-
-
-
-
-
-
Xαιρετώ σας! Σε Crosland X 110 hp (και λίγο παραπάνω) μερικές φορές περίπου στις 2300 στρ. κάνει ένα στιγμιαίο ρετάρισμα.Δεν ανάβει κάποια ενδεικτική λυχνία,σε εξουσιοδωτιμένο και εξειδικευμένο συνεργείοδεν βγάζουν άκρη. Μήπως γνωρίζετε κάποιον γάτο μηχανικό?
-
@k-papakonstantinoy said in OPEL FORUM:
Xαιρετώ σας! Σε Crosland X 110 hp (και λίγο παραπάνω) μερικές φορές περίπου στις 2300 στρ. κάνει ένα στιγμιαίο ρετάρισμα.Δεν ανάβει κάποια ενδεικτική λυχνία,σε εξουσιοδωτιμένο και εξειδικευμένο συνεργείοδεν βγάζουν άκρη. Μήπως γνωρίζετε κάποιον γάτο μηχανικό?
Diesel; Όταν λες λίγο παραπάνω; Έχεις βάλει πρόγραμμα;
-
-
Ενώ περιμένω την οδική...

Α ρε τεχνολογία...
Το αμάξι έβαλε νεκρά μόνο του στο δρόμο, άναψε χριστουγεννιάτικο δέντρο και όταν σταμάτησα στην άκρη έβαλε και Park (που δεν έβγαινε κιόλας)Edit Κρύωσε και ξανά πήρε μόνο του...
-
Ξανά έμεινε σήμερα... Από ότι βλέπω το Electric traction system fault. είναι κλασικό πρόβλημα στα ηλεκτρικά stellantis...
-
Να τους ρωτήσεις ποιό είναι το θέμα και να μην μείνεις στο 'είναι κλασσικό'.
Το μνμ αυτό απλά είναι το παλιό 'check engine' λαμπάκι, δεν σημαίνει απο μόνο του τίποτα.Εχθές σε πήγανε στο σέρβις να διαβάσουν μήπως τα fault codes ή πέρασε μόνο του (δεν πήγες) και σου έμεινε σήμερα;
-
Υπάρχει ανοιχτή ανάκληση για το vin...
"Λογισμικό camera και BCM"
H εταιρεία leasing προφανώς δεν ενημέρωσε ποτέ... Από βδομάδα συνεργείο.
-
Μακάρι να είναι κάτι τόσο απλό (BCM) και να ξεμπλέξεις.
-
2η μέρα συνεργείο... Άμα τα λέει ο γάτος...
-
@antonakis said in OPEL FORUM:
2η μέρα συνεργείο... Άμα τα λέει ο γάτος...
Σου είπαν τιποτα για την βλάβη;
Τί έβγαλε το διαγνωστικό; -
Τα προβλήματα με τα ηλεκτρονικά νομίζω ότι είναι η Νο1 βλάβη στην πλειοψηφία των νέων οχημάτων η οποία όμως μπορεί να σε αφήσει στο πουθενά δυστυχώς...
Για να το διασκεδάσουμε, φίλος συνεργειάς επαρχίας έχει αναλύσει επιστημονικά το ακρωνύμιο OPEL:
Ολα Pάνω Είναι Lάθος
-
@jousis said in OPEL FORUM:
Σου είπαν τιποτα για την βλάβη;
Μιλάνε με κεντρικά/Δεν βγάζουν άκρη.
Δε με νοιάζει... Η εταιρεία leasing πάντως μου είπε ότι το ίδιο αυτοκίνητο είχε ξαναπάει στο ίδιο συνεργείο με το ίδιο σύμπτωμα... Άμα μάθω τίποτα, θα ενημερώσω.
Μάλλον έχει σχέση με τον κομπρέσορα του AC. (υπάρχει μια ανάκληση σχετική)
-
@antonakis said in OPEL FORUM:
Μάλλον έχει σχέση με τον κομπρέσορα του AC. (υπάρχει μια ανάκληση σχετική)
Αυτό μάλλον είναι ένα απο τα 2 τεράστια θέματα (δόθηκε παράταση εγγύησης) της πλατφόρμας προ-2023 (νομίζω).
Εσύ είσαι λίζιν, δεν σε νοιάζει, αλλά αν θέλετε να αγοράσετε...προσοχή.Αν μάθεις τί ήταν γράψε. τί ΜΥ είναι ;
-
αχαχαχαχαχα....
βλεπω.... -
@jousis said in OPEL FORUM:
Αν μάθεις τί ήταν γράψε. τί ΜΥ είναι ;
To αυτοκίνητο του '24 είναι, αλλά νομίζω έχει την προηγούμενη γενιά (επαγγελματικό).
OPEL FORUM