-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
...Πηγαίνετε όλοι στη μεσαία. Έτσι εμείς που πάμε με 110 στη δεξιά έχουμε άφθονη απόσταση ασφαλείας, γιατί κανείς δεν είναι εκεί!Εκτός από κακοτεχνίες, τρύπες, χαλίκια, μπαλώματα, βαρυφορτωμένες νταλίκες, πολύ οικονομικά οδηγούντες Βούλγαρους, ασθμαίνοντα τρίκυκλα ή τρακτέρ χωρίς φώτα και ζώα.... ήμερα και άγρια....
Εγώ πάντως δεν νιώθω καθόλου ασφαλής για πολλή ώρα στην δεξιά.... και ακόμα και στην περιφραγμένη Εγνατία έχω δει και αποφύγει σκυλιά... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
...Πηγαίνετε όλοι στη μεσαία. Έτσι εμείς που πάμε με 110 στη δεξιά έχουμε άφθονη απόσταση ασφαλείας, γιατί κανείς δεν είναι εκεί!
Εκτός από κακοτεχνίες, τρύπες, χαλίκια, μπαλώματα, βαρυφορτωμένες νταλίκες, πολύ οικονομικά οδηγούντες Βούλγαρους, ασθμαίνοντα τρίκυκλα ή τρακτέρ χωρίς φώτα και ζώα.... ήμερα και άγρια....
Εγώ πάντως δεν νιώθω καθόλου ασφαλής για πολλή ώρα στην δεξιά.... και ακόμα και στην περιφραγμένη Εγνατία έχω δει και αποφύγει σκυλιά...Και οχι μόνο σκυλιά...
http://www.econews.gr/2009/07/02/bear-i ... atia-road/ -
Ο χρήστης tolisdriver έγραψε:
...
Γιατί στην μεσαία λωρίδα μπορεί να βρίσκεται κάποιος κουρασμένος από το ταξίδι, η μάνα μου, ή αδερφή μου, κάποιος ηλικιωμένος(ή εσύ ο ίδιος μετά από μερικές δεκαετίες) και γενικότερα κάποιος που δεν έχει την δικιά μου οδηγική ικανότητα και αντανακλαστικά ώστε να μπορεί να αλλάζει **συνέχεια **λωρίδα από μεσαία στην δεξιά και πίσω όταν συναντήσει νταλίκα ή εισερχόμενα οχήματα και που αν τελικά το κάνει λόγω της πίεσης που θα του εξασκήσω μπορεί να προκαλέσει ατύχημα.Αντίθετα θεωρώ δικαίωμά του να μείνει στην μεσαία λωρίδα και εμένα ικανό να αλλάξω λωρίδα και να τον προσπεράσω με ασφάλεια χωρίς να κινδυνέψει κανένας. Δεν έχω την απαίτηση να οδηγούν όλοι το ίδιο γρήγορα( ή αργά) με μένα.
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές, οι αντιρρήσεις μου αφορούν το να τηρείται κάποιο μέτρο. Να μην είναι δηλαδή η δεξιά λουρίδα άδεια ή να φαίνεται στο βάθος κάποιο φορτηγό και ... εγώ μερικές δεκαετίες μετά (καλό αυτό , μου άρεσε) να μένω σαν πεισματάρης παππούς στην μεσαία.
Αν χαθεί το μέτρο η ύπαρξη 3ης λωρίδας καταλήγει άχρηστη άρα και περιττή, δεν χρειάζεται δηλαδή στην Ελλάδα να φτιάχνουμε τέτοιους δρόμους.
Κατανοητό πως τα φορτηγά δημιουργούν συχνά έντονες ανωμαλίες στην δεξιά, κατανοητό ότι κάποια στιγμή χρειάζεται αρκετές ικανότητες για να εξυπηρετήσει όσους θέλουν να περάσουν, κατανοήτα πολλά που έχουν γραφτεί σε αυτό το νήμα, κατανοητό ότι στην Ελλάδα εκνευρίζονται περισσότερο όταν βγαίνεις αριστερά και τους κόβεις (για να μην κοπείς εσύ) από το να είσαι από πριν εκεί.
