-
@k-m said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ........
ΚΟ....ΚΟ.....ΚΟ....ΚΟ....ΚΟ.....ΚΟΚ...!!!!https://www.carandmotor.gr/nea/telos-ton-130-hlmora-stin-ethniki-odo
εδω δεν μπορει να καταλαβει αν περασε ή οχι με κοκκινο, σιγα μην καταλαβει αν αυτος που παει με 120 ειναι ηλεκτρικος ή οχι.
θα βαλουν ολοι μπρος/πισω σηματα Tesla στα αμαξια (πριν τα AMG/M/Brabus/TurboIntercooler/....)
ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ , αυτούς που τις περνάνε τις κάμερες και τις ενεργοποιούν ,αν μπορούν να καταλάβουν αυτές και να υποδείξουν το σωστό και το λάθος ..??!!
****Κλήσεις στέλνουν φίλε και όποιον πάρει ο χάρος..!! Εδώ μας λένε ότι δεν είναι σοβαρό το θέμα, αν χιλιάδες κλήσεις είναι για τα πανηγύρια, ότι είναι επουσιώδη πράγματα αυτά που ασχολούμαστε, ασήμαντα...!! ****
******Όλος ο κόσμος αρχίζει να τις αμφισβητεί, κάποιες χώρες ήδη ετοιμάζονται να τις καταργήσουν, επειδή από έρευνες βρίσκουν ότι , ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ, π.χ. Γαλλία, μεγάλη χώρα με τεχνολογία που φυσάει, εμείς μπροστά τους είμαστε έμβρυα, μετά από έρευνες, σκέπτεται να τις καταργήσει, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΤΟΙ, ανακαλύψαμε την Αμερική τώρα και φορτώνουμε με κάμερες που ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ, όπως π.χ. όταν η Ελλάδα επέτρεψε την πετρελαιοκίνηση στις μεγαλουπόλεις Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο τέλος του 2011, η ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ ετοιμαζόταν για την κατάργηση της πετρελαιοκίνησης στις μεγάλες πόλεις..!!
**
ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ...!!!
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΝΤΡΕΝΤ, κατά κει το πάμε....... -
Ωραίο μέτρο. Σαν τα φορτηγά θα είμαστε που έχουν αυτοκόλητο πως απαγορεύεται να πηγαίνουν πάνω από 80.
Κανά τέτοιο αυτοκίλητο θα μας βάλουν στο αυτοκίνητο να το διαβάζουν οι έξυπνες κάμερες.
Τα δάση που τα καίνε κατά εκατοντάδες χιλιάδες στρέματα και δε θα μπορεί να μειωθεί το μονοξείδιο του άνθρακα δε θα κυνηγήσουν καμιά κυβέρνηση που δεν πήρε μέτρα πρόληψης;.
Με τόσα καμμένα δάση ότι μέτρα και αν πάρουν καμμένα από χέρι θα είναι.Έρχονται και άλλα μέτρα για όσους έχουμε εσ. καύσης κινητήρες.
Για αρχή 10 βουρδουλιές στην πλατία. Μετά 20 κλπ μέχρι να πετάξουμε ή το αμάξι ή εμείς στον άλλο κόσμο.
Δήμευση όλων των περιουσιακών μας στοιχείων μέχρι να αγοράσουμε ηλεκτρικό.
Κάτεργα. Θα σπάμε πέτρες.
Αυτοκόλητα στο ρούχο που θα γράφουν: Έχω αυτοκίνητο που ρυπαίνει.
Στις γυναίκες κούρεμα με την ψιλή και στους άνδρες.
Γκούλακ και Μακρόνησο.
Αναμένονται και άλλα. -
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ,
**Αν εμπλακεί σε μία καταδίωξη ένα περιπολικό , στο κυνήγι επάνω επιτρέπεται να κάνει παράβαση, να περάσει π.χ. με κόκκινο ,όπως τα αμερικανά όταν κυνηγάνε κάποιον και αν εμπλακεί σε τροχαίο το περιπολικό, περνώντας με κόκκινο ,ή πατώντας μία γραμμή όπως αυτή που πάτησε ο φορτηγατζής και έγινε VIRAL, ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΚΑΡΗ..??!! **
Αν δε υπάρξει θανατηφόρο τροχαίο, εκεί τι γίνεται, κυνηγώντας τον παραβάτη αν σκοτωθεί άνθρωπος..??!!
