-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπάρχει και έκδοση με πυροβόλο στην οροφή, για πιο 'ανόθευτη' αίσθηση...
Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...
Το αυτοκίνητο πρέπει να έχει τα σωστά έξτρα!
Ή το παίρνεις ή δεν το παίρνεις...
-
Πάω σήμερα στο βενζινάδικο και ζητάω από τον βενζινά να μου δώσει το μηχάνημα για να ελέγξω την πίεση στα λάστιχα. Φανερά βαριεστημένος το φέρνει και μου λέει άσε θα το κοιτάξω εγώ, εσύ πήγαινε μέσα να πληρώσεις. Τέλος πάντων λέω , 32-30 βάλε, πάω μέσα, γυρίζω, ο τύπος μάζευε το μηχάνημα, του λέω είχε χάσει; Όχι καθόλου μου λέει, του δίνω κι ένα τιπ και φεύγω. Οδηγώντας στην πρώτη στροφή νιώθω το αυτοκίνητο να είναι ασταθές ακόμα και με λίγα χλμ και να κοπανάει σε λακούβες. Σταματάω στο πρώτο βενζινάδικο που βρήκα μπροστά μου και παίρνω το μηχάνημα να δω τις πιέσεις. Κοντά στα 25 τα δύο μπροστινά, σχεδόν 15 τα πίσω
Ήμουν μακριά για να γυρίσω πάλι στον ίδιο και να του κατεβάσω τα απαραίτητα καντήλια
Τι σκ@τ@ μπορεί να έχει στο κεφάλι του ο τύπος -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Πάω σήμερα στο βενζινάδικο και ζητάω από τον βενζινά να μου δώσει το μηχάνημα για να ελέγξω την πίεση στα λάστιχα. Φανερά βαριεστημένος το φέρνει και μου λέει άσε θα το κοιτάξω εγώ, εσύ πήγαινε μέσα να πληρώσεις. Τέλος πάντων λέω , 32-30 βάλε, πάω μέσα, γυρίζω, ο τύπος μάζευε το μηχάνημα, του λέω είχε χάσει; Όχι καθόλου μου λέει, του δίνω κι ένα τιπ και φεύγω. Οδηγώντας στην πρώτη στροφή νιώθω το αυτοκίνητο να είναι ασταθές ακόμα και με λίγα χλμ και να κοπανάει σε λακούβες. Σταματάω στο πρώτο βενζινάδικο που βρήκα μπροστά μου και παίρνω το μηχάνημα να δω τις πιέσεις. Κοντά στα 25 τα δύο μπροστινά, σχεδόν 15 τα πίσω
Ήμουν μακριά για να γυρίσω πάλι στον ίδιο και να του κατεβάσω τα απαραίτητα καντήλια
Τι σκ@τ@ μπορεί να έχει στο κεφάλι του ο τύπος1)Βρε ειστε με τα καλα σας, εμπιστευεστε τετοια πραγματα σε ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΕΣ?
Εδω δεν ξερουν ουτε καν τα 100ron τι ειναι που πουλανε, θα ξερουν τα υπολοιπα?2)Ποτε επιτελους θα μαθουν ΤΑ ΒΟΥΡΛΑ πως οταν ειναι να βγαλουν την μανικα απο το στομιο, αν την γυρισεις αναποδα θα σταματησει να ΣΤΑΖΕΙ?Εκεινοι επιμενουν να την τιναζουν λες και ειναι η μαλαπερδα τους. Φυσικα τους την λεω ΚΑΘΕ φορα
3)ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στους δρομους, ειναι αδειοι με αποτελεσμα τα περισσοτερα κουλαδια να αδυνατουν να κανουν το μοναδικο πραγμα που εχουν μαθει, δηλαδη να κινουνται σημειωτων στην κινηση.Ειναι σαν τα καναρινια, αν τα αφησεις ελευθερα δεν ξερουν που να πανε. Εχω δει ΠΟΛΛΑ στυχηματα αυτες τις μερες, ξαναλεω ΠΡΟΣΟΧΗ
-
Χτες στην Εθνική πριν τη σύραγγα του Αρτεμησίου ζωάρα που αφού πήρε το φτηνό SUV (Κia) πήρε και τα φτηνά xenon από το πανηγύρι του Αη Βλαμμένου και βγήκε νύχτα στο δρόμο... Στην αρχή δεν πολυέδωσα σημασία πέραν του ότι με ενοχλούσε τόσο που αναγκάστηκα να βάλω το σκιάδιο στον καθρέφτη. Μετά από κανά 15' που χρειάστηκα για να του ξεφύγω κάπως (πήγαινε και σβέλτα) και να μην με βαράνε οι αντιαεροπορικοί προβολείς που είχε στη τζιπάρα του διαπίστωσα ότι το κεφάλι μου είχε γίνει κουδούνι και ζαλιζόμουνα ενώ και λόγω νύχτας η όραση μου είχε επηρεαστεί εμφανώς.
Και πιο κάτω άλλος μ@λ@κας με Audi και τους προβολείς ομίχλης (παρά το ότι στις στροφές ήμουνα μπροστά του οπότε δεν υπήρχε θέμα να μην βλέπει) με αποτέλειωσε.