Θυμάμαι στην Αγγλία ότι υπήρχε αρκετή ευγένεια σε αυτό το θέμα - θεωρούσαν φυσιολογικό να τους κόβεις κάπως για να προσπεράσεις. Εδώ βλέπουν να το ξεκινάς και ανάβουν φώτα και επιταχύνουν
Τέτοιος λαός είμαστε, ελπίζω οι νέες γενεές να είναι όλο και καλύτερες (ωχ, γέρασα )Έχουμε λοιπόν και εμείς οι γρήγοροι (ή οι πρώην γρήγοροι ) το μερίδιο ευθύνης μας.
-
Εγω παντως αυτη την 'βομβαρδισμενη δεξια' μονο σε ενα σημειο μπορω να θυμηθω να εχω πετυχει (εκτος απο την ΝΔ τωρα τελευταια )
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω παντως αυτη την 'βομβαρδισμενη δεξια' μονο σε ενα σημειο μπορω να θυμηθω να εχω πετυχει (εκτος απο την ΝΔ τωρα τελευταια )+10000
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω που βρίσκονται τόσα χλμ βομβαρδισμένης δεξιάς λωρίδας... Σήμερα πήγα και ήρθα μέχρι τον Π. Παντελεήμωνα προς αναζήτηση παχυντικής τροφής (πλούσιας σε τριγλυκερίδια), παντού στη δεξιά (εκτός κι αν προσπερνούσα) και μόνο σε 2-3 σημεία είχα ένα ψιλοπροβληματάκι, σύνολο αμφιβάλλω αν ήταν πάνω από 3-4 χλμ...
Και με το cc στο 120...
-
Η πλακα ειναι οτι δεν θυμαμαι καν πιο ειναι αυτο το σημειο. Θυμαμαι δηλαδη να λεω 'ρε μλκ, εδω ειναι που εχουν φαγωθει ολοι οι 4tf να λενε για την δεξια?' ΜΙΑ φορα στην ζωη μου, ΚΑΠΟΤΕ, κ τωρα δεν θυμαμαι καν που ηταν.
-
ο ΠΑΘΕ πλέον έχει φτιάξει στα περισσότερα σημεία. Η δικαιολογία περί άσημου οδοστρώματος στη δεξιά λωρίδα, μάλλον είναι δικαιολογία για το γεγονός ότι ο Έλληνας βαριέται τόσο μα τόσο πολύ να βάλει το μυαλό του να σκεφτεί όταν οδηγεί, και έτσι δεν θέλει να το κουράσει με την σκέψη και τη διαδικασία προσπεράσματος. Αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι μερικούς κάγκουρες που πάνε στη μεσαία πιο αργά από τα φορτηγά που θέλουν να αποφύγουν, τα οποία τους προσπερνάνε από δεξιά.
Μάλλον τελικά το ότι θέλουμε να πηγαίνουμε αριστερά, έχει να κάνει με την ψευτοαριστερή ιδεολογία του Έλληνα, που δηλώνει αριστερός-κουμουνιστής-προοδευτικός, αλλά αγοράζει τα πανάκριβα αυτοκίνητα. Έτσι στο πλαίσιο αυτής της ιδεολογίας, απεχθάνεται οτιδήποτε έχει να κάνει με το δεξιά. Γιατί όμως όλοι αυτοί παραμένουν δεξιόχειρες;
-
Όσοι έχουν συνηθίσει να οδηγούν με cruise control / tempomat ξέρουν ότι μόνο στη μεσαία λωρίδα μπορείς να ταξιδεύσεις.
Στη δεξιά λωρίδα ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπαίνουν μπροστά σου και φρενάρουν αυτοί που θέλουν να βγούνε σε έξοδο (ποτέ δεν φρενάρουν πίσω σου),
ή βγαίνουν μπροστά σου από εισόδους και μετά σέρνονται (ποτέ δεν περιμένουν).Αναγκαστικά χρησιμοποιείς την μεσαία λωρίδα για να μην φρενάρεις συνέχεια.
(και γλυτώνεις από το χάλια οδόστρωμα της δεξιάς λωρίδας) -
Προφανώς οδηγούμε σε άλλους δρόμους... Χθες Κυριακή μεσημέρι πήγα, απόγευμα γύρισα, τέτοια πράγματα δεν είδα...
