-
Καλά πριν τα πατήσεις δεν τα διάβασες ?
Τέτοια λινκ δεν μας εμπνέουν . Οχι ότι δεν κονομάς , απλά αν δεν είσαι λίγο τομάρι δεν έχεις ελπίδες ...
Οπότε τα αφήνουμε , για να μπορούμε να έχουμε την γνώμη μας ...
Εχουν βολευτεί σε τέτοια λίνκ δύο γνωστά μου άτομα που είναι και συγγενείς μεταξύ τους . Η πλάκα είναι ότι ασχολούνται στην επικοινωνία . Σκεφτείτε να βρεθούν αντιμέτωποι και ξαφνικά εκεί που μιλάνε ως άλλοι , να πετάξουν ένα , άσε μας ρε ξάδερφε...
-
Πες στο παλικάρι να γραφτεί στο Linkedin, να φτιάξει καλά το προφίλ του, να δηλώσει ότι ψάχνει για εργασία και να κοιτάει τις αγγελίες (εντός και εκτός Ελλάδας)
Αν έχει σπουδάσει Ελλάδα να το ψάξει και μέσω της σχολής του. Συχνά/πυκνά εταιρείες παίρνουν άτομα κατευθείαν από σχολές.
Όσο για τα Skywalker / Kariera οι αγγελίες τους είναι περίεργη 'μπίζνα'. Το ξέρω γιατί και ο δικός μας όμιλος έχει δεκάδες αγγελίες και στα δύο site, αλλά είναι 'αγγελίες κράχτες'...
-
Ευχαριστώ Φάνη .
Από τα 'γνωστά' σάιτ ποιά είναι τα πιο σοβαρά , γιατί για εμας είναι άγνωστα .
Θα έλεγα ότι είπε Γάτος και Στορμ, δηλαδη kariera, skywalker και LInkedin, εμένα με έχουν προσεγγίσει πολλές φορές από το Linkedin και έχω φτάσει εκτός από συνέντευξη μέχρι και σε προσφορά. Και γενικά ανεβαίνει αρκετά τελευταία, αρκετές εταιρείες το βλέπουν σοβαρά.
-
Για το Λινκεντιν το ξέρω .
Πριν λίγα χρόνια , φίλος που ήταν διευθυντής σε μεγάλη εταιρεία , μεγάλου ομίλου , άνοιξε η θέση του διευθυντή ομίλου στο αντικείμενο του και πέρασε διαδικασία επιλογής , αλλά και εκπαίδευσης και εκεί του είπαν ότι το λίνκεντιν πρέπει να είναι ενεργό .
Μου το έχει πει και εμένα και ο μικρός στην άδεια απόλυσης θα το φτιάξει .
Στόρμ μέσω της σχολής του , θα το κοιτάξει τώρα που θα ξεκινήσει το μεταπτυχιακό . Γενικά έχει καλές σχέσεις εκεί .
-
Δεν έχω δουλέψει χωράφι, αλλά επειδή στην δική μου επιχείρηση δούλεψα βιομηχανική μηχανή, σήκωσα ρολά 60 κιλών και φόρτωσα φορτηγα, σου λέω ότι η χειρονακτική δουλειά είναι ΠΟΛΥ δύσκολη. Στο τέλος της μέρας δεν νιώθεις τα χέρια και τα πόδια σου!!! Δεν έχει καμία σχέση με την ρομαντική άποψη που αποκόμισες... Το χωράφι, κάτω από τον ήλιο ή το αγιάζι, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Για αυτό ο κόσμος τα παράτησε και πήγε στις πόλεις!!!
Εχω βοηθησει σε αγροτικες εργασιες σαν παιδι, ειναι οντως πολυ δυσκολο. Περα οτι εισαι σε δυνατο ηλιο ολη μερα ειναι η δουλεια πολυ βαρετη γιατι κανεις επαναλαμβανομενες κινησεις και αν ειναι να δουλεψεις πρεπει να αποδωσεις (δηλαδη συνεχως το κανεις οχι καθε 5 λεπτα διαλλειμα). Προφανως απαιτει ελαχιστες ικανοτητες και απευθυνεται σε ατομα με ελαχιστες ικανοτητες βεβαια τα τελευταια 20 χρονια ουτε αυτοι δεν θελουν να κανουν αγροτικη εργασια.