Σε τέτοιες περιπτώσεις πόσο ωφέλιμο είναι να τους αφήσω να περάσουν μπροστά, να τους τυφλώσω με τα μεγάλα και όταν μου ζητήσουν τα ρέστα να τους ρωτήσω αν τους αρέσει να τους τυφλώνει ο πίσω τους;
Πες αυτός με το Audi να κλείσει τους προβολείς. Το άλλο το @ με τα xenon γιαλατζί τι θα κάνει;
Πολύ πιο επικίνδυνοι και οι 2 από κάποιον που πάει με 200 αλλά η τροχαία τον 2ο θα τσιμπήσει... -
Εγω παλι σκεφτηκα για τετοιες περιπτωσεις να βαλω εναν προβολεα στην πισω εταζερα και να τον αναβω οταν με 'αναβουνε' τα καγκουροζηνον. Περα απο την πλακα ,συνηθως η νοημοσυνη και η αισθητικη αυτων των ατομων παει πακετο,δηλ σταυροι-χαιμαλια στον καθρεφτη, γονιδης στο τσε-ντε, ζηνον απο τη λαικη και αυτοκολλητο πισω 'powered by mercedes' οποτε ειναι εως αδυνατον να εχουν τη νοημοσυνη να καταλαβουν οτι ενοχλουν.....
-
Θυμάμαι μιά φορά σε επαρχιακό δρόμο χωρίς φωτισμό είχα πίσω μου ένα Peugeot 206 με κάτι Xenon θερμοκρασίας 500000000Κ. Δέν με ενοχλούσε η αντανάκλαση στον καθρέφτη (τον είχα σκουρήνει) όσο η αντανάκλαση απο τα φώτα του στο δρόμο. Το φώς που βγάζανε τα ρημαδο-ξένον του ήταν κάτι αντίστοιχο σε σκληρότητα με τη λάμψη που βγάζει η ηλεκτροκόληση. Δηλαδή απορώ, τα μάτια του ίδιου δέν κάνανε πουλάκια? Ή μήπως οδηγούσε φορώντας κάτι τέτοιο? http://www.northerntool.com/images/prod ... 512_lg.jpg
Εννοείτε πως στο πρώτο άνοιγμα έκανα δεξιά για να φύγει και μετά άφησα μεγάλο κενό για να μή βλέπω καθόλου τα φώτα του.
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Τι σκ@τ@ μπορεί να έχει στο κεφάλι του ο τύποςΕπειδή οι εποχές είναι περίεργες, πριν δώσεις λεφτά δηλώνεις με σαφήνεια όλες τις απαιτήσεις σου
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Τι σκ@τ@ μπορεί να έχει στο κεφάλι του ο τύποςΕπειδή οι εποχές είναι περίεργες, πριν δώσεις λεφτά δηλώνεις με σαφήνεια όλες τις απαιτήσεις σου
Μπορεί να ήταν και τυπική περίπτωση χαλασμένου μηχανήματος πάντως...
Άλλα λέει άλλα βάζει. -
Υπερζωο ο τυπος με μαυρο golf V tsi στη μεσογειων λιγο πριν το φαναρι για παπαγου-εθνικη αμυνα. Ειμαι πισω του στην αριστερη και βγαζω φλας για να μπω στη λωριδα για αριστερα στου παπαγου ενω ταυτοχρονα τον προσπερναω..με το που φτανει η μουρη μου στην πισω πορτα βγαζει φλας και κυριος το κοβει αριστερα σα να μη τρεχει τιποτα..πλακωμα στα φρενα , κορνες κτλ...
Σημερα ταξιδευε ο πατερας μου..τον προσπερασε matiz ενω πηγαινε 140..Ζωο??
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σημερα ταξιδευε ο πατερας μου..τον προσπερασε matiz ενω πηγαινε 140..Ζωο??Γιατί, απαγορεύεται να τον προσπεράσει κανείς;
-
βασικα πρεπει να ηταν το ματιζ στο κοφτη...αν ηταν και το 800 cc πιο πανω δεν ειχε
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
...Εμ, καλα να παθεις. Neos εισαι θα μαθεις.
...
Μετά από κανά 15' που χρειάστηκα για να του ξεφύγω κάπως (πήγαινε και σβέλτα)...
Γιατι δεν τον αφηνες να σε περασει? Αφου πηγαινε σβελτα, δεν θα σε καθυστερουσε.
-
Εντάξει εγώ πες το κατάλαβα γρήγορα και κακώς εμπιστεύτηκα να μου κάνει την (τόσο απλή δουλειά) ο βενζινάς. Αν κάνει το ίδιο σε μια κοπέλα σχετική με τα αυτοκίνητα όσο ο Ψινάκης με την τεστοστερόνη, φαντάσου τι κατάληξη μπορεί να έχει η ιστορία.
