Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport/story/24657.html
Ωραίο μπλουζάκι ο Μπάτον
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ήμουν έτοιμος να το βάλω τώρα!!!
Εκπληκτικό video, δείτε πώς ο Παππούς βουτάει στα κενά και τα δημιουργεί όπου χρειάζεται. Με πολύ ρίσκο μερικές κινήσεις, αλλά φοβερή αποφασιστικότητα.
η πλακα ειναι οτι κανει αναποδο πριν καν πατησει γκαζι για να κανει αναποδο!
πραγματικα στο θεμα feeling δεν παιζει να υπαρχει καλυτερος
Ουδεν σχολιο, απο εχθρο ή φιλο... Τι γινεται;
8-2 σε δοκιμαστικα, 8-2 στους αγωνες and counting...
Αρκετά μονοδιάστατο το να μετράμε σκορ με τέτοιο τρόπο, εκτός αν δεχόμαστε ότι όλα γίνονται επί ίσοις όροις.
Στο Silverstone τα πάντα κρίθηκαν στο λάθος που παραδέχθηκε ότι έκανε ο ίδιος ο Schumacher στο γύρο μετά από το pit stop. Το σχέδιο ήταν να βρεθεί μπροστά από αυτούς που τον καθυστερούσαν, καθώς κι αυτοί είχαν τραινάκι που κολλούσαν. Λόγω του λάθους του βρέθηκε πίσω και από τον Kobayashi και τέλος.
Ας μη δικαιολογουμε τα αδικαιολογητα.
Αυτος δεν ειναι ο Σουμαχερ που θαυμαζα οσο αγωνιζοταν μεχρι και το 2006.Δεν ξερω.Ισως γενικα να εχει αλλαξει ολη η Φ1 απο τοτε.(Μερικες φορες ουτε τον Αλονσο δεν αναγνωριζω)σε σχεση με το παρελθον.
Το οτι εκανε λαθος και εμεινε πισω απο τον Κομπαγιασι δεν μου λεει και πολλα.Μετα τι εκανε για να το διορθωσει?Ενα τιποτα.Καλυτερα να σταματησει στο τελος της χρονιας. (Παντα συμφωνα με τις μεχρι τωρα εμφανισεις του)
Έτοιμος να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή το 2011 δηλώνει ο Μίκαελ Σουμάχερ.
Ο πιλότος-θρύλος της Φόρμουλα 1 -ο οποίος φέτος επέστρεψε τρία χρόνια αφότου είχε δηλώσει πως αποσύρεται- μπορεί να μη διανύει την καλύτερη σεζόν του, αλλά δεν παύει να είναι αισιόδοξος.
«Όταν επέστρεψα στόχος μου ήταν να κερδίσω τον τίτλο. Γιʼ αυτό είμαι εδώ ξεκάθαρα. Ξέρω τι θέλω να πετύχω και που να πάω. Αισιοδοξώ πως θα τα καταφέρω», δήλωσε από το Χόκενχαϊμ, όπου βρίσκεται για το γκραν πρι αυτού του σαββατοκύριακου.
Στα 41 του, όμως, ο Σουμάχερ βρίσκεται πολύ μακριά από τον παλιό καλό του εαυτοί. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις 34 βαθμούς και υπολείπεται 97 από τον πρωτοπόρο Λουίς Χαμιλτον λίγο πριν τα μισά του τίτλου. 41 βαθμού λιγότερους έχει και από τον ομόσταβλό του στη Mercedes, Νίκο Ρόζμπεργκ.
Παρόλα αυτά, ο γερμανικός σύλλογος δεν παύει να τον στηρίζει και να ποντάρει πολλά πάνω του. Σε ερώτηση προς τον ισχυρό άνδρα της Mercedes, Νόρμπερτ Χάουγκ, για τον αν ο «Σούμι» θα φύγει από την ομάδα, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Σίγουρα όχι».
Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που συμβουλεύουν τον άλλοτε πρωταθλητή να αποχωρήσει, όσο έχει καιρό ακόμα πριν αμαυρώσει τελείως το ένδοξο παρελθόν του.
«Η επιστροφή του Μίκαελ Σουμάχερ ήταν εξαιρετική ως γεγονός, όμως για τον ίδιο προσωπικά ήταν ένα τεράστιο λάθος. Το να επιστρέφεις σε ηλικία 41 ετών και να συναγωνίζεσαι με νέους 20 ετών, είναι απλά αντίθετο με την φυσική και την ιατρική», τόνισε χαρακτηριστικά ο Έντι Τζόρνταν, ο ιδρυτής και μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας, ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους που ανακάλυψαν το ταλέντο του Γερμανού πιλότου σε νεαρή ηλικία.
Μου είναι ΠΑΓΕΡΑ αδιάφορα τα της φόρμουλα 1, αλλά τέτοιες βαρύγδουπες δηλώσεις νομίζω δεν πρέπει να περνάνε έτσι.
Περιμένω πολλά από την ομαδάρα του χρόνου...
Για φέτος μια χαρά είναι.
Τι να αμαυρώσεις στα 41σου και οδηγός αγωνων f1 μάλιστα..