Ομως με την τεχνολογια εχουν βελτιωθει τα πραγματα και υπαρχουν μηχανηματα για τις εργασιες αρκει να εχει καποιος χρηματα να επενδυσει (που οι περισσοτεροι δεν εχουν).
Αγροτης ειναι ο Harry Metcalfe πχ και ο ανθρωπος ειναι εκατομυριουχος. Αν ξερεις τι κανεις εχει ψωμι.
-
Στόρμ μέσω της σχολής του , θα το κοιτάξει τώρα που θα ξεκινήσει το μεταπτυχιακό . Γενικά έχει καλές σχέσεις εκεί .
Ακριβώς. Σχεδόν σε όλες τις σχολές υπάρχουν καθηγητές που έχουν πολλά πάρε/δώσε με εταιρείες. Και οι εταιρείες ψάχνουν για υπαλλήλους μέσω των γραμματειών των σχολών ή μέσω των καθηγητών. Αν έχει καλές σχέσεις με κάποιον καθηγητή ας τον ενοχλήσει. Επίσης να κρατήσει επαφές με την γραμματεία της σχολής.
Ένας άλλος τρόπος για ξεκίνημα εργασίας είναι ο ΟΑΕΔ. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά έχει μεγάλη βάση δεδομένων με ανοιχτές θέσεις και έχει και επιδοτούμενα προγράμματα. Ας το ψάξει και εκεί.
Το θέμα είναι να κάνει την αρχή. Μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία!
-
Εχει ήδη συμμετάσχει μέσω της πρακτικής του σε τέτοια προγράμματα .
Το θέμα το ξεκίνησα γιατί χαζεύοντας το πρωί σε αυτά τα σάιτ καριέρας , βρήκα δύο δουλειές που αν εξαιρέσεις ότι ήθελαν 3 χρόνια προϋπηρεσία , τα υπόλοιπα τα κάλυπτε , μαζί βέβαια με το μεταπτυχιακό που θα ξεκινήσει τώρα .
-
REALZEUS wrote:
Δεν έχω δουλέψει χωράφι, αλλά επειδή στην δική μου επιχείρηση δούλεψα βιομηχανική μηχανή, σήκωσα ρολά 60 κιλών και φόρτωσα φορτηγα, σου λέω ότι η χειρονακτική δουλειά είναι ΠΟΛΥ δύσκολη. Στο τέλος της μέρας δεν νιώθεις τα χέρια και τα πόδια σου!!! Δεν έχει καμία σχέση με την ρομαντική άποψη που αποκόμισες... Το χωράφι, κάτω από τον ήλιο ή το αγιάζι, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Για αυτό ο κόσμος τα παράτησε και πήγε στις πόλεις!!!
Εχω βοηθησει σε αγροτικες εργασιες σαν παιδι, ειναι οντως πολυ δυσκολο. Περα οτι εισαι σε δυνατο ηλιο ολη μερα ειναι η δουλεια πολυ βαρετη γιατι κανεις επαναλαμβανομενες κινησεις και αν ειναι να δουλεψεις πρεπει να αποδωσεις (δηλαδη συνεχως το κανεις οχι καθε 5 λεπτα διαλλειμα). Προφανως απαιτει ελαχιστες ικανοτητες και απευθυνεται σε ατομα με ελαχιστες ικανοτητες βεβαια τα τελευταια 20 χρονια ουτε αυτοι δεν θελουν να κανουν αγροτικη εργασια.
Ομως με την τεχνολογια εχουν βελτιωθει τα πραγματα και υπαρχουν μηχανηματα για τις εργασιες αρκει να εχει καποιος χρηματα να επενδυσει (που οι περισσοτεροι δεν εχουν).
Αγροτης ειναι ο Harry Metcalfe πχ και ο ανθρωπος ειναι εκατομυριουχος. Αν ξερεις τι κανεις εχει ψωμι.
Την φράση 'όπου ο φτωχός και η μοίρα του' την ξέρεις φαντάζομαι. Αν γεννηθείς σε μια οικογένεια με ένα μικρό χωραφάκι, αυτό θα κάνεις μια ζωή. Το Ελληνικό Κράτος βέβαια, έδωσε το δικαίωμα να σπουδάσεις δωρεάν - ένα από τα καλά που έχει η Ελλάδα σε σχέση με κάποιες άλλες Καπιταλιστικές Κοινωνίες.
