Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πάω σήμερα στο βενζινάδικο και ζητάω από τον βενζινά να μου δώσει το μηχάνημα για να ελέγξω την πίεση στα λάστιχα. Φανερά βαριεστημένος το φέρνει και μου λέει άσε θα το κοιτάξω εγώ, εσύ πήγαινε μέσα να πληρώσεις. Τέλος πάντων λέω , 32-30 βάλε, πάω μέσα, γυρίζω, ο τύπος μάζευε το μηχάνημα, του λέω είχε χάσει; Όχι καθόλου μου λέει, του δίνω κι ένα τιπ και φεύγω. Οδηγώντας στην πρώτη στροφή νιώθω το αυτοκίνητο να είναι ασταθές ακόμα και με λίγα χλμ και να κοπανάει σε λακούβες. Σταματάω στο πρώτο βενζινάδικο που βρήκα μπροστά μου και παίρνω το μηχάνημα να δω τις πιέσεις. Κοντά στα 25 τα δύο μπροστινά, σχεδόν 15 τα πίσω
Ήμουν μακριά για να γυρίσω πάλι στον ίδιο και να του κατεβάσω τα απαραίτητα καντήλια
Τι σκ@τ@ μπορεί να έχει στο κεφάλι του ο τύπος
1)Βρε ειστε με τα καλα σας, εμπιστευεστε τετοια πραγματα σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ?
Εδω δεν ξερουν ουτε καν τα 100ron τι ειναι που πουλανε, θα ξερουν τα υπολοιπα?
2)Ποτε επιτελους θα μαθουν ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ πως οταν ειναι να βγαλουν την μανικα απο το στομιο, αν την γυρισεις αναποδα θα σταματησει να ΣΤΑΖΕΙ?Εκεινοι επιμενουν να την τιναζουν λες και ειναι η μαλαπερδα τους. Φυσικα τους την λεω ΚΑΘΕ φορα
3)ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρομους, ειναι αδειοι με αποτελεσμα τα περισσοτερα κουλαδια να αδυνατουν να κανουν το μοναδικο πραγμα που εχουν μαθει, δηλαδη να κινουνται σημειωτων στην κινηση.Ειναι σαν τα καναρινια, αν τα αφησεις ελευθερα δεν ξερουν που να πανε. Εχω δει ΠΟΛΛΑ στυχηματα αυτες τις μερες, ξαναλεω ΠΡΟΣΟΧΗ