-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Διαβαζω αρκετους που υποστηριζουν οτι δεν προκειται να ξαναδιαβασουν τον περιοδικο,σε περιπτωση που φυγει ο κ.Καββαθας.
Δεν ειναι μονο ο κ.Καββαθας οι 4Τ.Τον εκτιμω,τον διαβαζω εδω και χρονια,τον σεβομαι,αρκετες(οι περισσοτερες) αποψεις του με βρισκουν συμφωνο.Ομως,στους 4Τ εχουν αρθρογραφησει κατα καιρους ακομη πιο αξιολογα ατομα,κατα την γνωμη μου.
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
[list:39uzbrcc]Οπως ο Σωμεριτης, ας πουμε [/list:u:39uzbrcc]
Oπως ο Ν.Δημου...
[list:39uzbrcc]Ναι, που οταν ειχε παρουσιαστει για πρωτη φορα στην εκθεση του Τοκιο το colt, το ειχε θεοποιησει, συγκρινοντας το δε με το golf και προνοωντας την επυτιχια του ιαπωνα σε θεματα πωλησεων αλλα και ποιοτητας [/list:u:39uzbrcc][list:39uzbrcc]Μπορει μερικοι μερικοι να γραφουν οτι θελουν, αλλα πρεπει να καταλαβουν οτι αλλο η ποιηση, αλλο η ζωγραφικη και αλλο τα αυτοκινητα [/list:u:39uzbrcc]
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κωνσταντίνε,Μάκη....ο Χατζηπαναγιώτου ξέρετε τι δουλειά κάνει για τους 4Τροχούς?!!!
Αν ναι...για ξανασκεφτείτε τι λέτε και πως το λέτε!!!Το μεγαλύτερο επίτευγμα ενός ανθρώπου είναι να βρεί ή να δημιουργήσει τον διάδοχό του!!
Ο Καββαθάς τι λέτε?Δεν έχει διάδοχο?!!................
[list:38rnn4np]Νικο γιατι τα γενικευεις ολα?Εκανα καμια συγκριση?Υποβιβασα τον Στρατη?[/list:u:38rnn4np][list:38rnn4np]Φυσικα και οΣτρατης ειναι απ τους ανθρωπους που εκτιμω(οχι δε γλυφω κανεναν ), αλλα η ταυτοτητα του Κ.Καββαθα ειναι μοναδικη, οπως μοναδικος ειναι ο καθενας μας.[/list:u:38rnn4np]
-
Παιδιά μην τρελλαινεστε, εγώ παρακολουθώ και διαβάζω τον Κ. Καβαθα απο την εποχή που έγραφε στο ΝΕΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, AUTO EXPRESS κ.λ.π. Σίγορα αυτά που γράφει με εκφράζουν σχεδόν απόλυτα. Για αυτό συνεχίζω να ανήκω στην σιωπηρή πληοψηφία, (κακώς ισως), αλλά οι υπωχρεώσεις δεν αφήνουν χρόνο. Ομως αν κάποια στιγμή αναγκαστεί να μην γράφει η να μην συμμετέχει στα αυτοκινητιστικά πράγματα σίγουρα κάποιος θα πάρει την θέση του. (Ουδείς αναντικατάστατος που λέει και η παρημία) Αλλωστε ανάλογα με την εποχή εμφανίζονται και οι ανάλογοι (λιγοι ισως) άνθρωποι που ξεχωρίζουν απο τους άλλους και δίνουν το παράδειγμα, στους πολλούς. Τον ζηλεύω γιατι τελικά έκανε αυτό που ήθελε σε μεγάλο βαθμό.
-
Ρε παιδιά τί λεμε τώρα; Συνταξιοδοτήσατε τον Καββαθά και ψάχνετε για διάδοχό του;
Λες και σας έβαλε κανείς σε αυτή τη διαδικασία.....
Η όλη κουβέντα μου φαίνεται άσχετη και άσχημη για το πρόσωπο του Καββαθά.
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Ρε παιδιά τί λεμε τώρα; Συνταξιοδοτήσατε τον Καββαθά και ψάχνετε για διάδοχό του;Λες και σας έβαλε κανείς σε αυτή τη διαδικασία.....
Η όλη κουβέντα μου φαίνεται άσχετη και άσχημη για το πρόσωπο του Καββαθά.
Εχεις δίκιο.
