-
Δεν ξέρω που να το ποστάρω, στα ζώα λοιπόν, μισό εγώ και μισό ο συμπρωταγωνιστής (βοηθός βενζινά)
Πάω με C180K σε επαρχιακή BP και του λέω να το γεμίσει απλή.
Κάνει ότι κάνει, δεν δίνω μεγάλη βάση, βγαίνω από το αμάξι και χαζεύω την προσφορά (ποτήρια)
Του λέω φίλε υπάρχουν ποτήρια;
Μου λέει ναι αλλά δεν δίνουμε με πετρέλαιο......
Σταματάμε την κάνουλα αφού είχε ρίξει 13 λίτρα φρέσκο ντιζελάκι.
Το αφεντικό έρχεται και λέει να σου φουλάρω κατοστάρα και δεν θα έχεις πρόβλημα. Τον ακύρωσα από νωρίς, δεν είμαστε να μένουμε στα βουνά.
Τρελό πακέτο, έφυγα 3 ώρες μετά.... το αδειάσαμε από κάτω + ξέπλυμα με 10 λίτρα αμόλυβδη.Αν δεν είχα κατέβει ή ρωτήσει για ποτήρια θα είχα ξεκινλησει κανονικά με 3/4 diesel.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Δεν ξέρω που να το ποστάρω, στα ζώα λοιπόν, μισό εγώ και μισό ο συμπρωταγωνιστής (βοηθός βενζινά)Πάω με C180K σε επαρχιακή BP και του λέω να το γεμίσει απλή.
Κάνει ότι κάνει, δεν δίνω μεγάλη βάση, βγαίνω από το αμάξι και χαζεύω την προσφορά (ποτήρια)
Το αφεντικό έρχεται και λέει να σου φουλάρω κατοστάρα και δεν θα έχεις πρόβλημα. Τον ακύρωσα από νωρίς, δεν είμαστε να μένουμε στα βουνά.
Τρελό πακέτο, έφυγα 3 ώρες μετά.... το αδειάσαμε από κάτω + ξέπλυμα με 10 λίτρα αμόλυβδη.Αν δεν είχα κατέβει ή ρωτήσει για ποτήρια ούτε που θα είχα καταλάβει γιατί έμεινα.
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Δεν ξέρω που να το ποστάρω, στα ζώα λοιπόν, μισό εγώ και μισό ο συμπρωταγωνιστής (βοηθός βενζινά)
Πάω με C180K σε επαρχιακή BP και του λέω να το γεμίσει απλή.
Τρελό πακέτο, έφυγα 3 ώρες μετά.... το αδειάσαμε από κάτω + ξέπλυμα με 10 λίτρα αμόλυβδη.Αν δεν είχα κατέβει ή ρωτήσει για ποτήρια ούτε που θα είχα καταλάβει γιατί έμεινα.
Δεν ισχύει το ότι η αντλία για το πετρέλαιο δε χωράει στην υποδοχή για την αμόλυβδη;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν ισχύει το ότι η αντλία για το πετρέλαιο δε χωράει στην υποδοχή για την αμόλυβδη;
Η αντλία μπήκε κανονικά. Μάλιστα, ανάμεσα στα απανωτά εγκεφαλικά, μου φάνηκε ότι είναι και στενότερη.
Νομίζω παλιά η αντλία της απλής βενζίνης δεν έμπαινε σε καταλυτικά. -
ιαχύει, αλλά θα έπαθε ότι είχαμε πάθει κι εμείς με το αβένσις...
Κάνανε επισκευή στις μάνικες γιατί είχαν χαλάσει και προφ δεν είχαν μάνικα για ντίζελ οπότε βάλαν τη μάνικα της αμόλυβδης... -
Αμα η μια τρυπα ειναι απλα στενοτερη της αλλης ωστε η μια μανικα να μην μπανει στην λαθος τρυπα, τοτε εξ'ορισμου η δευτερη μανικα μπορει να μπει στην τρυπα της πρωτης, αφου η τρυπα θα ειναι μεγαλυτερη της μανικας*. Θα επρεπε να εχουν διαφορετικο σχημα για να μην ταιριαζει τιποτα, πχ στρογγυλη η μια κ οβαλ η αλλη.
*(σεναριογραφος για τσοντες επρεπε να γινω)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δεν ισχύει το ότι η αντλία για το πετρέλαιο δε χωράει στην υποδοχή για την αμόλυβδη;Το ανάποδο σίγουρα συμβαίνει, του diesel δεν χωράει στις βενζίνης.
Το ξέρω επειδή πριν από 3 χρόνια στη Γερμανία κατάφερα και φουλάρισα ένα ολοκαίνουργιο golf με πετρέλαιο αντί για βενζίνη...
Περιτό να αναφέρω το τί επακολούθησε, απλά θα πώ ότι ήταν το ακριβότερο νοικιάρικο που είχα ποτέ...Ευτυχώς που το κατάλαβε έγκαιρα ο άνθρωπος και δεν είχε άλλα...
