-
Μέχρι και το όνομα τού έκανε λάθος!!!
Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk
-
https://www.car.gr/23128320-mazda-rx-7 1ο βραβείο Κανγκούρ d'Elegance.
κρίμα για το αρκετά σπάνιο σήμερα RX-7 FD
-
Αυτό είναι η προηγούμενη έκδοση.
-
Όντως είναι FC! Από το πολλά πλαστικά μπερδεύτηκα
-
-
Λίγο ακριβός αλλά εντάξει αφού λέει τιμή συζητήσιμη νομίζω μπορώ να του τη ρίξω λίγο.
-
Τι σπάνιο πουλί είναι τούτο; Η τιμή βέβαια είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά, τα ανταλλακτικά (της ήδη προβληματικής Daihatsu) για ένα μη εισαγμένο μοντέλο θα είναι πρόβλημα, αλλά παραμένει μια αγγελία που τη χαζεύεις. Τι τιμόνι και τούτο για μοντέλο παραγωγής!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι σπάνιο πουλί είναι τούτο; Η τιμή βέβαια είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά, τα ανταλλακτικά (της ήδη προβληματικής Daihatsu) για ένα μη εισαγμένο μοντέλο θα είναι πρόβλημα, αλλά παραμένει μια αγγελία που τη χαζεύεις. Τι τιμόνι και τούτο για μοντέλο παραγωγής!εμενα μ αρέσει! Συνδυάζει mini με fiat500....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Τι σπάνιο πουλί είναι τούτο; Η τιμή βέβαια είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά, τα ανταλλακτικά (της ήδη προβληματικής Daihatsu) για ένα μη εισαγμένο μοντέλο θα είναι πρόβλημα, αλλά παραμένει μια αγγελία που τη χαζεύεις. Τι τιμόνι και τούτο για μοντέλο παραγωγής!Πολύ μου αρέσει και φαίνεται να έχει πολύ καλό εξοπλισμό και χώρους για το μέγεθός του! Αλλά αρκετά ακριβό και φυσικά ερωτηματικό η εύρεση ανταλλακτικών. Κάνει μπαμ ότι είναι αντιγραφή του Μίνι (στο πολύ πιο άσχημο) αλλά θα το αγόραζα άνετα!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τι σπάνιο πουλί είναι τούτο; Η τιμή βέβαια είναι τραβηγμένη από τα μαλλιά, τα ανταλλακτικά (της ήδη προβληματικής Daihatsu) για ένα μη εισαγμένο μοντέλο θα είναι πρόβλημα, αλλά παραμένει μια αγγελία που τη χαζεύεις. Τι τιμόνι και τούτο για μοντέλο παραγωγής!
Πολύ μου αρέσει και φαίνεται να έχει πολύ καλό εξοπλισμό και χώρους για το μέγεθός του! Αλλά αρκετά ακριβό και φυσικά ερωτηματικό η εύρεση ανταλλακτικών. Κάνει μπαμ ότι είναι αντιγραφή του Μίνι (στο πολύ πιο άσχημο) αλλά θα το αγόραζα άνετα!
στο τάληρο ούτε που θα το σκεφτόμουν !!
-
Δεν ξέρω που βρέθηκαν όλα αυτά τα Trevis Πιο πολλά από τα Charade στο car
-
Είδα κ γω ένα χθες στον Κηφισο, εν κινήσει, κ το χάζευα, ως σπάνιο πουλί. Παίζει να άδειασε καμμία νταλίκα με κάμποσα από δαύτα από εξωτερικό.
Πάντως κ μενα μ αρέσει......Sent from my iPhone using Tapatalk.
-
Ο χρήστης costasda έγραψε:
Πολύ μου αρέσει και φαίνεται να έχει πολύ καλό εξοπλισμό και χώρους για το μέγεθός του! Αλλά αρκετά ακριβό και φυσικά ερωτηματικό η εύρεση ανταλλακτικών. Κάνει μπαμ ότι είναι αντιγραφή του Μίνι (στο πολύ πιο άσχημο) αλλά θα το αγόραζα άνετα!
στο τάληρο ούτε που θα το σκεφτόμουν !!
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λένε αλλά όταν με κάτω από 10000 αγοράζεις ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, πιο ασφαλές και πιο αξιόπιστο λόγο εγγύησης, έστω και 5000 τα θεωρώ πεταμένα λεφτά για ένα αυτοκίνητο 12ετιας με ύποπτα λίγα χιλιόμετρα, άγνωστη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, ελάχιστη τεχνογνωσία στους μηχανικούς και που δεν θα μπορέσεις να πουλήσεις ποτέ στο μέλλον.
-
Θα είναι σαν να κυκλοφορείς με παπούτσια Adibas ή Nicke με το brandname γραμμένο με λεντάκια που αναβοσβήνουν. Τζαπανίλα στα χειρότερά της, τύπου 80s και βγάλε.
-
Ένα ρετρό Cuore είναι. Το τελευταίο πριν φύγουν από εδώ και την Ευρώπη.
Σίγουρα χαριτωμένο, σίγουρα αξιόπιστο αλλά και σίγουρα εισαγωγής και σίγουρα αγνωστων λοιπών στοιχείων...
Εδώ πάνω υπάρχουν 2, 3 τέτοια όπως και τα Materia που επίσης δεν ήρθαν όταν λειτουργούσε η επίσημη αντιπροσωπία. -
το 85 ειχα παρει ενα σε πενηντα με τη πρωτη πανω εξαβολτο πρασινοκυπαρισσι μονοσελο, χρεπι με γυρισμενα χιλιομετρα. πολλες φορες. οπως χιλιαδες αλλοι.
η φημη ελεγε τοτε οτι τα ειχε βρει ενας πατρινος απο σκραπ των γιαπωνεζικων ταχυδρομειων.
κατι αναλογο παιζει και με αυτα τα ντάι και χατσου
πετυχα ενα και εγω... -
-
Οι ξυπνητζήδες έλληνες, τώρα και στο internet.
Είναι τόσο αθώοι (;) που πιστεύουν, πως κανείς δεν θα κάνει αναζήτηση;
-
https://www.car.gr/25285771-mitsubishi-lancer
Aπωλαφσται ιπαιφθυνα...
-
https://www.car.gr/25285771-mitsubishi-lancer
Aπωλαφσται ιπαιφθυνα...
Εντάξει, όποιος θέλει τέτοια σκληροτράχηλα αυτοκίνητα είναι κυνηγός δυνατών συγκινήσεων, στροφιλικιού και γκαζιού. Δεν θα είναι τρελαμένος αν έχει a/c, ένα παράδειγμα λέμε τώρα. Με ανησυχεί όμως που δεν έχει φωτό από το εσωτερικό γενικά!!!
Αγγελίες πωλήσεων αυτοκινήτων για γέλια και για...κλάματα