-
Όχι δεν έχω θήκη και το αμάξι στην καλύτερη των περιπτέσεων να το χωρίζουν 2 όροφοι από το κλειδί κι αυτό εάν και εφόσον βρω να παρκάρω ακριβώς από κάτω. Μόνη εξαίρεση που είναι διαρκώς κοντά κλείδι-αυτοκίνητο είναι στο εξοχικό.
Το θέμα είναι ότι το κάνει και με τα δύο κλειδιά καθώς το χρησιμοποιούμε σχεδόν εναλλάξ με τη γυναίκα μου. Είχα πάρει πριν 1-1.5 χρόνο 20 μπαταρίες 2032 και έχουν τελειώσει!

-
@stefan147 said in FORD KUGA 2019 Third generation (C482):
Όχι δεν έχω θήκη και το αμάξι στην καλύτερη των περιπτέσεων να το χωρίζουν 2 όροφοι από το κλειδί κι αυτό εάν και εφόσον βρω να παρκάρω ακριβώς από κάτω. Μόνη εξαίρεση που είναι διαρκώς κοντά κλείδι-αυτοκίνητο είναι στο εξοχικό.
Το θέμα είναι ότι το κάνει και με τα δύο κλειδιά καθώς το χρησιμοποιούμε σχεδόν εναλλάξ με τη γυναίκα μου. Είχα πάρει πριν 1-1.5 χρόνο 20 μπαταρίες 2032 και έχουν τελειώσει!

Μήπως είναι ελαττωματικές οι μπαταρίες
-
@stefan147 said in FORD KUGA 2019 Third generation (C482):

Μηπως εχεις αλλαξει λαμπακι στην πλαφονιερα και εχεις βαλει λεντ?
-
Οχι δεν ειμαι τοσο ανώμαλος να σκαλίσω leasing ξενο αυτοκινητο.
-
-
Test drive: Ford Kuga FHEV 180 PS - Τα κάνει όλα και συμφέρει
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-ford-kuga-fhev-180-ps-ta-kanei-ola-kai-symferei
-
Μελετώντας τον διαμορφωτή του μοντέλου στο ford.gr για την έκδοση Titanium διαπιστώνω ότι πλέον είναι διαθέσιμο για παραγγελία το ΜΥ 2027. Διαφορές που εντόπισα με το ΜΥ 2026.75 που ήταν διαθέσιμο μέχρι πρότινος:
-
Δεν διατίθενται πλέον οι προβολείς ομίχλης

-
Αφαιρέθηκε το χρώμιο από τα πλαϊνά πλαίσια (αυτό με αφήνει αδιάφορο)
-
Είναι διαθέσιμα σαν έξτρα εξοπλισμός κάποια νέα πακέτα όπως το Comfort Pack (Προστατευτικό ταπέτο χώρου αποσκευών - Προστατευτικά στα άκρων των θυρών - Ασύρματη φόρτιση συσκευών) & Connectivity Pack (Connected Navigation + Premium Connectivity)
-
-
-
TEST DRIVE: Ford Kuga FHEV 180PS 2WD - Τα νέα δεδομένα κάνουν το D-SUV ευκαιρία
-
Εδώ ερχόμαστε στα λόγια του @criuser , υπάρχουν πλέον παραδοσιακές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες που οι Κινέζοι παρόλο τον περισσότερο εξοπλισμό και άλογα δεν θα δελεάσουν τους καταναλωτές με 5-10% χαμηλότερη τιμή (στην χώρα μας κυρίως, άλλου ίσως οι διαφορές να είναι μεγαλύτερες) με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ίσως αυτό το Changan που είδαμε τις προάλλες και το μικρό Dolphin που έρχεται.
Αυτό τώρα το Ford είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.
-
@vagkirk said in FORD KUGA 2019 Third generation (C482):
Εδώ ερχόμαστε στα λόγια του @criuser , υπάρχουν πλέον παραδοσιακές επιλογές σε όλες τις κατηγορίες που οι Κινέζοι παρόλο τον περισσότερο εξοπλισμό και άλογα δεν θα δελεάσουν τους καταναλωτές με 5-10% χαμηλότερη τιμή (στην χώρα μας κυρίως, άλλου ίσως οι διαφορές να είναι μεγαλύτερες) με ελάχιστες εξαιρέσεις όπως ίσως αυτό το Changan που είδαμε τις προάλλες και το μικρό Dolphin που έρχεται.
Αυτές οι επιλογές όμως ειναι λίγες και σποραδικές, όταν αποφασίζει να βγάλει προσφορά κάποια εισαγωγική επιεδή έχει στοκάρει. Επίσης μην ξεχναμε ότι όπως ξαφνικά τα κυβικά στα υβριδικά δεν ειναι πλέον πρόβλημα, έτσι ξαφνικά (όπως έγινε παλαιότερα ξανα), μπορεί να αλλάξει σε μια νύχτα και να βρεθεί κόσμος με 2.5λιτρα υβριδικά που δεν θα μπορεί να τα πουλήσει.
Τέλος να πω ότι η διαφορά τιμή ειναι πολλές φορές πάνω από 10% και εαν βάλουμε και την διαφορά τους εξοπλισμού αγγίζει και το 30%.
FORD KUGA 2019 Third generation (C482)