-
τι θα γινόταν αν ξεκινούσε με πετρέλαιο? εννοώ ποιες οι συνέπειες για τον κινητήρα και τα μέρη
-
Πακετο...Αφου δεν εβαλες μπροστα φιλε παλι καλα.
Μηπως παιδια συμβαινει το αναποδο?Δηλαδη η κανουλα της βενζινης δε χωραει στα diesel?
Το καλοκαιρι ακουσα απο ενα φιλο περιπτωση που εβαλαν diesel σε φουσκωτο με εξωλεμβια... -
Θα επαληθευόταν ότι τα Golf σκάνε!
Πλάκα κάνω... Θα μπορούσε να αναφλεγεί το ντήζελ σε θάλαμο για βενζίνη (με πολύ χαμηλότερη πίεση), παρά τον σπινθήρα;;;;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αμα η μια τρυπα ειναι απλα στενοτερη της αλλης ωστε η μια μανικα να μην μπανει στην λαθος τρυπα, τοτε εξ'ορισμου η δευτερη μανικα μπορει να μπει στην τρυπα της πρωτης, αφου η τρυπα θα ειναι μεγαλυτερη της μανικας*. Θα επρεπε να εχουν διαφορετικο σχημα για να μην ταιριαζει τιποτα, πχ στρογγυλη η μια κ οβαλ η αλλη.*(σεναριογραφος για τσοντες επρεπε να γινω)
-
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Το ξέρω επειδή πριν από 3 χρόνια στη Γερμανία κατάφερα και φουλάρισα ένα ολοκαίνουργιο golf με πετρέλαιο αντί για βενζίνη...Με χαροποιεί ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ το γεγονός, ότι τελικά δεν είμαι ο μόνος 'Λούλης' που κατάφερε να κάνει κάτι τέτοιο...
Πριν 2 χρόνια φούλαρα μια νοικιάρικη C-Class **Diesel **με υπέροχη (και πανάκριβη) αμόλυβδη Super Plus.
Αφού με άφησε το εργαλείο μετά από λίγο (ο κινητήρας χτυπιόταν ωσάν 100 βουβάλια μέσα σε αρένα Rodeo)...
Μας πήρε τελικά ο γερανός στην επόμενη αντιπροσωπεία της Merc, όπου έπρεπε να το αφήσουμε και να πάρουμε άλλο αμάξι από την εταιρία...Μετά από κάνα μήνα μου ήρθε μπουγιουρντί από την AVIS για 430 € έξοδα επισκευής (βάλε και τα 77 € που γέμισα με αμόλυβδη)
Ψάχνοντας όμως στα Γερμανικά φόρουμς για παρόμοια περίπτωση (βλακείας), έμαθα ότι φτηνά την γλίτωσα, γιατί σε άλλες περιπτώσεις είχαν υποστεί βλάβη οι βαλβίδες ψεκασμού, που ανέβαζαν το κόστος στα 1300+ €...
Την γ@μημ@νη την τύχη μου δηλ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παραμερίζουμε όταν ο άλλος θέλει να πάει πιο γρήγορα από εμάς. 100 φορές έχει γραφτεί, λάθος, 1100.Όχι επειδή είμαστε μεγαλόψυχοι,
όχι επειδή ο άλλος είναι όμορφος,
όχι επειδή θα κινδυνεύσει κάποιος, εμείς ή ο άλλος,
αλλά επειδή το γράφει ο ΚΟΚ.Στην περίπτωση όμως που ό άλλος τηρεί τον Κ.Ο.Κ όταν εμείς πηγαίνουμε με το όριο ταχύτητας δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμερίσουμε, γιατί απλά δεν πρέπει να πηγαίνει πιο γρήγορα. Άρα παραμερίζουμε μόνο στην περίπτωση που πηγαίνουμε με αρκετά μικρότερη ταχύτητα από το όριο ταχύτητας στο συγκερκιμένο δρόμο και όχι επειδή του καθένα του κάπνισε να πηγαίνει με 200. Αν θέλει να τρέξει τόσο να πάει σε πίστα και όχι σε δημοσιο δρόμο
-
Ο χρήστης harskouf έγραψε:
Παραμερίζουμε όταν ο άλλος θέλει να πάει πιο γρήγορα από εμάς. 100 φορές έχει γραφτεί, λάθος, 1100.
Όχι επειδή είμαστε μεγαλόψυχοι,
αλλά επειδή το γράφει ο ΚΟΚ.Στην περίπτωση όμως που ό άλλος τηρεί τον Κ.Ο.Κ όταν εμείς πηγαίνουμε με το όριο ταχύτητας δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμερίσουμε, γιατί απλά δεν πρέπει να πηγαίνει πιο γρήγορα. Άρα παραμερίζουμε μόνο στην περίπτωση που πηγαίνουμε με αρκετά μικρότερη ταχύτητα από το όριο ταχύτητας στο συγκερκιμένο δρόμο και όχι επειδή του καθένα του κάπνισε να πηγαίνει με 200. Αν θέλει να τρέξει τόσο να πάει σε πίστα και όχι σε δημοσιο δρόμο
ΕΛΕΟΣ!!!!!! οχι παλι η ιδια συζητηση!!!!! Αυτο ακριβως λεει ο ΚΟΚ να παραμερησεις οταν ο αλλος το ζηταει για τον Αλφα η Βητα λογο, δεν ειναι δικη σου δουλεια να το κρινεις.... εσυ πας στην αλλη λωριδα εφ'οσον οι κυκλοφοριακες συνθηκες το επιτρεπουν η τελος παντων οταν το επιτρεψουν!!!!!!
