-
Καλημέρα σε όλους,
@Nikos1979: Γίνεται προσπάθεια επαναφοράς λογαριασμών και δημοσιεύσεων που έχουν χαθεί. Υπάρχουν όλα αποθηκευμένα στην παλιά βάση δεδομένων, γίνεται προσπάθεια migration στο νέο σύστημα που βασίζεται σε διαφορετικό πρόγραμμα (Drupal αντί για phpBB). To module των PM δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Ένα θέμα με το Drupal είναι ότι πολλές λειτουργίες δεν έχουν native support (σε αντίθεση με το προηγούμενό μας σύστημα που ήταν σε phpBB) και μπαίνουν με πρόσθετα modules. Η απενεργοποίηση της αυτόματης ειδοποίησης είναι κάτι που συζητάμε και ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει για το τι είναι προτιμότερο. Δυστυχώς δεν μπορεί να αλλάξει μόνιμα από τον ίδιον τον χρήστη. Ζητούμε την κατανόησή σας μέχρι να τα στρώσουμε όλα.
@iceman7: Προβλέπεται και η συνεργασία με το Tapatalk, απλά δεν είναι προτεραιότητα αυτήν την στιγμή, καθώς προέχουν πολύ σημαντικότερα ζητήματα.
@harisma23: Αυτό που ζητάτε δεν υποστηρίζετε εγγενώς, αλλά σκοπεύουμε να το προσθέσουμε με module.
-
Απορώ αν αρέσει σε κανέναν αυτό το έκτρωμα!
-
Είναι φυσιολογικό το γεγονός ότι μπορώ να δώ και να σβήσω! όποιο αρχείο θέλω από τη βάση του φόρουμ; Ας μου στείλει κάποιος admin pm να του πω απο που.
-
Είναι φυσιολογικό το γεγονός ότι μπορώ να δώ και να σβήσω! όποιο αρχείο θέλω από τη βάση του φόρουμ; Ας μου στείλει κάποιος admin pm να του πω απο που.
Καλησπέρα σας,
Καθότι τα PMs δεν λειτουργούν ακόμα, σας στείλαμε e-mail στην διεύθυνση με την οποία έχετε κάνει εγγραφή στο Forum.
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον
4TF
-
Η αλλαγή είναι δύσκολη για όλους, ακόμα και η διαχείριση θα πρέπει να προσαρμοστεί σ' αυτές.
Αλλαγές, διορθώσεις και βελτιώσεις γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται μέχρι να επελθει η κανονικότητα στην λειτουργία του φόρουμ.
Οποιαδήποτε αστοχια ή προβλημα εντοπίζετε , παρακαλώ να το αναφέρετε.
-
Καλή επανεκκίνηση και ελπίζω να είναι επτυχημένες οι αλλαγές.
- Στο tapatalk δεν μπαίνει ακόμη, και διαπιστώνω πως στην ουσία έχουν μπλοκαριστεί όλα τα παλιά password. Κάνοντας επαναφορά password, κατάφερα απόψε να συνδεθώ μέσω desktop.
Πιστεύω πως θα πρέπει να αποστείλετε email σε όλα τα μέλη, πως απαιτείται η επαναφορά συνθηματκού.
- Εκτός αν σκοπεύετε να γεμίσετε διαφιμήσεις τα 2/3 της οθόνης, καλό θα ήταν εκτός από το παρόν 'mobile theme', να υπάρχει και ένα ακόμη theme πλήρους πλάτους οθόνης, και να υπάρχει επιλογή.
Ας μείνουμε μακριά από μια μ@Lακia που καθιέρωσε το Facebook!
Συγχαρητήρια για τη μέχρι τώρα πρόοδο.
-
Που είναι ο Storm;;;;; Που είναι ο Βάγκνερ;;;;; Που είναι ο Πουτσίνι;;;;; Που είναι όλοι αυτοί;;;;;;
Πέρα από την πλάκα διαγράφηκαν όλα. Θέματα, ποστς, προσωπικά μηνύματα.
Δεν θα σχολιάσω κάτι άλλο.
Θα περιμένω να ενεργοποιηθεί ο κανονικός μου λογαριασμός και μετά τα ξαναλέμε.
-
Μάλλον έχετε αρχίσει επαναφορά, αλλά Posts που επανέρχονται μπαίνουν μετά τα νέα που έχουν γίνει με το νέο φόρουμ.
Π.χ. στο topic renault forum ενώ απαντήσαμε όταν ξαναάνοιξε τώρα μετά έχουν έρθει ως απαντήσεις 2 posts του 2009.