Εντάξει όλο και θα πετύχεις κανέναν που θα σε κάνει να φρενάρεις ή να αλλάξεις λωρίδα, αλλά αυτό και στην αριστερή συμβαίνει... Πιστεύω σε όλη τη διαδρομή μου συνέβη 2 φορές... το πολύ...
Αντιθέτως είχε πολύ πλάκα η μεσαία (σε 1-2 σημεία πάλι), που πήγαιναν κάτι τύποι με 100 και όσοι μέχρι εκείνο το σημείο πήγαιναν με 105 έκοβαν και κολλούσαν πίσω τους, μέχρι να περάσει η αριστερή λωρίδα, οδηγούμενη από αυτοκίνητα με ιλλιγγιώδεις ταχύτητες (110 χαω), τη στιγμή που η δεξιά ήταν άδεια και η Νίτσα έπλεε άνετη με 120...
Το cc 1-2 φορές βγήκε σε όλη τη διαδρομή πάντως, συμπεριλαμβανομένου και του γυρισμού (τα Τέμπη και η πόλη προφανώς εξαιρούνται από το παραπάνω ... )
Σε ότι αφορά το οδόστρωμα πάλι σε 2-3 σημεία είχε κάποιο πρόβλημα, αλλά το ίδιο ισχύει και για τις άλλες λωρίδες, ιδίως για τη μεσαία...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όσοι έχουν συνηθίσει να οδηγούν με cruise control / tempomat ξέρουν ότι μόνο στη μεσαία λωρίδα μπορείς να ταξιδεύσεις.Στη δεξιά λωρίδα ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπαίνουν μπροστά σου και φρενάρουν αυτοί που θέλουν να βγούνε σε έξοδο (ποτέ δεν φρενάρουν πίσω σου),
ή βγαίνουν μπροστά σου από εισόδους και μετά σέρνονται (ποτέ δεν περιμένουν).Αναγκαστικά χρησιμοποιείς την μεσαία λωρίδα για να μην φρενάρεις συνέχεια.
(και γλυτώνεις από το χάλια οδόστρωμα της δεξιάς λωρίδας)+1
Ιδίως αυτό που σε προσπερνούν και αμέσως πλακώνονται για να βγουν στην έξοδο είναι πολύ εκνευριστικό
-
Καλημέρα σας. Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να ξεθάβουμε τόσο παλιά νήματα. Χθες γυρνούσα στην Αθήνα με την Αθηνών - Κορίνθου και στο σημείο που είναι 3 λωρίδες και η ΛΕΑ καθόμουν χαλαρός στη μεσαία λωρίδα με ταχύτητα γύρω στα 100χλμ/ώρα ( το όριο νομίζω ήταν 130). Μέσα σε 2 λεπτά έφαγα κόρνες και δυνατά φώτα από οδηγούς. Έκανα κάτι λάθος, από την στιγμή που η αριστερή λωρίδα είναι για προσπέραση και εγώ ήμουν στη μεσαία;
-
Χωρίς να είμαι σίγουρος, πιστεύω ότι δεν έκανες κάτι. Απλά έπεσες πάνω σε ελληνάρες που πιστεύουν ότι ΚΟΚ σημαίνει 'πάω πιο γρήγορα κάνε στην άκρη, κόψε το λαιμό σου να περάσω εγώ'
Ακριβώς το ίδιο έγινε κι εμένα προχθές αλλά σε 2 λωρίδες. πήγαινα σταθερά με το όριο (90), είδα πίσω μου ένα τζιπ να έρχεται πίσω μου με χαλασμένα φρένα και να μου αναβοσβήνει τα φώτα επίμονα. Ευχαρίστως να έκανα στη δεξιά λωρίδα αλλά είχα δίπλα μου 3 αυτοκίνητα. Ήρθε πίσω μου και συνέχισε τα φώτα μαζί με κόρνες. Τι να κάνω? Να σκοτωθώ επειδή ήθελε να περάσει? Έκανα το αυτονόητο, πέρασα τα αυτοκίνητα δίπλα μου και μετά έκανα δεξιά. Πέρασε από δίπλα μου, μου έριξε κάτι μούτζες, του έδειξα κι εγώ κάτι μεσαία δάχτυλα greek style και όλα καλά.
Νομίζω ότι κάτι παρόμοιο ισχύει και στις 3 λωρίδες αλλά η τέρμα δεξιά είναι για φορτηγά. Νομίζω!!!