Καλά, το ότι ο Harry είναι ένας απλος αγρότης το ακούω τόσο αστείο, όσο το ότι και ο Bill Gates είναι ένας απλός προγραμματιστής.
-
@cruiser: τι αντικείμενο; Γιατί κάθε κλάδος έχει τις ιδιομορφίες του.
LinkedIn, σωστό, σοβαρό. Να κάνει και ορισμένα ποστ εκεί μέσα να δείξει ότι ασχολείται με τον κλάδο, μαθαίνει, ενημερώνεται κλπ. Πολλές θέσεις επίσης.
Υπάρχουν πολλές εταιρίες που ψάχνουν κόσμο χαμηλό να πάρει πολλή δουλειά πάνω του, αλλά με λίγα χρήματα (600ε μαξ). Βοηθάει να μαζέψεις λίγο εμπειρία.
Το Ελληνικό Κράτος βέβαια, έδωσε το δικαίωμα να σπουδάσεις δωρεάν - ένα από τα καλά που έχει η Ελλάδα σε σχέση με κάποιες άλλες Καπιταλιστικές Κοινωνίες.
Πολύ σημαντικό που δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος! Επίσης σημαντικό που χρεωνόμαστε όλοι εμείς να φτιάξουμε πχ τους γιατρούς της (κάθε) Γερμανίας.
-
Γεωργία Ακριβείας , Διαχείριση Φυσικών Πόρων , Περιβαλλοντικά Θέματα , Αειφορία , Πιστοποιήσεις και διάφορα άλλα τέτοια .
Την συζήτηση την ξεκίνησα γιατί την Κυριακή που ήμουν χαλαρός , εν όψει του ότι σε λίγες μέρες τελειώνει την θητεία του και ξεκινάει το μεταπτυχιακό , είπα να χαζέψω τι παίζει από εργασίες στα διάφορα εργασιακά σάιτ .
Εκεί βρήκα τις παρακάτω αγγελίες , που εκτός της εμπειρίας κουμπώνουν ακριβώς πάνω του , συν το ότι μιλάει και Γερμανικά πέραν των Αγγλικών .
1. επιθυμεί να προσλάβει Γεωπόνο με ειδίκευση στην άρδευση, για την εκπόνηση, συντονισμό και προγραμματισμό των απαραίτητων εργασιών της ανάπτυξης και ανάλυσης επιστημονικών μοντέλων άρδευσης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.
Αρμοδιότητες Θέσης:
Σχεδιασμός και επίβλεψη έργων ευφυούς γεωργίας με προσανατολισμό στην άρδευση (ευφυής άρδευση)
Έλεγχος, ανάλυση, παραμετροποίηση και προσαρμογή επιστημονικών μοντέλων άρδευσης στις περιοχές που συλλέγονται πειραματικά δεδομένα
Σχεδιασμός και επίβλεψη καλλιεργητικών πρακτικών (πχ άρδευση)
Επικοινωνία και συντονισμός με συνεργαζόμενους γεωπόνους πεδίου για συλλογή δεδομένων (παρατηρήσεις, δειγματοληψίες κλπ)
Παρακολούθηση δεικτών επιστημονικών μοντέλων στο dashboard
Καταγραφή και έλεγχος συμβουλών άρδευσης μέσω λογισμικού προγράμματος
Χωροθέτηση αισθητήρων εδαφικής υγρασίας και έλεγχος ορθής λειτουργίας τους σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία
Παρακολούθηση και προσδιορισμός παραμέτρων άρδευσης
Αναζήτηση εναλλακτικών μοντέλων/αλγορίθμων για την άρδευση
Συνεργασία με προγραμματιστές για επίλυση ζητημάτων αναφορικά με την ορθή λειτουργία των λογισμικών και των αλγοριθμικών μοντέλων άρδευσης
Προφίλ υποψηφίου:
Πτυχίο ΑΕΙ Γεωπονικών Επιστημών, με ειδίκευση στην άρδευση
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως
Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε αντίστοιχη θέση
Πολύ καλή γνώση ERP προγραμμάτων
Άριστη γνώση MS Office
Άριστη γνώση αγγλικών
Οργανωτικές και επικοινωνιακές δεξιότητες
Υπευθυνότητα και εχεμύθεια
Ομαδικό πνεύμα
Άριστη διαχείριση χρόνου και ιεράρχηση προτεραιοτήτων
Προσφέρουμε
Ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών
Ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία
2. Job Description
We are looking for Agronomists to be part of a very dynamic start-up company that is focused on applying ICT solutions on agricultural and environmental projects.
