-
Η Karenta είναι η εταιρία λιανικής πώλησης της κεντρικής αντιπροσωπείας VW.
Το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να κάνουν μαϊμουδιές, οπότε αν βρήκες κάτι που σου αρέσει σε τιμή που σου κάνει, προχώρα! -
Συγνώμη κιόλας,αλλά με την προϊστορία της vw και την συνήθη αλητεία της Καρέντα,δεν θα εκπλαγώ με τίποτα....
-
Παιδιά, ο άνθρωπος θέλει μια γνώμη κατά το δυνατόν αντικειμενική και όχι με βάση τις προκαταλήψεις μας...
-
Ο χρήστης nodasgr έγραψε:
Καλησπέρα και παλι , η αναζητηση ακομη καλα κρατει , το μπατζετ εχει ανεβει λιγο οποτε ψαχνουμε Fiestaki με Facelift 2013+ . Εχει καποιος αποψη για το Karenta στο Μαρουσι οσον αφορα την αξιοπιστια των αυτοκινητων ; Οι αξιολογήσεις τους δειχνουν καλες αλλα οσο ναναι μαγειρευονται ευκολα αυτα .Για την εμπορεία δεν ξέρω να σου πω αλλά να αν σε περίπτωση αυτό που κοιτάς είναι αυτόματο με διπλό συμπλεκτη (powershift τα λέει η ford ) φύγε όσο πιο μακρυά μπορείς. Έχουν τεράστια άλυτα ζητήματα. Μην μπλέξεις χωρίς λόγο.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ford_Po ... ansmission
-
Ενα Fiesta manual diesel ελληνικο εχω βρει και μοιαζει καλη περιπτωση αν και τα χιλιομετρα για diesel δεν φαινονται και πολυ νορμαλ αλλα ποτε δεν ξερεις.
-
Όπως σου είπα, είναι πολύ δύσκολο η Καρεντα να έχει γυρίσει χιλιόμετρα.
-
Γεια χαρά! Για την autok στη Φιλοθέη στην Καποδιστρίου έχει κάποιος γνώμη;
-
Τί πληροφορίες κι εντυπώσεις υπάρχουν για το Bitros? Θα αγοράζατε αυτοκίνητο από κει;
-
Τί πληροφορίες κι εντυπώσεις υπάρχουν για το Bitros? Θα αγοράζατε αυτοκίνητο από κει;
Πολύ δύσκολα...
-
Από πότε η Spotawheel πουλάει μεταχειρισμένα εισαγωγής; Πήρα προχθές για ένα αυτοκίνητο τους και μου είπαν ότι είναι από Γερμανία!
-
Από πότε η Spotawheel πουλάει μεταχειρισμένα εισαγωγής; Πήρα προχθές για ένα αυτοκίνητο τους και μου είπαν ότι είναι από Γερμανία!
Από τότε που κατάλαβαν ότι γεμίζει η τσέπη τούς με περισσότερα ευρώ....
Θα και αυτά με εγγυημένα χιλιόμετρα....
-
Τι γνώμη έχετε για Auto Value στην Μεταμόρφωση; Βρήκα το παρακάτω και θα ήθελα να μάθω πριν κατέβω από Θεσσαλονίκη
-
Έχω αγοράσει αυτοκίνητο από την Auto Value. Δεν μου σέρβιραν κανένα παραμύθι, το αυτοκίνητο δεν ήταν εισαγωγής και τα χιλιόμετρα του ήταν πραγματικά.
Αυτό που κοιτάς δείχνει καλό, αλλά κάνε οπωσδήποτε έλεγχο σε δικό σου συνεργείο. Εγώ είχα κάνει πριν αγοράσω.
-
Έκανα και εγώ ένα πέρασμα από την auto value για το 308 που το έκανα και test drive. Το αυτοκίνητο πουλήθηκε πριν προλάβω καν να το πάω για έλεγχο. Με πήραν τηλέφωνο να μου πούνε ότι πουλήθηκε, επειδή είχα κανονίσει να πάω να το πάρω για έλεγχο σε συνεργείο. Είχα κλείσει και ραντεβού σε συνεργείο.
Από ότι μου είπαν πουλήθηκε χωρίς καν να το ελέγξει αυτός που το πήρε. Το πήγε μία βόλτα και το έκλεισε.
Πάντως φαίνεται να είναι ειλικρινής εκεί στην Auto Value. Εμένα μου είπαν ότι τα αυτοκίνητα τους είναι leasing και ότι δεν γνωρίζουν το ιστορικό φανοποιείας που μπορεί να έχουν. Όταν τα φέρνουν στη μάντρα βλέπουν αν θέλουν μαζέματα (βαψίματα) και τα φτιάχνουν. Αλλά δεν ασχολούνται με τις προηγούμενες φανοποιείες.
