-
...Και λίγο εκτός θέματος...
Καλή Χρονιά!!!
Χρόνια Πολλά και για την ονομαστική σου εορτή... Ελπίζω να μην την πουλήσεις... είναι αμαρτία να φύγει απ' τα χέρια σου μία τόσο καλή Αλφέττα...Ειλικρινά...σκέψου το άλλες 5-10 φορές... Σπάνιο αυτοκίνητο και έχεις μία πολύ καλή (τέλεια) καρότσα....
Προσωπικά αν τα είχα .... χ2 από όσα πιστεύεις πως αξίζει θα την έπερνα με κλειστά μάτια.
Όσο στο πάτημά της γνωρίζεις πολύ καλά τη εκπληκτική συμπεριφορά έχει και πόσο πολιτισμένη είναι... Δεν θα ξεχάσω που σε κατηφορικές στροφές άναβα φώτα σε 1600-1800αρια της δεκαετίας που διανύουμε οιαδήποτε υπηκοότητας - εθνικότητας καθώς εμπιστευόμουν το εκπληκτικό της ζύγισμα, την αίσθηση των φρένων της και της ροπής της. Δεν νομίζω να υπάρχει αντικαταστάτης αυτής της Ιταλίδα από οιαδήποτε μεριά...
Σαφώς ανώτερη της (μεταγενέστερης) 75 λόγω βάρους. Από προβλήματα....Κανέναν απολύτως ιδιαίτερα αξιόπιστο....
Φίλε μου.... κράτα την σαν δώρο για τη γιορτή σου...τι να πω? -
Καλή χρονια και ευτυχισμενο το νεο έτος εύχομαι σε όλους. Μια ερώτηση για να παμε τις βίδες και τα μικροπραγματα για κοκκινο χρειάζονται προετοιμασία (τριψιμο,βγαλσιμο μπογιας, ξεσκουριασμα?)???
Σε λίγο καιρο αρχιζω ρεμονταζ οπότε πρέπει να είμαι έτοιμος!!!!!! -
Ο χρήστης neptune35 έγραψε:
Ελπίζω να μην την πουλήσεις...Μην ανησυχείς φίλε Ποσειδώνα,αστείο ήταν για τον φίλο μου τον quatreLάκια
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
Ελπίζω να μην την πουλήσεις...
Μην ανησυχείς φίλε Ποσειδώνα,αστείο ήταν για τον φίλο μου τον quatreLάκια
Αστεία είναι αυτά? Εγώ νόμιζα ότι βρήκα κάποιον να μου συμπαρασταθεί... Φαντάσου ότι χώρισα αμάξωμα-σασί στα 175km...
(μην ακουστεί πουθενά ότι το έκανα μόνος μου γιατί θα μου κόψει την εγγύηση ο Σαρακάκης )
Υ.Γ. Χρόνια πολλά και για την ονομαστική σου εορτή έστω και καθυστερημένα...
-
Αυτά να τ'ακούνε μερικοί-μερικοί που κοροιδεύουν τα ιταλικά
Σέυχαριστώ για τις ευχές. -
-
Λόγω έλλειψης χρόνου αλλά και έξτρα δουλειάς που βγήκε για το φανοποιό όταν αφαιρέθηκαν τα διακοσμητικά πλαίσια των πορτών,μείναμε λίγο πίσω.Γμτ,σε λίγο κλείνουν δύο μήνες κι ακόμα δεν έχω ξεκινήσει προεργασία για βάψιμο.καλά ρε Βασίλη... γιατί μας κρύβεις με τέτοια σχολαστικότητα τις ταμπέλες και τα πρόσωπα ???
Δεν θέλεις να βρούμε το συνεργείο ή....μήπως εκεί κρατάγατε τον Παναγόπουλο ?
Mafiosi Italiani !!! -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
καλά ρε Βασίλη... γιατί μας κρύβεις με τέτοια σχολαστικότητα τις ταμπέλες και τα πρόσωπα ???
Δεν θέλεις να βρούμε το συνεργείο ή....μήπως εκεί κρατάγατε τον Παναγόπουλο ?
Mafiosi Italiani !!!Εαν είχαμε εισπράξει τα λύτρα ρε Μαρίνο,θα αγοράζαμε 6C Castagna.Λες ν' ασχολούμασταν ακόμα με το 116?
-
ΑΡΡΩΣΤΕ !!!
-
-
Βασίλη θα κατέβει και το μοτέρ-σασμάν-διαφορικό-αξονας όπως καταλαβαίνω μίας και κάνεις σωστές δουλειές!!!!
Θα ανοίξεις μοτέρ για μέταλλα-ελατήρια-οδηγούς? -
Το κιβώτιο ταχυτήτων είχε επισκευαστεί από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη μαζί με τον κεντρικό άξονα.Στο μοτέρ μέτρησα συμπίεση και έχω περίπου 170 σ'' όλους τους κυλίνδρους.Μιας και δεν έχω και κατανάλωση λαδιού δεν θα το πειράξω.Περιφεριακά μόνο κάποιες φλάντζες-τσιμούχες για να μην έχω διαρροές και ένα μεγάλο service.
-
Παιδια εφερα το αμαξι Αθηνα.
Δυστυχως μου τα γρατζουνησαν μπροστα...
Μεγαλη ιστορια θα σας την γραψω μαλλον το βραδυ.Να ρωτησω! Θελω να το σκεπασω με μια κουκουλα.
Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω?
Καποια συμβουλη, καποια προταση.
Επειδη σκοπευω μεχρι το Σαββατο να ειναι σκεπασμενο θα θελα τις συμβουλες σας αμεσα αν γινεται. -
Να προσεξεις 2 πραγματα :
-
Να ναι με μαλακο υλικο απο μεσα που επιτρεπει στο αμαξωμα να αναπνεει.
-
Να ναι σχολαστικα καθαρο και στεγνωμενο το αμαξωμα προτου το σκεπασεις.
μεταφορεις .
-
-
-
Επιτέλους είδαμε σκόνη σε αυτοκίνητο του Μονοφάρου!!!!!!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Επιτέλους είδαμε σκόνη σε αυτοκίνητο του Μονοφάρου!!!!!!Εγώ Νίκο ήθελα να την πλύνω πριν τις φωτό,αλλά με κυνήγησαν οι μηχανικοί.Θα πάρω όμως το αίμα μου πίσω λίγο πρίν βάψω το κάτω μέρος.
-
Πως φαίνεται στους τεχνικούς του φόρουμ (Apr & 7pas100)η ιδέα μου για τη στήριξη του spare άξονα?
Κλεμμένη απο τον τρόπο που κουρδίζονται εδώ και χρόνια τα γαλλικά με ράβδους στρέψης
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Πως φαίνεται στους τεχνικούς του φόρουμ (Apr & 7pas100)η ιδέα μου για τη στήριξη του spare άξονα?
Κλεμμένη απο τον τρόπο που κουρδίζονται εδώ και χρόνια τα γαλλικά με ράβδους στρέψης
Σωστος....
Επεσε ενας δοτης στα χερια μου για ανταλακτικα....
http://www.youtube.com/watch?v=NvjY40Hg ... re=channel
-
Αναπαλαίωση - Συντήρηση - Επισκευή παλαιών αυτοκινήτων