Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4
    • 1
    • 2
    • 92
    • 93
    • 94
    • 95
    • 96
    • 96 / 96
    Αντίλογος
    34
    1911
    18438
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • bekiaris
      bekiaris @andya3 last edited by

@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

Εσύ πως μπήκες στην τράπεζα? Από ΑΣΕΠ ή είχαν κονέ οι γονείς σου? Έχεις δουλέψει ποτέ σε κάποια καθαρά ιδιωτική εταιρεία?

Γιατί έχω διαπιστώσει ότι πρώτα απ' όλα τα βύσματα και οι βολεμένοι είναι αυτοί που το παίζουν επαναστάτες...

μια ζωή θεωρείες...αστήριχτες. Ευτυχώς, δεν εχω εμπλακεί στην ζωη μου ποτέ με κόμματα, ακόμα και στη σχολή, που πήγαιναν ολοι στη ΔΑΠ, δεν ήμουν ποτέ κομματόσκυλο κοινώς. με το που τελείωσα την σχολή -στρατό, ξεκίνησαν να εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρία για 11 χρόνια και είχα συνεργασία με πολλές τράπεζες, μια εκ των οποίων εργάζομαι τώρα. Οι καλές σχέσεις που αναπτύχθηκαν, αμοιβαία, οδήγησαν σε μια παρα πολύ δελεαστική πρόταση την οποία φυσικά αποδέχτηκα απευθείας. Οι τράπεζες, οπως θα έπρεπε να γνωρίζεις, ως ιδιωτικοί φορές πλέον, μπορούν να προσλαμβάνουν εκτός ΑΣΕΠ. για ολα τα παραπάνω και αν αμφιβάλεις, βάζω και στοίχημα 20.000 ευρώ, κανονικά με δικηγόρο, οπως είχα πει και στο φίλο σου το @azmo αλλά οταν άκουσε δικηγόρο, έκανε την πάπια, αν σε πάει έλα, γιατί ξέρεις, πρέπει να πληρώσω και το Υ σε ένα μήνα που έρχεται, και το μπονους που πήρα ήταν καλό, αλλά δεν φτάνει προφανώς. Οποτε καλύτερα να σταματήσεις να σκέφτεσαι με το πρίσμα του κομματικού σωλήνα που γαλουχηθηκες, υπάρχουν και οι άνθρωποι της εργασίας. Βύσμα δεν ήμουν και δεν έγινα ποτέ, για όλα έχει ματώσει η φανέλα, αλλά φυσικά ο παράγοντας τύχη ειναι καλοδεχούμενος στη ζωή, για όλους μας.

A 1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • F
        fhcc last edited by

Τελικά μάλλον δεν ξέρει κανείς. Είμαι βέβαιος ότι κάποια πράγματα θα αρχίσουν να ακούγονται λίγο πριν τις εκλογές.

Δε σας κάνει εντύπωση ότι τόσα χρόνια κοντεύαμε να μάθουμε και την τελευταία λεπτομέρεια για το τι γίνεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και τίποτα για τα δικά μας;

Σε κάποιο από τα βιντεάκια του Λαζόπουλου έλεγε για κάποιους που είχαν εμπλακεί σε σκάνδαλα, όχι για αυτό που έγραψα: Μα πού βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι; Άνοιξε η γη και τους κατάπιε; Κανείς δεν ξέρει τίποτα και δεν ασχολείται κανείς μαζί τους.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
        • bekiaris
          bekiaris last edited by

Παπαχελάς: "Οι εκλογές θα γίνουν έως τον Οκτώβριο"

Έντονες πολιτικές συζητήσεις έχει προκαλέσει το άρθρο του διευθυντή της "Καθημερινής”, Αλέξη Παπαχελά, στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας, όπου εκφράζει την εκτίμηση ότι είναι ορατό το σενάριο των πρόωρων εκλογών και μάλιστα "μέχρι τον Οκτώβριο”.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • piliourits
            piliourits last edited by

https://www.facebook.com/share/r/1B2qytT9t4/

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

1 Reply Last reply Reply Quote 2
            • sarantism
              sarantism last edited by

Καύσιμα: Η κλοπή 400 εκ. ευρώ, που κρύβεται ανάμεσα σε αντλίες και ρεζερβουάρ
              Πειραγμένες αντλίες, νοθευμένα καύσιμα, αφορολόγητο πετρέλαιο – Δεν είναι όλα τα πρατήρια ίδια, αλλά η παραβατικότητα κοστίζει ακριβά σε οδηγούς, κράτος και νόμιμους επαγγελματίες - Έρευνα του ΕΜΠ και στοιχεία της ΑΑΔΕ.

https://www.huffingtonpost.gr/ikonomia/kafsima-i-klopi-400-ek-evro-pou-kryvetai-anamesa-se-antlies-kai-rezervouar/
              Θα τα σιάξει ο Μητσοτάκης.
              Έλα Κυριάκο πόσο θες να πάρεις στις εκλογές;;
              Πόσοοοοο

Αααχ....Δε θα πιστεύουν οι ΝΔκράτες για το στραπάτσο που θα φάνε.