Απλά η συζήτηση ξεκίνησε από το 'αν δεν ήταν ο Καββαθάς δεν θα αγόραζα το περιοδικό'.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Μπορει μερικοι μερικοι να γραφουν οτι θελουν, αλλα πρεπει να καταλαβουν οτι αλλο η ποιηση, αλλο η ζωγραφικη και αλλο τα αυτοκινηταΣαφώς και είναι διαφορετικά πράματα αλλά είναι καλό να είμαστε ανοιχτοί σε απόψεις έξυπνων, πνευματικών και καλλιεργημένων ανθρώπων σχετικά με το αυτοκίνητο και όχι μόνον.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, μοιάζει σαν να απορρίπτεις κάθε μη τεχνοκρατική αυτοκινητική άποψη. Άλλωστε για όλα (και για τα αυτοκίνητα) υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν και μη τεχνοκρατικές απόψεις. Έχω την εντύπωση ότι πολλοί που ασχολούνται και γράφουν για αυτοκίνητα δεν έχουν ανάλογη τεχνική κατάρτιση, μερικοί μπορεί να μην είναι ούτε καν επίσημα δημοσιογράφοι! Αν δεις το βιογραφικό του Νίκου Δήμου (http://www.ndimou.gr) θα δεις ότι τουλάχιστον έχει πλούσιο υπόβαθρο και καλλιέργεια. Το ότι είναι και ποιητής δεν πρέπει να είναι κατακριτέο. Μήπως η άποψη του Ελύτη για τη 'σπόρ Αλφα Ρομέο' (στο σχετικό ποίημα) είναι κι αυτή κατακριτέα? Μήπως θα ήθελες να δούμε καλλιτεχνικές δημιουργίες (ζωγραφιές κλπ) για αυτοκίνητα από όσους γράφουν στο περιοδικό και όχι από ζωγράφους, σκιτσογράφους κλπ...
Αν επιμένεις στην άποψή σου αναρωτιέμαι αν διαβάζεις 4Τ και για ποιον ακριβώς λόγο τους προτιμάς αφού εκεί ακριβώς (δηλαδή στη σφαιρική και όχι μόνο τεχνοκρατική κάλυψη του αυτοκινήτου) νομίζω ότι βρίσκεται η διαφορά τους από τα άλλα αυτοκινητιστικά περιοδικά! -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Διαβαζω αρκετους που υποστηριζουν οτι δεν προκειται να ξαναδιαβασουν τον περιοδικο,σε περιπτωση που φυγει ο κ.Καββαθας.
Δεν ειναι μονο ο κ.Καββαθας οι 4Τ.Τον εκτιμω,τον διαβαζω εδω και χρονια,τον σεβομαι,αρκετες(οι περισσοτερες) αποψεις του με βρισκουν συμφωνο.Ομως,στους 4Τ εχουν αρθρογραφησει κατα καιρους ακομη πιο αξιολογα ατομα,κατα την γνωμη μου.
[list:3ttbf3cz]Οπως ο Σωμεριτης, ας πουμε [/list:u:3ttbf3cz]
Oπως ο Ν.Δημου...
[list:3ttbf3cz]Ναι, που οταν ειχε παρουσιαστει για πρωτη φορα στην εκθεση του Τοκιο το colt, το ειχε θεοποιησει, συγκρινοντας το δε με το golf και προνοωντας την επυτιχια του ιαπωνα σε θεματα πωλησεων αλλα και ποιοτητας [/list:u:3ttbf3cz][list:3ttbf3cz]Μπορει μερικοι μερικοι να γραφουν οτι θελουν, αλλα πρεπει να καταλαβουν οτι αλλο η ποιηση, αλλο η ζωγραφικη και αλλο τα αυτοκινητα [/list:u:3ttbf3cz]
Δεν αναφερομαι μονο στα θεματα αυτοκινητου.Οταν μιλω για τις αποψεις τους,καθε αλλο παρα για αυτοκινητα μιλω.Ευτυχως,οι 4Τ δεν ειναι μονο αυτοκινητικο περιοδικο.Πρωτα διαβαζω τις αποψεις των αρθρογραφων και μετα τα περι αυτοκινητων.Τετοια,μπορω να βρω χιλιαδες.Ατομα ομως που εκτιμω και διαβαζω,ειναι λιγα.
Σε θεματα αυτοκινητου και μονο,υπαρχουν μεγαλυτεροι γνωστες.
Ειναι κριμα να κρινεις και να προσπαθεις να μειωσεις ενα ατομο,απο μια αποψη του για ενα αυτοκινητο. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μπορει μερικοι μερικοι να γραφουν οτι θελουν, αλλα πρεπει να καταλαβουν οτι αλλο η ποιηση, αλλο η ζωγραφικη και αλλο τα αυτοκινητα
Σαφώς και είναι διαφορετικά πράματα αλλά είναι καλό να είμαστε ανοιχτοί σε απόψεις έξυπνων, πνευματικών και καλλιεργημένων ανθρώπων σχετικά με το αυτοκίνητο και όχι μόνον.