The main focus of the role will be:
To write reports for joint research projects and customers
To ensure that all projects are delivered on-time
To provide input and support to business development plans, product strategies and marketing plans
To support the company’s departments in agronomic and environmental related projects
Απαραίτητα Προσόντα
Requirements
At least 3 years of proven experience as an Agronomist
Excellent and proven knowledge of English language both written and verbal
Experience in working with interdisciplinary teams
Availability to travel across Greece and abroad
Experience in managing multiple projects at the same time
Desired Skills
Master degree in Agronomy or Agricultural Engineering will be considered as an asset
Experience in agronomic modelling
Experience in field trials
Experience in working with interdisciplinary teams
Team player
A confident communicator, with both technical and non-technical personnel
Οπότε ζήτησα τα φώτα σας , γιατί εγώ δεν έχω καθόλου εμπειρία από τις διαδικασίες για την εύρεση εργασίας , μια και είμαι 37 χρόνια στο Ελεύθερο Επάγγελμα .
-
Το Ελληνικό Κράτος βέβαια, έδωσε το δικαίωμα να σπουδάσεις δωρεάν - ένα από τα καλά που έχει η Ελλάδα σε σχέση με κάποιες άλλες Καπιταλιστικές Κοινωνίες.
Δεν είναι ακριβώς δωρεάν. Έχει πληρωθεί (και πολύ ακριβά) από τους φόρους. Επίσης, εαν κάποιος περάσει εκτός του τόπου κατοικίας του (πολύ σύνηθες) το κόστος είναι πολύ μεγάλο, αφου δεν υπάρχει μέριμνα ο καθένας εαν περνάει σε μια σχολή αυτόματα να είναι του τόπου κατοικίας του. Έτσι π.χ. έχουμε κατοίκους της Κρήτης να σπουδάζουν Θεσσαλονίκη και κατοίκους Θεσσαλονίκης να σπουδάζουν στην Κρήτη με τεράστια έξοδα αμφότεροι. Πόσο πιο λογικό ο Κρητικός να σπουδάσει στην Κρήτη και ο Θεσσαλονικιός στην Θεσσαλονίκη.
-
@φάνη: για να γίνεις γιατρός στην Αμερική/Αγγλία/κλπ πόσα θέλεις; Άσε, τα έξοδα για ένα σπιτάκι είναι σταγόνα στον ωκεανό.
-
@φάνη: για να γίνεις γιατρός στην Αμερική/Αγγλία/κλπ πόσα θέλεις; Άσε, τα έξοδα για ένα σπιτάκι είναι σταγόνα στον ωκεανό.
Στην Αμερική πολλά εαν είσαι Αμερικάνος πολίτης και πάρα πολλά εαν δεν είσαι. Στην Αγγλία όχι και πολλά, σπουδάζει η κόρη κολλητού μου, είναι στο 3ο έτος τώρα. Αλλά η ιατρική είναι γενικά ακριβή και στην Αμερική όλες οι σπουδές (εαν πας σε ιδιωτικό) είναι ακριβές. Προφανώς στην Ελλάδα είναι πιο οικονομικά, αλλά δεν είναι δωρεάν...το 'δωρεάν' έχει πληρωθεί και πληρώνεται, δεν υπάρχει δωρεάν. Το ότι δεν το πληρώνει ο άμεσα ενδιαφερόμενος (λάθος αυτό για εμένα) δεν σημαίνει και ότι είναι δωρεάν.
Ξέρω πολλούς φοιτητές που σπουδάζουν 'δωρεάν' αλλά λόγο άλλης πόλης κοστίζουν €10.000+ στους γονείς τους το έτος. Και σε αυτά τα κόστη δεν υπάρχει υποτροφία, ενώ στης εκπαίδευσης υπάρχει. Τέσπα, είναι τεράστια συζήτηση αυτή και δεν υπάρχει σωστό και λάθος, απλά διαφορετικές απόψεις.
