-
@sarantism said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@k-m said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Βεβαιώθηκαν 161 παραβάσεις μετά από ελέγχους της Τροχαίας σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους
Μου είπαν ότι έγραψαν deliveρα που δεν φορούσε κίτρινο γιλέκο. Καλα που είπαν ή μαλακια ? Είναι υποχρεωτικό?
Για πατινεϊρους
Ο αι μου λεει
το ανακλαστικό γιλέκο είναι υποχρεωτικό για τους διανομείς (delivery) με δίκυκλο ή μοτοποδήλατο στην Ελλάδα, βάσει της Κοινής Υπουργικής Απόφασης 72555/2023 (ΦΕΚ 4958/Β/7-8-2023).
Ο συγκεκριμένος ηταν με παπί
ΕΣΥ ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΙΛΕΚΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, γιατί αν δεν έχεις και σε σταματήσει το όργανο και το ζητήσει, τον ήπιες...!!!
Εννοείται με τον κατάλληλο πυροσβεστήρα, το σωστό φαρμακείο με την ασημοκουβέρτα , χωρίς ληγμένο μπεταντίν και φυσικά τον νέο φακό με μαγνήτη που επικάθεται στην οροφή του αυτοκινήτου, αυτόν ευτυχώς τον δίνει δώρο η Τογιότα, έχε όμως το νου σου μη λήξουν οι μπαταρίες και δεν δουλεύει..!!!
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΟΦΕΣ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, έρχονται και συμπληρώνουν τον νέο ΚΟΚ, ώστε όποιος κινείται στο δρόμο, να είναι απίθανο να ξεφύγει χωρίς φέσι...!!!Έχω φακο, κόφτη ζώνης, θραυστη κρυστάλλων με ενσωματωμένο μαχαίρι.
Αν δεν του κανει θα το ανοίξω

Αυτό για θραύση κρυστάλων και κοπής ζώνης το έχω και εγώ. Πάρα πολύ χρήσιμο κατά τη γνώμη μου.
Ελπίζω να είναι όπως υπόσχεται στην πράξη και να μην τυραννιέμαι μέχρι να σπάσω κάποιο τζάμι.
Επειδή στις ΗΠΑ το έχουν οι αστυνομικοί και το βλέπω στην πράξη συχνά. Καλό είναι με γάντια μην κοπεί το χέρι.ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΑΝΤΙΑ, το τζάμι σου αν θα σπάσει θρυμματίζεται σαν ρύζι, είναι ακίνδυνο πλέον σήμερα, άσε που αν είναι τρίπλεξ που είναι τα περισσότερα δεν πετάγεται καν..!!
-
Το θέμα με τις καμερες και τα λάθη τους είναι διεθνή. Δείτε τα ποσοστά λάθους στην αναγνώριση πινακιδων στις ΗΠΑ.
-
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Το θέμα με τις καμερες και τα λάθη τους είναι διεθνή. Δείτε τα ποσοστά λάθους στην αναγνώριση πινακιδων στις ΗΠΑ.
Λογικό, αφού από τις ίδιες εταιρείες ψωνίζουν όλοι, δεν παράγουμε δικές μας
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.