Aug 30, 2020, 11:31 AM

Ειχα κανει το λαθος,καποια στιγμη,να εγγραφτω σε δημοσιο ΙΕΚ,σε μια περιοδο που τοτε ηταν δωρεαν τα 6μηνα,σε μια ειδικοτητα που αργοτερα καταλαβα ποσο κορεσμενη ειναι,ηταν οτι πιο βαρετο εχω περασει,εχανα ολη τη μερα μου,με 6ωρα απο το μεσημερι ως το βραδυ τις 9,πιστευοντας πως καποια στιγμη ισως αυτο μου βγει σε καλο,παιρνοντας μια πιστοποιηση που ισως ανοιξει μερικες λιγες ευκαιριες στον ηδη αθλιο χωρο εργασιας που εχουμε στη χωρα.

Ο εξοπλισμος ηταν αρχαιος,για τα σκουπιδια πραγματικα,εργαλεια για πρακτικη ασκηση δεν υπηρχαν,οτι εφερνε ο καθενας απο το σπιτι του,για να δωσεις εξετασεις πιστοποιησης,δεν υπαρχουν πουθενα,εστω και ανεπισημα απαντησεις για να προετοιμαστεις,πρεπει να πληρωσεις στα ιδιωτικα ΙΕΚ για να τα παρεις και αν θα ειναι παλι σωστες για την ειδικοτητα σου.

Ειχα να προετοιμαστω,για θεωρητικο μερος,σε 250 ερωτησεις,στις οποιες επρεπε να βρω μονος μου απαντησεις,απο το google,απο σημειωσεις,απο βιβλια που ειχαν εκδοθει πριν 15-20 χρονια,απο φιλους/γνωστους που ειχαν σημειωσεις απο καθηγητες τους που ειχαν δειξει λιγο ενδιαφερον και φιλοτιμο να βοηθησουν.

Τελικως,απλα τα παρατησα,οπως κανει ενα μεγαλο ποσοστο σε αυτην την περιπτωση και ασχοληθηκα με αλλα πραγματα.Eπρεπε να ειχα φυγει απο το πρωτο εξαμηνο,απλα εχασα τον χρονο μου δυστυχως.