-
Geia sas paidia! Thelw na mathw plirofories gia to Toyota Supra....thelw na mathw poso kostizei edw stin ellada i genika poso kostizei.episis posoi kibikai kai ippoi einai.....mporeite na mou dwsete Elliniki selida pou na leei gia to spura????? Thanks!
-
Geia sas paidia! Thelw na mathw plirofories gia to Toyota Supra....thelw na mathw poso kostizei edw stin ellada i genika poso kostizei.episis posoi kibikai kai ippoi einai.....mporeite na mou dwsete Elliniki selida pou na leei gia to spura????? Thanks!
-
-
ελληνικη σελιδα για το Supra(κανονικο-μαμα) ειναι μαλλον λιγο δυσκολο να βρεις. μονο σε περιοδικα η sites με μετατροπες...
Japanese MKIV:
Toyota Supra 2001 - 2002 Toyota Supra - 2003 Toyota SupraModel RZ / GZ (Twin Turbo)
Max Power (kw) 209 @ 5600 (280 hp)
Max Torque (nm) 440 @ 3600 (318 ft/lb)
Compression ratio 8.5:1
Induction twin turbo
Transmission 6 spd man/4 spd auto
Bore * Stroke(mm) 86.0 * 86.0
Capacity (cc) 2997
Valves efi/twin cam/24v0 - 60 kph 2.7
0 - 80 kph 4.2
0 - 100 kph 5.7
0 - 120 kph 8.0
400 m 14.0 @ 162 kph (100.7 mph)Export MKIV:
Horsepower 320 hp
0 - 100 kph 5.3
400m 13.3 @ 173 kph -
Για ενημέρωση δες εδώ: http://www.supras.com/ Πληροφορίες για τη Supra μπορείς να βρεις σε αυτά τα fora,με εγγραφή: http://www.supraforums.com/ http://www.importforum.com
-
Thanks a lot....kserei kaneis kai poso kostizei to supra edw stin Ellada?????opoios kserei prakalw as apantisei!
xtkz mipws kserei kai ta kybika...?
-
1982 5M-GE engine 2.8 liters
1986 1/2 3.0 liters
1993 4th gen 3.0 Turbo της παναγιας τα ματια.Δεν νομιζω να ειναι τιποτα διαφορετικο στην Ελλαδα.
Πολυ αμφιβαλω αν υπαρχουν πολλα τετοια στην Ελλαδα εκτος αν εγινε εισαγωγη απο εξωτερικο (ΗΠΑ Ευρωπη). Για τα φραγκα που θα κοστιζε οι αγοραστες πηραν 911 η κατι Ιταλικο.Αυτα τα αυτοκινητα οπως και να το κανουμε ειναι στο dream car category για το μεσο Ελληνα.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Για τα φραγκα που θα κοστιζε οι αγοραστες πηραν 911 η κατι Ιταλικο.Αυτα τα αυτοκινητα οπως και να το κανουμε ειναι στο dream car category για το μεσο Ελληνα.
Νικος
Pio italiko?
Kapio apo ta paidia ekanan post statistics gia 2003 modelo. H eisagwgh Supra sthn amerikh exei stamatish apo to 99. H Toyota paraskeuazh pola liga komatia pia kai mono gia Japan. Opote gia meta to 99 modelo kai aristerotimono duskol na bre8h kai an uparxh.
-
Ena apo ta -anousia(gia emena)-problimata pou me exoun apasxolisei einai kai to parapano...
Diladi...mia supra to 95 kostoize oso mia porsche of logo kibismou epairne treli forologia kai eixe tekmirio pou gia na dikaiologiseis eprepe na eisoun drug dealer...
Tora me ta nea metra peri tekmiriou kai tis meioseis stin forologia ti ginete?
Mporei kapoios na ferei mia supra tou 95 apo germania kai na min antimetopizei 'trela' tekmiria?
Logika an kykloforouse stin ellada me ta nea metra 8a itan logika me timi kato ton 50xil euro... -
Ο χρήστης MAX POWER έγραψε:
Ena apo ta -anousia(gia emena)-problimata pou me exoun apasxolisei einai kai to parapano...Diladi...mia supra to 95 kostoize oso mia porsche of logo kibismou epairne treli forologia kai eixe tekmirio pou gia na dikaiologiseis eprepe na eisoun drug dealer...
Tora me ta nea metra peri tekmiriou kai tis meioseis stin forologia ti ginete?
Mporei kapoios na ferei mia supra tou 95 apo germania kai na min antimetopizei 'trela' tekmiria?
