Βλέπω συνέχεια ένα λευκή περλα το οποίο είναι είναι πολύ πολύ όμορφο.
Περασα από autone δαχτυλίδι και είχε αρκετά απ έξω. Είχε κι ένα ανθρακί που σκέπαζε εντελως το design του. Αν και fan του μαύρου θεωρώ ότι στο συγκεκριμένο πάνε τα πιο ανοιχτά χρώματα. Και η allure μου φάνηκε ΟΚ τουλάχιστον απ έξω. Ενώ στο 208 η διαφορά είναι μεγαλύτερη μεταξύ gt allure
Κριμα, γιατι ακριβως αυτο πηραμε!
Ηταν τελευταιο αμαξι, οποτε δεν το διαλέξαμε, με εναν ειρωνικο τροπο ηταν το πρωτο χρωμα που ειδα επισης, εκεινο το Σαββατοκύριακο που εσκασε σαν κεραυνος εν αιθρία, θυμαμαι ειχα πει στον ιδιοκτητη επαρχιακης Peugeot 'δεν με βλεπω για αυτο το χρωμα', μετα απο αλλες 3 αντιπροσωπείες και μολις 2 εβδομαδες, οταν συνειδητοποιησα οτι τα επομενα αυτοκινητα θα ερχοντουσαν τελη Μαρτίου, εσπευσα!
Ειχα θεσει σαν no-go το κοκκινο, το ανοιχτό ασημι, το απλο ασπρο κ το μαυρο. Στη γυναικα μου δεν αρεσε το πορτοκαλι, οποτε ειχε μεινει ασπρο περλα, μπλε - που προτιμούσα και το σκουρο γκρι, οποτε ειπαμε αν ειχε μεινει εστω ενα με αυτα τα χρωματα θα το παιρναμε. Ειχε μεινει ακριβως ενα Platinium grey, κ μαλιστα σπευσαμε να το κλεισουμε και το προλαβαμε κυριολεκτικά τελευταια στιγμη (Παρασκευη), τοσο τελευταια που μας επιβεβαιωσαν τη Δευτερα οτι οντως ειχε περαστει σωστα στο συστημα και προχωρησαμε στις διαδικασιες.
Με τις ασημι λεπτομερειες της Allure παντως φαίνεται πολυ σοβαρο κ 'επιβλητικό' στο ματι, μπορει στην αρχη να το μπερδεψεις κ με 3008 αν το δεις φευγαλέα. Το πορτοκαλι ειναι ποιο παιχνιδιαρικο σπορτιφ, περλα απιστευτη αλλα εχουμε ασπρο αυτοκινητο κ το εχω βαρεθει λιγο (οχι οτι εχει σχεση η περλα του 2008 με το απλο ασπρο του C3). Νομιζω το μπλε θα ειναι το χρωμα της χρονιας, προβλεπω πολλοι θα πανε σε 2008 κ Puma με αυτα τα υπεροχα μπλε τριπλης επιστρωσης.
Τεσπα, καλα να ειμαστε, θα παρουμε κ αλλα χρωματα κάποτε!