-
[quoteΣτην περίπτωση όμως που ό άλλος τηρεί τον Κ.Ο.Κ όταν εμείς πηγαίνουμε με το όριο ταχύτητας δεν υπάρχει κανένας λόγος να παραμερίσουμε, γιατί απλά δεν πρέπει να πηγαίνει πιο γρήγορα. Άρα παραμερίζουμε μόνο στην περίπτωση που πηγαίνουμε με αρκετά μικρότερη ταχύτητα από το όριο ταχύτητας στο συγκερκιμένο δρόμο και όχι επειδή του καθένα του κάπνισε να πηγαίνει με 200. Αν θέλει να τρέξει τόσο να πάει σε πίστα και όχι σε δημοσιο δρόμο][/quote]
κάργα κόμπλεξ...
η αριστερή δεν είναι για να βόσκουμε τα πρόβατα μας.προσπερνάς και ξανά στην μεσαία.
αν ο 'μεσαίος' πάει με 115 και εσύ με 120,δεν σε νομιμοποιεί να στέκεσαι στην αριστερή και να εμποδίζεις εμένα που θέλω να πάω με 59850! να κάνεις δεξιά και να πας και εσύ με 115.
άιντε! όλη την συμφόρηση και τον εκνευρισμό στους δρόμους την δημιουργούν κάτι τέτοιοι που δεν ξέρουν ποια είναι η θέση τους στο δρόμο.
όταν δεν θέλω να πάω γρήγορα,απλά δεν κατασκηνώνω στην αριστερή με την επίφαση ότι, ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό...
ΖΝΑΚΡΙΑ!!!!ας είναι καλά η τουρμποροπή που σε βοηθάει να καθαρίζεις ευκολα κατι τέτοιους,έστω και από δεξιά.
μα καλά τι σκέφτονται κάτι τέτοιοι? αντί να κινούνται χωρίς άγχος και χωρίς να τους κολλάει συνέχεια κάποιος 'τρελός ' ή τρελός,κάθονται να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και το νόμο. sunday drivers for ever!
-
Παραμερίζουμε όταν ο άλλος θέλει να πάει πιο γρήγορα από εμάς. 100 φορές έχει γραφτεί, λάθος, 1100.
2 λάθη:
-
Με όσα και να πας, ο ΚΟΚ ορίζει ρητά ότι θα πρέπει να είσαι στη δεξιά λωρίδα, εκτός κι αν προσπερνάς. Άρα, στην περίπτωση που περιγράφεις (κινείσαι με το όριο αριστερά, ενώ κάποιος σου παίζει τα φώτα για να περάσει - άρα δεν προσπερνάς) είσαι και εσύ παράνομος! Αν προσπερνάς εκείνη την ώρα τελειώνεις τη δουλειά σου (επίσης, δεν είναι κακό να πατάμε και λίγο το γκαζάκι να αδειάζει ο δρόμος) και μπαίνεις δεξιά. Αλλιώς είσαι παράνομος.
-
Δεν είσαι υπεύθυνος για την τήρηση του νόμου. Τηλεφωνάκι (με ασύρματο handsfree ) στο 100 και θα τον τακτοποιήσουν αν πηγαίνει πάνω από το όριο. Δεν έχεις δικαίωμα να επιβάλλεις σε κάποιον την ανώτατη ταχύτητα στο δρόμο, είναι παράνομο. Ζορό και εκδικητές των δρόμων είναι επικίνδυνοι.
@screwdriver: Προσπερνάς και ξανά στη ΔΕΞΙΑ, όχι στη μεσαία.
Κατά τ' άλλα over and out κι από εμένα για το συγκεκριμένο θέμα.
-
-
Μπορείς, επίσης, αν έχεις μπλοκάκι πρόχειρο μαζί σου, να του κόψεις μια κλήση ως άλλος Judge Dredd
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μπορείς, επίσης, αν έχεις μπλοκάκι πρόχειρο μαζί σου, να του κόψεις μια κλήση ως άλλος Judge Dredd
Μπλοκακια και αηδιες... RPG κατευθειαν!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
**ΕΛΕΟΣ!!!!!! οχι παλι η ιδια συζητηση!!!!! Αυτο ακριβως λεει ο ΚΟΚ να παραμερησεις οταν ο αλλος το ζηταει για τον Αλφα η Βητα λογο, δεν ειναι δικη σου δουλεια να το κρινεις.... εσυ πας στην αλλη λωριδα εφ'οσον οι κυκλοφοριακες συνθηκες το επιτρεπουν η τελος παντων οταν το επιτρεψουν!!!!!! **
Έτσι ακριβώς!
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]