-
Σαρακάκης θα λέτε και θα κλαίτε...
-
Σαρακάκης θα λέτε και θα κλαίτε...
Κλαίω αλήθεια, ΑΧΑΧΑΧΑ
-
Παιδιά, στις γιορτές που ήμουν Ελλάδα και ρώτησα για το Focus Active Wagon, μου είπαν πως δεν έχει πολλαπλών συνδέσμων πίσω πλέον. Τί ισχύει τελικά;
-
Όλα τα wagon λόγω διαρρύθμισης του χώρου πίσω έχουν πολλαπλούς.
Είτε σου είπαν για το hatch είτε δε ξέρανε τι λέγανε.
-
Το έχει για τεστ drive το χειροκίνητο 1.5 150ps
-
Μετά από ψάξιμο εκεί καταλήγω. Είναι από τις καλύτερες επιλογές σήμερα.
Με το μήκος δεν είχα ποτέ θέμα ..είχα vectra sw.
Κ φορτίγο sprider για παραδόσεις στο κέντρο της Αθήνας ( κυψέλη, Παγκράτι κτλ ) οπότε νομίζω ότι το έχω...!!!!!
-
Αν είχα τα χρήματα θα αγόραζα με κλειστά μάτια το Subaru levorg...για μένα είναι ότι καλύτερο σαν αυτοκίνητο είναι και Subaru ( awd. Κινητήρας που κρατάει, κτλ )
-
Όλα τα wagon λόγω διαρρύθμισης του χώρου πίσω έχουν πολλαπλούς.
Είτε σου είπαν για το hatch είτε δε ξέρανε τι λέγανε.
Ας υποθέσουμε πως πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση, μου είπαν επίσης πως επειδή το εργοστάσιο τιμολογεί στη Ford κι όχι στον κάθε αγοραστή, δεν μπορούν να εφαρμόσουν την 80% έκπτωση στο τέλος ταξινόμισης για αυτοκίνητο που θα αγοραστεί από επαναπατριζόμενο με τα αντίστοιχα έγγραφα. (το γράφω εδώ για να το δουν φίλοι που έχουν άκρες στη FMH, να διαπιστώσουμε τί ισχύει. Η ίδια FMH μου έχει απαντήσει σε email - το γενικό της ιστοσελίδας - να απευθυνθώ σε τοπικό πωλητή για το ζήτημα.) Τρίτεκνοι κλπ. άλλες κατηγορίες που δικαιούνται εκπτώσεις στα τέλη ταξινόμισης, δεν ψωνίζουν Ford ?
-
Μπούρδες σου λένε! Το εργοστάσιο μπορεί να τιμολογεί στην Ford αναφορικά με την ΛΤΠΦ, αλλά οι φόροι δεν τιμολογούνται στην Ford αλλά σοτν κάθε αγοράστή προσωπικά κατά τον εκτελωνισμό.
Εγώ θα έκανα 2 πράγματα:
- Θα πήγαινα σε άλλον έμπορο
- Θα έστελνα ένα ευγενικό αλλά και ξεχεστήριο ταυτόχρονα email στην FMH εκθέτοντας το πόσο ανίδεοι είναι οι πωλητές της (τόσο για την ανάρτηση όσο και τον επαναπατρισμό) και ότι αυτό προσβάλει τόσο εμένα ως υποψήφιο αγοραστή όσο και την ίδια την FMH.
-
Μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις κάποιο σύνδεσμο για να διαβάσουμε περί αυτής της έκπτωσης των επαναπατριζομένων;
Έτσι απλά για να ξέρουμε τι ισχύει. Η αδελφή μου μένει και δουλεύει χρόνια μόνιμα στην Μόσχα και σκέφτεται πολύ σοβαρά κάποια στιγμή να επιστρέψει οπότε θα την ενδιέφερε.
-
Αν είχα τα χρήματα θα αγόραζα με κλειστά μάτια το Subaru levorg...για μένα είναι ότι καλύτερο σαν αυτοκίνητο είναι και Subaru ( awd. Κινητήρας που κρατάει, κτλ )
Με CVT και πολύ αργό.
-
Αργο ναι...αλλα με ρεπριζ σε kickdown στο μεσο ορο απλων αυτοκινητων.
Το cvt νομιζω εχει λειτουργια με προσομοιωσεις ταχυτητων. Δεν μουγρκιζει.
Το καλο ειναι οτι ειναι τελειως απαλο μεσα σε αστιμο περι αλλον ως κιβωτιο και επισης οτι αντι για μεταλικο ιμαντα εχει κανονικη καδενα με σκοπο την μεγαλη αξιοπιστια.
-
Να δώσεις 30 χιλιάρικα για 0-100 σε 12'' μου φαίνεται αστείο, αλλά όπως γουστάρει ο καθένας...
-
Εγω ξερω ανθρωπους με 50.000 ευρω αυτοκινητα που δεν περνουν τα 130 χλμ/ωρα....τι να λεμε.
Ο καθενας βρισκει τα θετικα καθε αυτοκινητου.
-
Η ταχύτητα ταξιδίου είναι κάτι άλλο από την δυνατότητα επιτάχυνσης.
-
Για να πηγαινει το πολυ μεχρι 130 φαντασου τι επιταγχυνσεις κανει?..
Ναι ρε συ αλλα το να δινεις και 50.000 ευρω για να πηγαινεις με την ιδια ταχυτητα που πας παλι με ενα καλο στα 25.000 ευρω...μπορεις να το αχολοασεις αλλα οκ οτι θελει ο καθενας.
Ο καθενας με τις δικες του επιθυμιες και προτεραιοτητες
-
Όταν θα αρχίσει η γεροντική άνοια, θα πάω να αγοράσω ένα Levorg. Θα δώσω 30 χιλιάρικα για να νιώσω τις συγκινήσεις που νιώθουν στο φανάρι οι οδηγοί ατμοσφαιρικών χιλιαριών των 10 χιλιάρικων!
-
Καλημέρα, παρέλαβε κανένας focus MY2020.25?
Έχω παραλάβει εδώ και μία βδομάδα.
Υπάρχει κάποια απορία; -
Όταν θα αρχίσει η γεροντική άνοια, θα πάω να αγοράσω ένα Levorg. Θα δώσω 30 χιλιάρικα για να νιώσω τις συγκινήσεις που νιώθουν στο φανάρι οι οδηγοί ατμοσφαιρικών χιλιαριών των 10 χιλιάρικων!
Το Levorg φόραγε 1,6Τ 170ps ...
Μάλλον έχει αρχίσει ηδη η άνοια...Χα Χα
-
harisma23 wrote:
Το Levorg φόραγε 1,6Τ 170ps ...
Μάλλον έχει αρχίσει ηδη η άνοια...Χα Χα
Δίκιο έχεις! Το μπέρδεψα με το XV, γιατί αν δεν κάνω λάθος το Levorg δεν εισάγεται πλέον.
Πάω για τα φάρμακα μου....
Ford Focus MK4