Χέρι Χέρι με τον Τσίπρα θα πηγαίνουν.

Δώδεκα και ένα, να 'μασταν απόψε αγκαλιά
              Τέτοιες νύχτες πάντα, σου 'λεγα εγώ χρόνια πολλά
              Δώδεκα και ένα, τόσο αργά
              Δώδεκα και ένα, να 'χα των χειλιών σου την αφή
              Του ζεστού κορμιού σου, να 'νιωθα ξανά την επαφή

Μακρόπουλος

• bekiaris
                bekiaris last edited by

Πώς η κυβέρνηση επιδιώκει να ελέγξει τον Τύπο δια της αναθεώρησης του Συντάγματος

Τι σκαρφίστηκε λοιπόν η κυβέρνηση; Μα… αναθεώρηση των άρθρων 14 και 15 του Συντάγματος, σύμφωνα με την οποία θεσπίζεται: "Προστασία του δημοσιογράφου και έναντι του εργοδότη του"!

Πόσο ωραίο και δημοκρατικό ακούγεται αυτό. Έτσι δεν είναι; Τις αληθείς κυβερνητικές προθέσεις αποκαλύπτει, όμως, η επίγνωση της τεράστιας εξουσίας που προσδίδει στις κυβερνήσεις ο εκ μέρους τους απευθείας έλεγχος πολλών δημοσιογράφων.

Τελευταίο ανάχωμα στον πλήρη έλεγχο του τύπου από την εκάστοτε κυβέρνηση είναι το διευθυντικό δικαίωμα του εργοδότη-εκδότη.

Η κυβέρνηση θέλει λοιπόν να το καταργήσει κι αυτό, στο όνομα δήθεν της ελευθεροτυπίας, καθιστάμενη έτσι, μετά και τη de facto μετάλλαξη των δομών ελέγχου του τύπου από τους ΓΑΠ, Τσίπρα και Βαρουφάκη, απόλυτα κυρίαρχη στον χώρο του τύπου.

• A
                  andya3 @bekiaris last edited by

@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

Εσύ πως μπήκες στην τράπεζα? Από ΑΣΕΠ ή είχαν κονέ οι γονείς σου? Έχεις δουλέψει ποτέ σε κάποια καθαρά ιδιωτική εταιρεία?

Γιατί έχω διαπιστώσει ότι πρώτα απ' όλα τα βύσματα και οι βολεμένοι είναι αυτοί που το παίζουν επαναστάτες...

μια ζωή θεωρείες...αστήριχτες. Ευτυχώς, δεν εχω εμπλακεί στην ζωη μου ποτέ με κόμματα, ακόμα και στη σχολή, που πήγαιναν ολοι στη ΔΑΠ, δεν ήμουν ποτέ κομματόσκυλο κοινώς. με το που τελείωσα την σχολή -στρατό, ξεκίνησαν να εργάζομαι σε ιδιωτική εταιρία για 11 χρόνια και είχα συνεργασία με πολλές τράπεζες, μια εκ των οποίων εργάζομαι τώρα. Οι καλές σχέσεις που αναπτύχθηκαν, αμοιβαία, οδήγησαν σε μια παρα πολύ δελεαστική πρόταση την οποία φυσικά αποδέχτηκα απευθείας. Οι τράπεζες, οπως θα έπρεπε να γνωρίζεις, ως ιδιωτικοί φορές πλέον, μπορούν να προσλαμβάνουν εκτός ΑΣΕΠ. για ολα τα παραπάνω και αν αμφιβάλεις, βάζω και στοίχημα 20.000 ευρώ, κανονικά με δικηγόρο, οπως είχα πει και στο φίλο σου το @azmo αλλά οταν άκουσε δικηγόρο, έκανε την πάπια, αν σε πάει έλα, γιατί ξέρεις, πρέπει να πληρώσω και το Υ σε ένα μήνα που έρχεται, και το μπονους που πήρα ήταν καλό, αλλά δεν φτάνει προφανώς. Οποτε καλύτερα να σταματήσεις να σκέφτεσαι με το πρίσμα του κομματικού σωλήνα που γαλουχηθηκες, υπάρχουν και οι άνθρωποι της εργασίας. Βύσμα δεν ήμουν και δεν έγινα ποτέ, για όλα έχει ματώσει η φανέλα, αλλά φυσικά ο παράγοντας τύχη ειναι καλοδεχούμενος στη ζωή, για όλους μας.

