-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aλήτες μπ@σταρδοι που εμ δεν μπορείτε να ξεπαρκάρετε χωρίς να κάνετε ζημιά, εμ δεν αφήνετε κανένα τηλέφωνο.
Το καλοκαίρι με χτύπησε ξεπαρκάροντας ο γείτονας (!!) ο οποίος δεν μπήκε στον κόπο να με ενημερώσει (μια πόρτα μας χωρίζει) παρότι γνώριζε ότι οι θέσεις παρακολουθούνται 24/7 από CCTV! Το ανακάλυψα μόνος μου αφού έπαιξα για κανά 2ωρο τον αστυνόμο Μπέκα και φυσικά πείστηκα όταν είδα το video. Το κορυφαίο; Στην αρχή, πριν δω το video, ο 'κύριος' έκανε τον ανήξερο!
Μετά από αυτό, πες μου, έχεις την απαίτηση να σου πει ο άγνωστος ότι σε χτύπησε;Απλά... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
Έχεις δίκιο ρε φίλε... Μέχρι τώρα γενικά στις γρατσουνιές έδειχνα μια κατανόηση, αυτά γίνονται. Αλλά πας και ξηλώνεις φτερό στον άλλον και την κάνεις;
λες και θα τα πληρώσει από την τσέπη του; Την ασφάλεια γιατί την έχει ειδικά τώρα με προστασία του ΒΜ εώς 2 ζημιές το έτος;
απλά είναι μαλάκες!Ακριβώς! Είναι η απόλυτη καφρίλα μιας και δε θα επιβαρυνθεί ούτε ένα ευρώ. Απλά βαριέται να ασχοληθεί (σε περίπτωση βέβαια που γνωρίζει ότι έχει προστασία BM).
p.s. Είχα την εντύπωση ότι η προστασία BM ισχύει για 3 ζημιές/έτος. Σίγουρα ισχύει μόνο για 2;
-
Tσαλάκωμα δεν έχει ευτυχώς, να ναι καλά τα πλαστικά φτερά. Η γρατζουνιά ευτυχώς είναι κατά 90% στο φιλέτο του προφυλακτήρα οπότε θα φαφτεί απλά. Τώρα με το φτερό, θέλει αυτοψία, να δούμε αν ξεκούμπωσε απλά από μέσα ή έσπασαν οι βάσεις του. Σε δουλειά να βρισκόμαστε δλδ.
-
Κωνσταντίνε, ρώτα εκεί γύρω κανέναν καταστηματάρχη αν άκουσε ή αν είδε κάτι... Μπορεί να συγκράτησε καμιά πινακίδα, ή χρώμα αυτοκινήτου και να βρεις άκρη...
Κρίμα τον κόπο... Σου χαλάει και την ησυχία... Ας τα να πάνε...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Μια ωραία μεγάλη γρατζουνιά μπροστά στον μισο προφυλακτηρα και ξεκουμπωμένο φτερό. Δεν ξέρω αν έχει σπάσει και η βάση του.
πολύ ζώα...
μην στενοχωριέσαι... λαμαρίνες είναι και το ξέρεις... δεν πειράζει... εμείς να είμαστε καλά...Ναι λαμαρίνες και πλαστικά είναι καταλαβαίνω το τρόπο που το λες, αλλά το γαμώτο παραμένει.
Ο αρχιπαπάρας που το κτύπησε έχει (πληρώνει δηλαδή ήδη εδώ και χρόνια) ασφάλεια. Τι θα του κόστιζε, πέραν ενός τηλεφωνήματος στον ασφαλιστή του, να δηλώσει τη ζημιά, ακόμη και αν είχε επιβάρυνση ΒΜ. Αφού μας τα παίρνουν οι γαμώ ασφαλιστικές ας τις χρησιμοποιήσουμε τις ρημάδες.
Αλλά, όπως ανέφερε και ο Scotch, ίσως να μη γνωρίζει ότι έχει προστασία BM, ζώο ολκής δηλαδή το οποίο πληρώνει χωρίς να ξέρει καν τι είναι αυτά που πληρώνει.Όσο σκέπτομαι ότι αυτό το ανθρωποειδές, σε λίγο καιρό θα ψηφίσει και θα αποφασίσει για το ποιος θα κυβερνήσει ... .
http://www.youtube.com/watch?v=3KHdu0iBPnE&feature=related' target='_blank
πολύ ζώο ο τύπος...
Έχει ξανά μπει και έχει σχολιαστεί αναλόγως. Η απορία μου πάντως παραμένει. Η διαφήμιση υπάρχει, γιατί κάποιος αρμόδιος (δε πιστεύω ότι δε το έχει δει κανείς που να έχει σχέση με εισαγγελείς) δεν ενοχλεί τον διαφημιζόμενο ώστε να μάθει περισσότερα στοιχεία για τον οδηγό κ.λ.π.;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η απορία μου πάντως παραμένει. Η διαφήμιση υπάρχει, γιατί κάποιος αρμόδιος (δε πιστεύω ότι δε το έχει δει κανείς που να έχει σχέση με εισαγγελείς)
Πλάκα κάνεις... Το περίεργο για μένα θα ήταν να υπάρχει στην Ελλάδα εισαγγελέας με γκομπιούντερ και γνώσεις ιντερνέτ (sic).