Έχω ακούσει πολλές φορές , ότι απαγορεύονται οι καταδιώξεις, ΕΙΔΑ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, τελικά τι ισχύει ξέρεις, τι λέει ο νόμος, κυνηγώντας δηλαδή έναν πιωμένο π.χ. η έναν που δεν έβγαλε φλας όταν έστριψε , μπορεί να σκοτώσουμε έναν αθώο που γύριζε σπίτι του, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ , αν προβλέπει κάτι γιαυτό..??!! -
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ,
**Αν εμπλακεί σε μία καταδίωξη ένα περιπολικό , στο κυνήγι επάνω επιτρέπεται να κάνει παράβαση, να περάσει π.χ. με κόκκινο ,όπως τα αμερικανά όταν κυνηγάνε κάποιον και αν εμπλακεί σε τροχαίο το περιπολικό, περνώντας με κόκκινο ,ή πατώντας μία γραμμή όπως αυτή που πάτησε ο φορτηγατζής και έγινε VIRAL, ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΒΑΡΚΑΡΗ..??!! **
Αν δε υπάρξει θανατηφόρο τροχαίο, εκεί τι γίνεται, κυνηγώντας τον παραβάτη αν σκοτωθεί άνθρωπος..??!!
Έχω ακούσει πολλές φορές , ότι απαγορεύονται οι καταδιώξεις, ΕΙΔΑ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, τελικά τι ισχύει ξέρεις, τι λέει ο νόμος, κυνηγώντας δηλαδή έναν πιωμένο π.χ. η έναν που δεν έβγαλε φλας όταν έστριψε , μπορεί να σκοτώσουμε έναν αθώο που γύριζε σπίτι του, ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, τι προβλέπει ο νέος ΚΟΚ , αν προβλέπει κάτι γιαυτό..??!!Για Ελλάδα δεν ξέρω. Στις ΗΠΑ ο αστυνομικός είναι υποχρεωμένος κατά την καταδίωξη να μη θέτει σε κίνδυνο τη ζωή των υπόλοιπων.
Στο κόκκινο σταματάει και ελέγχει ή κόβει ταχύτητα για να είναι σίγουρος πως η διέλευσή του δε θα προκαλέσει ατύχημα. Αν το προκαλέσει το αστικό κομμάτι το αναλαμβάνει το τμήμα (υλικές ζημίες, τραυματισμούς) το ποινικό τρέχουν τον ίδιο.
Μπορεί να φαίνεται η καταδίωξη για άγρια δύση όμως αλλίμονό του αν σκοτώσει άνθρωπο ενώ τρέχει.
Εκτίει ποινή.
Εδώ δεν ξέρω τι ισχύει. Υποθέτω τα ίδια και εδώ ισχύουν.
Θα το γράφω συνέχεια. Οι κάμερες βοηθήσανε και βοηθάνε για να ξεκαθαρίσουν πράγματα που αν επαφίονταν στις μαρτυρίες πολιτών και αστυνομικών, δε θα έβαινε άκρη.
Εδώ ο αστυνομικός στις ΗΠΑ ενώ όλα έχουν καταγραφεί, λέει ψέματα στον 2ο αστυνομικό για να δικαιολογήσει τυχόν βιαιπρογία, παράνομη κράτηση ή σύληψη.
Δλδ ενώ ξέρει πως θα δουν στο βίντεο τα ψέματά του, τα λέει μπροστά στην κάμερα.
Έχει όμως και πολίτες.....Ειδικά οι έγχρωμοι είναι σκέτος μπελάς στην κυριολεξία. -
ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ, έχω δει άπειρα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο ίντερνετ, όπου ειδικά όταν καταδιώκουν μοτό, έχω δει πολλές φορές , όχι απλά να τις καταδιώκουν τις μοτό , αλλά ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΒΟΛΙΖΟΥΝ με τα περιπολικά..!!!
**Καλά δε μιλάμε για μετά, που πέφτουν 5-6 μαζί και περνάνε χειροπέδες στον ΠΕΘΑΜΕΝΟ...!!! **
ΑΓΡΙΟΤΑΤΗ ΔΥΣΗ, στην εποχή της Καλάμιτιτι Τζέϊν...!!!