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις, μοιάζει σαν να απορρίπτεις κάθε μη τεχνοκρατική αυτοκινητική άποψη. Άλλωστε για όλα (και για τα αυτοκίνητα) υπάρχουν και πρέπει να υπάρχουν και μη τεχνοκρατικές απόψεις. Έχω την εντύπωση ότι πολλοί που ασχολούνται και γράφουν για αυτοκίνητα δεν έχουν ανάλογη τεχνική κατάρτιση, μερικοί μπορεί να μην είναι ούτε καν επίσημα δημοσιογράφοι! Αν δεις το βιογραφικό του Νίκου Δήμου (http://www.ndimou.gr) θα δεις ότι τουλάχιστον έχει πλούσιο υπόβαθρο και καλλιέργεια. Το ότι είναι και ποιητής δεν πρέπει να είναι κατακριτέο. Μήπως η άποψη του Ελύτη για τη 'σπόρ Αλφα Ρομέο' (στο σχετικό ποίημα) είναι κι αυτή κατακριτέα? Μήπως θα ήθελες να δούμε καλλιτεχνικές δημιουργίες (ζωγραφιές κλπ) για αυτοκίνητα από όσους γράφουν στο περιοδικό και όχι από ζωγράφους, σκιτσογράφους κλπ...
Αν επιμένεις στην άποψή σου αναρωτιέμαι αν διαβάζεις 4Τ και για ποιον ακριβώς λόγο τους προτιμάς αφού εκεί ακριβώς (δηλαδή στη σφαιρική και όχι μόνο τεχνοκρατική κάλυψη του αυτοκινήτου) νομίζω ότι βρίσκεται η διαφορά τους από τα άλλα αυτοκινητιστικά περιοδικά![list:6qb4t03q]Φυσικα και διαβαζω 4Τ.Και τονιζω και παλι.Θεωρω εναν απ τους μεγαλυτερους δασκαλους μου τον Κ.Καββαθα.Αυτος ειναι ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟς λογος που το αγοραζω Ξεκοκαλιζω τα αρθρα του γιατι πρωτα απ ολα ειναι φιλοσοφημενος ανθρωπος και δεν λεει λογια του αερα.Απο κει και περα, σοβαρος βεβαιως και Ν.Δημου(οταν ηταν) αλλα, ρε παιδια, δεν ειναι κακο να εισαι ποιητης η οτιδηποτε, αλλα να μην πετανε και τουβλα.[/list:u:6qb4t03q][list:6qb4t03q]Σιχαινομαι τον Σωμεριτη, συμπαθω την Ρεα Βιταλη οπως και ολους τους οδηγους αγωνων.Ενημερωνομαι για τις τεχνολογικες εξελιξεις, την προοδο των εργστασιων, τα νεα μοντελα και γενικα το παγκοσμιο σκηνικο, ιδιως μεσα απ τον αντιλογο.Δεν δινω βαση και δε βγαζω κανενα συμπερασμα απο κανενα τεστ, απο κανενα περιοδικο Εχω προσωπικη αποψη για το τι εστι αυτοκινητο, καθως ειναι μερος απ την καθημερινοτητα μου.[/list:u:6qb4t03q][list:6qb4t03q]Επισης διαβαζω το drive με την ιδια συχνοτητα οπως και τους 4Τ.Ο λογος ειναι, ο διαφορετικος τροπος προσεγγισης τους με το αυτοκινητο.........η φιλοσοφια τους γενικα.Σε καμια περιπτωση ομως δεν μπορουμε να κανουμε συγκρισεις...........ο Κ.Καββαθας, ειναι σχολειο [/list:u:6qb4t03q]
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
[list:17s75fbi]Οπως ο Σωμεριτης, ας πουμε [/list:u:17s75fbi]
Oπως ο Ν.Δημου...
[list:17s75fbi]Ναι, που οταν ειχε παρουσιαστει για πρωτη φορα στην εκθεση του Τοκιο το colt, το ειχε θεοποιησει, συγκρινοντας το δε με το golf και προνοωντας την επυτιχια του ιαπωνα σε θεματα πωλησεων αλλα και ποιοτητας [/list:u:17s75fbi][list:17s75fbi]Μπορει μερικοι μερικοι να γραφουν οτι θελουν, αλλα πρεπει να καταλαβουν οτι αλλο η ποιηση, αλλο η ζωγραφικη και αλλο τα αυτοκινητα [/list:u:17s75fbi]
Δεν αναφερομαι μονο στα θεματα αυτοκινητου.Οταν μιλω για τις αποψεις τους,καθε αλλο παρα για αυτοκινητα μιλω.Ευτυχως,οι 4Τ δεν ειναι μονο αυτοκινητικο περιοδικο.Πρωτα διαβαζω τις αποψεις των αρθρογραφων και μετα τα περι αυτοκινητων.Τετοια,μπορω να βρω χιλιαδες.Ατομα ομως που εκτιμω και διαβαζω,ειναι λιγα.