-
E!!!! Εντάξει είναι...δεν έκανε και σούζα!!!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Η απορία μου πάντως παραμένει. Η διαφήμιση υπάρχει, γιατί κάποιος αρμόδιος (δε πιστεύω ότι δε το έχει δει κανείς που να έχει σχέση με εισαγγελείς)
Πλάκα κάνεις... Το περίεργο για μένα θα ήταν να υπάρχει στην Ελλάδα εισαγγελέας με γκομπιούντερ και γνώσεις ιντερνέτ (sic).
Για εμένα το περίεργο θα ήταν να υπήρχε εισαγγελέας με όρεξη να ασχοληθεί με παραβάσεις τις οποίες 'ανεβάζουν' περήφανοι οι αυτουργοί στο διαδίκτυο. Πιστεύω ότι ακόμα και να υπάρχει κάποιος που το έχει σκεφτεί, συνάδελφοι/φίλοι/κτλ θα τον έχουν αρχίσει στο δούλεμα, θα του έχουν πει με τι κάθεσαι κι ασχολείσαι, κτλ. Δυστυχώς τέτοιο είναι το κλίμα στην κοινωνία μας...
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Τα ζώα πρέπει να τα δίνουμε στεγνά.
Που?
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μια εικόνα από την σημερινή Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Μ.Ιωσήφ στην Θεσσαλονίκη....

Εχει παραγινει το κακο. Δηλαδη εφυγε απο την κινηση του δρομου για να του ανοιξουν χωρο τα παιδακια να περασει;
Τις προαλλες ειμαι στο κεντρο (Σωκρατους) σε ενα μαγαζι, ανοιγω την πορτα για να βγω (δυστυχως ανοιγε προς τα μεσα...) και οπως ειμαι με το ποδι μετεορο ετοιμο να πατησει στο πεζοδρομιο περναει ξυστα ενας παπακουλας με πολλα!! Δεν προλαβα ουτε να πω ουτε να κανω τιποτα, απλα εμεινα μαλακας... -
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μάλλον έχεις δίκιο.
-
Στους οδηγούς των λεωφορείων κάνουν κανένα ψυχολογικό τεστ να δουν αν στέκουν στα καλά τους; Ο οδηγός του οχήματος της γραμμής 155 πάντως που βρήκα σήμερα στο δρόμο δεν πρέπει να είναι καλά, αφού άλλαζε λωρίδες χωρίς φλας, σταματούσε σε στάσεις επίσης χωρίς φλας, ανοιγόταν πιάνοντας σχεδόν 2 λωρίδες και μάλιστα ακούμπησε τον καθρέφτη μου αναγκάζοντάς με να κολλήσω παρά τρίχα στο αμάξι που ήταν δίπλα μου στην αριστερή λωρίδα. Η πινακίδα του λεωφορείου ήταν τραγικά βρώμικη, προσπάθησα να την δω για να κάνω καταγγελία αλλά δεν τα κατάφερα. Απλά ΕΛΕΟΣ.
-
Neos: Παρ'όλο που δεν είδες την πινακίδα, κάνε τον κόπο και κάνε ένα παράπονο... Με την ημέρα/ώρα και τον αριθμό της γραμμής θα μπορέσουν να βρουν άκρη. Μπορείς να κάνεις ακόμα και μέσω email / web (http://www.oasa.gr), πολλοί από εδώ στο forum έχουν κάνει και τούς (μάς) έχουν πάρει τηλέφωνο πίσω!

-
Τα ίδια και με μένα χθες το απόγευμα. Σε σημείο που λόγω έργων του μετρό οι 3 λωρίδες στην Εγνατία γίνονται 2, ενώ είχα σχεδόν προσπεράσει όλο το λεωφορείο (14 - Άνω Τούμπα) που ήταν σταματημένο στην στάση, ο οδηγός του ξεκίνησε με αποτέλεσμα να στριμωχτώ ανάμεσα σε αυτόν και το άλλο αυτοκίνητο που ήταν αριστερά μου. Τι γλίτωσα παρά τρίχα, μη γνωρίζοντας που να πρωτο κοιτάξω.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
mad_max τον πυροσβεστηρα τι τον ηθελες? Δεν ξερω αν στο εχουν πει, αλλα ενα δυνατο χτηπυμα στο κεφαλι μπορει να προκαλεσει μεχρι και τον θανατο. Να πω οτι στην επεφταν 10 ατομα.... Βγες εξω και υπερασπισου τον εαυτο σου με τα χερακια σουμικρε και ανοητε φιλε μου ...δεν 8α τον χτυπαγα με τον πυροσβεστηρα....απλα θα τον ψεκαζα σε περιπτωση που εβαζε το χερακι του μεσα απο το παραθυρο...αλλα με αυτους που κανεις παρεα που μυαλο να σκεφτεις λογικα και εξυπνα
-
Ένας τυπάρας, πεζός, ήταν στη μέση του δρόμου μιλώντας στο κινητό. Πλησίασα χωρίς να κορνάρω, είπα θα με πάρει είδηση. Μπα. Κόρναρα κοφτά. Γύρισε, με κοίταξε βαρύς κι ασήκωτος με το κινητό στο αυτί και ένα κομπολόι στο άλλο χέρι και παραμέρισε αργά. Τον είδα στον καθρέφτη όμως, αφού απομακρύνθηκα λίγο να κάνει κάτι νευρικές χειρονομίες φωνάζοντας. Μάλιστα, χέστον.
