-
Μου έβγαλε την αίσθηση οτι το ταμπλό οθόνες δλδ και οι πόρτες το ίδιο οτι αν περάσουν 2-3 καλοκαίρια θα τρίζουν σαν μπαλκονόπορτες 40 ετιας!
-
@mariolas said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Μου έβγαλε την αίσθηση οτι το ταμπλό οθόνες δλδ και οι πόρτες το ίδιο οτι αν περάσουν 2-3 καλοκαίρια θα τρίζουν σαν μπαλκονόπορτες 40 ετιας!
Ενώ το Dacia βγάζει μια στιβαρότητα που θα κρατήσει αιώνες ε;

-
Οχι καθόλου αλλά ξέρεις τι είναι... το αλλο επειδή ειχα ποιοτικό αυτοκίνητο δεν ειναι ποιοτικό... τουλάχιστον στην έκδοση που είδα εγώ.Η βασική ηταν που έβγαλε στα 30.5κ
Έχει χαλάσει η έννοια του ποιοτικού νομίζω. -
Σημερα πήγα και είδα τυχαία το Renault Austral(1.3 tce mild hybrid )και για να είμαι ειλικρινής δεν μου πολύ άρεσε από κοντά. Εσωτερικα που φάνηκε ψεύτικα εντυπωσιακό , δεν ξέρω. Αμέσως μετα μπηκα σε ενα bigster που το ειχα ξαναδεί εκδοση 1.2 tce lpg expression και μου φάνηκε πολύ ποιο ωραίο απο Renault! Μήπως κουβαλάω καποιο είδος ανωμαλίας?

Δεν ξέρω εαν είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά πριν 1 εβδομάδα μπήκα σε Bigster φίλου για μια διαδρομή μισής ώρα και μου έκανε εντύπωση πόσο χάλια ειναι ποιοτικά! Παντού σκληρά πλαστικά, με εμφανή κακή συναρμογή (κουνιόντουσαν όλα) και τρίζανε τα περισσότερα με μόλις 4.500χλμ. Ακόμα και το Γιάρις που κράζει ο παγωμένος, καλύτερη συναρμογή έχει!
-
@fanis75 said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Σημερα πήγα και είδα τυχαία το Renault Austral(1.3 tce mild hybrid )και για να είμαι ειλικρινής δεν μου πολύ άρεσε από κοντά. Εσωτερικα που φάνηκε ψεύτικα εντυπωσιακό , δεν ξέρω. Αμέσως μετα μπηκα σε ενα bigster που το ειχα ξαναδεί εκδοση 1.2 tce lpg expression και μου φάνηκε πολύ ποιο ωραίο απο Renault! Μήπως κουβαλάω καποιο είδος ανωμαλίας?

Δεν ξέρω εαν είναι φυσιολογικό αυτό, αλλά πριν 1 εβδομάδα μπήκα σε Bigster φίλου για μια διαδρομή μισής ώρα και μου έκανε εντύπωση πόσο χάλια ειναι ποιοτικά! Παντού σκληρά πλαστικά, με εμφανή κακή συναρμογή (κουνιόντουσαν όλα) και τρίζανε τα περισσότερα με μόλις 4.500χλμ. Ακόμα και το Γιάρις που κράζει ο παγωμένος, καλύτερη συναρμογή έχει!
Όντως τοσο χαλιά?? Κριμααα
-
-
-
@katafractos17 said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
BYD Atto 3 Evo vs XPeng L03: Ποιο από τα δύο ηλεκτρικά κερδίζει;
πολύ καλά και τα 2 αλλα το byd δεν μαρεσει μεσα εξω
το xpeng μαρεσει πολύ μεσα αλλα εξωτερικα παλι δεν το βρισκω καλο
-
@cirus said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Εμένα το xpeng εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο από το byd.
-
@cirus said in Σύγκριση αυτοκινήτων:
Εμένα το xpeng εμφανισιακά μου αρέσει περισσότερο από το byd.
εξωτερικα αδιαφορα και τα 2 . Μεσα το xpeng πολύ ωραιο. και το byd δεν ειναι χαλια μεσα αλλα με χαλανε λίγο αυτά τα περιεργα χερουλια και οι αεραγωγοι που εχει και φαινονται περιεργα. Πηγα και το εκανα test drive και με χαλαγαν. Κριμα γιατι ειναι καλο αμαξι
νταξει αυτα ειναι και προτιμησεις του καθενα
-
Σύγκριση αυτοκινήτων