Σε θεματα αυτοκινητου και μονο,υπαρχουν μεγαλυτεροι γνωστες.
Ειναι κριμα να κρινεις και να προσπαθεις να μειωσεις ενα ατομο,απο μια αποψη του για ενα αυτοκινητο.[list:17s75fbi]Στα παραπανω συμφωνω κι εγω.Δεν τον κρινω ομως απο εναν μεμονωμενο γεγονος(παραδειγμα εφερα..........και θυμαμαι σαν καμηλα ) αλλα η γενικοτερη φιλοσοφια τους με το αντικειμενο, αυτοκινητο, οπου ειναι ασχετοι [/list:u:17s75fbi][list:17s75fbi]Πχ, πως μπορω να μη σεβαστω την αποψη του Στρατισσινο?Το ιδιο ειναι?[/list:u:17s75fbi]
-
Τον κ.Καββαθά δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Ο πατέρας μου είχε τύχει να τον συναντήσει κατά την διάρκεια της επιστράτευσης όταν ήταν διοικητικά υπεύθυνοι ενός λόχου(; θα σας γελάσω).
Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων και ο καθένας έχει την δική του οπτική γωνία για το πως θα ήθελε να είναι το περιβάλλον και η κοινωνία μέσα στην οποία ζει.
Η γκρίνια όπως και να το κάνουμε είναι κάπως κουραστική (είναι γνωστή σε όλους η έννοια της κρεβατομουρμούρας...) και για αυτό το λόγο ο αντίλογος έγινε σε ένα μεγάλο τμήμα του ειδησιογραφικός (και μου αρέσει). Για να μην επεκταθεί πολύ η γκρίνια.
Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι συμφωνώ με τις απόψεις του κ.Καββαθά σε μεγάλο βαθμό. Πιστεύω ότι τα κείμενα του έχουν ηθικοπλαστικό χαρακτήρα. Μπορεί οι υπόλοιποι κάποια στιγμή να αναρωτιόμαστε γιατί επιμένει να γκρινιάζει. Πιστεύω διότι υπάρχουν νέοι αναγνώστες στους οποίους πρέπει να δράσει ηθικοπλαστικά. Σε μία εποχή ψευτομαγκιάς, ισοπέδωσης και θρασυδειλίας πρέπει κάποιος να βρίζει. Κάποιος πρέπει να το κάνει.Πριν από λίγες μέρες απορούσα σχετικά με το γιατί δεν έμεινε στο εξωτερικό. Μετά σκέφτηκα ότι ήταν Έλληνας δημοσιογράφος. Από την άλλη μεριά πολύ άνθρωποι δεν είναι διατεθιμένοι να ζήσουν στο εξωτερικό.
Ο κ.Καββαθάς αποφάσισε να ζήσει στην Ελλάδα και με τον τρόπο του προσπαθεί να κάνει την Ελλάδα Ευρώπη (με την καλή έννοια). Ακούσια ή εκούσια δεν γνωρίζω.
Είναι ένας ανώτερος σκοπός και αυτός. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε τα πάντα απερίσκεπτα.
-
Έχω αρκετό καιρό να γράψω στο forum λόγω περιορισμένου χρόνου,αλλά βλέποντας ότι ο ίδιος ο Κ.Κ. μας έκανε την τιμή να απαντήσει δεν μπορώ να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη για να του πω κάποια πράγματα...
Κύριε Καββαθά,είμαι 19 χρονών,και διαβάζω (ή καλύτερα μελετάω όπως είπε πολύ σωστά κάποιος) τους 4Τ από 10 χρονών.Σίγουρα λοιπόν δεν είμαι από τους παλιότερους αναγνώστες,αλλά δεν έχω χάσει ούτε ένα τεύχος από τη μέρα εκείνη που με 'χτύπησε' το μικρόβιο'...Λοιπόν,δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτά που έχει προσφέρει στη ζωή μου ο κύριος Καββαθάς...Εγώ πλέον τον βλέπω σαν πατέρα,οι συμβουλές του ανεκτίμητες,ενώ πιστεύω πως σαν φιλοσοφία πλέον ανήκω κι εγώ στην 'άλλη Ελλάδα',αηδιασμένος από την καφρίλα γύρω μου,είμαι ερωτευμένος με την ιδέα της αυτοκίνησης,αγαπάω και την αεροπορία (εμείς πετάμε IFR στους εξομοιωτές Κ.Κ. ,FL850 με το MiG είπατε; ).Τόσα χρόνια πλέον αισθάνομαι ότι γνωρίζω τον Κ.Κ. πολύ καλά,ίσως να του μιλούσα και στον ενικό αν τον γνώριζα από κοντά...Είμαι φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου,και ήρθε και σε μένα η ανακοίνωση για την ομιλία για το αυτοκίνητο και το περιβάλλον στην οποία θα έδινε το παρών και ο Κ.Κ. και πραγματικά στενοχωρήθηκα που δε θα τον γνώριζα από κοντά γιατί είναι αδύνατο να πρόφταινα να είμαι Αθήνα τη συγκεκριμένη ημερομηνία...