Στα πολύ αρνητικά έως τώρα ότι το 1/3 σε φάρδος καταλαμβάνουν οι διαφήμισεις. Και δυστυχώς η πρώτη εικόνα που μένει σε πολλούς είναι ότι γι αυτό έγινε όλη αυτή η αναστάτωση.
Για οτιδήποτε άλλο τηρώ στάση αναμονής, με αρνητική προδιάθεση από την έως τώρα εικόνα..
Αν όλο αυτό έγινε από εταιρεία σε μια τόσο μεγάλη ιστοσελίδα είναι μεγάλο fail, η τουλάχιστον ας μη δινόταν σε λειτουργία μέχρι την αποκατάσταση βασικών προβλημάτων. Αν έγινε από διαχειριστές μη επαγγελματίες του χώρου, ΟΚ πάω πάσο για ότι στραβό.
-
Δεκτές όλες οι κριτικές, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής δεδομένα:
-
Για διάφορους τεχνικούς λόγους κρίθηκε αναγκαία η αναβάθμιση της διαδικτυακής παρουσίας των 4Τ, βασιζόμενη στο πρόγραμμα Drupal.
-
Αυτό σήμαινε ότι και το forum θα έπρεπε να περάσει από το phpBB στο Drupal, καθότι θα συνενώνονταν με τα υπόλοιπα sites μας.
-
Γνωρίζουμε ότι ως βάση για fora, το php είναι το καλύτερο, αλλά δεν θα ήταν συμβατό με τη νέα μας πλατφόρμα που έχει σαν προτεραιότητα το www.4troxoi.gr.
-
Θα ήταν πολύ ευκολότερο να σβήσουμε όλο το περιεχόμενο του forum και να ξεκινήσουμε από το μηδέν, αλλά δεν το κάναμε.
-
Επιλέξαμε τον δύσκολο δρόμο του migration των παλιών δεδομένων στο νέο forum, με αποτέλεσμα οι τεχνικοί μας να εργάζονται ως τις 10 τη νύχτα, καθότι είμαστε το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό forum της χώρας, με τεράστια βάση δεδομένων. Τα προβλήματα είναι πολύ μεγαλύτερα από όσα φαίνονται.
-
Το site και το forum σχεδιάζονται και υποστηρίζονται από την technopolis (open.gr), εταιρεία που έχει τις ρίζες της σε μια από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου στην χώρα, την οποία έστησε ο ιδρυτής μας, Κ.Κ. και δεν είναι κάποια ερασιτεχνική προσπάθεια.
-
Πίστέψτε μας όταν λέμε ότι οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού μας είμαστε εμείς. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά είναι το 1ο βήμα μόνο. Ζητάμε απλά την υπομονή και επιείκειά σας.
Ταπεινά,
4Τ
-
-
Δείτε αν γίνεται κάτι με το Tapatalk πάντως, είναι πολύ δύσχρηστο το mobile theme..
-
- Πίστέψτε μας όταν λέμε ότι οι πιο αυστηροί κριτές του εαυτού μας είμαστε εμείς. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά είναι το 1ο βήμα μόνο. Ζητάμε απλά την υπομονή και επιείκειά σας.
Θα την έχετε αμέριστη! Νομίζω για όσους είναι θαμώνες εδώ είναι το στέκι μας. Και απλά το βλέπουμε πληγωμένο και 'γκρινιάζουμε' για να καταλήξουμε σε κάτι που να αρέσει στους ενοίκους. Καμιά φορά ο γραπτός λόγος μπορεί να δείχνει λίγο πιο αυστηρός.
-
Το «όλα σε μία πλατφόρμα» πρέπει να γίνεται όταν κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη, όχι πιο δύσκολη. Θα μπορούσε το φόρουμ να είναι σε phpbb και να συνεχίσει να λέγεται 4Tforum.
-
Μπράβο για τη προσάθεια αναβάθμισης αλλά προσωπικά τη βρίσκω πολύ δυσχρηστη τη νεα πλατφορμα. Από όταν την ανεβάσατε, προσπαθησα 2-3 φορες να περιηγηθώ, διαβασω σχόλια αλλά το άφησα.
α) Δεν ειναι μπολντ το βασικό θέμα στη λίστα θεμάτων, ενώ όλα τα γράμματα ειναι ίδια γραμματοσειρά, πάχος, διάσταση. Απλά δε διακρίνεται, ιεραρχείται η πληροφορία.
