-
Οσο μεγαλυτερη η αποσταση απο την μπιλια του κοτσαδορου μεχρι τον αξονα των τροχων τοσο πιο προοδευτικο ειναι το τρειλερ στους ελιγμους με οπισθεν.
-
-
Σε σχεση με το chr phev καταναλωνει περισσότερο ρευμα και βενζίνη. Ειδικά στο ταξίδι εχει πανομοιότυπα αποτελέσματα κατανάλωσης με το έτερο series hybrid, το hrv.
-
-
Καλύτερη η ηχομόνωση στα 90 και 120χλμ/ώρα από το Renault Clio.
8,2’’ 0-100χλμ/ώρα και με ‘’'αδεια μπαταρία’’
Στο ταξίδι του εάν κατάλαβα σωστά, 5,4 λ/100 χλμ κατανάλωση.
Παρά πολύ καλό ηχοσύστημα με 8 ηχεία.
-
-
Τώρα που το λες ναι. Είμαι άκυρο λιγάκι. Οπως και ο πίνακας οργάνων γυαλίζει πολύ. Οπως και οι αεραγωγοί είναι κάπως χαμηλά.
-
-
Δεν μπορεί να βγάλει τον ίδιο σχεδιο σε suv?
-
Υποθέτω αν πιάσει αυτό το πείραμα με τον 'ευρωπαϊκό' σχεδιασμό θα το εφαρμόσει σιγά σιγά σε διάφορα μοντέλα.
Αν βάλει κουμπάκια και ενσωματώσει όμορφα το ταμπλετ μέχρι και εγώ θα το ζαχάρωνα (σαν bev).
-
-
Συμπεράσματα από το βίντεο.
Το αυτοκίνητο είναι καλά ζυγισμενο (τόνισε πολλές φορές ότι βιδώνει στο δρόμο), εχει λίγο πιο βαρύ τιμόνι και πιο σφικτή ανάρτηση απ'οτι θα του ταίριαζε ίσως. Θετική εικόνα πάντως σε όλα τα άλλα -
-
Βλέποντας το βίντεο με το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό παρατηρώ τον ‘’αέρα’’ που έχει πίσω από τα οπίσθιο καθίσματα. Εάν δεν απατώμαι χωράει και σε κάθετη διάταξη μια πλαστική βαλίτσα.
-
-
Βλέποντας το βίντεο με το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό παρατηρώ τον ‘’αέρα’’ που έχει πίσω από τα οπίσθιο καθίσματα. Εάν δεν απατώμαι χωράει και σε κάθετη διάταξη μια πλαστική βαλίτσα.
Αν κρίνω από τον τρόπο που φορτώνω το δικό μου, χωρίς το κάλυμμα θα έχει ακόμα μπόλικο χώρο...
Στο τελείωμα, θυμίζει μινι βαν -
Αν το G εχει ακριβώς το ίδιο drivetrain με το atto 2, και αν ειναι οντως 70 κιλα ελαφρύτερο, μπορεί κσι νσ κανει κατω απο 7sec το 0-100. Δεν ειδα κανεναν ακομα να το δοκιμαζει.
-
Το δοκίμασε ένας αλλά έγραψε 8,2’’
Ίσως οι 18 άρες ζάντες
-
-
BYD forum