Ζητώ συγγνώμη που ο λόγος μου δεν έχει ιδιαίτερη συνοχή αλλά είναι τόσα πολλά που θέλω να πω στον Κ.Κ.,είναι ο άνθρωπος που μου έχει αλλάξει τη ζωή,και ήθελα να ξέρει ότι έστω και σε λίγους νέους η άλλη Ελλάδα υπάρχει,είμαστε εδώ χαμένοι στο πλήθος αλλά υπάρχουμε...
Οι κάφροι που διαβάζουν τους 4Τ για τα 0-100 και ως 'περιοδικό για αυτοκίνητα',αυτοί δεν καταλαβαίνουν καθόλου ότι οι 4Τ είναι στάση ζωής,είναι κάτι πολύ περισσότερο από περιοδικό για αυτοκίνητα (χωρίς εισαγωγικά εδώ),αυτοί είναι που γκρινιάζουν για τη γκρίνια του Κ.Κ. και είναι τόσο μα τόσο ρηχοί...Τι να πω,απλά δεν έχετε καταλάβει τίποτα...
Κύριε Κ.Κ.,κάποια στιγμή θα σας γνωρίσω από κοντά,θα έρθω στο Safetrack (εννοείται) και θα διαβάζω 4Τ μέχρι να πεθάνω,γιατί θέλω να ξέρετε ότι υπάρχουν νέοι που τους έχετε αλλάξει τη ζωή όπως προσπαθείτε,οι προσπάθειές σας έχουν πιάσει τόπο,δεν ξέρω τι να πω γιατί είμαι πλέον συγκινημένος,θέλω να γράψω γράμμα στο περιοδικό να σας ευχαριστήσω για όλα όσα προσφέρετε στην Ελλάδα και σε μένα,και αν είναι δυνατόν,υπάρχουν κάφροι που δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό και γκρινιάζουν; -
τελικά έκανε ο ΚΚ την αναφορά του, στο περιοδικό και σίγουρα αφορούσε αυτό το θέμα....
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Έχω αρκετό καιρό να γράψω στο forum λόγω περιορισμένου χρόνου,αλλά βλέποντας ότι ο ίδιος ο Κ.Κ. μας έκανε την τιμή να απαντήσει δεν μπορώ να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη για να του πω κάποια πράγματα...
Κύριε Καββαθά,είμαι 19 χρονών,και διαβάζω (ή πιο σωστά μελετάω όπως είπε πολύ σωστά κάποιος) τους 4Τ από 10 χρονών.Σίγουρα λοιπόν δεν είμαι από τους παλιότερους αναγνώστες,αλλά δεν έχω χάσει ούτε ένα τεύχος από τη μέρα εκείνη που με 'χτύπησε' το μικρόβιο'...Λοιπόν,δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια αυτά που έχει προσφέρει στη ζωή μου ο κύριος Καββαθάς...Εγώ πλέον τον βλέπω σαν πατέρα,οι συμβουλές του ανεκτίμητες,ενώ πιστεύω πως σαν φιλοσοφία πλέον ανήκω κι εγώ στην 'άλλη Ελλάδα',αηδιασμένος από την καφρίλα γύρω μου,είμαι ερωτευμένος με την ιδέα της αυτοκίνησης,αγαπάω και την αεροπορία (εμείς πετάμε IFR στους εξομοιωτές Κ.Κ. ,FL850 με το MiG είπατε; ).Τόσα χρόνια πλέον αισθάνομαι ότι γνωρίζω τον Κ.Κ. πολύ καλά,ίσως να του μιλούσα και στον ενικό αν τον γνώριζα από κοντά...Είμαι φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου,και ήρθε και σε μένα η ανακοίνωση για την ομιλία για το αυτοκίνητο και το περιβάλλον στην οποία θα έδινε το παρών και ο Κ.Κ. και πραγματικά στενοχωρήθηκα που δε θα τον γνώριζα από κοντά γιατί είναι αδύνατο να πρόφταινα να είμαι Αθήνα τη συγκεκριμένη ημερομηνία...
Ζητώ συγγνώμη που ο λόγος μου δεν έχει ιδιαίτερη συνοχή αλλά είναι τόσα πολλά που θέλω να πω στον Κ.Κ.,είναι ο άνθρωπος που μου έχει αλλάξει τη ζωή,και ήθελα να ξέρει ότι έστω και σε λίγους νέους η άλλη Ελλάδα υπάρχει,είμαστε εδώ χαμένοι στο πλήθος αλλά υπάρχουμε...