β) Δε ξέρω αλλά στην οθόνη μου πια όλα ειναι πολύ πιο μεγάλα και θα πρέπει όποτε επισκέπτομαι το φορουμ να κανω zoom out για να έχω αρκετή πληροφορία.
εντιτ γ) 'Αποθήκευση' για να εκτελέσεις 'αποστολή' σε ένα σχολιο; Στέκει;Γενικά, ειναι μια μορφή σα να τη σχεδίασε μηχανικός και όχι UI/UX designer με κάποια έστω βασική γνώση.
Αυτές ειναι οι βασικές μου παρατηρήσεις.
-
Πιο χάλια δεν γίνεται!!!!!
Αν στρώσει και γίνει πιο φιλικό στο χρήστη......εχει καλώς.
Ως τότε,καλή συνέχεια σε όλους!
-
η συμπάθειά μας υπάρχει και η κατανόηση, αλλά υπάρχει και αρκετή απογοήτευση. ειδικά όταν αναφέρετε πως όλο αυτό είναι μια προσπάθεια της Technopolis, και της μητρικής εταιρείας, την οποία έχουμε στηρίξει με συνδρομές και αγορές και συμμετοχή για δεκαετίες. ήδη το προηγούμενο φόρουμ ήταν τεχνικά σε νηπιακό επίπεδο, πολύ πίσω από οτιδήποτε άλλο, με λειτουργία που να δείχνει πως λείπει bandwidth και ανύπαρκτες δυνατότητες έστω και απάντηση σε συζητήσεις. Τουλάχιστον η χρήση μέσω tapatalk, έσωζε κάπως την κατάσταση. Η ανανέωση ήταν επιτακτική και καλοδεχούμενη, αλλά βλέπουμε την κατάσταση να εξελίσσεται σε κάτι ακόμη χειρότερο από πριν. Αν ότι βλέπουμε τώρα είναι κοντά στην τελική μορφή, μόνο να αποχωρήσουμε από μια αγαπημένη συνήθεια μπορούμε... ούτε το tapatalk συνδέεται πλέον.
-
Δεν έχω ιδέα από προγραμματισμό και πλατφόρμες, αλλά ενα φορουμ που είδα πρόσφατα και μου άρεσε πολύ σαν εικόνα και ευχρηστία, δυνατότητες που δίνει ειναι αυτό του Insomnia. Δε ξέρω αν ειναι καστομ ή βασίεζεται σε κάποια πλατφόρμα.
Καλή συνέχεια στη προσπάθεια! -
Ναι του ινσομνια είναι πάρα πολύ ωραίο και εύχρηστο. Μιας και το παρόν φόρουμ είναι φάση στησίματος καλύτερα θα ήταν να δούμε την τελική του μορφή και μετά να αρχίσουμε να επισημαίνουμε τα όποια προβλήματα.
-
Ελπίζω να δικαιωθείτε εσείς και όχι εμείς - οι γκρινιάρηδες - για το καλό όλων μας, να μη γίνει δηλαδή και το φόρουμ σαν τα γραπτά του Σ.Χ που είναι σαν να απευθύνονται μόνο στα φιλαράκια του που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις και όλοι εμείς οι απέξω δεν καταλαβαίνουμε τους γρίφους του, ούφ το είπα και ξαλάφρωσα, sorry Στρατή μου αλλά έτσι είναι !!!
Η υπομονή είναι αρετή, και σε λίγους μήνες που όλα θα έχουν στρώσει - και εμείς μαζί - θα συνεχίσουμε απρόσκοπτα το ταξίδι μας εδώ, κάθε καινούργιο έργο έχει και τις δυσκολίες του, αν γίνουν συν το χρόνω οι τεχνικές αλλαγές που θα συνοδεύονται με ένα ελκυστικότερο περιβάλλον θα είμαστε μια χαρά.
Καλό κουράγιο για τη συνέχεια της βελτίωσης του και καλό καλοκαίρι.
-
Πραγματικά δεν θυμάμαι αν υπήρχε δυνατότητα στο προηγούμενο, αλλά τώρα ανακάλυψα, πως στο «Ο λογαριασμός μου» φαίνονται όλα τα θέματα που έχω ανοίξει.
Επίσης μου αρέσει το «Last seen: Πριν από Ποτέ» που έχουν μερικοί (αρκετοί) χρήστες κάτω από το άβαταρ!
-
Πρέπει να διορθωθεί η μορφή της ημερομηνίας.
Από Μήνας/Μέρα/Έτος σε Μέρα/Μήνας/Έτος
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]