Κάνοντας όμως κύκλους, βρέθηκα πάλι μπροστά του. Με είδε κι αυτός.
Κατέβασα παράθυρο.- Συμβαίνει κάτι;
- Γιατί δεν μάρσαρες και πάτησες κόρνα;
- Γιατί μίλαγες στο κινητό και δεν έπαιρνες χαμπάρι.
- Να μάθεις να οδηγείς. Εγώ αφαιρέθηκα, εσύ δεν αφαιρείσαι ποτέ;
- Πρόσεχε μην σε πατήσει κανείς και μετά του ζητάς αποζημιώσεις.
- Άσε ρε φιλάρα, μάθε να οδηγείς που θα μας πεις τώρα μπλαμπλαμπλα.
-
ε ρε τί γίνεται έξω. Τα λογικά παράλογα είπαμε.
Το πρωϊ έριξα σχετικό - μπινελίκι σε 2 που έσφαξαν κόκκινο και μάλιστα αρκετή ώρα αφού αυτό είχε ανάψει, με αποτέλεσμα να διακινδυνεύσω αρκετά με το 2κυκλο. Είχα και τον πατέρα μου μαζί μου ο οποίος είναι άνθρωπος που δεν βρίζει ποτέ και είπε: 'α τον αλήτη' . Γειά σου ρε πατέρα του λέω -
Βολτα για ψωνια σημερα και απο τα νευρα μου, πριν επιστρεψω, εψαχνα για μαγαζι που να πουλαει καλασνικοφ.
Μαλακας ταριφας σφαζει ΣΤΟΠ και βγαινει σε δρομο με 2 λοριδες ανα κατευθυνση, πηγμνενο απο την κινηση.
Ειχε ανοιξει ο δρομος και ετοιμαζομουν να ξεκινησω, οταν ξαφνικα ειδα ταξι καθετα και μπροστα μου, με αριστερο φλας, να κανει κατι περιεργα με τα κουλα του, γιατι και καλα τον εκλεισα.
Ειχα την μανα μου μεσα και περιοριστικα σε απλα καντηλια... entry level που λενε κ οι βαρβαροι.Δρομος με δυο λωριδες ανα κατευθυνση (διπλη διαχωριστικη με 'ματια γατας') και παρκαρισμενα εκατερωθεν. Το αντιθετο ρευμα πηγμενο, ενω το δικο μου τσουλαει κανονικα.
Στα 20 μετρα ενας μπαμιας εχει παρκαρει μπροστα σε καδο και κλεινει παραπανω απο τους αλλους, με αποτελεσμα ο δρομος να στενευει σ εκεινο το σημειο.
Μαλακας με Βλαχαντερο τερμα αντιθετο -στη μεση της λωριδας μου ηταν- ερχεται κατα πανω μου.
Με απλους υπολογισμους αντιλαμβανωμαι οτι θα διασταυροθουμε.... βασικα.... θα πεσουμε ο ενας πανω στον αλλο, λιγο μετα το στενεμα, κ ενω θα προσπαθω σαν μαλακας να του ανοιξω δρομο, για να μη γινει διακοσμητικο στη μασκα της Μερκας.... τσιμπαω τα φρενα και τσεκαρω και πισω, μη σκασει κανενας πανω μου....
Ο μαλακας με το Βλαχαντερο...Βαραντερο.... δεν θυμαμαι... Με βλεπει και το ανοιγει κ αλλο.
Πλακωνω τα φρενα. πλακωνει κ αυτος, πλακωνει κ ο πισω μου....
Χεζεται ο παπακουλας και το χανει...
Σκαει κατω και τον βλεπω να ρχεται κατα πανω μου....
Στο τσακ δεν μ ακουμπησε ουτε αυτος, ουτε η μιχανη.Βγηκα να δω αν ειναι καλα, αλλα με τις μαλακιες που αρχησε και αφου δεν τις σταματησε οταν του πα οτι ειναι τερμα αντιθετο ρευμα, κρατησα τα στοιχεια του παπακουλα και του πισω μου -μαρτυρας... αστυνομικος που επεστρεφε σπιτι του- τον ενημερωσα απλα πως αν δεν φυγει μεχρι να μπω στ αμαξι, θα βαλω και οπισθεν....
Ενημερωθηκε η αστυνομια και η Πειραιως.
-
πωπω...τι το θελες το έξω;
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............