Mάλλον μερικοί δεν καταλαβαν οτι τους κοροιδεύει .
9-2 σε δοκιμαστικα, 9-2 στους αγωνες and counting...
Μονο ο Πετροφ εχει χειροτερο σκορ, νομιζω....
Καλυτερη εκκινηση, καλυτερο pace μεχρι το pit stop και παρομοιο μετα. Γιατι αραγε επικεντρωνεσαι μονο στ αρνητικα?
ο σουμαχερ εχει πολυ καλυτερες εκκινησεις απο τον νικο , ειναι μαλλον αυτος ο τσαμπουκας που παντα ειχε , ρισκαρει βεβαια πολυ και μπορει να βγει εκτος αλλα ειναι ενα θετικο στη φετινη του παρουσια. και ο νικο μας ειχε συνηθισει σε καλες εκκινησεις επι williams αλλα φετος τιποτα.
επειδη παρατηρω πολυ εμπαθεια και αντιπαθεια προς τον ροσμπεργκ παντου και παντα δειτε αυτο το poll απο jamesallenonf1 που εναντια στις εντυπωσεις δειχνει τον ροσμπεργκ τον δευτερο πιο δημοφιλη γερμανο πιλοτο μετα τον σουμι , με τον βεττελ τεταρτο πισω απο τον σουτιλ!
Who is your favourite German F1 driver?
Michael Schumacher 33.8% (1,442 votes)
Sebastian Vettel 14.7% (630 votes)
Nico Rosberg 25.7% (1,100 votes)
Adrian Sutil 15.3% (654 votes)
Timo Glock 7.7% (329 votes)
Nico Hulkenberg 2.7% (117 votes)
Total Votes: 4,272
Απο θεμα φημης ,δημοσιότητας και αλλων παρόμοιων καταστάσεων ο Σουμαχερ ποτε δεν ειχε προβλημα.
Ειναι μάταιο εδω μεσα να μιλανε και να λένε περι 'καψίματος' της φημης του.
Ο Νικο σιγουρα εχει δειξει οτι μπορεί και ειναι πιο μπροστα απο τον πολυπρωταθλητή .Εκτος αυτού το οτι βρισκεται στην ιδια ομάδα με αυτόν αμεσως κερδιζει και σε φημη και δόξα.Το ειπαμε και απο την αρχη του πρωταθλήματος.Ειναι απο τους τυχερούς .Αν αμφησβητει καποιος αυτο τουλαχιστον ας παραδεχτεί οτι εχει το μεγαλύτερο κινητρο να κανει το κατι παραπάνω.
Προσωπικά εχω αρχισει να εκνευρίζομαι με αυτα που γινονται στις ομαδες με ρυθμισεις αποτελεσμάτων με τους οδηγούς τους οπότε το μονο που περιμενω απο τον Νικο ειναι να παρει οτι καλυτερο και χρησιμο απο τον Μιχάλη στην οδήγηση και τα μυστικά της .Αλλωστε απο την στιγμη που συμβαινουν τετοια μαφιόζικα κολπα στην πίστα με 'εμεσες πλην σαφής εντολές στους οδηγούς για ρυθμιση θεσης ,με τον πολυπρωταθλητη να θελει να δειξει ακομα οτι μπορεί ,νομιζω οτι δεν μπορει να παρει κατι άλλο απο την ομάδα.
Οτι παρει τωρα δηλ που δεν παει κανεις για τιτλο γιατι αλλιώς.....
H αλήθεια για εμένα είναι ότι ο Σουμάχερ έχει θέμα, που οφείλεται στην απουσία του για 3 χρόνια και την αλλαγή των μονοθεσίων. Ο συνδυασμός αυτός είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αντιμετωπιστεί από τον οποιονδήποτε χωρίς δοκιμές.
Είναι τουλάχιστον άδικο να μην περιμένουμε άλλη μια χρονιά. Και ιδιαίτερα απαράδεκτο είναι οι διάφοροι να μιλάνε για αποκαθήλωση (Σεϊτανίδης).
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport ... 24657.html
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
http://en.espnf1.com/mclaren/motorsport/story/24657.html
Ωραίο μπλουζάκι ο Μπάτον
Και στους προηγούμενους φετινούς αγώνες τα ίδια έκανε .
Έπρεπε να πάρει μαύρη σημαία.
επρεπε ναι οπως και ολοι που αλλαζου μια φορα την πορεια τους! κακια fia πως και δεν το ειδες αυτο
ολοι που εκαναν προσπεραση και αλλαξαν πορεια σημερα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΥΡΩΘΟΥΝ!
Επιτυχια για τον Μπαρικελο, μετα απο τοσα fails στην ζωη του θα βαλει και στο βιογραφικο του πως προσπερασε τον σουμι σχεδον κολλημενος στον τοιχο
Νομιμη η κινηση του σουμι, δεν εκανε περα δωθε, αρκετα πια με την αδερφιστικη Φ1 ετσι οπως εχει γινει σημερα. Εχει καταντησει ο ενας να φοβαται να περασει τον αλλον γιατι πεφτουν ηλιθιες ποινες με το κιλο
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ !!!!!!!!!!!
GET A LIFE