-
Μόνο για ετοιμοπαραδοτα;
-
Ε φαντάζομαι ναι. Στην Ελλάδα για οτιδήποτε μη ετοιμοπαραδοτο σε κοιτούν με καχυποψία. Λειτουργούν με την λογική μανάβη θα σου κόψω κάτι για να πάρεις το εμπόρευμα που έχω μπροστά στα καλάθια και λιαζεται.
Αν με αναγκάσεις να φέρω κάτι από την αποθήκη γίνεσαι εχθρός μου όχι μόνο δεν θα σου κόψω αλλά θα βρω δικαιολογίες για να σε ξαναοδηγησω στο καλάθι με τα έτοιμα.
-
Επειδή το αιρκρος το πήρα από την Ford Car center , έχω πληροφορίες και για το Πούμα . Εκπτωση 600 από την Φόρντ και άλλα τόσα από το μαγαζί .
-
Γίνομαι κουραστικός, αλλά με ενδιαφέρει να μάθω αν ισχύει και για νέες παραγγελίες.
-
Δεν απάντησα γιατι δεν γνωρίζω. Στο site βγάλανε και το νέο χρηματοδοτικό για το Puma (με περίοδο χάριτος). Εγώ το έμαθα από κολλητό μου που θέλει να το πάρει και τον ενημέρωσαν τηλεφωνικά για το νέο προωθητικό, αλλά αυτός κοιτάει ετοιμοπαράδοτα, οπότε δεν ξέρω τι γίνεται με τις παραγγελίες. Λογικά θα ισχύει (όταν πήρα το Kuga το προωθητικό ίσχυε και για παραγγελία), αλλά μόνο μια εμπορία θα σου απαντήσει στα σίγουρα.
-
παντως στο νεο φοκους προσφορες παιζουν μονο στα ετοιμα τα αλλα φουλ τιμη και 3.5-4 μηνες παραδοση
-
παντως στο νεο φοκους προσφορες παιζουν μονο στα ετοιμα τα αλλα φουλ τιμη και 3.5-4 μηνες παραδοση
Συνήθως έτσι ισχύει, αλλά αν είναι όπως λέει ο criu παραπάνω, τότε τα 600 της Ford Hellas πρέπει λογικά να ισχύουν και για παραγγελία.
-
Καλησπέρα παίδες! προσπαθώ να διαβάσω και να καταλήξω για αγορά αυτοκινήτου . Είμαι ψιλό ψημένος για το ford puma και σκέφτομαι να πάρω την st line x full έκδοση (δεν έχω καταλήξει 125 η 155)αλλά προς απογοήτευση μου δεν μου έκαναν κάποια καλή πρόταση -δώρο εδώ στην Θεσσαλονίκη. Από ότι διαβασα πιο πάνω σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία έδιναν συναγερμό και φιμέ τζάμια πίσω.
Η προσφορά που πήρα είναι για titanium 21.100 125hs , st line eco boost 23.500 155 hs και st line x 155 hs 25.600 .
Ποια η γνώμη σας? Εαν πάω και σε άλλη αντιπροσωπεία υπάρχει περίπτωση να πάρω κάτι καλύτερο?
-
Φυσικά, και ιδιαίτερα σε επαρχίες δοκίμασε.
Στείλε e mail και ανέφερε στο mail πως ψάχνεις την πιο συμφέρουσα προσφορά χωρίς να δινεις κανένα άλλο στοιχείο της πρότασης που έχεις στα χέρια.
-
Η προσφορά που πήρα είναι για titanium 21.100 125hs , st line eco boost 23.500 155 hs και st line x 155 hs 25.600 .
Ποια η γνώμη σας? Εαν πάω και σε άλλη αντιπροσωπεία υπάρχει περίπτωση να πάρω κάτι καλύτερο?
δεν καταργήθηκε η titanium? Επίσης όσο υπήρχε δεν έκανε 1000€ λιγότερο?
Φυσικα να πας και σε άλλη αντιπροσωπεία και να πάρεις και εάν την έχεις γραπτώς μαζί σου την προσφορά που σου έκαναν από άλλου.
-
theodadu wrote:
δεν καταργήθηκε η titanium? Επίσης όσο υπήρχε δεν έκανε 1000€ λιγότερο?
