-
... Απλα ετυχε η καλυτερη επιδοση να ειναι με χαμηλοτερη σχεση. Αν ηταν με υψηλοτερη θα εβαζα εκεινη. Και το εψαχνα για να κανω πιο σωστη συγκριση λογω kick down του cvt...
Πιστεύεις ότι έτυχε γενικά δηλαδή και η καλύτερη επίδοση είναι με την χαμηλότερη σχέση;
-
Χαχαχα
Πολυτεχνιτες.....
κοντρα στη κοντρα...
Ναι αυτο πιστευω...ειχαν αστρα και αναδρομο τον Ερμη.
Βρε ασε αυτα που λεω, αφησε τα σου λεω.......μπορει να εκτεθουν στο τελος καποιοι καποιοι....
-
Πως το έλεγε το ανέκδοτο; Λέμε και καμιά χαζομάρα για να περνάει η ώρα...
-
-
Τελικές 2019 σε C-SUV
-
χαχαχα
Δυο ssangyong...
-
Ποιοι αγόρασαν όλες αυτός τις x2?εγω πάντως ούτε μια δεν έχω δει.
-
Συγγνώμη , έχει πουλήσει 54 XCEED η KIA ???
-
Αντιπροσωπείες , δημοσιογραφικά , μαζεύουν καμιά τριανταριά από μόνα τους...
-
Ποιοι αγόρασαν όλες αυτός τις x2?εγω πάντως ούτε μια δεν έχω δει.
Ενα σωρό έχουν πωληθεί και έχουν παιξει και καλές προσφορές στα έτοιμα πακέτα .. απλά συνεχίζεις να βλέπεις πολύ περισσότερες Χ1 γιατι πωλουνται και περισσότερα χρόνια!
Πάντως αθροιστικά Χ1 και Χ2 (πρακτικά ίδια αμάξια με πιο νεανικό προσανατολισμό η Χ2 και πιο οικογενειακό η Χ1) εχουν πουλήσει μονο κάτω από το Qashqai, το οποίο παρά τα οποια παράπονα εξακολουθεί και ξεπουλάει...
Γενικά η C-SUV κατηγορία πουλάει το 1/5 των αυτοκινήτων !!
-
Αυτοι ποια αμαξια μετρανε αυτά που πουλήθηκαν σε πελατες οι αυτα που έχουν στα παρκινγκ τους οι αντιπροσωπείες? γιατι το xceed που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο να πουλησε σε 2 μηνες 54 αμαξια και να μην εχουμε δει ουτε ένα εξω και να μην εχουμε ακουσει/διαβασει εναν να το αγορασε μου ακούγεται λίγο κουλο.
-
Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων μετράει τις ταξινομήσεις, άσχετως εαν τα αυτοκίνητα έχουν πωληθεί σε πελάτες ή ανήκουν στην εισαγωγική ή σε εμπορίες.
-
Εγω εχω δει Xceed, κ μαλιστα την ακριβη νομιζω version, μαυρο, καθημερινη 8 το πρωι πλατεια Μαβιλη. Το οδηγουσε ενας 'πιτσιρικας', 30αρης καπου.
54 Xceed σε ολη την Ελλαδα των εκατομμυρίων αυτοκινήτων ξερετε ποσο μικρο ποσοστο ειναι;
Το εντυπωσιακο ειναι ποσα πολλα κ ακριβα πουλήθηκαν γενικα.
Εχετε προσεξει ποσα XC40 XC60κυκλοφορουν;!!
Του χρονου θα εχει ενδιαφερον η κατηγορια B suv.
Ποσα 2008 καινούργια να πουλήθηκαν το Δεκέμβρη;;!!
-
Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων μετράει τις ταξινομήσεις, άσχετως εαν τα αυτοκίνητα έχουν πωληθεί σε πελάτες ή ανήκουν στην εισαγωγική ή σε εμπορίες.
Ενταξει για αυτό βλεπω τέτοια απλα στα νουμερα (βλεπε 3008, Χ1 , Χ2 κλπ), τα μισά ειναι στις αντιπροσωπείες και στις μανδρες των λιζινγκ....
-
Fanis75 wrote:
Ενταξει για αυτό βλεπω τέτοια απλα στα νουμερα (βλεπε 3008, Χ1 , Χ2 κλπ), τα μισά ειναι στις αντιπροσωπείες και στις μανδρες των λιζινγκ....
Ε ρε συ κόλλημα με τα leasing!
Οι μισοί πια με leasing παίρνουν αμάξι, δεν παντρεύονται τις λαμαρίνες!
-
Εσυ παλι κολλημα μαζι μου βλεπω...
Εγω δεν σχολιάζω ποιοι παίρνουν λιζινγκ που βιαστηκες ως συνήθως να θιχτείς.
Λεω οτι πολλα απο τα αμάξια είναι αγορασμένα και στοκαρισμένα απο τις εταιρείες , οπότε δίνουν μια εικονικη εικονα πωλήσεων. Αλλο εχει η avis 100 αμαξια 3008 στην μανδρα της που ...θέλει να μισθώσει και άλλο τα μισθωσε κιόλας!!!
-
Αραγε ποσοι απο αυτους αγοραζουν την βασικη εκδοση;
To 60% ή και παραπανω;
-
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ, το 2019 πουλήθηκαν στην Ελλάδα 114.110 νέα αυτοκίνητα, μια αύξηση 10,3% σε σχέση με το 2018.
... από τα 114.110 νέα αυτοκίνητα του 2019, τα 55.071 αυτοκίνητα (48,2%) αφορούν πωλήσεις λιανικής, ενώ τα 59.109 αυτοκίνητα (51,8%) εταιρικές πωλήσεις.
-
Αν μιλάμε για το 3008 η εταιρεια που ανεφερα εχει μια δική της εκδοση business λιγο καλυτερη απο την ακτιβ. Φυσικά βγάζει μια τιμη τελική 22.420 που φυσικα για 1.5 ντιζελ δεν υπάρχει στην αγορά. Πρακτικα σε 48 μηνες πληρώνεις σχεδον 21900 το οποία αν βγάλεις 4000 για τις υπηρεσίες που λαμβάνεις ειναι ~ 18000 το 80% της αξιας ( που βεβαία δεν το βρίσκεις εξω σε αυτη την τιμη, γιατι δεν υπάρχει σαν έκδοση).
-
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και του ΣΕΑΑ, το 2019 πουλήθηκαν στην Ελλάδα 114.110 νέα αυτοκίνητα, μια αύξηση 10,3% σε σχέση με το 2018.
... από τα 114.110 νέα αυτοκίνητα του 2019, τα 55.071 αυτοκίνητα (48,2%) αφορούν πωλήσεις λιανικής, ενώ τα 59.109 αυτοκίνητα (51,8%) εταιρικές πωλήσεις.
Σωστός. Αλλα πόσα από εταιρικα είναι κανονικές πωλήσεις στον παραπάνω πίνακα και δεν είναι κάποια και στις μανδρες των εταιρειών?
SUV/Crossovers Forum