-
Καλησπέρα σε όλους
Μετά από μια σύντομη έρευνα αγοράς στην κατηγορία b-suv, κατέληξα στο c3 aircross . Μάλιστα η επετειακή έκδοση origins που τρέχει σε προσφορά είναι ένα καλό vfm όσον αφορά το επίπεδο του εξοπλισμού.
αυτό που με χάλασε είναι το design τής κονσόλας-οχι τού ταμπλώ-του χώρου μεταξύ οδηγού-συνοδηγου.Μου φάνηκε πολύ άδειο, φτωχό, καί φυσικά ελάχιστα χρηστικό.
Περιμένω τις γνώμες σας...
-
Ετσι όπως το λες είναι . Το αμάξι έχει κάποια σημεία που φαίνεται πολύ φτηνό και ίσως και να είναι . Προφανώς άμα πάρεις την πλούσια έκδοση σάιν εκεί έχει δύο διακόπτες το γκρίπ κοντρόλ και τον διακόπτη απότομης κατάβασης , οπότε γεμίζει το κενό .
Από την άλλη έχει πολλά πλεονεκτήματά και σε αυτή την κατηγορία όλη η αφορά έχει ελλείψεις .
-
Σε αυτή την κατηγορία όντως σχεδόν όλα έτσι είναι. Ουσιαστικά δεν υπάρχει υποβραχιόνιο οπότε είναι άδειος ο χώρος.
-
Σε αυτή την κατηγορία όντως σχεδόν όλα έτσι είναι. Ουσιαστικά δεν υπάρχει υποβραχιόνιο οπότε είναι άδειος ο χώρος.
Συμφωνώ,αν δεν υπάρχει υποβραχιόνιο, σε πολλά αμάξια -όπως και στο C3- φαίνεται αρκετά κενό. Πάντως, απ'όσο θυμάμαι μπορεί να μπει υποβραχιόνιο εκ των υστέρων,ως extra. Νομίζω στον συνφορουμίτη Storm το έβαλαν ως δώρο κατά την αγορά.
-
Ναι μπαίνει υποβραχιόνιο .
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Και στην έκδοση origins που είδα, υπάρχει υποβραχιονιο,στυλ μπράτσου στην καρέκλα του οδηγού.
Αυτό που προβληματίζει κυρίως είναι η έλλειψη χρηστικότητας, υπάρχει δλδ χώρος 'αδιαμορφωτος' ανάμεσα από οδηγό-συνοδηγο, που ουσιαστικά πάει χαμένος
-
Κουκλί...
-
Κατανάλωση ?
-
Κουκλί...
Το πιο εργονομικό χοιροφρενο που έχω χρησιμοποιήσει, πραγματικά!!
-
Η Citroen Ελλάδας δημοσίευσε νέο τιμοκατάλογο, με ημερομηνία ισχύος από 20/12/2019:
https://www.citroen.gr/wp-content/uploads/2019/12/pricelist201219.pdf
Ευχάριστη έκπληξη η τιμή του C3 Aircross 1.2 PureTech 130 EAT έκδοση Shine στα 21,980 €
-
Αυτοί οι κωδικοί ΑΜ που αλλάζουν στα ίδια μοντέλα τι είναι;;
-
Αυτοί οι κωδικοί ΑΜ που αλλάζουν στα ίδια μοντέλα τι είναι;;
κωδικοί μοντέλου που αλλάζουν με κάποια ανανέωση/τροποποίηση, model year κτλ.
-
Η Citroen Ελλάδας δημοσίευσε νέο τιμοκατάλογο, με ημερομηνία ισχύος από 20/12/2019:
Ευχάριστη έκπληξη η τιμή του C3 Aircross 1.2 PureTech 130 EAT έκδοση Shine στα 21,980 €
Εξαιρετική τιμή!! Ο πωλητής στην Ωμέγα ήταν σίγουρος ότι θα ξεκινάει στις €24.000, μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσουν να το φέρουν με ΛΤΠΦ κάτω από €17.000. Τελικά τα κατάφεραν. Φυσικά η τιμή είναι λίγο πλασματική γιατί με το που βάλεις μεταλλικό και ένα πιο ωραίο εσωτερικό (είναι χάλια το στάνταρ) αμέσως περνάει τις €17Κ ΛΤΠΦ και άρα τις €24.000 λιανική. Άρα με 3-4 έξτρα που θέλω και την έκπτωση πάει τελικά στις €25.000 περίπου και συνεχίζει το μεγαλύτερο μειονέκτημά του, να μην μπορεί να τοποθετηθούν φώτα led ούτε σαν έξτρα, μεγάλο φάουλ αυτό εν έτη 2020, τραγικό λάθος της Σιτροέν.
