-
Ποια BJORK? την Αντζελα έπρεπε να βάλουν και ταυτοχρονα έπρεπε να μοιρασουν φυστικια υγειηνης . Οσο για τον λόγο που έβαλαν τον Δομαζο και τον Μπασινα είναι απλός, είναι παναθηναϊκοι και η κυρα Γιάννα σαν φανατικός οπαδος του τριφυλλιου επέλεξε προσωπικα αυτους τους δυο.
-
Ο χρήστης beachbum έγραψε:
Το τι κάνει στο κρεβάτι του ή το τραπέζι του είναι κάτι που δε μας αφορά και δεν πρέπει να το συζητάμε καν.
Για το κρεβάτι εντάξει αλλά στο τραπέζι του
Μήπως ξέρεις κάτι? Θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας?Ρουφιάνος εγώ δε γίνομε!!!
Άντε, να τα μάθετε όλα παλιόπαιδα!**Sakiss **σωστό αυτό που λες, αλλά ο Χατζηπαναγής δεν είχε παίξει στην εθνική και θα ήταν ξεκάρφωτος εκεί, σαν τι θα τον έβαζαν?
Άσχετα αν άξιζε ή όχι. -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Το τι κάνει στο κρεβάτι του ή το τραπέζι του είναι κάτι που δε μας αφορά και δεν πρέπει να το συζητάμε καν.
Μήπως ξέρεις κάτι? Θα ήθελες να το μοιραστείς μαζί μας?Ρουφιάνος εγώ δε γίνομε!!!
Άντε, να τα μάθετε όλα παλιόπαιδα!Δεν είναι ρουφιανιά .Είναι δημοσιογραφία..
Φαντάσου ότι είσαι ένας διαδικτυακός Μαμαλάκης στην σελίδα του Internet 'Μπουκια και συχώριο' (Έχω αρχίσει να ξεφέυγω εεε..αντέ ρε 39 και σήμερα)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Υ.Γ. αυτός ο 'ευγενής άμιλλος' χτύπησε άσχημα πάντως, ευτυχώς λίγοι ξέρουν ελληνικά
Όντως, τη λυπήθηκα τη καημένη τη κοπέλα.
Φάνηκε αμέσως στο πρόσωπό της, ότι κατάλαβε το λάθος της... -
Μιας και υπαρχει και η τελετη ληξης,λετε να εισακουσθουν οι προτασεις σας και να ξασαλωσουν ολα τα στερημενα με τσιφτετελια και ζειμπεκοχασαπικα ?
Απο τον Παπαιωαννου δεν περιμενω κατι τετοιο αλλα ειναι και η Γιαννα που με βαζει σε σκεψεις. -
Άντε, να τα μάθετε όλα παλιόπαιδα!**Sakiss **σωστό αυτό που λες, αλλά ο Χατζηπαναγής δεν είχε παίξει στην εθνική και θα ήταν ξεκάρφωτος εκεί, σαν τι θα τον έβαζαν?
Άσχετα αν άξιζε ή όχι.Δεν ειπα να βαζανε τον χατζηπαναγη αλλα υπενθυμησα μια ψηφοφορια οπου ο λαος τον ανεδειξε στη πρωτη θεση.Ας βαζανε τον παπαιωανου που τον ψηφησαν οι δημοσιογραφοι.επειδη ο αλλος επαιξε ενα τελικο επι χουντας κατι τρεχει στα γυφτικα.Να το σηκωναν κιολας αρα αφου δεν εχει παρει τιποτα που κολλαει......Οταν επαιρνε το χρυσο μας αρεσε ο μελλισανιδης.Το φυλακι σας χαλασε που εδωσε στον προπονητη του ετσι?
-
Έπρεπε να βάλουν το Σάκη να πει το Shake it...!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Έπρεπε να βάλουν το Σάκη να πει το Shake it...!No Shake it ,....Fake it!!!
Είναι περισσότερο στο πνεύμα των αγώνων!!!
-
εγώ για την τελετή θα χρησιμοποιήσω την λέξη που έλεγαν οι Αγγλοι.... Spectacular!!!!
Την ίδα στο BBC1. Πολύ το χάρηκα! Ήταν φανταστική τελετή! Πολλά μπράβο σε όλους!
Μου άρεσαν τρομερα:
-Bjork: Αυτός που την κάλεσε έδειξε οτι ξέρει απο μουσική.... Φανταστικό το τραγούδι της!