-
Υαπρχουν επιδοματα ενοικιου, επιδοματα σίτισης, θερμανσης καθως και αλλα προγραμματα στις σχολες οπως αν υπαρχουν αδελφια κτλ.
Τα 10.000 ευρω χωρις καποια βοηθεια ειναι για οσους γονεις ειναι ανω των 44.000 ευρω ετησιως.
Τουλαχιστον οταν ημουν εγω φοιτητης ετσι ηταν...τωρα ισως επεσε το οριο ή αυξηθηκε.
-
Υαπρχουν επιδοματα ενοικιου, επιδοματα σίτισης, θερμανσης καθως και αλλα προγραμματα στις σχολες οπως αν υπαρχουν αδελφια κτλ.
Τα 10.000 ευρω χωρις καποια βοηθεια ειναι για οσους γονεις ειναι ανω των 44.000 ευρω ετησιως.
Τουλαχιστον οταν ημουν εγω φοιτητης ετσι ηταν...τωρα ισως επεσε το οριο ή αυξηθηκε.
Τα επιδόματα αυτά αφορούν σε μονοψήφιο ποσοστό τοις εκατό των φοιτητών και αυτό είναι το πρόβλημα. Πως όταν μια οικογένεια δεν είναι άνω των 30-40Κ το χρόνο, το κόστος σπουδών είναι δυσβάσταχτο και αν πρόκειται για 2 παιδιά ταυτόχρονα, σχεδόν αδύνατον να καλυφθεί... θα έπρεπε να υπάρχει κρατική άτοκη (ή με ελάχιστη επιβάρυνση) χρηματοδότηση του κόστους διαβίωσης για σπουδαστές, συνδεδεμένο με την πρόοδό τους ώστε να μην κ@λοβαράνε... θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση κοινωνικής πολιτικής ωφέλιμης και για τους πολίτες και για την 'αγορά'...
-
wantone wrote:
REALZEUS wrote:
Την φράση 'όπου ο φτωχός και η μοίρα του' την ξέρεις φαντάζομαι. Αν γεννηθείς σε μια οικογένεια με ένα μικρό χωραφάκι, αυτό θα κάνεις μια ζωή. Το Ελληνικό Κράτος βέβαια, έδωσε το δικαίωμα να σπουδάσεις δωρεάν - ένα από τα καλά που έχει η Ελλάδα σε σχέση με κάποιες άλλες Καπιταλιστικές Κοινωνίες.
Καλά, το ότι ο Harry είναι ένας απλος αγρότης το ακούω τόσο αστείο, όσο το ότι και ο Bill Gates είναι ένας απλός προγραμματιστής.
Δεν μπορω να καταλαβω τι γραφεις. Ο Χαρυ ειναι μεγαλοαγροτης αλλα και αυτος αγροτης ειναι στο τελος. Το Εβο το ξεκινησε με δανειο απο την τραπεζα εναντι της σοδειας που θα ειχε εκεινο τον χρονο. Αν δεν πωλησει αυτα που παραγει τον πουλο. Και ο μεγαλοαγροτης μπορει να καταστραφει αν δεν παει καλα η γη.
Για το αλλο, γιαυτο τοσος κοσμος μεταναστευσε ειτε στο εξωτερικο ειτε στην Αθηνα. Οχι δεν ειναι οπου φτωχος στην μοιρα του. Την μοιρα την καθοριζεις μονος σου. Πολλα παιδια απο αγροτικες οικονενειες πηγαν στην Αμερικη/Καναδα/Αυστραλια/Γερμανια κλπ σπουδασαν ή εκαναν δικες τους δουλειες ειτε δουλεψαν σε εργοστασια σαν εργατες. Εν τελη ολοι αλλαξαν την μοιρα τους σε κατι τις περισσοτερες φορες καλυτερο.