-
Εγώ είχα πει ότι θα είναι εκεί . Με 16651,52 τιμή προ φόρων , μεταλλικό παίρνει σίγουρα . Ισως αν το πάρεις άσπρο μαύρο να μπορείς να βάλεις καλύτερα καθίσματα μέσα . Αν και διάβασα ότι έξω η σάιν θα έρχεται με τα αφρώδη καθίσματα , οπότε ίσως παίρνει .
Από την άλλη αν θέλεις μπορείς να βάλεις δέρματα εκ των υστέρων .
Τα λέντ από την στιγμή που τα έβαλαν στο κρόσλαντ , ίσως μπούν και εδώ .
Βέβαια έχουμε μία διαφορά τιμής της τάξης των 4000 τουλάχιστον από το 2008 , οπότε αν αρχίσει και τα βάζει όλα ίσως το χτυπήσει με την διαφορά τιμής .
Γενικά περιμένουμε την άνοιξη που θα οριστικοποιηθεί το φορολογικό , θα έχει γίνει το φέις λιφτ του μικρού 3 , οπότε θα ξέρουμε τι θα περιμένουμε για το αιρκρός στο δικό του φεις λίφτ .
Περιμένουμε ότι επειδή παραμένει στην παλιά πλατφόρμα , ίσως πάρει τα αμορτισέρ του 5 , ψηφιακό ταμπλό , 48 βόλτ και περισσότερα αυτόματα συστήματα στον βασικό εξοπλισμό ....
-
Αξίζει τη μικρή διαφορά τιμής,δεδομένου οτι πλοήγηση γίνεται και μέσω κινητού? Με το mirror screen τι ενδείξεις απο το κινητό βλέπουμε? Έχω Redmi 7,είναι συμβατό?
Ευχαριστώ,Κώστας.
-
Καλησπέρα σε όλους
Μετά από μια σύντομη έρευνα αγοράς στην κατηγορία b-suv, κατέληξα στο c3 aircross . Μάλιστα η επετειακή έκδοση origins που τρέχει σε προσφορά είναι ένα καλό vfm όσον αφορά το επίπεδο του εξοπλισμού.
αυτό που με χάλασε είναι το design τής κονσόλας-οχι τού ταμπλώ-του χώρου μεταξύ οδηγού-συνοδηγου.Μου φάνηκε πολύ άδειο, φτωχό, καί φυσικά ελάχιστα χρηστικό.
Περιμένω τις γνώμες σας...
Τι προσφορα σου εδωσαν; Προσωπικα κοιτω πετρέλαιο.
Ειναι τοσο κοντα το Origins με το Shine που εγω θα πηγαινα στο Shine.
Νομιζω ειμαι ποιο κοντα στο 2008 πλεον.
Περιμενω κ το Capture.
-
Τα περίεργα των καινούριων αυτοκινήτων που μπορεί να αφορά προβλήματα και μάλλον κανείς δεν ασχολείται με αυτά κατά την παραλαβή.
Σήμερα πρώτη φορά έβγαλα το αυτοκίνητο σε βροχή ή μάλλον σε ψιλόβροχο. Το αυτοκίνητο με σκόνη. Έπεσε το ψιλόβροχο στο παρμπρίζ το έκανε μαύρο χάλι.
Πρώτη φορά σήμερα πατάω μοχλό υαλοκαθαριστήρων. Ούτε που ήξερα αν λειτουργεί αυτός ο μοχλός.
