-
Τι του λείπει για να είναι όσο εργαλείο ήταν το LC90?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είδα χθες ή προχθες στην Εθνικη οδο 'Χέρμπυ' σκαραβαιο με το νουμερο 53 και τις γραμμες όπως στην ταινια με Χανιώτικη πινακιδα σε άριστη κατασταση. Πριν ενα μήνα ειδα στο κεντρο του Ηρακλιου, άλλο ενα με Αθηναϊκο νούμερο πάλι ολοιδιο με την ταινια αλλά ειχε ένα χτυπημα στον πίσω προφυλακτηρα.Το Χέρμπι το έχω δεί και εγώ αρκετές φορές
-
Ο χρήστης Arielis έγραψε:
Είδα χθες ή προχθες στην Εθνικη οδο 'Χέρμπυ' σκαραβαιο με το νουμερο 53 και τις γραμμες όπως στην ταινια με Χανιώτικη πινακιδα σε άριστη κατασταση. Πριν ενα μήνα ειδα στο κεντρο του Ηρακλιου, άλλο ενα με Αθηναϊκο νούμερο πάλι ολοιδιο με την ταινια αλλά ειχε ένα χτυπημα στον πίσω προφυλακτηρα.
Το Χέρμπι το έχω δεί και εγώ αρκετές φορές
-
-
Χτες το βραδακυ Βλεπω μια 430 ανοιχτη με πινακιδες ΔΟΚ και εναν μπουλοκατο να σουλατσαρει χαλαρα στην παραλιακη προς αθηνα...,στο δε υψος του Αγ. Κοσμα που εχει ενημερωτικες πινακιδες ελεγε οτι συνταγμα ηθελε 30 λεπτα οποτε οσοι ξερουν φανταζονται για τι ειδους συνθηκες κυκλοφοριας και ζεστης επαιζαν,εγω μεσα με αιρ κοντισιον παρατηρουσα τις ομορφιες της ιταλιδας..
οποτε καθως χαζευα παρατηρω απο τον μεσαιο καθρεπτη κατι ζινον να εμφανιζονται και να εξαφανιζονται ανα στιγμες που προχωρουσε η κινηση,οποτε καταλαβα οτι καποιος εκανε σφηνες.. επισης παρατηρησα απο μακρυα οτι η αποσταση μεταξυ των 2 προβολεων ηταν αρκετα μεγαλη απο το συνηθισμενο συνεπως επροκειτω για οχημα 'καλο'..
Καθως περνουσαν τα λεπτα ειδα οτι ηταν κατι ασπρο,το οποιο ειχε δει το κοκκινο και προφανως ειχε σκυλιασει... ηταν μια murci LP η οποια οδηγουταν απαραδεκτα,με σφηνες που μονο ενας ανωτατου επιπεδου καγκουρας θα επιχειρουσε..μιλαμε αφηνε να προχωρησει 10 μετρα ο μπροστινος και επιταχυνε τερμα και φρεναρε τερμα λιγα εκατοστα πριν ακουμπησει στον μπροστινο του..εγω στανταρ θα τα ειχα παρει αν εβλεπα εναν να ερχεται με φορα και να κολλαει πισω μου καθε 1 λεπτο! οποτε αφου εφαγε τον κοσμο παει και κολλαει πισω απο τη φεραρι..
Τα παραθυρα ανοικτα(της Λαμπο),η θερμοκρασια στους 35 βαθμους εξω, φανταζομαι οτι ο V12 πρεπει να παραγει και καποια παραπανω θερμοτητα και μεσα στο καθισμα του οδηγου μια πολυ γνωστη χωριστρα(πριν απο 10 χρονια ηταν μοδα) στη μεση, φυσιολογικα λουσμενη στον ιδρωτα και το υφος του 'επιτελους τα καταφερα' ποδοσφαιρισταρα Γιουρκα..
Μπραβο Γιουρκα τσιμπα ενα ....Ελεος... ο χοντρο μπαλας κλασεις ανωτερος σε σαβουαρ βιβρ απο τον καγκουρο βλαχο και πολυταξιδεμενο γιουρκα ..
