Εννοείται καμία παρεξήγηση, κουβέντα κάνουμε. Δε λέω, δίκιο έχεις, δεν πολυπάει τη μία να ρωτάω για πισωκίνητο, την άλλη για μπροστοκίνητο... Ο μόνος λόγος που ρωτάω και για τα δύο όμως είναι γιατί εν τέλει μ' ενδιαφέρει ο fun to drive xαρακτήρας. Προφανώς είναι πιο εύκολο να βρεθεί στα πισωκίνητα (γι' αυτό και ξεκίνησα έτσι την κουβέντα), αλλά ελλείψει επιλογών (εννοώ περισσότερων της 1-2) πιθανόν να συναντάται σε ικανοποιητικό βαθμό και σε αυτοκίνητα με κίνηση εμπρός (γι' αυτό και το πήγα εκεί μετά). Βέβαια απ' όσο κατάλαβα απ' τις απαντήσεις σας το μπροστοκίνητο είναι συμβιβασμός στον τομέα αυτό... Η αλήθεια είναι βέβαια ότι κι εγώ προσπαθώ να ιεραρχήσω σχετικά αντικρουόμενες απαιτήσεις, αλλά η κουβέντα που κάνουμε με έχει βοηθήσει. Από την άλλη άνοιξα το thread και λίγο με διάθεση κουβέντας και όχι 100% άμεσης αγοράς (το αναφέρω και στην αρχή). Εννοείται βέβαια ότι σαν βάση κουβέντας είναι μια σκέψη αγοράς στο συγκεκριμένο target group. Απλά προτιμώ να καθυστερήσω μια πιθανή αγορά έτσι ώστε να είμαι κατασταλαγμένος πρώτα, παρά να πάρω κάτι που 'μάλλον' θα μου κάνει.
Από 'κει και πέρα οι επιλογές ήταν όντως λίγο-πολύ γνωστές και τις επιβεβαιώσατε κι οι ίδιοι. Ωστόσο, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω (εν μέρει) στο ότι ο fun to drive χαρακτήρας χτίζεται με παραχωρήσεις (θέλω να πω με το βαθμό των παραχωρήσεων που εννοείς - κάποιο βαθμό παραχωρήσεων προφανώς κάνεις, όπως κάνεις σε οποιαδήποτε επιλογή). Αν θέλεις το απόλυτο fun to drive σίγουρα δεν κοιτάς χώρους. Από την άλλη πιστεύω ότι λύσεις που να καλύπτουν και τις δύο απαιτήσεις (ευχάριστο οδηγικά και με σχετικούς χώρους) και μάλιστα σε ικανοποιητικό βαθμό υπάρχουν σε υψηλότερες τιμές (π.χ. BMW 325 coupe). Θα μου πεις ναι, αλλά δε μιλάμε γι' αυτή την κατηγορία τιμής. Στην κατηγορία τιμής που μιλάμε λοιπόν η μόνο πρόταση εν τέλει είναι το RX8. Θα συμφωνήσεις όμως πιστεύω στο γεγονός ότι ένα μοντέλο παραείναι περιοριστική επιλογή. Όσα καλά και να'χει (και έχει πολλά) κάποιος μπορεί να το απορρίψει για πολλούς λόγους - ο απλούστερος λόγος π.χ. να μην του αρέσει εμφανησιακά.
Το θέμα είναι, κατά τη γνώμη μου, αν η απουσία πισωκίνητων μοντέλων με σχετικούς χώρους σ' αυτά τα χρήματα έγκειται στην αδυναμία των κατασκευαστών να προσφέρουν κάτι τέτοιο στο εύρος τιμής που συζητάμε ή στην επιλογή τους να μην παράγουν τέτοια μοντέλα (για λόγους marketing, ασφάλειας ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο). Δηλαδή είναι θέμα κόστους το ότι τα εκάστοτε GTi, OPC, Type-R, ST, Cupra κτλ. βγαίνουν μπροστοκίνητα; Γιατί αν τα έβγαζαν πισωκίνητα θα είχαμε εν τέλει το εύρος των επιλογών που λείπει αυτή τη στιγμή...
Θα μου πεις ένα πισωκίνητο δεν είναι άντε αλλάζουμε τη μετάδοση από μπρος πίσω, θέλει μελέτη για το στήσιμο του αυτοκινήτου, την ασφάλεια κτλ. Αλλά την ίδια μελέτη δε θέλει και με τη μετάδοση εμπρός; Άρα γιατί δεν τα βγάζουν πισωκίνητα, ειδικά δεδομένου ότι στοχεύουν σε target group που μάλλον θα κοιτάξει περισσότερο την οδηγική ευχαρίστηση σε σχέση με την άνεση (βέβαια μπορεί να ισχύει και το αντίθετο - το target group να είναι άτομα που θέλουν κάτι γρήγορο και άνετο); Είναι, λοιπόν, θέμα ασφάλειας; Είναι θέμα του ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα, λόγω hatchback σχεδίασης δε 'σηκώνουν' πισωκίνητο χαρακτήρα; Και η Μazda που έχει τα ΜX-5 και RX-8 με κίνηση πίσω στα υπόλοιπα μοντέλα της χρησιμοποιεί μπροστοκίνηση (άντε τετρακίνηση, αλήθεια το 3 ΜPS τι μετάδοση έχει);
Sorry για το μακροσκελές post, απλά ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω γιατί λείπουν πισωκίνητες επιλογές σε πιο χαμηλές κατηγορίες τιμής...