-
Εφ' όσον η δεξιά λωρίδα είναι ελεύθερη καθόμαστε δεξιά ο ΚΟΚ το λέει ξεκάθαρα, ακόμα και αν κινούμαστε με 300χλμ/ώρα!!!! Πάντα μπορεί να έρθει κάποιος - κάποιοι με περισσότερα. Πόσο μάλλον όταν είσαι 30χλμ/ώρα κάτω από το όριο. Αυτός που πάει με 115 και σε περνάει νόμιμα από αριστερά κλείνει αυτόν που πάει με 130 και θέλει να περάσει και τους 2 σας. Άρα κινούμενος στην μεσαία δημιουργείς πρόβλημα!!!
Αν λόγο λάκκων στην δεξιά (οκ λόγο βαρέων οχημάτων έχει) και αποφασίσουμε να κινηθούμε στην μεσαία, κοιτάμε και κανένα καθρέφτη για να δούμε αν έρχεται κάποιος - κάποιοι πιο γρήγορα και να κάνουμε στην άκρη όταν γίνει εφικτό.
Τώρα megane98hp αν ανέβαζες από τα 90 στα 110 να περάσεις τους 3 και να μπεις στην δεξιά, από το να παραμείνεις στην αριστερή με 90 δεν νομίζω ότι θα σε σκότωνε (δεν ξέρω το σημείο του δρόμου, δεν ξέρω το δρόμο, δεν ξέρω με τι αμάξι ήσουν, σε τι κατάσταση ήταν από τεχνικής άποψης) μπορεί να κάνω λάθος και αν κάνω ζητώ συγνώμη.
-
εγω γυριζα προχθες με το γκραντ βιταρα το αψηλωμενο με τα μαντολαστιχα και ειχα καρφωσει αναμεσα 80-100 στο τζι-πι-ες, το κοντερ πλεον με τοσες αλλαγες σε βημα και τρανσφερ ειναι βουλωμα στη τρυπα του ταμπλω. ημουνα φυσικα στον πιο δεξιο στοιχο να μην ενοχλαω αλλα μιλαμε γινοταν της κακομοιρας απο φονιαδες των δρομων, την πεφτανε οι και καλα γρηγοροι δεξια για προσπερασεις, κολουσανε πισω και μπορει και να κορναρανε - με τα λεντ, το σνορκελ και τη σχαρα ακους μονο ενα κινηματογραφικο βουουουουουο. καποιοι, αρκετοι, δοκιμαζανε και λεα. ειδικα ρε συ οι οπελιτες, προσπαθουν ακομη να πεισουν τον κοζμο οτι αγορασανε ροδα αξιοπρεπη. οκ, ειμαι λιγο κωλογατος, τραβαγα ελαφρα δεξια, ισα να μην παταω τη λωριδα και τους εκοβα τη φορα. μαγκιες ομως και λοιπα ευγενικα με δαχτυλακια και ματιες αγριες, κανεις, με το θηριο μεσα στη λασπη φοβοντουσαν μην τους βγει κανενας σαν τον καμελανθρωπο των 80s.... και για να μπουμε στο θεμα. εκει δεξα που επηγαινα, επερναγα στρατιες αργων αυτοκινητων που κινουνταν στη μεσαια. χωρις κανενα λογο, υπαρχει και η δεξα. θα ελεγα οτι μαλιστα ειχαν και μια επαρση του στυλ δεν με νοιαζετε και καθιστε απο πισω αφου δεν ειμαι τερμα αριστερα. δεν πρεπει, το πρωτο πραμα πρεπει να ειναι η ευγενεια, τον μαλακα τον βλεπεις να κανει σφηνες, μην κλεινεις τον αρχοντα που παει καλα και σωστα. δεξα ας εισαι και πασοκος.
