-
Τι βλακείες λέει το παραπάνω άρθρο...
Πως είναι δυνατόν να μην ανοίγουν οι πόρτες;
Το yaris cross έγινε tesla και δεν το πήραμε χαμπάρι;Τα λεω εγω που εχω βάλει μεγαλύτερη μπαταρία εκτός toyota για να είμαι σίγουρος γιατί με πρόσθετούς συναγερμούς gps κλπ υπάρχει θέμα σε πολυήμερες ακινησίες .
Όλο κλικ μπειτ αρθρα με χαζομάρες

-
@nikonino said in TOYOTA FORUM:
Αν την αλλάξεις (και βάλεις μόνος σου μια VARTA πχ) μπορούν να σου κλωτσήσουν την εγγύηση επειδή δεν έδωσες 200 ευρώ για να ξαναβάλεις Toyota άραγε;
Σε πρόσφατη αλλαγή 12βολτης μπαταρίας μέσα στην εγγύηση σε άλλο αυτοκίνητο και όχι Toyota ρώτησα από περιέργεια: Αν άλλαζα την μπαταρία με δικά μου έξοδα εκτός αντιπροσωπείας θα είχα πρόβλημα με την εγγύηση; Η απάντηση ήταν ναι.
Είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο μικρό πρόβλημα δε θα έλεγαν τίποτα αλλά σε μεγαλύτερο μπορεί να σε βγάλουν εκτός εγγύησης.
Στα "επίσημα" συνεργεία της Toyota τα πράγματα μπορεί να είναι πιο δύσκολα αν κρίνω από τις κριτικές που είχα διαβάσει παλιότερα στο Google.
-
@fhcc said in TOYOTA FORUM:
Αν την αλλάξεις (και βάλεις μόνος σου μια VARTA πχ) μπορούν να σου κλωτσήσουν την εγγύηση επειδή δεν έδωσες 200 ευρώ για να ξαναβάλεις Toyota άραγε;
Σε πρόσφατη αλλαγή 12βολτης μπαταρίας μέσα στην εγγύηση σε άλλο αυτοκίνητο και όχι Toyota ρώτησα από περιέργεια: Αν άλλαζα την μπαταρία με δικά μου έξοδα εκτός αντιπροσωπείας θα είχα πρόβλημα με την εγγύηση; Η απάντηση ήταν ναι.
Είμαι σίγουρος ότι σε κάποιο μικρό πρόβλημα δε θα έλεγαν τίποτα αλλά σε μεγαλύτερο μπορεί να σε βγάλουν εκτός εγγύησης.
Στα "επίσημα" συνεργεία της Toyota τα πράγματα μπορεί να είναι πιο δύσκολα αν κρίνω από τις κριτικές που είχα διαβάσει παλιότερα στο Google.
Και εγώ έτσι ήξερα... Αλλά έχω τον @ilias-a και θα καθαρίσει. Ελάτε να μαζευτούμε πολλοί

-
@fhcc said in TOYOTA FORUM:
Και εγώ έτσι ήξερα... Αλλά έχω τον @ilias-a και θα καθαρίσει. Ελάτε να μαζευτούμε πολλοί

Ειδικα η τογιοτα ειναι η πρωτη εταιρεια αυτοκινητων στην Ελλαδα η οποια αποδεχτηκε να ισχυει η εγγυηση του αυτοκινητου αν η συντηρηση του γινεται σε επισημα συνεργεια εκτος του ομιλου της, εδω και καμια 15ετια.
-
Πρόσφατη summer εμπειρία.
Είχα φορτώσει το αμάξι, ταξίδευα με πλοίο στις 7 το πρωί και γύρω στις 2 το βράδυ σκάει η πρώτη ειδοποίηση στην εφαρμογή
"...μπαταρία μίζας αποφορτισμένη, μπλα μπλα, οδηγήστε το όχημα για 30 λεπτα, μπλα μπλα.."
Κατεβαίνω, το βάζω στο ready (για μια ώρα), με την ελπίδα να είναι τυχαία η ειδοποίηση, φεύγω το επόμενο πρωί (τι άλλο θα μπορούσα να κάνω τελευταίο βράδυ;)
Σημείωση, το αυτοκίνητο είχε κάνει σερβις μια εβδομάδα πριν (4ο έτος).
Για να μην πολυλογώ, στο νησί μετά από κάτι μέρες σκάνε ξανά ειδοποιήσεις, το yaris έμπαινε στο ready μετα από 2, 3 προσπάθειες.
Ευτυχώς, με άφησε να το βάλω μπροστά, όταν πια κατάλαβα ότι δεν θα ξανα-άναβε, για να το πάω για αλλαγή 12βολτης στην άλλη άκρη του νησιού (μετά από τρίωρο τηλ ψάξιμο για να βρω μια συμβατή μπαταρία).
Μια 44αρα της Bosch έβαλα, την μόνη διαθέσιμη (σε διαστάσεις) που βρήκα στο νησι.
Απορία 1η, δεν θα έπρεπε να είχε φανεί η πτώση της μια βδομάδα πριν στο service?
Απορία 2η, μετά το σέρβις, έμεινε σε ακινησία ένα πενταήμερο αλλά κατόπιν πήρε κανονικά μπροστά και μάλιστα κινήθηκε για τουλάχιστον μια ώρα. Άρα, δεν έφταιγε τόσο η ακινησία;
Τέλος καλό, και τουλάχιστον οι διακοπές δεν χάλασαν -
μετά 4 χρόνια κ 3 μήνες μετά από 10 ημέρες ακινησίας ,έμεινα από μπαταρία. Άνοιξε με το κλειδί το μενού έδειχνε διάφορα ,αλλά τίποτε
Ούτε το Πορτ μπαγκαζ δεν άνοιξε. Με booster από lidl πήρε , έκανα μια βόλτα το τετράγωνο . Μετά ξαναπήρε κανονικά κάναμε κ μεγαλύτερη βόλτα. Σε φίλο άντεξε μερικούς μήνες ακόμα , το πήγε στην αντιπροσωπεία του είπαν δεν είναι ακόμη για αλλαγή
( αφού είχε μείνει τουλάχιστον δύο φορές κ πήγαινε για έλεγχο κάθε φορά ). Θα φανεί . 99% θα βάλω εκτός αντιπροσωπείας όταν είναι η ώρα της
TOYOTA FORUM