι fan του μαύρου χρώματος εδώ του πάει πολύ,όπως και το εσωτερικό με τις κίτρινες πινελιές.
Πραγματικά,πολύ ωραίο αυτοκίνητο και κρίμα που δεν αντικατοπρίζεται και στις πωλήσεις του (ίσως με νέους κινητήρες κι ελαφρώς καλύτερη τιμολόγηση).
-
Aν και δεν είμαι fan του μαύρου χρώματος εδώ του πάει πολύ,όπως και το εσωτερικό με τις κίτρινες πινελιές.
Πραγματικά,πολύ ωραίο αυτοκίνητο και κρίμα που δεν αντικατοπρίζεται και στις πωλήσεις του (ίσως με νέους κινητήρες κι ελαφρώς καλύτερη τιμολόγηση).
Είναι αρκετά όμορφο. Ειδικά το εσωτερικό! Σε μαύρο εξωτερικό χρώμα πάντως χάνεται. Στα άλλα χρώματα είναι πιο εντυπωσιακό.
Τα φάουλ για μένα είναι οι ψέυτικες εξατμίσεις πίσω και το piano black μέσα...
-
@marc δεν έχω οδηγήσει, αλλά ως συνοδηγός στο proceed. πύραυλος ειναι.
τώρα τι ελατήρια και τι αλλαγές έχουν στο xceed με τα 200 άλογα, δεν έχω βρει πληροφορίες. πάντως δεν νομίζω να έχουν ίδιο σεταπ με το χιλιαρι ας πούμε.
το καναρίνι μέσα είναι και οικονομικό κάπου 200 300 ευρωπουλα νομίζω.νεανιζει φυσικά..
-
η ΚΙΑ ειναι απο τις εταιριες σου κανουν δυσκολη την προσεγγιση της ,
μια ακομα τετοια ειναι και η φορντ , τεστ ντραιβ δεν εχουν ( θες ντιζελ σου δινουν βενζινη, θες φοκους σου δινουν πουμα κοκ) , αλαλουμ στις εκδοσεις βαζουν, βγαζουν εξοπλισμο κανεις δεν ξερει με σιγουρια τι θα εχει το αμαξι που θα παρεις , φερνουν αμαξια δικη τους εμπνευσης, αν θες να παραγγείλεις σε αποτρεπουν,
δεν κανουν προσφορες ( ακομα και σε αυτα που φερνουν με το σταγονόμετρο) τουλαχιστον εχουν καλυτερα επιτοκια απο την ΚΙΑ.
Κάπως ετσι και η φορντ απο 3-4η που ήταν πριν λιγα χρονια τωρα ανταγωνιζεται την ...κια για την 14η θεση στις πωλησεις...( και ομως εχουν απο τα καλυτερα αμαξια σε πολλες κατηγοριες ( κουγκα, φοκους, πουμα, φιεστα...) με τετοια αμαξια και ειναι πατος στις πωλησεις...
Έχεις πολύ δίκιο διότι όσο καλό και αν είναι το προϊόν αν σου το πλασάρουν άνθρωποι που δεν ξέρουν ή εισαγωγικές που δεν ενδιαφέρονται να πουλήσουν πάει τσάμπα. Νοέμβριο του 19 πήγα να δω το xceed το περίμενα πως και πως αλλά απογοητεύτηκα από τις εκδόσεις-τιμές.
Ο κουμπάρος που ψάχνεται τώρα μου είπε την καλύτερη εξυπηρέτηση είχε στις psa αντιπροσωπείες ford και vw μεγάλη ξενερα.Μου λέει στη Ford με τα χίλια ζόρια να δεχτούν παραγγελία με τις μπάρες οροφής που ήθελε, να του πουλήσουν τα ετοιμοπαραδοτα όπως κάνει και η hyundai με τις χαζες δικαιολογίες. Αφου τους είπε καμιά 10αρια φορές ότι τις θέλει του έβγαλαν παραγγελία και του είπαν θα αρχίσεις να πληρώνεις το αμάξι από τη στιγμή της παραγγελίας Όχι όταν έρθει. Προφανώς και δεν δέχτηκε ούτε και γω θα πλήρωνα για κάτι που δεν έχω μπροστά μου.
-
Στην Φορντ το έχουμε πει από την ώρα που ζητάς επί παραγγελία αμάξι σε κάνουν να το μετανιώσεις. Κατεβάζουν μούτρα σου φέρονται σαν να τους ρίχνεις και γενικά ότι είναι δυνατόν για να το μετανιώσεις έχουν την λογική του μανάβη αν δεν αδειάσει ο πάγκος μέχρι την τελευταία ντομάτα δεν φέρνουν νέες.
Και στην χιουνται σε σπρώχνουν στα έτοιμα αλλά δεν δεν ξενερώνουν ή δεν στο δείχνουν τέλος πάντων.
Και στην κια σε αποτρέπουν λέγοντας σου για τους μεγάλους χρόνους παράδοσης αλλά αδιαφορούν τουλάχιστον οι πωλητές που είδα εγώ αν βάλεις ή όχι παραγγελία. Την μέρα της Φορντ πουθενά.