-
εγω γυριζα προχθες με το γκραντ βιταρα το αψηλωμενο με τα μαντολαστιχα και ειχα καρφωσει αναμεσα 80-100 στο τζι-πι-ες, το κοντερ πλεον με τοσες αλλαγες σε βημα και τρανσφερ ειναι βουλωμα στη τρυπα του ταμπλω. ημουνα φυσικα στον πιο δεξιο στοιχο να μην ενοχλαω αλλα μιλαμε γινοταν της κακομοιρας απο φονιαδες των δρομων, την πεφτανε οι και καλα γρηγοροι δεξια για προσπερασεις, κολουσανε πισω και μπορει και να κορναρανε - με τα λεντ, το σνορκελ και τη σχαρα ακους μονο ενα κινηματογραφικο βουουουουουο. καποιοι, αρκετοι, δοκιμαζανε και λεα. ειδικα ρε συ οι οπελιτες, προσπαθουν ακομη να πεισουν τον κοζμο οτι αγορασανε ροδα αξιοπρεπη. οκ, ειμαι λιγο κωλογατος, τραβαγα ελαφρα δεξια, ισα να μην παταω τη λωριδα και τους εκοβα τη φορα. μαγκιες ομως και λοιπα ευγενικα με δαχτυλακια και ματιες αγριες, κανεις, με το θηριο μεσα στη λασπη φοβοντουσαν μην τους βγει κανενας σαν τον καμελανθρωπο των 80s.... και για να μπουμε στο θεμα. εκει δεξα που επηγαινα, επερναγα στρατιες αργων αυτοκινητων που κινουνταν στη μεσαια. χωρις κανενα λογο, υπαρχει και η δεξα. θα ελεγα οτι μαλιστα ειχαν και μια επαρση του στυλ δεν με νοιαζετε και καθιστε απο πισω αφου δεν ειμαι τερμα αριστερα. δεν πρεπει, το πρωτο πραμα πρεπει να ειναι η ευγενεια, τον μαλακα τον βλεπεις να κανει σφηνες, μην κλεινεις τον αρχοντα που παει καλα και σωστα. δεξα ας εισαι και πασοκος.
Χαχαχα αυτό το κινηματογραφικο βουουουου και το μπορεί και να κορναρουν, μου έφτιαξε την μέρα.
Πολυ καλο ποστ
Είσαι φουλ μαζοχας τελικα. Πάρε εν τελη το LC να κυκλοφορείς σαν άνθρωπος, από εμένα έχεις το ελευθερο χαχα
-
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Κατάλαβα το λάθος μου. Από εδώ και πέρα αν θέλω να πηγαίνω τόσο αργά, θα είμαι στη δεξιά λωρίδα.
-
Εφ' όσον η δεξιά λωρίδα είναι ελεύθερη καθόμαστε δεξιά ο ΚΟΚ το λέει ξεκάθαρα, ακόμα και αν κινούμαστε με 300χλμ/ώρα!!!! Πάντα μπορεί να έρθει κάποιος - κάποιοι με περισσότερα. Πόσο μάλλον όταν είσαι 30χλμ/ώρα κάτω από το όριο. Αυτός που πάει με 115 και σε περνάει νόμιμα από αριστερά κλείνει αυτόν που πάει με 130 και θέλει να περάσει και τους 2 σας. Άρα κινούμενος στην μεσαία δημιουργείς πρόβλημα!!!
Αν λόγο λάκκων στην δεξιά (οκ λόγο βαρέων οχημάτων έχει) και αποφασίσουμε να κινηθούμε στην μεσαία, κοιτάμε και κανένα καθρέφτη για να δούμε αν έρχεται κάποιος - κάποιοι πιο γρήγορα και να κάνουμε στην άκρη όταν γίνει εφικτό.
Τώρα megane98hp αν ανέβαζες από τα 90 στα 110 να περάσεις τους 3 και να μπεις στην δεξιά, από το να παραμείνεις στην αριστερή με 90 δεν νομίζω ότι θα σε σκότωνε (δεν ξέρω το σημείο του δρόμου, δεν ξέρω το δρόμο, δεν ξέρω με τι αμάξι ήσουν, σε τι κατάσταση ήταν από τεχνικής άποψης) μπορεί να κάνω λάθος και αν κάνω ζητώ συγνώμη.
Απανατώ με ερώτηση. Αφού εγώ ήδη πήγαινα με το όριο, τί θα πάθαινε αυτός να μειώσει την ήδη υπερβολική του ταχύτητα και να περιμένει να περάσω τα αυτοκίνητα? Κι εκτός αυτού, είσαι μέρα μεσημέρι, δεν βλέπεις ότι το προπορευόμενο όχημα έχει εμπόδια στα δεξιά του και δεν μπορεί να κάνει δεξιά? 'Ρίχνεις' φώτα με ποιο σκοπό? Στην αυλή σου είμαι και θες να με διώξεις?