Φυσικα να πας και σε άλλη αντιπροσωπεία και να πάρεις και εάν την έχεις γραπτώς μαζί σου την προσφορά που σου έκαναν από άλλου.
Eίναι όσα κομμάτια titanium υπάρχουν σε απόθεμα ακόμα (το γράφει και στον τιμοκατάλογο,τα οποία είναι πλέον μόνο 125άρια).Eίχε 1000 ευρώ λιγότερα χωρίς χρώμα και χωρίς το ψηφιακό καντράν και τα Full led που ήρθαν όλα τα πρώτα titanium και σαν λανσάρισμα είχαν ~450 ευρώ αυτά τα extra, αντί για ~900 ευρώ κανονικά.
Εννοείται ότι να το ψάξει κι αλλού, ειδικά αν θέλει και για κάποια δώρα.
-
Καλησπερα,εχει παει καποιος προσφατα σε αντιπροσωπεια για να παρει προσφορα για το Puma 125ps st line για να μας πει ποσο περιπου βγαινει με το κλειδι στο χερι(αν ειναι και θεσσαλονικη ακομα καλυτερα)!
-
-
Ούτε 1' δεν αντέχεται ο τύπος, για πολλές σφαλιάρες!! Σόρρυ, δεν μπορώ να δο το βίντεο....με τίποτα!
-
Άντε να δούμε με τι τιμή θα βγει το st.
-
Ούτε 1' δεν αντέχεται ο τύπος, για πολλές σφαλιάρες!! Σόρρυ, δεν μπορώ να δο το βίντεο....με τίποτα!
Το παιδί έκανε complete makeover για να ανεβάσει τα κλικ (και μπράβο του) και συ του τη λες γιατί δεν ξέρει να τονίζει σωστά και που να κάνει παύσεις... στην Ελλάδα ζεις, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές είναι ακατάλληλοι για εκφορά λόγου, άρα τα παραπάνω αποτελούν επαγγελματικά προσόντα.
-
Το ότι του δώσανε αμάξι που έχει θέμα (αναμμένο τσεκ) είναι απλά αστείο. Ο ίδιος λέει πως φταίει το κακό καύσιμο αλλά και αυτό είναι αστείο!
-
Ο Γιάννης Στέφου είναι ένας έντιμος δημοσιογράφος του χώρου με έδρα τη Θεσσαλονίκη.Παρά τις μεγαλύτερες δυσκολίες που έχει συγκριτικά με έναν αντίστοιχο του λεκανοπεδίου στο εξασφαλίσει αυτοκίνητα για δοκιμές, δεν κάνει παρουσιάσεις τύπου διαφήμισης (βλέπε traction). Τουλάχιστον λέει την άποψή του ξεκάθαρα χωρίς γλοιωδίες.
-
Εν τέλει πάλι καλά που υπάρχει κι αυτός, γιατί οι άλλοι νομίζουν πως είναι Άγγλοι που θα μας πουλάνε φιλοσοφία και σελέμπριτιζ αντί να μας δείξουν τα αυτοκίνητα... πάντως το παιδί βελτιώνεται, αρκεί να βελτιώσει λίγο και τα σημεία για τα οποία γίνονται οι αρνητικές κριτικές και να διατηρήσει το καλό ύφος 'ερασιτέχνη' με το οποίο ξεκίνησε και ει δυνατόν, να μη μας μεταφέρει καθόλου τα σημεία που θέλουν να προβάλλουν τα τμήματα μάρκετινγκ των εταιρειών.
-
Ο Γιάννης Στέφου είναι ένας έντιμος δημοσιογράφος του χώρου με έδρα τη Θεσσαλονίκη.
Δεν έθιξα καν αυτό το κομμάτι και δεν λέω εαν είναι έντιμος ή όχι, δεν αμφιβάλλω. Λέω ότι, προσωπικά, δεν μπορώ να τον παρακολουθησω, μου είναι τρομερά ενοχλητικός ο τρόπος που μιλάει, η στίξη, ο τονισμός, η σύνταξη ακόμα και αυτά που λέει. Βασικό ενός δημοσιογράφου είναι να μπορει να μιλήσει σωστά. Τουλάχιστον ήταν κάποτε....
Ford Puma 2019