Οι κάφροι που διαβάζουν τους 4Τ για τα 0-100 και ως 'περιοδικό για αυτοκίνητα',αυτοί δεν καταλαβαίνουν καθόλου ότι οι 4Τ είναι στάση ζωής,είναι κάτι πολύ περισσότερο από περιοδικό για αυτοκίνητα (χωρίς εισαγωγικά εδώ),αυτοί είναι που γκρινιάζουν για τη γκρίνια του Κ.Κ. και είναι τόσο μα τόσο ρηχοί...Τι να πω,απλά δεν έχετε καταλάβει τίποτα...
Κύριε Κ.Κ.,κάποια στιγμή θα σας γνωρίσω από κοντά,θα έρθω στο Safetrack (εννοείται) και θα διαβάζω 4Τ μέχρι να πεθάνω,γιατί θέλω να ξέρετε ότι υπάρχουν νέοι που τους έχετε αλλάξει τη ζωή όπως προσπαθείτε,οι προσπάθειές σας έχουν πιάσει τόπο,δεν ξέρω τι να πω γιατί είμαι πλέον συγκινημένος,θέλω να γράψω γράμμα στο περιοδικό να σας ευχαριστήσω για όλα όσα προσφέρετε στην Ελλάδα και σε μένα,και αν είναι δυνατόν,υπάρχουν κάφροι που δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό και γκρινιάζουν;!!!Μπράβο ο μικρός!!!
-
Πιστεύω αυτή είναι η ενέργεια που γεμίζει τις μπαταρίες του Κ.Κ..!!!!
ΜΠΡΑΒΟ σου makinen.!!! -
Kαλησπέρα σας...
Άντε να πω κι εγώ μια γνώμη...γιατί όπως είχε πει και ο Κλιντ Ιστγουντ, 'οι γνώμες, είναι σαν....όλοι έχουμε και από μια' (ελπίζω να μη με 'κοψετε')
Λοιπόν :
**Ερώτηση 'Γκρινιάζει ο Καββαθάς'?
Απάντηση 'Βεβαίως'
Ερώτηση 'Δίκαια γκρινάζει'?
Απάντηση 'Βεβαίως'
Ερώτηση 'Σας πιάνει κατάθλιψη καθε φορά που διαβάζετε το 'εν λευκώ' '?
Απάντηση 'Προσωπικά στο 90% των περιπτώσεων'
Ερώτηση 'Δηλαδή το παρακάνει μερικές φορές'?
Απάντηση 'Μάλλον'Ερώτηση 'Γιατί γκρινιάζει μονίμως,τα βλέπει όλα μαύρα και κατακεραυνώνει τους πάντες'?**
(εδώ χωράνε πολλές απαντήσεις-εξηγήσεις...)
**1ον) Ξέρει 'πέντε πράματα παραπάνω' , ανησυχεί και προβληματίζεται από αυτά που γίνονται γύρω του.
2ον) Είναι στο DNA του (διάολε, δεν μπορεί να τα βάλει κανείς με τα γονίδια)
3ον) Είναι σα να φωνάζει 'είμαι κι εγώ εδώωωωωωωω' **αυτό το τελευταίο...πολύ το φοβάμαι!!!
Κι άλλοι γκρινιάζουν και όχι μόνο ο συγκεκριμένος αρθογράφος-διευθυντής του εν λόγω περιοδικού.
Το 'γιατί' είναι εκείνο που με προβληματίζει.
Σε μια κυριακάτικη εφημερίδα ένας ακροδεξιός καθηγητής πανεπιστημίου 'γκρινιάζει' μονίμως. Όσο δεν 'τον βλέπουν' και δεν τον 'ενσωματώνουν', μονίμως θα γκρινιάζει. Αν μπει στη διαδιακασία 'ενσωμάτωσης', θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν εξακολουθεί να γκρινιάζει.......
Δεν κάνω ούτε 'αναγωγές', ούτε 'συνειρμούς'. Απλώς καταθέτω μια γνώμη ( Ο Ιστγουντ φταίει...) καλοπροαίρετα ( και το εννοώ!!!)Εκεί που δε 'σηκώνω κουβέντα' , είναι στα περί 'παραγωγής πολιτισμού' και άλλα τέτοια 'χαριτωμένα'.
Σε μια τέτοια περίπτωση, δε θα αρθογραφούσαν πολεμοκάπηλοι, φασίστες, μπουρδολόγοι , 'τσάτσοι'και άλλα 'έπεα πτερόεντα!!
