Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
ΥΓ: Όσο για το θέμα μας-γιατί γκρινιάζει ο κ Κ.Κ- νομίζω ότι καλά κάνει και γκρινιάζει, αλλά κάπου καταντάει κουράστικό, ειδικά για τους νεαρούς (σε ηλικία ) αναγνώστες, γιατί γνώμη μου είναι πως όταν κάποιος είναι νέος δεν τα βλέπει όλα μαύρα, είναι πιο αισιόδοξος και πάντα ελπίζει για το καλύτερο.
Ελικρινά, πιστεύεις ότι αν ο Κώστας Καββαθάς (κύριος με όλο το νόημα της λέξης) δεν ήλπιζε για το καλύτερο, θα είχε κάποιο λόγο να γκρινιάζει?
Έχετε αναρωτηθεί, εσείς που αντιτίθεστε στη γκρίνια του ΚΚ, γιατί τη συνεχίζει? Μήπως είναι μια παλιά συνήθεια που δεν κόβεται? Μήπως δεν έχει κάτι άλλο να πει και αναλώνεται στα ίδια και τα ίδια? Μήπως πάλι, έχει βρει το στυλ που του αρέσει και δε λέει να αλλάξει?
Όχι, κύριοι. Ο ΚΚ γκρινιάζει γιατί, σε αντίθεση με πολλούς από εμάς, γνωρίζει και νοιάζεται. Γνωρίζει τα πράγματα τα οποία θίγει, ενώ άλλοι που εμφανίζονται ως ειδήμονες δεν έχουν ιδέα, και κατά τη γνώμη μου δε θα έπρεπε να έχουν το θράσος να μιλούν. Νοιάζεται για την Ελλάδα, γιατί αν δε νοιαζόταν θα έμενε στις δοκιμές νέων μοντέλων και δε θα είχε κανένα λόγο να δημοσιεύει κάθε μήνα τον 'Αντίλογο'. Στο κάτω κάτω, αν τον ένοιαζε μόνο η προσωπική του πορεία και προβολή, δε θα είχε κανένα λόγο να γκρινιάζει και να αντιτίθεται έτσι στις απόψεις ενός εν δυνάμει αγοραστικού κοινού του καλύτερου αυτοκινητιστικού (και όχι μόνο) εντύπου της χώρας.
Σας ενοχλεί ο τρόπος του, λέτε? Μα πώς αλλιώς να μιλήσει κάποιος που επί σειρά ετών βλέπει την κάθε προσπάθειά του να βομβαρδίζεται από πολιτικές και λοιπές σκοπιμότητες? Από την άλλη, γιατί λέτε ότι τα βλέπει όλα μαύρα? Να θυμίσω την Άλλη Ελλάδα? Ένα παράδειγμα γραφή του ΚΚ, όπου παραδέχεται, σημειώνει και επικροτεί τις καλές προσπάθειες σε αυτή τη χώρα.
Και κάτι τελευταίο. Σας κουράζει με τη γκρίνια του ο ΚΚ? Αγοράστε το περιδικό, αλλά μην τον διαβάζετε. Οι 4Τ έχουν πολλά ακόμη να σας προσφέρουν εκτός από τη γκρίνια του. Δε σας απαγορεύει κανείς να προσπεράσετε τις σελίδες του Αντίλογου. Από την άλλη όμως, δε σας δίνει και κανείς το δικαίωμα να τον κρίνετε. Εκτός αν έχετε προσφέρει στη χώρα αντίστοιχο (ή και μεγαλύτερο) έργο απ'ό,τι εκείνος, εδώ και μια γενιά ολόκληρη.
Forza KK!