Θα προσπεράσω τη συνήθη κλάψα, μαυρίλα και μιζέρια που χαρακτηρίζουν τα post σου και θα μείνω στο ζουμί.

Το πως βρέθηκες να είσαι βολεμένος, αν ήσουν τυχερός ή βύσμα ή ικανός ή κομματόσκυλο δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το "σύστημα" που κατηγορείς δίνει τέτοιες δυνατότητες εσύ ευνοήθηκες. Ως αποτέλεσμα είσαι βολεμένος στο γραφειάκι με το a/c και όλη μέρα γράφεις στο forum.

Οπότε είσαι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για "ανθρώπους της εργασίας" και να χαρακτηρίζει τους άλλους ότι είναι του κομματικού σωλήνα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη γελοιότητα και την αντίφαση του θέματος.

Και όπως προείπα αυτοί που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και οι πιο βολεμένοι είναι και οι μεγαλύτεροι επαναστάτες και κατήγοροι των άλλων. Γιατί ακόμα και αν κυβερνούσε η Μαρία που ψηφίζουν οι ψεκασμένοι σαν και σένα και γίνει όλη η χώρα πουτάνα, εσύ είπαμε είσαι βολεμένος. Θα σε πειράξει κανείς στην τράπεζα, ή θα πεινάσουν τα παιδιά σου;

Με λίγα λόγια άσε τα πολλά λόγια γιατί εκτίθεσαι...🙄

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

bekiaris 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • bekiaris

Το πως βρέθηκες να είσαι βολεμένος, αν ήσουν τυχερός ή βύσμα ή ικανός ή κομματόσκυλο δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το "σύστημα" που κατηγορείς δίνει τέτοιες δυνατότητες εσύ ευνοήθηκες. Ως αποτέλεσμα είσαι βολεμένος στο γραφειάκι με το a/c και όλη μέρα γράφεις στο forum.

Οπότε είσαι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για "ανθρώπους της εργασίας" και να χαρακτηρίζει τους άλλους ότι είναι του κομματικού σωλήνα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη γελοιότητα και την αντίφαση του θέματος.

Και όπως προείπα αυτοί που δεν έχουν να χάσουν τίποτα και οι πιο βολεμένοι είναι και οι μεγαλύτεροι επαναστάτες και κατήγοροι των άλλων. Γιατί ακόμα και αν κυβερνούσε η Μαρία που ψηφίζουν οι ψεκασμένοι σαν και σένα και γίνει όλη η χώρα πουτάνα, εσύ είπαμε είσαι βολεμένος. Θα σε πειράξει κανείς στην τράπεζα, ή θα πεινάσουν τα παιδιά σου;

βολεμένος ένας άνθρωπος που σπούδασε, που έκανε μεταπτυχιακές σπουδές, που δουλεύει 10 ώρες τουλάχιστον την ημέρα, και τουλάχιστον 3 Σάββατα (δηλώμένα), επειδή εχει air condition και γραφειάκι? κάπου μπερδεύεσε φίλε, αλλα ειναι λογικό. πρέπει να δικαιολογήσεις τον κομματικό σωλήνα που γαλουχήθηκες. Βολεμένος ειναι αυτος που απέκτησε ολα αυτά και ακόμα περισσότερα χωρίς να ιδρώσει ούτε μια μέρα, οχι εγώ που δουλεψα 11 χρονια στον ιδιωτικο τομέα, σε συνθήκες ακραίου ανταγωνισμού και συνεχίζω να εργάζομαι πολύ πάνω απο τον μέσο όρο και σε ώρες και σε απόδοση. Εγώ δεν ειμαι κανένα βύσμα ουτε έχω κάποιον να με προστατεύει, οποτε δυστυχώς, δεν θα δεχτώ την κριτική σου.

A 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • A
                      andya3 @bekiaris last edited by

@bekiaris said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #4:

βολεμένος ένας άνθρωπος που σπούδασε, που έκανε μεταπτυχιακές σπουδές, που δουλεύει 10 ώρες τουλάχιστον την ημέρα, και τουλάχιστον 3 Σάββατα (δηλώμένα), επειδή εχει air condition και γραφειάκι? κάπου μπερδεύεσε φίλε, αλλα ειναι λογικό. πρέπει να δικαιολογήσεις τον κομματικό σωλήνα που γαλουχήθηκες. Βολεμένος ειναι αυτος που απέκτησε ολα αυτά και ακόμα περισσότερα χωρίς να ιδρώσει ούτε μια μέρα, οχι εγώ που δουλεψα 11 χρονια στον ιδιωτικο τομέα, σε συνθήκες ακραίου ανταγωνισμού και συνεχίζω να εργάζομαι πολύ πάνω απο τον μέσο όρο και σε ώρες και σε απόδοση. Εγώ δεν ειμαι κανένα βύσμα ουτε έχω κάποιον να με προστατεύει, οποτε δυστυχώς, δεν θα δεχτώ την κριτική σου.