Παντως διπλα διπλα η φεραρι δειχνει πιο αμαξι και πολυ λιγοτερο προκλητικη σε σχεση με το διαστημικο σχημα της Λαμπο.. Απο εξω(λογω ανοικτης οροφης) το φωτισμενο κιτρινο στροφομετρο της Φεραρι δειχνει πολυ ψαγμενο και ομορφο.
Δεν αξιζει σε τερατα σαν τη Λαμπο να σερνονται σε καυσωνες μεσα στην κινηση της πολης...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
...Toν είδε και η κοπέλα μου τον παπαρα στη Ν. Σμύρνη.
Δεν ήμουν εκεί, μου είπε μαλιστα ότι τον έβγαζαν κατι φωτογραφίες (δίπλα στη Συγγρού).
Τετοιος καγκουρας ειναι δλδ ε? -
Υπάρχει και η λύση του φρενάρω μπροστά από τη Lambo όταν έχει κολλήσει στον πόντο.
Προσωπικά και θα μου πλήρωνε τη ζημιά των 2-3-4 χιλιάδων € που θα μου έκανε και θα έσκαγε 20-30-40 χιλιάδες € για να επισκευάσει το δικό του. Μούρλια...
-
Κοκκινο Type-R το καινουργιο στο δρομο Παλληνης για Πικερμι. Κουκλι
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Υπάρχει και η λύση του φρενάρω μπροστά από τη Lambo όταν έχει κολλήσει στον πόντο.Προσωπικά και θα μου πλήρωνε τη ζημιά των 2-3-4 χιλιάδων € που θα μου έκανε και θα έσκαγε 20-30-40 χιλιάδες € για να επισκευάσει το δικό του. Μούρλια...
Εκτός κι αν λυπάσαι το αμάξι σου...
-
Τα Απίστευτα Αμάξια του Γιούρκα Σεϊταρίδη
Παραθέτω μερικά
Όταν οδηγώ τη Ferrari ύστερα από καιρό και έχοντας κυκλοφορήσει συνεχώς με τη Lambo, νομίζω ότι μπαίνω σε τζιπ. Είναι ψηλή, έχει ελαφρύ τιμόνι - είναι εντελώς διαφορετική από τη Lambo
*Ποιο ήταν το πρώτο σου αυτοκίνητο;
Ένα Fiat Personal 126, πράσινο, με 25 άλογα. Για την ακρίβεια, ήταν της μητέρας μου, αλλά το έπαιρνα για να μετακινούμαι στα Γιάννενα, όταν έπαιζα στον ΠΑΣ. Επειδή ήταν πισωκίνητο, του είχα αλλάξει τα φώτα στο σβουρίδι. *
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Υπάρχει και η λύση του φρενάρω μπροστά από τη Lambo όταν έχει κολλήσει στον πόντο.Προσωπικά και θα μου πλήρωνε τη ζημιά των 2-3-4 χιλιάδων € που θα μου έκανε και θα έσκαγε 20-30-40 χιλιάδες € για να επισκευάσει το δικό του. Μούρλια...
Βασικά, θα σου χάλαγε το αμάξι, θα τα πλήρωνε όλα η μεικτή που είχε ο άλλος, ο οποίος δεν θα χαλιόταν καθώς θα μπορούσε π.χ. να πάρει το άλλο υπεραμαξί που έχει κτλ (διότι όποιος έχει 1 lambo, σίγουρα έχει και άλλα αυτοκίνητα ακριβά, και πιστεύω ότι στην τελική δεν θα του λήψει η lambo...)
-
Μολις πριν μια ωρα στο κεντρο της Σαλονικης ειδα το νεο Passat CC. Αρκετα εντυπωσιακο θα λεγα και επιβλητικο αλλα οχι οπως η CLS...
-
Τετάρτη βράδυ στην Κηφισίας. Προσοχή στις τέσσερις εξατμίσεις, τα φουσκωμένα φτερά και την αεροτομή από carbon fiber!
Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε ποιο όχημα είναι, είναι η black series!!! Απίστευτος ήχος, τρομερό γκάζι (προσπαθούσα να την ακολουθήσω μέχρι την Κηφισιά) και είχε ελληνικές πινακίδες!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Τα Απίστευτα Αμάξια του Γιούρκα Σεϊταρίδη
Παραθέτω μερικά*'Η Atletico Μαδρίτης, η ομάδα σου, έχει ως χορηγό της μια αυτοκινητοβιομηχανία. Προφανώς είστε υποχρεωμένοι να κυκλοφορείτε με κάποιο μοντέλο της. Ποιο είναι αυτό;
Kia Sorento.' *
-
Σας ειπα οτι κυκλοφορει καθε μερα απο το πρωι ως το βραδυ στην παραλιακη ενα ολοκαινουριο μπλε RS-6 station ?? Αυτο με τον V10 με τα 580 αλογα ?? Καθε μερα την ωρα που παω να παρω το παγωτο μου το βραδακυ, τον πετυχαινω στανταρ σε ολο το φασμα απο βαρκιζα μεχρι βουλα το πολυ... μετα κανει αναστροφη και δωστο παλι... ωραιο ηχο κανει, την ημερα δεν μου γεμισε καθολου το ματι γιατι το πετυχα σε κινηση, τη νυχτα ομως ειναι εντυπωσιακο !!! Τα leds που εχει ειναι τα ιδια που εχει το απλο S6 και οχι τοοσο εντυπωσιακι οσο R8 και S5
Επισης ειναι ενα αλλο φρουτο με ενα καινουριο καμπριο λευκο TT-S που καθε μερα το λιωνει μονος του(σφηνες στην παραλιακη ή μολις δει καποιο αλλο σπορ αμαξι να του σκοτιζει τα .... με βρουμ βρουμ και κολλημα στον πισω προφυλακτηρα)
Τελικα εχει μαζευτει προς τα νοτια πολυ πραμα!!
-
Προξένου Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη
Lamborghini Gallardo Roadster
Και επιτέλους ένας οδηγός με βαρύ πόδι. Σήκωσε τους πάντες από τα τραπεζάκια... -
-
Δεν αφορά ακριβώς carspotting αλλά νομίζω ότι εδώ ταιριάζει περισσότερο.
Προ ημερών σε γνωστό αντιπρόσωπο καινούργιων και μεταχειρισμένων premium αυτοκινήτων έκανε την εμφάνισή του ένας τύπος με βραχιόλια, σκουλαρίκια, κολιέ, αλυσίδες, κτλ, ΌΛΑ με πολύτιμους λίθους και πολύυυ χρυσό. Γενικά ο τύπος διέθετε πολύ extreme εμφάνιση.
Είχε πάει εκεί για να πληρώσει τη νέα παραγγελία που είχε κάνει για να ανανεώσει το στόλο των 50+ αυτοκινήτων που διαθέτει. Εκείνη τη στιγμή θα πλήρωνε 3 Ferrari 430, 1 Rolls Royce Phantom, 1 Mercedes SLR και διάφορα άλλα που δε θυμάμαι.
Άνοιξε λοιπόν εκείνη τη στιγμή μια βαλίτσα με 3,5 εκατομμύρια € ΜΕΤΡΗΤΑ σε δεσμίδες των 500ευρων. Ο έμπορος έπαθε ένα πολιτισμικό σοκ, σχεδόν λιποθύμησε και ζήτησε από τους υπαλλήλους του να κλειδώσουν τις πόρτες μη γίνει τίποτα και τρέχουν και δε φτάνουν μετά. Το μέτρημα διήρκεσε κανα δυο ώρες...Σε ερώτηση προς τον τυπά τι δουλειά κάνει έδωσε την πολύ πετυχημένη απάντηση: 'Πάντως τα βράδια κοιμάμαι...'.
Τελικά κυκλοφορεί απίστευτος κόσμος...
-
Άμα ήταν μετρητά......ο τύπος θα έχει πολλές εξωλογιστικές δραστηριότητες!
-
Τέτοιες σκηνές σου μένουν στο μυαλό για μια ζωή. Εσύ τι έκανες έμεινες εκεί?
Carspotting [#5]