Βρωμάει ο τόπος από τέτοια βιντεάκια..!! -
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Το θέμα με τις καμερες και τα λάθη τους είναι διεθνή. Δείτε τα ποσοστά λάθους στην αναγνώριση πινακιδων στις ΗΠΑ.
Λογικό, αφού από τις ίδιες εταιρείες ψωνίζουν όλοι, δεν παράγουμε δικές μας
ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΝΤΕΛΩΣ και να αγοράζουμε ήδη ελαττωματικές κάμερες, (προφανώς και με κακό λογισμικό) , ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ, πρωτότυπο βέβαια αυτό δεν το έχουμε ξαναζήσει, στις οποίες ακόμα πιο ΠΑΡΑΛΟΓΟ είναι να βασίζουμε την διάγνωση και να βγάζουμε τεράστια νούμερα με λανθασμένες και ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ παραβάσεις, που το μόνο που προσφέρουν είναι το να στερούν από τους δρόμους , όλους αυτούς που τους έχουμε ανάγκη, οι οποίοι απασχολούνται με ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ, για τα οποία λάθη , δεν ξέρω και πότε θα δικαιωθούν αυτοί που καλούνται να αποδείξουν ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ..!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ, το λογικό θα ήταν εφόσον βλέπουμε τα παρατράγουδα, ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από τους προμηθευτές , ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ και μετά να αγοράσουμε..!!!
ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ ΤΙΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ..!!
ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ποιο είναι το ποσοστό ΛΑΘΟΥΣ των καμερών που στήνονται στους δρόμους μας, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από αυτό των ΗΠΑ, το γνωρίζει κανείς, ή τα νούμερα που γράφονται είναι ψευδή και ανακριβή..??!!
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ , να περιοριστούμε μόνο σε αυτές, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ, οι οποίες θα μπορούν να δώσουν το απόλυτα σωστό αποτέλεσμα..??
Π.χ. εκεί με τα κόκκινα φανάρια, τις διασταυρώσεις, τις λευκές γραμμές, τα όργανα που εμπλέκονται εάν εμπλέκονται, το ότι οι οδηγοί θα πρέπει να υπολογίζουν με μαγικό τρόπο, ΑΝ θα κλείσει απότομα η ροή στο σταυροδρόμι , εάν θα κρίνει το όργανο που βεβαιώνει την παράβαση από το βίντεο, πόσο επιθετικός είναι ο οδηγός , κ.λπ..κ.λπ..., ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, με την Καρέζη, τη Διαμαντίδου, το Φούντα , τον Γεωργίτση και τους λοιπούς μεγάλους μας ηθοποιούς..!! -
ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ, έχω δει άπειρα βιντεάκια που κυκλοφορούν στο ίντερνετ, όπου ειδικά όταν καταδιώκουν μοτό, έχω δει πολλές φορές , όχι απλά να τις καταδιώκουν τις μοτό , αλλά ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΒΟΛΙΖΟΥΝ με τα περιπολικά..!!!
**Καλά δε μιλάμε για μετά, που πέφτουν 5-6 μαζί και περνάνε χειροπέδες στον ΠΕΘΑΜΕΝΟ...!!! **
ΑΓΡΙΟΤΑΤΗ ΔΥΣΗ, στην εποχή της Καλάμιτιτι Τζέϊν...!!!
Βρωμάει ο τόπος από τέτοια βιντεάκια..!!Έχει και βίντεο που κατά την καταδίωξη γλυστράει η μηχανή και σκοτώνεται ο αναβάτης.
Όμως πρόσεξε. Εκεί επιτρέπεται η οπλοκατοχή. Αφήνεις τον άλλον να φύγει με την πιθανότητα να έχει όπλα πάνω του ή κάποιο ένταλμα συλλήψεως για βαρύ αδίκημα;
Άλλος ο κόσμος της Αμερικής. Έχουν γίνει και υπερβολές από την αστυνομία. -
-
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
H ταχύτητα που πήγαινε ο μοτοσυκλετιστής δεν πρέπει να ελεγχθεί αν ξεπέρασε τα όρια ταχύτητας. Δε νομίζω να πήγαινε με 120 άντε 130χλμ.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.