Και μη μου πει κανείς...για τα περί ελεύθερης διακίνησης ιδεών και τα ρέστα...επειδή έχουμε έναν 'Τριάντη'...θα πρέπει να έχουμε και άλλους πέντε 'αντί-Τριάδηδες'?? 'παραγωγή πολιτισμού είναι αυτό ???
Παραγωγή πολιτισμού είναι αυτό 'το συνοθύλευμα'?? Εντάξει..'εγώ είμαι με τον Τριάντη'...αλλά και τον Ζούλα διαβάζω και τον Καρκαγιάννη και τον Πασαλάρη (ενίοτε...μην το παρακάνουμε κιόλας!)..αλλά από αυτούς εκέι μέσα , ποιον να διαβάσω...?? Ποιον...βρείτε μου έναν!!! (ρητορικό είναι το ερώτημα...μην σπεύσετε!!!)
Για να μην 'τρελαθούμε εντελώς', τα ονόματα είναι ενδεικτικα..δε σημαίνει ότι επειδή εγώ γουστάρω να αρθογραφεί ο 'Χ' θα έπρεπε να είναι έτσι τα πράγματα.
Είναι απόλυτα κατανοητό ότι τα μηνιαία θέματα της αυτοκίνησης είναι πεπερασμένα, ο ανταγωνισμός σημαντικός και ...κάπως πρέπει να γεμίσουν και οι σελίδες.
Αυτό το καταννοώ...αλλά αυτό απέχει από την 'παραγωγή πολιτισμού!!'
Τελειώνοντας (γιατί το παρατράβηξα...κυριολεκτικώς και μεταφορικώς..)
Το εν λόγω περιοδικό είναι και θα παραμείνει (κατα τα φαινόμενα..) 'βίβλος' στα θέματα της αυτοκίνησης.
Το εν λόγω περιοδικό δεν είναι έντυπο παραγωγής πολιτισμού!!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Καλό απόγευμα -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Εγώ πάντως, αν δεν υπήρχε ο Καββαθάς, με την... 'γκρίνια' του, δεν θα αγόραζα τους 4Τ ποτέ.Ψυχραιμία παιδιά!!!
[list:2pucze2d]Ακριβως [/list:u:2pucze2d][list:2pucze2d]Οι 4Τ βρισκονται στην κορυφη γιατι ειναι ο Κ.Καββαθας Προσωπικα, αν για οποιονδηποτε λογο απουσιασει, δεν αντικαθιστατε απο κανεναν.Δεν προκειτε να ξανααγορασω το περιοδικο. '[/list:u:2pucze2d]
Ψυχραιμία παιδιά!!!!
Ο Καββαθάς δημιούργησε μια γενιά ανθρώπων που μπορούν και πηγαίνουν το 'μαγαζί' ένα βήμα παραπέρα!!
Ψυχραιμία φίλε μου 'kouk'!!!
Εγώ ήξερα ότι ο Μένγκελε φιλοδοξούσε να 'φτιάξει νέα γενιά ανθρώπων'.... Στον κ. Καββαθά βλέπω χρησιμοποιήσεις..'αόριστο'...λες αυτός να τα κατάφερε;;;
Ψυχραιμία παιδιά!!!
Υ.Γ...'kouk' φίλε μου..σε ότι με αφορά...δεν είμαι δημιούργημα του κ. Καββαθά...είμαι της μητρός μου και του πατρός μου.... , έχω και 'αποδείξεις'...
Ρε παιδιά χωρίς πλάκα....καλή είναι μια 'αθώα κολακιούλα' (εαν το συνηθίζετε.....) στον 'οικοδεσπότη' σας/μας...αλλά ..όχι και 'δημιούργησε μια νέα γενιά ανθρώπων'.....** H-MAΡ-ΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ** -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Σε μια τέτοια περίπτωση, δε θα αρθογραφούσαν πολεμοκάπηλοι, φασίστες, μπουρδολόγοι , 'τσάτσοι'και άλλα 'έπεα πτερόεντα!!Αν κατάλαβα καλά θεωρείς ότι υπάρχουν τέτοια στοιχεία στις σελίδες του αντίλογου; Για κάντο πιο λιανά σε παρακαλώ.
Εγώ ήξερα ότι ο Μένγκελε φιλοδοξούσε να 'φτιάξει νέα γενιά ανθρώπων'....
Εδώ αρχίζεις και βαδίζεις σε ποοοολύ λεπτό πάγο...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αν κατάλαβα καλά θεωρείς ότι υπάρχουν τέτοια στοιχεία στις σελίδες του αντίλογου; Για κάντο πιο λιανά σε παρακαλώ.
Θα το κάνω, μόνο και μόνο επειδή βλέπω κόκκινη (και μόνο κόκκινη) 147 στο 'αβατάρ' , με κίνδυνο από forum να μετατραπούμε σε reality...