-DJ Tiesto: O τύπος έδωσε ρέστα! Ητάν η πρώτη φορά που κάθησα να δω την παρέλαση των ομάδων με την τέρμα την ένταση! Η Αγγλοι ξετρελάθηκαν! Φοβερή ιδέα!
-Η παρουσίαση της Ελλ. ιστορίας
-Το καράβι
-Η φωτιά
-Τα κοστούμια και το βάψιμο των ηθοποιών
-Γενικά όλη παρουσίαση! 1000 μπράβο σε όλους!Με χάλασε:
- Η Κάντι-Κάντι! (Μελισσανίδης) Πάρτε την λούγκρα ρεεεεεεε!!!!!
- Δασκαλάκη. Αυτή η γυναίκα μου θυμίζει την κακιά μάγισσα στην ταινία με τα 101 σκυλιά της Δαλματίας!!!
Πάντα τέτοια!!!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μιας και υπαρχει και η τελετη ληξης,λετε να εισακουσθουν οι προτασεις σας και να ξασαλωσουν ολα τα στερημενα με τσιφτετελια και ζειμπεκοχασαπικα ?
Απο τον Παπαιωαννου δεν περιμενω κατι τετοιο αλλα ειναι και η Γιαννα που με βαζει σε σκεψεις....ενα μονο σου λεω. Οτι η τελετη λήξης έχει σαν κεντρική ιδέα το γλέντι ενός ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΜΟΥ.Ασε λοιπόν τη φαντασια σου να οργιάσει!!!!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Δεν ειπα να βαζανε τον χατζηπαναγη αλλα υπενθυμησα μια ψηφοφορια οπου ο λαος τον ανεδειξε στη πρωτη θεση.Ας βαζανε τον παπαιωανου που τον ψηφησαν οι δημοσιογραφοι.επειδη ο αλλος επαιξε ενα τελικο επι χουντας κατι τρεχει στα γυφτικα.Να το σηκωναν κιολας αρα αφου δεν εχει παρει τιποτα που κολλαει......Οταν επαιρνε το χρυσο μας αρεσε ο μελλισανιδης.Το φυλακι σας χαλασε που εδωσε στον προπονητη του ετσι?Δεν μπορούμε βρε Σάκη να ξέρουμε πως σκέφτηκαν και γιατί επέλεξαν το Δομάζο και πολύ περισσότερο γιατί επέλεξαν ποδοσφαιριστή.
Σίγουρα όλοι μας θα βρούμε χιλιάδες λόγους που θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να είναι ο Δομάζος ή κάποιος άλλος.
Δε νομίζω πάντως να τον επέλεξαν επειδή αγωνίστηκε σε ένα τελικό επί χούντας... -
Δεν ειπα να βαζανε τον χατζηπαναγη αλλα υπενθυμησα μια ψηφοφορια οπου ο λαος τον ανεδειξε στη πρωτη θεση.Ας βαζανε τον παπαιωανου που τον ψηφησαν οι δημοσιογραφοι.επειδη ο αλλος επαιξε ενα τελικο επι χουντας κατι τρεχει στα γυφτικα.Να το σηκωναν κιολας αρα αφου δεν εχει παρει τιποτα που κολλαει......Οταν επαιρνε το χρυσο μας αρεσε ο μελλισανιδης.Το φυλακι σας χαλασε που εδωσε στον προπονητη του ετσι?
Δεν μπορούμε βρε Σάκη να ξέρουμε πως σκέφτηκαν και γιατί επέλεξαν το Δομάζο και πολύ περισσότερο γιατί επέλεξαν ποδοσφαιριστή.
Σίγουρα όλοι μας θα βρούμε χιλιάδες λόγους που θα έπρεπε ή δε θα έπρεπε να είναι ο Δομάζος ή κάποιος άλλος.
Δε νομίζω πάντως να τον επέλεξαν επειδή αγωνίστηκε σε ένα τελικό επί χούντας...Φαντάζομαι τον επέλεξαν σαν άξιο και κοινής αποδοχής εκπρόσωπο μιας εποχής ρομαντισμού, αθωότητας και ερασιτεχνισμού (όλα τα παραπάνω 'σχετικά' ως προς το σήμερα) που πέρασε ανεπιστρεπτί. Από εκεί και πέρα, όποιον αντίστοιχο και να έβαζαν, το Χατζηπαναγή, τον Παπαϊωάννου, τον Κούδα, τον Αμερικάνο, τον Παπαγεωργόπουλο (είναι και Δήμαρχος), τον Παπανικολάου, το ίδιο θα ήταν. Δεν έχει νόημα να συζητάμε κάτι τέτοιο.