-
Ζωο 1 - Κατηγορια ταξιτζης
Σταματημενοι διπλα διπλα σε φαναρι, εγω δεξια αυτος αριστερα, περιμενουμε με το πρασινο να στριψουμε και οι δυο αναγκαστηκα αριστερα, σε δρομο με δυο λωριδες ανα κατευθυνση..Ξεκιναμε...φανταστητε την πορεια του ταξιτζη...καλα φανταζεσται...παιρνει ανοιχτα τη στροφη και μπαινει δεξια μπροστα μου...οκ λες αντε να κανω αριστερα να τον περασω...αμ δε...αριστερα παλι γιατι τελικα αριστερα ηθελε να παει....φυσικα ολες οι αλλαγες πορειας εγιναν χωρις ο επαγγελματιας να χρησημοποιησει φλας..Ζωο 2 - Κατηγορια Μοτοσυκλετιστες
Αφου ερχετε με το transalp του αναποδα στον μονοδρομο και θελει να στριψει δεξια (αριστερα για μενα) στο στενο χωρις φλας, και αφου τον γραφω στα α@%#α μου και μπαινω μπροστα του, μολις φτανουμε στην επομενη διασταυρωση με δρομο διπλης κατευθυνσης με περναει και βγαινει χωρις σχεδον να σταματησει αφου το ερχομενο απο αριστερα οχημα ειχε μια αποσταση, ομως μενει στο αντιθετο αφου απο δεξια περνουσαν εκεινη την ωρα αυτοκινητα, με αποτελεσμα το απεναντι αυτοκινητο να χρειαστει να φρεναρει...Ειχαμε τα παπακια και τους ντελιβεραδες, το φαινομενο ομως με της μηχανες εχει ξεφυγει..πλεον ανεξαρτητου μεγεθους/κυβικων νομιζουν οτι οι κανονες κυκλοφοριας δεν ισχυουν γι αυτους... -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Σημερα ταξιδευε ο πατερας μου..τον προσπερασε matiz ενω πηγαινε 140..Ζωο??
Γιατί, απαγορεύεται να τον προσπεράσει κανείς;
Μπραβο το βρηκες...Αντε να φρεναρει με το μπουρδελο του αυτος μετα αντε να στριψει σε μια στραβη αντε να το μαζεψει και να μη πεσει πανω σου...
-
Εχτές το βράδυ αναγκάστικα να γίνω και εγώ λιγάκι ζώο, για να μπορέσω να επιστρέψω στο σπίτι μου. 3 άλλα ζώα με φορτηγάκια (!!!) είχαν παρκάρει με τέτοιο τρόπο στον δρόμο μπροστά από το σπίτι μου, ώστε ερχόμενος κανονικά δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρω να κάνω μανούβρα για να βάλω το αυτοκίνητό μου στο πάρκινγκ!!! Αναγκάστικά πήγα στην διασταύρωση 20 μέτρα πιο κάτω, έκανα επιτόπου στροφή και μπήκα στο 'στενό' μου ανάποδα (προσέχοντας φυσικά να μην έρχεται κανένας!) και έτσι μπόρεσα να μπώ! Ευτυχώς το πρωί που έφυγα για να έρθω σο γραφείο είχαν φύγει, γιατί διαφορετικά θα έπρεπε πάλι να πάω ανάποδα τον δρόμο για να βγώ, και αυτή την φορά δεν θα ήταν για 20 μέτρα αλλά για 120!
-
Χτες βράδυ πέτυχα παππού με Audi 80 να κάνει αναστροφή στην Βασ. Όλγας (μονοδρομημένη λεωφόρος με 4 λωρίδες για τους μη γνωρίζοντες), να πηγαίνει ανάποδα για καμιά 70 μέτρα, να τη διασχίζει κάθετα και να μπαίνει πάλι ανάποδα σε στενό (Αναλήψεως).
Ό,τι να 'ναι
-
Αυτα ειναι!!!!!!!!
-
.......και σε αποσταση μερικων μετρων απο το αστυνομικο τμημα της περιοχης
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
...
Εμ, καλα να παθεις. Neos εισαι θα μαθεις.
...
Μετά από κανά 15' που χρειάστηκα για να του ξεφύγω κάπως (πήγαινε και σβέλτα)...
Γιατι δεν τον αφηνες να σε περασει? Αφου πηγαινε σβελτα, δεν θα σε καθυστερουσε.
Βασικά εγώ τον προσπέρασα αρχικά επειδή ήταν δεξιά με λιγότερο από 100 χλμ αλλά δεν ξέρω αν αυτό έγινε επειδή έπεσε πίσω από ένα τροχόσπιτο. Μετά εγώ συνέχισα με τα 120-130 που πήγαινα αλλά βρέθηκε πίσω μου χωρίς να κινείται λίγο πιο γρήγορα για να προσπεράσει. Ε συγνώμη δεν θα παω και με 80 στην Εθνική επειδή ο άλλος πήρε πανηγυρτζίδικα xenon...
Το Audi μετά προσπάθησα να τον αφήσω να περάσει αλλά ήμασταν σε στροφές και δεν το σκεφτόταν ούτε ο ίδιος. Στην πρώτη ευθεία έκανα δεξιά και τον άφησα.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#2]