-
Στην Φορντ το έχουμε πει από την ώρα που ζητάς επί παραγγελία αμάξι σε κάνουν να το μετανιώσεις. Κατεβάζουν μούτρα σου φέρονται σαν να τους ρίχνεις και γενικά ότι είναι δυνατόν για να το μετανιώσεις έχουν την λογική του μανάβη αν δεν αδειάσει ο πάγκος μέχρι την τελευταία ντομάτα δεν φέρνουν νέες.
Ισως στην συμπρωτεύουσα. Γιατί στην Αθήνα, τουλάχιστον οι 2 γνωστοί έμποροι (που έχουν καλή φήμη) δεν ξινίζουν καθόλου. Ίσα ίσα που σε βοηθάνε να παραγγείλεις ό,τι θες απλα΄σε ενημερώνουν για τον μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.
-
Και εγώ δεν ειχα κανένα θέμα με την ειδική παραγγελία. Μπήκα μέσα τους είπα από την αρχή ότι θέλω συγκεκριμένα έξτρα και το κανονίσαμε.
-
Γενικά είναι τραβηγμένο να βάζεις στην ιδια μοίρα όσον αφορά την εξυπηρέτηση όλους τους εμπότους μιας εταιρίας. Υπάρχουν πάντα καλοί και κακοί.
Από εκεί και πέρα, συχνά διαβάζω ότι αποκλείετε την αγορά ενός αυτοκινήτου που σας αρέσει, λόγω κακής εξυπηρέτησης από τον/τους έμπορο/ους που επισκεφθήκατε. Σεβαστή η άποψη αυτή ως αντιμετώπιση των κακών επαγγελματιών, αλλά μήπως τελικά πέρα και πάνω από όλα τιμωρείτε τον εαυτό σας, στερώντας σας πιθανώς ένα αυτοκίνητο που θα σας ικανοποιούσε περισσότερο από τα άλλα του ανταγωνισμού, τα επόμενα 5-10-15 χρόνια που θα το είχατε στην κατοχή σας;
-
Και στην χιουνται σε σπρώχνουν στα έτοιμα αλλά δεν δεν ξενερώνουν ή δεν στο δείχνουν τέλος πάντων.
Και στην κια σε αποτρέπουν λέγοντας σου για τους μεγάλους χρόνους παράδοσης αλλά αδιαφορούν τουλάχιστον οι πωλητές που είδα εγώ αν βάλεις ή όχι παραγγελία. Την μέρα της Φορντ πουθενά.
+1
-
Γενικά είναι τραβηγμένο να βάζεις στην ιδια μοίρα όσον αφορά την εξυπηρέτηση όλους τους εμπότους μιας εταιρίας. Υπάρχουν πάντα καλοί και κακοί.
Από εκεί και πέρα, συχνά διαβάζω ότι αποκλείετε την αγορά ενός αυτοκινήτου που σας αρέσει, λόγω κακής εξυπηρέτησης από τον/τους έμπορο/ους που επισκεφθήκατε. Σεβαστή η άποψη αυτή ως αντιμετώπιση των κακών επαγγελματιών, αλλά μήπως τελικά πέρα και πάνω από όλα τιμωρείτε τον εαυτό σας, στερώντας σας πιθανώς ένα αυτοκίνητο που θα σας ικανοποιούσε περισσότερο από τα άλλα του ανταγωνισμού, τα επόμενα 5-10-15 χρόνια που θα το είχατε στην κατοχή σας;
θα συμφωνήσω μαζί σου harisma. Αλλά... Το πρόβλημα είναι πχ αν υπάρχει ένας αντιπρόσωπος ford στην επαρχία που ζεις και ο επόμενος είναι 150χλμ μακρυά εκεί το σκέφτεσαι.
Υ. Γ. Ένα περίεργο πράγμα εμένα όλοι οι αντιπρόσωποι Γιάννενα είναι παρά πολύ ευγενικοί και κατατοπιστικοι, μόνος ένας με είχε νευριάσει ο πωλητής που είχε ο γκαρτζ τότε που είχε την honda που μόλις μπήκα μέσα είχε μια συμπεριφορά λες και γνωριζόμαστε από το λύκειο. Εμένα μου αρέσει ο άλλος να είναι ομηλιτικος ευγενικός πρόθυμος χαμογελαστός αλλά να μου το παίζεις φιλαράκι χωρίς να με ξέρεις να με βλέπεις πρώτη φορά.. οχι
-
Tkin73 wrote:
Ισως στην συμπρωτεύουσα. Γιατί στην Αθήνα, τουλάχιστον οι 2 γνωστοί έμποροι (που έχουν καλή φήμη) δεν ξινίζουν καθόλου. Ίσα ίσα που σε βοηθάνε να παραγγείλεις ό,τι θες απλα΄σε ενημερώνουν για τον μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης.
Και ποιοι ειναι αυτοι οι δύο;Δε μπορούμε να μάθουμε και εμείς;
Εγώ πάντως έλεγα για αυτόν που είναι Πέτρου Ράλλη.
-
Τα δικά μου κακά σχόλια αφορούν τον γνωστό και μοναδικό επίσημο έμπορο της πόλης. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και άλλος που δεν εμφανίζεται ως επίσημος αλλά δίνει κανονικά προσφορές από τον οποίο είχα αρκετή επικοινωνία με εμειλ πήρα προσφορές και αν ήμουν σήμερα για αγορά προς τα εκεί μάλλον θα κινουμουν μου φάνηκαν πιο συνεργάσιμοι.
Kia XCeed - crossover