Για αυτό χρειάζονται έλεγχο τα αυτοκίνητά τους σε συνεργείο/φανοποιείο. Γιατί αυτοί ξέρουν και λένε το ιστορικό φανοποιείας το δικό τους και όχι το προηγούμενο.
Βιβλίο συντήρησης δεν μου έδειξαν παρόλο που το ζήτησα. Επίσης κανένα αυτοκίνητο δεν έχει εγχειρίδιο χρήσης. Τουλάχιστον αυτό μου είπαν όταν το έκανα θέμα.
-
Επαναφέρω το θέμα των μεταχειρισμένων για κάτι που μου έκανε εντύπωση κατά τον έλεγχο του AVEO από τον έμπορα που το πήρε μέσω της Citroen.
Για την μεταβίβαση ενός αυτοκινήτου χρειάζεται βεβαίωση από την εφορία για τα πληρωμένα τέλη όλων των ετών. Η βεβαίωση έχει μέσα λίστα ετήσιων πληρωμών κλπ...
Ο έμπορας βλέποντας την λίστα μου είπε ότι ήμουν ο 5ος ιδιοκτήτης του AVEO!
Φυσικά έμεινα μακάκας όταν το άκουσα και δεν ήξερα τι να πω.
Θεωρητικά το αυτοκίνητο ήταν από ιδιώτη, 1ο χέρι από ζευγάρι, και μάλιστα ήταν στο όνομα της γυναίκας.
Αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος από την βεβαίωση της εφορίας να καταλάβει πόσους ιδιοκτήτες έχει αλλάξει ένα αυτοκίνητο; Το δικό μου λάθος είναι ότι με το AVEO δεν έκατσα να ασχοληθώ καθόλου με τις βεβαιώσεις, ούτε όταν το αγόρασα, ούτε όταν το έδωσα. Απλά είχα την χαρτούρα για τις δύο διαδικασίες.
-
Αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος από την βεβαίωση της εφορίας να καταλάβει πόσους ιδιοκτήτες έχει αλλάξει ένα αυτοκίνητο;
Τα τελη κυκλοφοριας γραφουν το ονομα και το ΑΦΜ το ιδιοκτήτη του αυτοκινητου . Εσενα λογικα η βεβαιωση θα εγραφε 5 διαφορετικά ΑΦΜ
Εγω παλι εχω αλλη ερωτηση....Αν καποιος ειχε παραδωσει πινακιδες κυκλοφοριας και δεν πληρωσε να αντιστοιχα τελη κυκλ, δεν μπορει να πουλησει το αμαξι του? Ή η βεβαιωση πληρωμης τελων περασμενων ετων αφορα την περιπτωση που ειχες κανονικα τις πινακιδες και δεν κατεβαλες τα τελη ?
-
Αν παρέδωσε πινακίδες, γιατί να πληρώσει τέλη;
-
Storm wrote:
Αναρωτιέμαι πως μπορεί κάποιος από την βεβαίωση της εφορίας να καταλάβει πόσους ιδιοκτήτες έχει αλλάξει ένα αυτοκίνητο;
Τα τελη κυκλοφοριας γραφουν το ονομα και το ΑΦΜ το ιδιοκτήτη του αυτοκινητου . Εσενα λογικα η βεβαιωση θα εγραφε 5 διαφορετικά ΑΦΜ
...
Πω ρε φίλε! Ούτε που μου πέρασε από το μυαλό κάτι τέτοιο! Το αυτοκίνητο ήταν 13 ετών οπότε αυτός είδε στην λίστα διαφορετικά ΑΦΜ!!
Εντάξει εγώ είμαι στο κόσμο μου εντελώς. Νόμιζα ότι προσωπικά δεδομένα π.χ. ΑΦΜ δεν αναφέρονται στις λίστες αυτές.
-
Αν καποιος ειχε παραδωσει πινακιδες κυκλοφοριας και δεν πληρωσε να αντιστοιχα τελη κυκλ, δεν μπορει να πουλησει το αμαξι του? Ή η βεβαιωση πληρωμης τελων περασμενων ετων αφορα την περιπτωση που ειχες κανονικα τις πινακιδες και δεν κατεβαλες τα τελη ?
Μπορεί, όπως τα λές. Η ββαίωση αφορά ότι έχουν πληρωθεί τα τέλη κυκλοφορίας των ετών που έπρεπε. Εαν έχει κατατιθεμένςς πινακίδες, δεν χρειαζόταν να πληρώσει. Πληρώνεις μόνο για το τρέχον έτος για να πάρεις τις πινακίδες πίσω.
-
Έμποροι μεταχειρισμένων