Logika an kykloforouse stin ellada me ta nea metra 8a itan logika me timi kato ton 50xil euro...haha you know you want one. Get it. haha
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
Για τα φραγκα που θα κοστιζε οι αγοραστες πηραν 911 η κατι Ιταλικο.
Αυτα τα αυτοκινητα οπως και να το κανουμε ειναι στο dream car category για το μεσο Ελληνα.
Νικος
Pio italiko?
Kapio apo ta paidia ekanan post statistics gia 2003 modelo. H eisagwgh Supra sthn amerikh exei stamatish apo to 99. H Toyota paraskeuazh pola liga komatia pia kai mono gia Japan. Opote gia meta to 99 modelo kai aristerotimono duskol na bre8h kai an uparxh.
οχι στην Αμερικη στην Ελλαδα υποθετω η τιμη μιας 96-99 Σουπρα τουρμπο στην Ελλαδα θα ηταν σχεδον σαν 911 η Φερραρι της ιδιας χρονιας.
Ναι στις ΗΠΑ συνηθως περνουν οτι βρουν (εστω και χωρις τουρμπο) και το φτειαχνουν. Δεν ξερω τιποτα για Ευρωπη.
Ν.
-
Η 'καλη' Supra κοστιζε στην Ελλαδα το 94-95 γυρω στα 34,000,000δρχ.
-
Ασε τη σουπ'ρ'α και δες για CALIBRA !!!!!!!!!
-
Έ όχι και Καλίμπρα!!!
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Ασε τη σουπ'ρ'α και δες για CALIBRA !!!!!!!!!Oute prolaba na kaluf8o re gamoto. Mou hr8e apotoma.
-
Supra μια πονεμένη ιστορία.
Δεν νομίζω να υπάρχουν 2 τέτοια αυτοκίνητα στην Ελλάδα, για την ακρίβεια δεν νομίζω να υπάρχει ούτε ένα αφού η αντιπροσωπεία δεν έκανε ποτέ κανονική εισαγωγή λόγω τιμής. Τώρα αν θες μια πρέπει να φέρεις μεταχειρισμένη από Γερμανιά ας πούμε και δεν ξέρω αν σε συμφέρει. Επίσης για ανταλλακτικά θα πρέπει να κοιτάς κατά...Κύπρο μεριά οπού υπάρχει στοκ αφού εκεί μπορεί και να πουλιέται ακόμα αφού μόνο δεξιοτίμονες παράγονται πια. Φοβερό παντως αμάξι και σηκώνει πολύ πάρα πολύ φτίαξιμο. Για φτιάξιμο εννοείται οτι κοιτάς κατα Αμερική και... Κύπρο ( είναι τρελοί αυτοί οι Κύπριοι 0 μεριά. -
Σίγουρα υπήρχε μία Σούπρα στην Ελλάδα (άνηκε νομίζω στον διευθυντή της ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς). ήτανε αυτόματη και την έιχανε κάνει Τέστ οι 4Τροχοί, πριν ααπο αρκετά χρόνια.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα και αν έιχαν εισαχθεί άλλα κομάτια.
-
αν και έχω δει στο δρόμο μερικές από τις 2 πρώτες γενιές, μόλις την περασμένη εβδομάδα είδα πρώτη φορά μία τελευταίας γενιάς με αλλαγμένες ζάντες παρκαρισμένη στην Κηφισιά. Δεν πρόσεξα καλά εάν είχε ελληνικές πινακίδες γιατί οδηγούσα, αλλά νομίζω πως είχε.
-
Παιδια, ειχε εισαχθει κανονικα και υπηρχε και στους καταλογους των περιοδικων. Υπαρχουν μερικες στην Αθηνα. Οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω, ο Αθανασοπουλος της Toyota-hellas ειχε μια. Εγω εχω δει μια ασπρη αυτοματη με Αμερικανικες πινακιδες, μια μαυρη με Ελληνικες, μια ασημενια με Αγγλικες και μια εκπληκτικη κοκκινη με κοκκινες (ΑΜΟ) πινακιδες. Η τελευταια εχει παρουσιαστει και σε περιοδικο για βελτιωσεις και οταν την ειδα και την ακουσα να ανοιγει επαθα ΠΛΑΚΑ... Απο τα δυνατοτερα αυτοκινητα που εχω δει...
-
Απίστευτο αμάξι αλλά εκτος ελληνικης πραγματικότητας λόγω του απαράδεκτου συστηματος....
Αμάξια σαν την Supra και Honda NSX μόνο σε ταινίες και περιοδικα τα βλέπουμε.... Και θα τα βλεπουμε για πολυ....
Toyota Supra