Πατάω με τον εκτοξευτήρα νερού για να καθαρίσω το παρμπρίζ. Περιμένω να εκτοξευτεί νερό. Τίποτα. Δυο, τρεις φορές. Τίποτα. Οι καθαριστήρες έκαναν σκaτά το παρμπρίζ, δεν έβλεπα τίποτα. Κάνω στην άκρη, κάνω δοκιμές, τίποτα. Από το θόρυβο του περιβάλλοντος δεν καταλάβαινα αν λειτουργεί η αντλία. Ανοίγω καπό να δω αν το δοχείο έχει νερό, προσπαθώ να εντοπίσω τα σημεία εκτόξευσης. Το δοχείο σε κρυφό σημείο, δεν φαίνεται τίποτα. Το ίδιο και τα σημεία εκτόξευσης. Οι οδηγίες χρήσης μία μόνο αναφορά: Βάλτε νερό όταν χρειάζεται.
Τελικά περίμενα στο ψιλόβροχο να βραχεί επαρκώς το παρμπρίζ ώστε να λειτουργήσω τους υαλοκαθαριστήρες. Πάω σούπερ μάρκετ για τα ψώνια μου και αγοράζω και 1,5 λίτρο νερό. Πάω το ρίχνω στο δοχείο, το πήρε όλο.
Λειτουργώ ξανά τους καθαριστήρες με τον εκτοξευτήρα, ήρθε το νερό. Που ήρθε όμως; Χαμηλά στο παρμπρίζ.
Εν κατακλείδι. Η ΩΜΕΓΑ παρέδωσε το αυτοκίνητο χωρίς σταγόνα νερό στο πλυστικό δοχείο και επιπλέον δεν έχουν ρυθμιστεί οι εκτοξευτήρες νερού. Μετά από ψάξιμο διαπίστωσα ότι οι εκτοξευτήρες είναι κρυμμένοι κάτω από το καπώ με απίστευτη δυσκολία πρόσβασης. Προσωπικά δεν κατάφερα ούτε με φακό να τους ρυθμίσω. Ούτε που κατάλαβα πόσες εξόδους έχει ο κάθε εκτοξευτήρας. Φυσικά δεν μπήκα καν στο κόπο να δω τον πίσω καθαριστήρα και τον εκτοξευτήρα του.
Μπορεί για πολλούς εδώ μέσα αυτά να φαίνονται σαν λεπτομέρειες, αλλά εμένα μου χαλάνε τη διάθεση γιατί κάτι τέτοια σημεία του αυτοκινήτου τα θεωρώ από τα σοβαρά που πρέπει να είναι ελεγμένα πριν την παράδοση. Επίσης σκέφτομαι και το ενδεχόμενο να έχει διαρροή το πλυστικό δοχείο και να χάνει το νερό του. Ποιος ξέρει; Κανείς...
-
Δεν είναι καθόλου λεπτομέρειες Ανεμοβρόχη.
Εγω ειδοποιήθηκα να παραλάβω το καινούργιο αμάξι και το τρενάρισα για την επόμενη εβδομάδα γιατί δεν σκέφτηκα τι διάολο να ελέγξω εκτός από τα προφανή. Με αιφνιδίασαν και το έφεραν ενα μήνα νωρίτερα.
-
Απαραδεκτο εκ μερους της αντιπροσωπειας. Και εγω σου λεω μολις το παιρνεις βρεχει, πεφτει λασπη, ενεργοποιεις του υαλοκαθαροστηρες και αυτοι τα κανουν σκατα.... κτλ τι κανεις οταν εισαι στη μεση του δρομου,;;;;
Οτοστοπ ή καλεις οδικη βοηθεια;;;;
Επρεπε να το παραδωσουν κομπλε.
Υ.γ ανεμοβροχη.....πολυ ωραιο
-
Νομίζω ότι μου έκατσε αυτή η στραβή στην χειρότερη περίπτωση. Βγήκα στην Παπανικολή προς Λεωφόρο Κηφισίας. Ψιλόβροχο, σταγόνες. Μπήκα Λεωφόρο Κηφισίας στη άνοδο φουλαριστός, τέρμα αριστερή λουρίδα.. Και πατάω τον μοχλό πριν το Ολυμπιακό Στάδιο, για να καθαρίσω παρμπρίζ.. Ευτυχώς που ήμουν μόνος στο δρόμο, έκανα τέρμα δεξιά και σταμάτησα πάνω στη Λεωφόρο, στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Που να μου κόψει 5 μήνες μετά την παραλαβή ότι το δοχείο δεν είχε 'εργοστασιακό' νερό και ότι οι εκτοξευτήρες δεν είναι 'εργοστασιακά' ρυθμισμένοι;
Citroen C3 Aircross 2018