Nαι θεωρώ ότι υπάρχουν τέτοια 'φρούτα' και δυστυχώς απευθύνονται σε ένα κοινό που στις νεαρές ηλικίες είναι 'πολιτικά απαίδευτο' (λόγω των εποχών...) και μπορούν ανετότατα να περνάνε τον 'πολιτισμό τους'. Τα ίδια γράφουν και στις εφημερίδες που αρθογραφούν...(βλέπεις φίλε μου, εγώ είμαι των ..εφημερίδων και τους ξέρω σαν κάλπικες δεκάρες). Δε νομίζω ότι το να μπούμε ΄στη διαδικασία να αναφέρουμε ονόματα θα προσφέρουμε κάτι στη συζήτηση...άσε που δεν έχω ξέρω και καλά τα 'conditions and terms' που διέπουν ένα forum και δε θέλω να με τρέχουν σε τίποτα δικαστήρια....μέρες που είναι!
Εγώ ήξερα ότι ο Μένγκελε φιλοδοξούσε να 'φτιάξει νέα γενιά ανθρώπων'....
Εδώ αρχίζεις και βαδίζεις σε ποοοολύ λεπτό πάγο...
Μάλλον δεν κατάλαβες κατά τι εννοούσα...έγραψε ο φίλος 'kouk', ότι ο κος Καββαθάς, έχει διαμορφώσει μια νέα γενιά ανθρώπων....επειδή διαφωνώ ριζικά σε αυτό...ανέφερα το παραπάνω παράδειγμα.
Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να 'διαμορφώνει' κάποιον άλλον! Εδώ δε μπορούν να 'διαμορφώσουν' οι γονείς τα παιδιά τους...(και οι πιο 'ψαγμένοι', δεν το επιδιώκουν καν)...θα 'διαμορφώσει' ένας δημοσιογράφος τους αναγνώστες του;; Λίγο 'βαρύ' δεν είναι ;;Ελπίζω να αποκαταστάθηκαν τα περί 'πάγου' (αν και δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικό...)
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Υ.Γ...'kouk' φίλε μου..σε ότι με αφορά...δεν είμαι δημιούργημα του κ. Καββαθά...είμαι της μητρός μου και του πατρός μου.... , έχω και 'αποδείξεις'...
Ρε παιδιά χωρίς πλάκα....καλή είναι μια 'αθώα κολακιούλα' (εαν το συνηθίζετε.....) στον 'οικοδεσπότη' σας/μας...αλλά ..όχι και 'δημιούργησε μια νέα γενιά ανθρώπων'.....** H-MAΡ-ΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ**Εχεις δίκηο...παρομοίως!! Α
λλά το γεγονός ότι οι 4Τ διανύουν την 4η δεκαετία ύπαρξης,νομίζω ότι επιτρέπει σε κάποιον να υποστηρίξει ότι έχει διαμορφώσει άποψη σε πολλούς!!
Με φιλική διάθεση πάντα!!! -
Αν ο Κ.Κ. έβγαινε και υποστήριζε ότι 'έφτιαξε μια νέα γενιά ανθρώπων' θα τον τον 'έφτυνα' στη στιγμή.
Αλλά δεν το έκανε. Έχει φαίνεται πολύ ήθος για κάτι τέτοιο και απλώς κάνει τη δουλειά του τόσο καλά όσο μπορεί και ξέρει. Αυτή, σωστή η λάθος είναι η δική μου εικόνα. Έτσι απλά.
Χωρίς ίχνος κολακείας τα παραπάνω, εξάλλου σε όσα συμφωνώ με τον Καββαθά μπορεί σε άλλα τόσα να διαφωνώ. Και έτσι πρέπει να είναι. Θα τον υποτιμούσα αν θεωρούσα ότι χρειάζεται φερέφωνα και χειροκροτητές.
Αυτό που ξέρω είναι ότι τον διαβάζω από 12 χρονών (και είναι πολλά τα ρημάδια τα χρόνια τελικά... ) με βοήθησε να έχω κάποιες βάσεις στην εφηβεία μου και αυτό θα του το αναγνωρίζω και σ'αυτή τη ζωή και στην επόμενη. Και το περιοδικό του θα το παίρνω και αν κάποιο τεύχος ή κάποια πρωτοβουλία τα θεωρήσω κατώτερα των προσδοκιών μου, δε θα διστάσω του τα 'χώσω'. Μου το έδωσε ο ίδιος το δικαίωμα, όπως του έδωσα εγώ το δικαίωμα να με 'ξυπνάει' με κανένα 'χαστούκι' που και που, όταν πάω να συμβιβαστώ πάρα πολύ με τον περίγυρό μου.
Αυτά και συγνώμη για φλυαρία.
Γιατί γκρινιάζει ο Καββαθάς;