-
Κι εγώ πάντως εκνευρίζομαι όταν προσπερνώ πχ κονβόι φορτηγών με 130 και μου ανάβουν τα φώτα. Είναι αγενές, και όχι δεν θα κάτσω να κλειστώ δεξιά για να περιμένω πότε θα μπορέσω να ξαναπεράσω.
Αλλά γενικά είμαι κολλημένος στην δεξιά, όπως λέει ο ΚΟΚ.
-
Είπαμε Ελληνάρες πολλοί . Από δεξιά προσπέρασα και εγώ πολλούς γρήγορους , ιδιαίτερα στο κομμάτι Σχηματάρι - Διόδια , όπου στην μεσαία οι γνωστοί , αριστερά αυτοί που πιστεύουν ότι είναι γρήγοροι και οδηγάρες και δεξιά οι ελάχιστοι νόμιμοι που πάνε χαλαρά και όσοι είναι πραγματικά καλοί οδηγοί .
Εκείνο που με εξοργίζει όμως είναι οι χιλιάδες μαλάκες που δεν ανάβουν φώτα στα τούνελ και βέβαια ένας τσόγλανος με ένα υπερφορτωμένο μικρό που μέσα στο τούνελ του Αγίου Κων/νου με κίνηση και όριο 80 , ήμουν αριστερή με 100 και ήρθε χωρίς φώτα πίσω μου , μου άναψε φώτα , του έβγαλα αριστερό φλας γιατί προσπερνούσα , μου άναβε συνέχεια , αφού πέρασα τους δεξιά μου , μπήκα δεξιά , βγήκε από το τούνελ , ψιλο έκοψε , μου ήρθε να του κάνω κολπάκια , αλλά είχα δύο γυναίκες μαζί μου σε απόλυτη χαλάρωση , οπότε ήταν τυχερό το @@ ....
-
Απανατώ με ερώτηση. Αφού εγώ ήδη πήγαινα με το όριο, τί θα πάθαινε αυτός να μειώσει την ήδη υπερβολική του ταχύτητα και να περιμένει να περάσω τα αυτοκίνητα? Κι εκτός αυτού, είσαι μέρα μεσημέρι, δεν βλέπεις ότι το προπορευόμενο όχημα έχει εμπόδια στα δεξιά του και δεν μπορεί να κάνει δεξιά? 'Ρίχνεις' φώτα με ποιο σκοπό? Στην αυλή σου είμαι και θες να με διώξεις?
Δεν ξέρω ακριβώς τις συνθήκες στο έγραψα και παραπάνω, έναν προβληματισμό έβαλα. Με πόσα παραπάνω ερχόταν??? Πήγαινες με 90, αυτός ερχόταν με 110, 130 ή 150?
Γενικά πάντως, όταν κάνουμε μια προσπέραση, την τελειώνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται (πχ προσπέρασμα οχήματος που πάει με 70 σε δρόμο με 80, θα μείνεις με 80 κάνοντας έναν χρόνο να τελειώσεις το προσπέρασμα ή θα φτάσεις τα 100+ για να τελειώσεις και να μπεις στην δεξιά όσο πιο γρήγορα γίνεται????).
Αν σε έβλεπε να ανεβάζεις πχ από 90 σε 110, θα άναβε φώτα??? Αν ναι τότε είναι μέγας μαλάκας.
Tο ίδιο ισχύει και για τον tgd, αν τα 130 γινόντουσαν 140???
Κλήση για υπερβολική ταχύτητα δεν θα σας έκοβαν για αυτό πάντως, αφήνουν ένα ποσοστό 10-15%, δλδ 99-13,5 για τον megane και 143-149,5 για τον tgd.
Καλά κριου τα φώτα στα τούνελ μέγα θέμα, ειδικά αν είναι και ψιλομεγάλο το τούνελ και δεν φαίνεται η σκιά του. εγώ πχ όταν μπω περιφερειακή Υμηττού από Καισαριανή ανάβω φώτα από τα διόδια και τα σβήνω μετά τη έξοδο από Πλακεντίας.
Οδηγώ στην μεσαία λωρίδα και δεν ενοχλώ κανέναν!