-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Άραγε η ΕΔΕ τι πόρισμα θα βγάλει;Από τη στιγμή που υπάρχει καταδίκη, κακά τα μαντάτα θα είναι και από την ΕΔΕ... Μου κάνει φυσικά τρομερή εντύπωση που βεβαιωθηκε η παράβαση εξ' αρχής. Μάλλον οι συνάδελφοι του τον είχαν στην μπούκα ήδη...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άραγε η ΕΔΕ τι πόρισμα θα βγάλει;
Από τη στιγμή που υπάρχει καταδίκη, κακά τα μαντάτα θα είναι και από την ΕΔΕ... Μου κάνει φυσικά τρομερή εντύπωση που βεβαιωθηκε η παράβαση εξ' αρχής. Μάλλον οι συνάδελφοι του τον είχαν στην μπούκα ήδη...
ΜΑλλον δεν θα ηταν η πρωτη φορα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Άραγε η ΕΔΕ τι πόρισμα θα βγάλει;
Από τη στιγμή που υπάρχει καταδίκη, κακά τα μαντάτα θα είναι και από την ΕΔΕ... Μου κάνει φυσικά τρομερή εντύπωση που βεβαιωθηκε η παράβαση εξ' αρχής. Μάλλον οι συνάδελφοι του τον είχαν στην μπούκα ήδη...
+1 και στα δύο που αναφέρεις.
-
-
-
να πω και ενα καλο για τους αστυνομικους..
οι Διες κυκλοφορουν παντου συνεχεια..
πρωτη φορα χαιρομαι που βλεπω αστυνομια, ελπιζω να συνεχισουν -
Από χτες, βλέπω συνέχεια.
-
τους ιδιους βλεπουμε , γειτονες ειμαστε
ειχαν και μια κοπελα μαζι τους, αν και full face οι μασκες φαινοταν οτι ειναι γυναικαλες να το κανουν μονο στη περιοχη μας και να χαιρομαστε αδικα?
-
Δε νομίζω, γιατί είδα και εγώ πολλούς χτες/σήμερα, από κέντρο (οπου μένω) μέχρι Κηφησιά (όπου δουλεύω). Όντως αυξήσανε τις περιπολίες.
Χτες στην Ν. Ερυθραία συλλάβανε και τον 55χρονο επίδοξο ληστή τράπεζας. -
Και εγώ πριν λίγη ώρα είδα στη περιοχή της Τούμπας 3 μηχανές χ 2 αναβάτες = 6 αστυνομικούς μαζί!
Όμορφα τα μπλε -μονίμως αναμμένα- φαναρακια στις μηχανές τους! Από στενάκια περνούσαν!Δεν ξέρω εαν και κατα πόσο καλό είναι που 'ακούγονται' και 'φαίνονται' ... και τους χαζευουν πεζοί, οδηγοί, καθήμενοι σε καφενεια και καφετερίες κλπ!!!
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Δε νομίζω, γιατί είδα και εγώ πολλούς χτες/σήμερα, από κέντρο (οπου μένω) μέχρι Κηφησιά (όπου δουλεύω). Όντως αυξήσανε τις περιπολίες.
Χτες στην Ν. Ερυθραία συλλάβανε και τον 55χρονο επίδοξο ληστή τράπεζας.οντως παιδια σημερα σε μια διαδρομη απο αγ παρασκευη εως νεα φιλαδελφεια, ειδα 3 διαφορετικα ζευγαρια απο την ομαδα ΔΙΑΣ.
Αυτος στην Ν Ερυθραια παντως δεν φανηκε και πολυ επαγγελματιας για ληστης.
-
Aς ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί τι φαινόμενο και δεν είναι λόγω της έξαρσης της εγκληματικότητας και για τα μάτια του κόσμου.
-
Πραγματικά πολύ ΔΙ.ΑΣ τις τελευταίες ημέρες και όπως λέει και ο cosneo πάνε και από στενάκια, όχι μόνο σε κεντρικούς. Τα μπλέ φωτάκια πολύ μικρά και έντονα, λίγο καγκούρικα μπορώ να πω .