-
REALZEUS wrote:
Δεν είναι ακριβώς δωρεάν. Έχει πληρωθεί (και πολύ ακριβά) από τους φόρους. Επίσης, εαν κάποιος περάσει εκτός του τόπου κατοικίας του (πολύ σύνηθες) το κόστος είναι πολύ μεγάλο, αφου δεν υπάρχει μέριμνα ο καθένας εαν περνάει σε μια σχολή αυτόματα να είναι του τόπου κατοικίας του. Έτσι π.χ. έχουμε κατοίκους της Κρήτης να σπουδάζουν Θεσσαλονίκη και κατοίκους Θεσσαλονίκης να σπουδάζουν στην Κρήτη με τεράστια έξοδα αμφότεροι. Πόσο πιο λογικό ο Κρητικός να σπουδάσει στην Κρήτη και ο Θεσσαλονικιός στην Θεσσαλονίκη.
Mε το υπαρχον συστημα μπορεις να επιλεξεις πχ αν εισαι Κρητικος να δηλωσεις μονο πανεπιστημια στην Κρητη και αν μεινεις εξω τελειως οκ. Παντως εχεις δικιο στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν αξιζει να αλλαξεις πολη για σπουδες εκτος ομως για σχολες οπως Ιατρικη, Comp Sciense και μερικες σχολες που εχουν ζητηση στην αγορα εργασιας. Ειδικα Ιατρικη πρεπει να ειναι το deal του αιωνα στην Ελλαδα γιατι ειναι και σε καλο επιπεδο σπουδων και τελειως δωρεαν. Αλλα πολλοι γιατροι που σπουδαζουν Ελλαδα ειναι και καλα καταρτισμενοι, οποτε δεν πανε στραφι τα εξοδα των φορολογουμενων.
-
Wantone 'απειρες' σχολες ειναι τοπ κλαςς παγκοσμιως. Τι λες;;;; εχεις ιδεα;;
Το οτινδεν ειμαστε δτις βαθμολογιες πρωτοι εχει να κανει με τις εργασιες των καθηγητων και ποσο αυτοι συμβαλουν στην επιστημη.
Απο την αλλη ομως οι σπουδες ως σπουδες και η υλη πολλες φορες ειναι κορυφαια. Καθε φορα που ενας καλος και επιμελής ελληνας φοιτητης ασχολειται με μεταπτυχιακα στο εξωτερικο φαινεται ποσο καλα καταρτισμενος ειναι απο τις προπτυχιακες του σπουδες.
Γενικα ρε συ wantone εχεις καμια ιδεα απο την ελλαδα ή ναυαγος εισαι εδω περα;
Σε αρκετα εισαι καπως ασχετος.
Επι ζαιων υπηρξε επιδομα ενοικιου φοιτητων περι τα 70 ευρω ανα φοιτητη και πιστωθηκε το 100% των ετησεων.
Υπαρχει επιδομα σίτισης, θερμανησης κτλ.
-
REALZEUS wrote:
wantone wrote:
REALZEUS wrote:
Δεν μπορω να καταλαβω τι γραφεις. Ο Χαρυ ειναι μεγαλοαγροτης αλλα και αυτος αγροτης ειναι στο τελος. Το Εβο το ξεκινησε με δανειο απο την τραπεζα εναντι της σοδειας που θα ειχε εκεινο τον χρονο. Αν δεν πωλησει αυτα που παραγει τον πουλο. Και ο μεγαλοαγροτης μπορει να καταστραφει αν δεν παει καλα η γη.
Για το αλλο, γιαυτο τοσος κοσμος μεταναστευσε ειτε στο εξωτερικο ειτε στην Αθηνα. Οχι δεν ειναι οπου φτωχος στην μοιρα του. Την μοιρα την καθοριζεις μονος σου. Πολλα παιδια απο αγροτικες οικονενειες πηγαν στην Αμερικη/Καναδα/Αυστραλια/Γερμανια κλπ σπουδασαν ή εκαναν δικες τους δουλειες ειτε δουλεψαν σε εργοστασια σαν εργατες. Εν τελη ολοι αλλαξαν την μοιρα τους σε κατι τις περισσοτερες φορες καλυτερο.
Προσπαθώ να καταλάβω αν τρολλάρεις ήν αν εννοείς αυτές τις ανοησίες που λες...
-
Gatoz βρήκα σήμερα την παρακάτω είδηση και απόφαση που σχετίζεται με τροχαίο εργαζομένου προς την εργασία => εργατικό ατύχημα. Πες μας την κατάληξη όταν ξεμπερδέψεις με την τρελή υπόθεση.
https://www.newsauto.gr/news/anatropi-pote-ena-trocheo-theorite-ergatiko-atichima/
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....