-
Παραβίαση σίγουρα...το εχω πάθει και εγώ, κατάφεραν να το ανοίξουν χωρίς να κάνουν σημάδια στο αμάξωμα.
Μπορεί να το έκαναν και με φούσκα αέρα που έχουν οι κλειδαράδες...
-
Και η επισκευη ποια ειναι? Το λυγιζουν προς τα μεσα για να ερθει στα ισια του
-
@alexandros-k said in Απορία:
Με κατεβασμενο το τζαμι παντα.
-
Αξίζει να το δηλώσω στην ασφαλιστική αφού έχω κάλυψη κλοπής και ζημιάς ή να το πάω απλά στην τογιοτα ή άλλου να το φτιάξουν επιτόπου;
-
Γιατι να χρεωθεις αφου εχεις καλυψη?
-
-
Φτιαχτο σε εξωτερικο συνεργειο με την ασφαλεια.
-
Εγώ άλλαξα πόρτα...γιατί το τελάρο είχε λυγίσει σε γωνία 60 μοίρες περίπου και όταν το επανέφεραν είχε χάσει την αντοχή του...και επίσης δεν σφραγιζε η πόρτα, θα είχα θέμα με νερά.
-
Εγώ άλλαξα πόρτα...γιατί το τελάρο είχε λυγίσει σε γωνία 60 μοίρες περίπου και όταν το επανέφεραν είχε χάσει την αντοχή του...και επίσης δεν σφραγιζε η πόρτα, θα είχα θέμα με νερά.
Στο κάλυψε η ασφάλεια ή την πλήρωσες εσύ; Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να προσπαθήσουν να ανοίξουν ένα αυτοκίνητο με φουσκα όταν δεν έχει τίποτα ορατό μεσα σαν τσάντα πχ για πάρουν και δεν μπορούν να το κλέψουν λόγω ψηφιακου immobilizer και keyless.
-
@azmo said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Στο κάλυψε η ασφάλεια ή την πλήρωσες εσύ; Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί να προσπαθήσουν να ανοίξουν ένα αυτοκίνητο με φουσκα όταν δεν έχει τίποτα ορατό μεσα σαν τσάντα πχ για πάρουν και δεν μπορούν να το κλέψουν λόγω ψηφιακου immobilizer και keyless.
Τότε ήμουν νέος και άβγαλτος...και δεν είχα καν μερική κλοπή...είχα μόνο ολική, οπότε την πλήρωσα εγώ όλη τη ζημιά.
Και εμένα μέσα δεν υπήρχε ούτε κέρμα στο αυτοκίνητο τοτε...ο σκοπός ήταν να το πάρουν ολόκληρο μάλλον, αλλά κάτι τούς εμπόδισε είχαν άνοιξει και την πόρτα αλλά δεν έκαναν άλλη ζημιά.
Κόστος 1000 ευρώ σημερινά πριν 20+ χρόνια σε αντιπροσωπεία.
Το αυτοκίνητο ήταν ένα Ibiza 16v 10 μηνών.Υ.Γ ευτυχώς δεν είχαν κάνει ζημιά στον ουρανό, ούτε αμυχή...γιατι το κόστος θα ανέβαινε.
-
Σταματάς στο φανάρι… και ο κινητήρας σβήνει. Για ένα δευτερόλεπτο όλα μοιάζουν φυσιολογικά.
Ή μήπως όχι;
Το Start-Stop μπήκε στα αυτοκίνητα ως «εξέλιξη»… αλλά η πραγματικότητα είναι πιο σύνθετη.
Πόσο πραγματικό είναι το όφελος στην κατανάλωση;
Τι συμβαίνει μηχανικά σε κάθε εκκίνηση;
Και τελικά… ποιος ωφελείται περισσότερο;
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........