Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Περιμένετε από εμένα τον νέο φοιτητή να δώσω 200.000 δρχ για ένα διήμερο του safetrack;
Xωρίς αυτό να περιλαμβάνει ούτε διαμονή,ούτε και σίτηση;
Δηλαδή για να καταλάβω:θα κατέβω από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα,
θα πρέπει να βρώ κατάλυμα και να ανάλάβω τη σίτηση κατά τη διάρκεια του διημέρου όλα με δικά μου έξοδα? Δηλαδή για 2 μέρες να ξοδέψω πάνω από 250000?
Άντε και τα βρίσκω τα λεφτά, δουλεύω κάνω οικονομίες κτλ
Το αποκορύφωμα ήταν οι δοκιμασίες στην πίστα-όλες με ταχύτητες κάτω από τα 40χλμ.
Ναι,το γνωρίζω ότι 40 χλμ είναι αρκετά για να ρεζιλευτεί ο κάθε επίδοξος νεός ''vatanen''.
Aλλά, ούτε μερικούς γρήγορους γύρους με τον συνόδηγό-εκπαιδετή να δείχνει τις σωστές γραμμές κτλ?
Να μην χαλάσουμε ένα ζευγάρι λάστιχα τουλάχιστον?
......Το κόστος το βρίσκω υπερβολικό για ένα φοιτητή πάντως. Ίσως θα έπρεπε να υπάρχει μια πρόβλεψη για κάποιες φοιτητικές τιμές. Εδώ στην Θεσσαλονίκη υπαρχει μία εταιρεία που προσφέρει ένα σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης με 150 ευρώ για το οποίο δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες εκτός του ότι είναι μονοήμερο και ότι έχουν την αράχνη.
.......Στην Αγγλία που βρίσκομαι τώρα με 200,000 μπορώ να οδηγήσω modena 360 για 2 ώρες σε πίστα όπως θέλω εγώ.Οπότε για το safetrack περιμένω μια πιο λογική τιμή.
Και μία πρόταση (για να μη λέτε ότι γκρινιάζω μόνο): Γιατί δεν κάνετε δωρεάν σεμινάρια ασφαλους οδήγησης σε φοιτητές (νομίζω πως τέτοια κάνει ο κ.Ιαβερης),ή τουλάχιστον κάποιες ειδικές τιμές σε άτομα του κύκλου(μηχανικοί,φοιτητές μηχανολογιας κ.α.)?
Ελεος! Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε εντελώς ανόμοια πράγματα! Συνέκρινε το κόστος του Safetrack με αντίστοιχες σχολές ασφαλούς οδήγησης και θα διαπιστώσεις κατά πόσον είναι φθηνό ή ακριβό..
Και κάτι ακόμα: Την Ferrari που λες ούτε κατά διάννοια δεν σε αφήνουν να την οδηγήσεις όπως θα ήθελες.. απλώς την μετακινείς για κάποιους γύρους, με τον συνοδηγό δίπλα σου πάντοτε σε ετοιμότητα να σε επαναφέρει στην τάξη (ή και να σε σταματήσει αν το κρίνει σκόπιμο)..