Δηλαδή η διαφωνία μας είναι στην φράση :
'η VAG θα σταματήσει το Φ.Α. μόλις πουλήσει τα αυτοκίνητα που φτιάχνει αυτή την περίοδο' (κοινώς ξεστοκάρει)
Ας πούμε ότι δεν την έγραψα σωστά και ήμουν υπερβολικός .
Αλλά η ανακοίνωση λέει :
'Η VAG δεν είπε ότι θα σταματήσει μόλις ξεπουλήσει το στοκ, αλλά ότι δεν θα εξελίξει καινούριους κινητήρες φυσικού αερίου. Οι υπάρχοντες κινητήρες όμως μπορεί να συνεχίσουν να πωλούνται για τα επόμενα 5 ή και παραπάνω χρόνια.'
Αυτό το μπορεί δεν παίρνει αρκετό νερό ?
Και το ερώτημα είναι , δεν θα πρέπει να ενημερωθεί κάποιος υποψήφιος αγοραστής για την κατάσταση ?
Τα σάιτ αναφέρουν τα μοντέλα , χωρίς το πρόβλημα . Ο φίλος εδώ πριν λίγα σχόλια , ενδιαφερόταν να το αγοράσει και δεν ήξερε τίποτα . Δεν πρέπει να ενημερωθεί ?
Σαν μηχανικός και κατασκευαστής έχω ένα άλλο κουσούρι . Επειδή στην δουλειά μου που είναι χειροποίητη , γίνονται συχνά λάθη είτε από μαστόρους που πληρώνω εγώ , γιατί αυτοί είναι μαστόρια της κακούργας κοινωνίας , είτε ακόμα χειρότερο από εταιρείες προμηθευτών , όπου σφυρίζουν αδιάφορα και πάλι τα πληρώνω εγώ . Εχω αναφέρει που το 2008 αναγκάστηκα να φτιάξω ξανά τους στόκους στα πλακάκια σε καινούργιο σπίτι που είχαν μόλις μετακομίσει , γιατί η πολύ γνωστή εταιρεία των στόκων , δεν τους έφτιαξε ΝΤΟΥΡΟΥΣ , με αποτέλεσμα να διαλύονται .
Οπότε επειδή για μένα δεν υπάρχει και σωστά έλεος από τους πελάτες μου , γιατί σαν καταναλωτής να έχω έλεος για κάθε επιχείρηση που κρύβει τις αστοχίες της ?
Και δεν μιλάω για τους γερμανούς μόνο . Το δικό δίλιτρο έχει φάει φόρους και απαξίωση , αλλά εκεί που οι κινητήρες αυτοί δεν είχαν πρόβλημα , έβαλαν μετά τον καινούργιο τον 1,6 που έκαναν με την μπε εμ βε και ήταν μία αποτυχία . Βέβαια εδώ το 1,6 έστω και ως αποτυχία έχει καλύτερη μεταπώληση από το δίλιτρο , αλλά πολύς κόσμος δεν ξέρει που θα μπλέξει .
Για αυτό είναι καλό να τα λέμε σε όσους πάνε να μπλέξουν .