Δεν σου κάνω προσωπική κριτική. Μπράβο σου για τις επιτυχίες σου, όπως κι αν ήρθαν. Είσαι όμως από τους ευνοημένους και βολεμένους του συστήματος, είτε σ' αρέσει είτε όχι.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τσίπρα. Που τον στηρίζουν όσοι ολιγάρχες δεν τα έχουν βρει με το Μητσοτάκη, μέχρι και τα ονόματά τους κοινό μυστικό είναι. Κι αυτός βγαίνει και κοροιδεύει τον κόσμο, ότι και καλά θα φορολογήσει τ' αφεντικά του.

Είπαμε, οι πιο βολεμένοι και οι πιο ευνοημένοι, γίνονται οι μεγαλύτεροι επαναστάτες. Τουλάχιστον μην προκαλείτε με παχιά λόγια.

Ουίνστον Τσόρτσιλ: Υπάρχουν μόνο δύο μέρη στα οποία θα “δουλέψει” ο σοσιαλισμός: στον παράδεισο, όπου δεν είναι απαραίτητος και στην κόλαση, όπου ήδη τον έχουν.

bekiaris 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • bekiaris

Δεν σου κάνω προσωπική κριτική. Μπράβο σου για τις επιτυχίες σου, όπως κι αν ήρθαν. Είσαι όμως από τους ευνοημένους και βολεμένους του συστήματος, είτε σ' αρέσει είτε όχι.

Είπαμε, οι πιο βολεμένοι και οι πιο ευνοημένοι, γίνονται οι μεγαλύτεροι επαναστάτες. Τουλάχιστον μην προκαλείτε με παχιά λόγια.

παχιά λόγια ή σε ενοχεί που ασκούμε κριτική στην παράταξη? μπορώ να δεχθώ οτι ειμαι ευνοημένος επειδή προστατεύομαι απο την συλλογική σύμβαση ΣΣΕ που προστατεύει ολους τους τραπεζικούς υπαλλήλους και δεν μπορούν ν αμε απολύσουν. Ενημερωτικά, είχα μέχρι 1.1.26 ατομική σύμβαση, και η προστασία δεν ίσχυε για μένα, απο αρχές έτους μας πέρασαν στην συλλογική. Το μόνο που μπορώ να δεχτώ ειναι οτι υπάρχει μια σχετική ασφάλεια, αλλά ως εκει, καθώς τα ωράρια που τρέχω με την συνολική εργασία που έχω, ούτε στην ιδιωτική εταιρία που εργαζόμουν δεν τα πατούσα. Εγώ δεν σηκωσα ποτέ το λάβαρο της επανάστασης, εκει το μπερδεύεις, ειπα ομως οτι έχουμ ανάγκη απο ένα δικαιότερο κράτος. αρέσει δεν αρέσει πάντως, κακώς χρησιμοποιείς την λέξη βολεμένος για ανθρώπους που κέρδισαν με την εργασία τους πράγματα στην ζωη τους, ξέρω πολλούς απο αυτους και δεν τους θεωρώ βολεμένους, τους θεωρώ απλά εργατικούς και μεθοδικούς. Φυσικά για ένα άνθρωπο που βλέπει τα πάντα γύρω απο τη ΝΔ, και αυτοί ειναι βολεμένοι, αυτό συμφέρει γιατί για τα πάντα, πρέπει να έχει λόγο το κράτος....

• bekiaris
                          bekiaris last edited by

Γερουλάνος για Ταμείο Ανάκαμψης: Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τη λειψυδρία

Το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αποτέλεσε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας στην Ελλάδα, υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κατηγορώντας την κυβέρνηση για έλλειψη σχεδιασμού και προνοητικότητας, βάσει μελέτης που εκπόνησαν το ΠΑΣΟΚ και ο υπεύθυνος ΚΤΕ Ταμείου Ανάκαμψης του Κινήματος, Παύλος Γερουλάνος.

• First post
                            Last post
                          • 1
                          • 2
                          • 92
                          • 93
                          • 94
                          • 95
                          • 96
                          • 96 / 96
                          • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