-
@bathan said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@shumakos said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
γουστάρω πολύ τη διαμερισματάρα του Καμάλι στην πολυκατοικία Λαναρά στη Φωκίωνος
Πως κατάλαβες πως είναι αυτή ;
Είναι χαρακτηριστική η είσοδος για όσους έχουμε πολύ συχνή επαφή με την περιοχή, ενώ και κάτι πλάνα από το μπαλκόνι δείχνουν το μαρμάρινο συντριβάνι που έχει η Φωκίωνος χαμηλά στη συμβολή με την Επτανήσου. Έχει γραφτεί και σε sites ότι έχει χρησιμοποιηθεί αυτή η πολυκατοικία στα γυρίσματα εννοείται, χωρίς όμως να μπαίνουν σε λεπτομέρειες.
ΥΓ. Είμαι 45 χρονών και πέρα από 2-3 διαστήματα απουσίας από μερικούς μήνες έως 1 έτος, όλη μου τη ζωή σε αυτή την περιοχή την έχω περάσει.
-
τη σειρά αυτή δεν την είχα ακούσει, γυρίζεται στην Αθήνα γιατί μοιάζει με τη Τεχεράνη ή γιατί η πλοκή σεναριακά εξελίσσεται και στη Αθήνα?
-
@mariosmx5 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
τη σειρά αυή δεν την είχα ακούσει, γυρίζεται στην Αθήνα γιατί μοιάζει με τη Τεχεράνη ή γιατί η πλοκή σεναριακά εξελίσσεται και στη Αθήνα?
δεν θελω να σε στενοχωρησω, αλλα μαντεψε

-
@dettol said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
τη σειρά αυή δεν την είχα ακούσει, γυρίζεται στην Αθήνα γιατί μοιάζει με τη Τεχεράνη ή γιατί η πλοκή σεναριακά εξελίσσεται και στη Αθήνα?
δεν θελω να σε στενοχωρησω, αλλα μαντεψε

Όχι δεν έχω πρόβλημα, εξάλλου έχω δει πολλές ταινίες του Faradi που διαδραματίζονται στο Ιραν, και από τα πρώτα που είχα παρατηρήσει ήταν πόσο πολύ μοιάζει ο αστικός ιστός των 2 πρωτευουσών, με μόνη διαφορά ότι εκεί έχει μόνο Peugeot στους δρόμους
-
Όχι δεν έχω πρόβλημα, εξάλλου έχω δει πολλές ταινίες του Faradi που διαδραματίζονται στο Ιραν, και από τα πρώτα που είχα παρατηρήσει ήταν πόσο πολύ μοιάζει ο αστικός ιστός των 2 πρωτευουσών, με μόνη διαφορά ότι εκεί έχει μόνο Peugeot στους δρόμους
Ο Αντι- Ήρωας στη τεχεράνη έχει Citroen.
-
Πάντως έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, έχουν "σβήσει" όλα τα γκράφιτι και τις ταγκιές από τους τοίχους. Τόσο πεντακάθαρη πόλη δεν υπάρχει στην Ελλάδα

-
@dg79 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Πάντως έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, έχουν "σβήσει" όλα τα γκράφιτι και τις ταγκιές από τους τοίχους. Τόσο πεντακάθαρη πόλη δεν υπάρχει στην Ελλάδα

Καθαρή από γκράφιτι γιατί κατά τα άλλα η βρωμιά και η μαυρίλα της Αθήνας απεικονίζεται ανέπαφη

-
Είδα πριν μέρες στους 4Τ να γράφει πως "Άρεσε στους 4Τ η σειρά Σέννα στο Netflix".
Πριν κανένα μήνα είπα να τη δω νομίζοντας πως είναι ντοκυμαντέρ για τη ζωή του Σέννα. Αντί για το Σέννα έβλεπα έναν νεαρό. Ρε γμτ λέω, γιατί δε δείχνουν το Σέννα; Θα δείχνουν έναν νεαρό στα πλαίσια του ντοκυμαντέρ και θα δείξουν μετά τον Σέννα.
Έφτασα στο μισάωρο και ο Σέννα ούτε σε φωτογραφία....
Μα να σου.....Σέννα ακούω και Σέννα δε βλέπω.....
Δε γίνεται, έχω και νεύρα. Άντε γειά!!! Μετά κατάλαβα πως ήταν σειρά και ο νεαρός ο πρωταγωνιστής....
Γενικά στις σειρές, καμιά 4 με 5 επισόδεια, δλδ 4 ώρες, δε μπορώ να βλέπω τα προκατακτικά. Σε όλες τις σειρές. Με ποιον είναι παντρεμένος, παντρεμένη. Το σόι της, που δουλεύει και τα παρόμοια.
Και μέχρι να αρχίσει η δράση, αρχίζει ο ύπνος. Αυτά μου τη δίνουν. Μπες κατευθείαν στη δράση γμτ.
Ξεκίνησα μια άλλη σειρά που αυτή, τα βαρετά, με τον άνδρα της, τους φίλους τους, πως περνούσαν τη μέρα. Δύο επισόδια αυτά. Μετά έπρεπε να κάνει 18 μήνες φυλακή. Μπήκε για να τους κάνει. Άντε λέω, δράση.
Ναι άλλα μπήκε στη φυλακή και ο σκηνοθέτης έδειχνε παράλληλα και το παρελθόν της το κοιμισμένο και εκτός φυλακής.
¨Αντε ρε, δε γίνεται. Πρηξα@@δες. Φτάνει. Πάσχετε το κέρατό μου. Πάτε να σας δούνε οι ειδικοί.
Κοιμισμένοι βγάζετε κοιμισμένα έργα. Εδώ και οι ηθοποιοί φαινόταν. Νυσταγμένοι ήταν και αυτοί.
Δεν αντέχονται. Εκτός από τη Βασίλισσα του Νότου!!!
Αλλά το βγάλανε από το Netflix. Μια καλή σειρά είχανε και πάει περίπατο.
Δεν μας ψεκάζουν. Έληξε. Μας τηλεψεκάζουν. Ζόμπι θα καταντήσω αν βλέπω τέτοιες σειρές. Με τα ρούχα κοιμάμαι με τα ρούχα ξυπνάω. Δε θα θυμάμαι να βάλω τη φόρμα μου (με φόρμα κοιμάμαι, δεν μπορώ τη μπιτζάμα λες και είμαι σε νοσοκομείο) και κοιμάμαι όπως είμαι με αυτά τα κοιμηστικά, ψεκαστικά έργα, σειρές.
Άντε γεια!!!
Απλά πράγματα.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]