-
Ρε παιδια τι πεσατε ολοι παβω στον Ιωαννη να τον φάτε; Η πιο...'χαριτωμενη' στιγμη της τελετης ηταν. Εμενα παντως μου εφερε ευθυμια!
Θα συμφωνησω οτι η Bjork (ανεξαρτήτως καλλιτεχνικής αξίας) δεν κολλουσε και θα επρεπε να προτιμηθει ελληνιδα ποιοτική τραγουδιστρια.
Για τον Μπασινα μην ψαχνετε, παντου υπάρχει ένας Παναθηναικός!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Οταν επαιρνε το χρυσο μας αρεσε ο μελλισανιδης.Το φυλακι σας χαλασε που εδωσε στον προπονητη του ετσι?Καλημέρα!
Προσωπικά, εννοείται ότι δεν με χαλάει αυτό... Αυτό που με χαλάει είναι ότι την έχει δει πολύ άτομο, κάτι ανάμεσα σε μετενσάρκωση του Απόλλωνα και του Ηρακλή (εξ' ου και τα καραγκιοζιλίκια της τελετής έναρξης...) και πολύ μου την δίνει...
Κι άλλοι πήραν χρυσά, αλλά δεν κάνουν έτσι...Εν πάση περιπτώσει, το θέμα μας δεν είναι ο 'Ιωάννης'...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Οταν επαιρνε το χρυσο μας αρεσε ο μελλισανιδης.Το φυλακι σας χαλασε που εδωσε στον προπονητη του ετσι?Το χρυσό μαγκιά του και μπράβο του, το χάρηκα ως Έλληνας. Το φιλάκι γούστο του και καπέλο του, δε με αφορά καθόλου. Σχολίασα όμως τον τρόπο που μετέφερε τη φλόγα σε σχέση με τους υπόλοιπους σοβαρότατους δρομείς. Προσωπικά μου έκανε κακή εντύπωση και το είδα σαν παραφωνία.
-
Αυτό που φοβόμουν ήταν μια αυτάρεσκη φολκλόρ παρουσίαση του παρελθόντος μας. ΔΕΝ έγινε.
Αντιθέτως, ήταν μια τελετή έναρξης με εξαιρετικά υψηλή αισθητική. Πραγματικά έγινε άψογη δουλειά (το γραμματικό στραβοπάτημα της κοπελίτσας στον Όρκο συγχωρείται) σε όλα τα επίπεδα. Να έλειπε ο ακατάσχετος σχολιασμός της ΕΡΤ κιόλας...
Επίσης, πολλοί θα φοβόντουσαν ότι θα καταφεύγαμε σε ένα ανούσιο υπερθέαμα, χωρίς περιεχόμενο, χωρίς ιστορία, τίποτα.
Όμως, η τελετή είχε ΚΑΙ την τούρτα (ιστορία, πολιτιστικές αναφορές) ΚΑΙ τη σαντιγύ (υπερθέαμα - τεχνολογία), συνδυασμένες αριστοτεχνικά σε ένα έξοχο γλυκό ειδικά φτιαγμένο για να ξετρελλάνει και τους πιο χορτασμένους, μπλαζέ και σνομπ.
Συγχαρητήρια! Μόνο αυτό έχω να πω.
-
Σημερα (19/8/04) σε επαναληψη η τελετη εναρξης στην ΕΤ1 23:30 ΧΩΡΙΣ σχολιασμο.Εγω ηδη ρυθμισα το βιντεο
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σημερα (19/8/04) σε επαναληψη η τελετη εναρξης στην ΕΤ1 23:30 ΧΩΡΙΣ σχολιασμο.Εγω ηδη ρυθμισα το βιντεοΚι εγώ το ρύθμισα. Θα έχει και πρόλογο του Παπαϊωάννου, αλλά φοβάμαι ότι θα έχει και διαφημίσεις.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σημερα (19/8/04) σε επαναληψη η τελετη εναρξης στην ΕΤ1 23:30 ΧΩΡΙΣ σχολιασμο.Εγω ηδη ρυθμισα το βιντεο
Κι εγώ το ρύθμισα. Θα έχει και πρόλογο του Παπαϊωάννου, αλλά φοβάμαι ότι θα έχει και διαφημίσεις.
την ξαναείδα. Απαράδεκτη η ΕΤ: μοντάρισαν όλες τις ατέλειες και αφαίρεσαν το σχολιασμό [καλή ιδέα].
-
Για την τελετή λήξης, τι ακούσθηκε?
Τελετή Έναρξης