-
Ιδού το ερώτημα , απλά και κοφτά ....
-
-
-
Ορθα κοφτα,και χωρις παρεξηγηση,παρε το Insignia με τα 180 αλογα.Το αμξι το ειδα χθες απο κοντα και τα σπαει μεσα εξω!
-
οταν υπάρχουν τα καινούργια insignia και superb το ερώτημα έχει τελειώσει πριν αρχίσει...
μόνο για πουλ μουρ με καμια μερσέντα-bmw μπορεί να σκεφτείς μεταχειρισμένο..
-
Εφόσον στην κατηγορία υπάρχουν αξιόλογες προτάσεις, προσωπικά προτιμώ καινούριο.
-
συναισθημα!ακου την καρδια σου!
και οι δυο επιλογες εχουν θετικα , αρνητικα και ρισκο... -
ότι σε κάνει πιο ευτυχισμένο !! προσωπικά σε παρόμοιο dilimma αγόρασα το καινούριο ...
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Ιδού το ερώτημα , απλά και κοφτά ....ορθά κοφτά και ιδιαίτερα Λακωνικά .....
Καλό θα ήταν να δώσεις περισσότερες πληροφορίες
π.χ. εκδοση , ηλικία , κυβικά .με αυτά που έδωσες /........
ή μήπως την νεκρή απο επιδόσεις 3άρα με 1600cc
ή μήπως την χιλιοπροβληματική C180 .
η το προ 1 μοντέλου και 1 facelift Α4(άν λέω άν .... έτσι .... αν τότε Α4).
αλλά άστο όταν υπάρχουν επιλογές όπως
Ορθα κοφτα,και χωρις παρεξηγηση,παρε το Insignia με τα 180 αλογα.Το αμξι το ειδα χθες απο κοντα και τα σπαει μεσα εξω!
+1
-
ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΚΑΣΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ.....
και δεν νομιζω οτι πλεον πρεπει να ειναι 3ετιας....
ολα τα δηθεν καινουργια ειναι απλα ημιμετρα....
-
Το RX-8 εμπίπτει σε αυτό που εσύ αποκαλείς οικογενειακό;
-
Η λογική λέει καινούριο, αλλά και τα τριετίας καινούρια είναι. Προσωπικά είμαι πεπεισμένος ότι τα σήμερα παραγόμενα αυτοκίνητα έχουν σημαντικά χαμηλότερη ποιότητα από τα λίγο προγενέστερα..
'Στα χαρτιά' είναι καλύτερο το καινούργιο, στην πράξη ενδεχομένως όχι.
Μην περιορίζεσαι όμως στις πουλμουρ μάρκες που ανέφερες. -
Οσο αφορά την ποιότητα .... Αναφέρεσε γενικά , αλλά πιστεύω ότι έχεις συγκεκριμένα παραδείγματα στο μυαλό σου ?
Για πές τα . Γιατι πιστέυω ότι δεν ισχύει αυτό που λές στο σύνολο . -
Παρά το ότι όντως έχω παραδείγματα στ μυαλό μου, δεν θα αναφερθώ συγκεκριμένα.
Αν κανείς ξοδέψει αρκετό χρόνο σε fora κλπ θα δει ότι ειδικά σε θέματα ποιότητας πλαστικών εσωτερικού/τριγμών/αξιοπιστίας ηλεκτρονικών τα αυτοκίνητα χειροτερεύουν αντί να βελτιώνονται. Και ας μοιάζουν 'κλάσεις' ανώτερα... Είναι και θέμα ανταγωνισμού/οικονομίας, και το γενικότερο πνεύμα που τείνει να επιβληθεί περί αλλαγής στα 5 χρόνια...
Προσωπική άποψη πάντα εκφράζω, έτσι? -
Ο χρήστης ioannina27 έγραψε:
Ορθα κοφτα,και χωρις παρεξηγηση,παρε το Insignia με τα 180 αλογα.Το αμξι το ειδα χθες απο κοντα και τα σπαει μεσα εξω!+1
-
Μεταχειρισμένο με πόσα χλμ? Πόσο κρατάς τα αυτοκίνητα που αγοράζεις?
Εγώ που τα κρατώ καμιά 10ετία προτείνω καινούριο.
+100 για το Insignia! -
Ο χρήστης stred έγραψε:
οταν υπάρχουν τα καινούργια insignia και superb το ερώτημα έχει τελειώσει πριν αρχίσει...μόνο για πουλ μουρ με καμια μερσέντα-bmw μπορεί να σκεφτείς μεταχειρισμένο..
Το αυτό.
_
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
οταν υπάρχουν τα καινούργια insignia και superb το ερώτημα έχει τελειώσει πριν αρχίσει...μόνο για πουλ μουρ με καμια μερσέντα-bmw μπορεί να σκεφτείς μεταχειρισμένο..
ζησε και με τα δυο αυτοκινητα και μετα βγαλε την συγκεκριμενη κριση...
-
Και τι γίνεται με αυτούς που δεν θέλουν να πάρουν Όπελ ή Σκόντα?
Το δίλημμα συνεχίζεται. -
Ήμουν σε παρόμοια θέση και να σας πω τις σκέψεις μου.
Αν το αμάξι θεσ να το κρατήσεις λίγο, άσχετα αν θα σου βγει καλό, συμφέρει το μεταχ γιατί δεν θα χάσεις πολλά στην μεταπώληση.
Αν το αγοράσεις με ελεύθερο ορίζοντα , τότε συμφέρει ή καινούργιο ή μεταχ με κλάση τιμής τουλάχιστον 50,000.
Οι λόγοι είναι
Το καινούργιο έχει ωφέλιμη ζωή τουλάχχιστον 10 χρόνια
Τα πέντε πρώτα λογικά είναι με πολύ περιορισμένη συντήρηση και υψηλή αξιοπιστία
Τα επόμενα είναι με πιο απαιτητική συντήρηση χωρις να μπορείς να πετύχεις το τέλειο αν είσαι ψέιρας
Επιπλέον το καινούργιο μετά από πέντε χρόνια θα πιάσει μια τιμή, ενώ το μεταχ 10 ετίας θα κάνει ψίχουλα.
Επίσης ενα μεταχ κλάσης 50.000 έχει άλλο κόστος συντήρησης (όχι μόνο λάδια αλλά και ψιλοχαζά εσωτερικού χώρου) που θα εκπλαγείς δυσάρεστα πχ ένα ταλαιπωρημένο κλειδί με τηλεχειρισμό κάνει καινούργιο περιπου 150 ΕυρώΓνώμη μου ή καινούργιο με 25000 ή μετάχ το ίδιο με 12,000 για να έχεις λιγότερα λεφτα στο δρόμο.
ΥΓ Εγω τελικά δεν αγόρασα τίποτα
Καινούριο οικογενειακό στα 25.000 euro ή μεταχειρισμένο ?