Το χειρότερο είναι η σειρήνα. Δεν είναι η κλασσική της αστυνομίας και τις πρώτες δύο φορές που την άκουσα νόμιζα πως είχαμε πάρει καμιά φωτιά εδώ κοντά και πως περνούσε η πυροσβεστική. Μακάρι οι περιπολίες να συνεχιστούν. Για να δούμε... -
Σήμερα το απόγευμα, κατεβαίνοντας κεντρικό δρόμο, μου πετάχτηκαν από στενάκι με στοπ, δύο μηχανές ΔΙΑΣ, συνοδευόμενες από έναν Ζητά. Ο συνεπιβάτης της δεύτερης μηχανής ΔΙΑΣ έβγαλε επιδεικτικά το χέρι του, κάνοντάς μου σήμα να κόψω για να περάσουν. Εξυπακούεται ότι ούτε σειρήνες ούτε φάρους είχαν αναμμένους. Φυσικά, τους 'έγραψα' κανονικά, όπως με 'έγραψαν' οι οδηγοί των άλλων δύο μηχανών - απλά παραβίασαν το στοπ σαν μην υπήρχα. Λίγο πιο κάτω, έστριψαν αριστερά, παραβιάζοντας το κόκκινο που είχε ανάψει από ώρα
Ερώτηση: θεωρείται ο παραπάνω 'σχηματισμός' ως φάλαγγα, που σύμφωνα με τον ΚΟΚ δεν πρέπει να διακόπτεται; Κι ακόμα και να είναι, μπορεί η φάλαγγα να παραβιάζει το στοπ στην ψύχρα;
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ερώτηση: θεωρείται ο παραπάνω 'σχηματισμός' ως φάλαγγα, που σύμφωνα με τον ΚΟΚ δεν πρέπει να διακόπτεται; Κι ακόμα και να είναι, μπορεί η φάλαγγα να παραβιάζει το στοπ στην ψύχρα;
Έχω την εντύπωση πως ακόμα και περιπολικό με φάρο να είναι, δεν μπορεί να θεωρεί ότι έχει όλες τις προτεραιότητες. Π.χ. περιπολικό με φάρο μπορεί να ειδοποιεί τους υπόλοιπους ότι πρέπει να του παραχωρηθούν οι προτεραιότητες, αλλά στην ουσία είναι θέμα του άλλου οδηγού αν θα σου δώσει την προτεραιότητα. Αλλιώς σε πιθανό τρακάρισμα ισχύει κανονικά ο ΚΟΚ. Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω εγώ, μπορεί να είναι και λάθος.
-
φαρος αναμενος μπορει να κανει οτι θελει
μπατσικο χωρις φαρο ειναι σαν απλο αμαξι την επομενη που θα σου κανουν τιποτα ριχτους ενα καλο φρεναρισμα και αστους να ψαχνουν.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
φαρος αναμενος μπορει να κανει οτι θελει
μπατσικο χωρις φαρο ειναι σαν απλο αμαξι την επομενη που θα σου κανουν τιποτα ριχτους ενα καλο φρεναρισμα και αστους να ψαχνουν..Και πάλι, δε νομίζω ότι 'φάρος αναμένος = κάνω ότι θέλω'.
Απλώς πάω όσο πιο γρήγορα μπορώ, και οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου κατανοούν την ανάγκη και σου παραχωρούν προτεραιότητες. Αλλά αν περάσεις φουριόζος την διασταύρωση και σκοτώσεις κανέναν (είχε γίνει νομίζω πριν κάτι χρόνια, περιπόλικο πράκαρε σε διασταυρωση με μηχανή) τότε δεν έχει καμιά σημασία ο φάρος. -
φαρος αναμενος=δεν υπαρχει κατανοηση οταν βλεπεις πυροσβεστικο με αναμενο φαρο
βαζεις αλαρμ δεξια η αριστερα ακομη και κοκκινο να εχεις περνας πανω απ ολα πρεπει να περασει το εκτακτο
ποτε δεν ειδα κατι με φαρο να περναει τεζα απο στενα παντα κοβουν σχετικα -
Φαρος αναμενος με σειρηνα σημαινει πως το οχημα εχει παντου προτεραιοτητα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Aς ελπίσουμε ότι θα συνεχιστεί τι φαινόμενο και δεν είναι λόγω της** έξαρσης της εγκληματικότητας** και για τα μάτια του κόσμου.Μα η έξαρση της εγκληματικότητας είναι κατ' εξοχήν λόγος για αύξηση περιπολιών και διενέργειά τους από πιο ευέλικτους σχηματισμούς. Αρκεί να μην κρατήσουν 2-3 μήνες μόνο για τα μάτια του κόσμου (όπως γράφεις).
Συμπεριφορές Αστυνομικών Λάθη και Σωστά! #4