-
@criuser said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Με το καλό να παραλάβεις.
Το αυτοκίνητο στην τιμή που το παίρνεις δεν παίζεται.
Επίσης το χρώμα είναι το ίδιο που θα έπαιρνα και εγώ.
Μάλιστα με χαρά διαπιστώνω ότι η νέα μόδα είναι οι διάφορες αποχρώσεις του πράσινου, είτε σε σκούρο, είτε σε ανοικτό, όπως αυτό του 5 αιρκρος.
Η εγγύηση είναι 5 χρόνια και 60000 χλμ όποιο έρθει πρώτο.
Υπάρχει η δυνατότητα με λίγα λεφτά να το κάνεις 5 χρόνια και 80000 ή και 100000 χλμ, όπως έχω κάνει εγώ στα δικά μου αμάξια.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
Από κοντά έχω δει μόνο το γκρι που κ αυτό του πήγαινε αλλά σε διάφορα βιντεάκια που είδα θεωρήσω πως το πράσινο του πήγαινε πολύ με την μαύρη οροφή.
Να είμαι ειλικρινής πως αν υπήρχε διαθέσιμο το έντονο πράσινο που έχω δει παίζει να πήγαινα σε αυτό όσο υπερβολή κ να μοιάζει.Αυτό με την έξτρα εγγύηση δεν το ήξερα δεν με ενημέρωσαν οπότε θα περάσω να το συζητήσω.Ισως κ ο πωλητής να αιφνιδιάστηκε καθώς μόλις τελείωσε το τεστ drive του είπα φέρε iban να στα περάσω

Με το καλό μόλις παραλάβω θα ανεβάσω κ γω καμιά φωτό κ την πιο ενδελεχή άποψη μου.
-
Μεγαλώνει το club των stellantis hybrid! Καλώς να παραλάβεις! θα έχουμε μέλλον να βλέπουμε πως θα πάνε τα μοτερια μας !
-
Τελικά ποιο πήρε ο φίλος το C5 AIRCROSS ή το C5 X γιατί μπερδεύτηκα

-
@panos-pure-clio said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Τελικά ποιο πήρε ο φίλος το C5 AIRCROSS ή το C5 X γιατί μπερδεύτηκα

C5 Aircross αγαπητέ.Btw θαυμάσιο το δικό σου.
Σημερινή ενημέρωση για ημερομηνία παραλαβής 10.4 αλλά με αστερίσκο 10-15 ημερών τυχόν καθυστέρησης.
-
Να συντηρείτε ορθά του κινητήρες και να αλλάζετε λίγο νωρίτερα καδένες. Μια χαρά θα είναι οι Puretch. Τι να πούμε και εμείς οι κάτοχοι του απλού Puretch με ιμάντα!
Εγώ να πω την αμαρτία μου πιο πολύ θα φοβόμουν το dct ξηρού με το mh εντός! Εξού και στο νήμα του 308 δήλωσα ότι θα το έπαιρνα (sw) diesel για το eat8.
-
@sabas_thess said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Να συντηρείτε ορθά του κινητήρες και να αλλάζετε λίγο νωρίτερα καδένες. Μια χαρά θα είναι οι Puretch. Τι να πούμε και εμείς οι κάτοχοι του απλού Puretch με ιμάντα!
Εγώ να πω την αμαρτία μου πιο πολύ θα φοβόμουν το dct ξηρού με το mh εντός! Εξού και στο νήμα του 308 δήλωσα ότι θα το έπαιρνα (sw) diesel για το eat8.
Να αλλάξω στα πρώτα 6-7κ χλμ τα λάδια για να φύγουν τυχόν ρινίσματα κλπ ή μύθος;
Γενικά πέραν της καδένας τα τυπικά σέρβις λαδιών φίλτρου κλπ ποτέ θα ήταν καλό να γίνονται σύμφωνα με την εμπειρία σας στο μοτέρ;
Γενικά τα κάθε 15κ χλμ πάντα μου φάνταζαν υπερβολικά. -
Περιττή η πρόωρη αλλαγή λαδιών στα 5k (την έκανα και εγώ στο 308, δεν την έκανα στο Tiguan). Οι κινητήρες πλέον είναι δουλεμενοι όταν φτάνουν στη γραμμή παραγωγής.
Κατά τα λοιπά πας σε πρόωρη αντικατάσταση μόνο εκεί που πάσχει ο κινητήρας, στη περίπτωση σου η καδένα. Τα υπόλοιπα ευλαβικά 10k km ή 12 μήνες, ότι έρθει πρώτο.
-
Εγώ πάω κάθε χρόνο για τα σέρβις.
Μόνο πριν 6 χρόνια που έκανα πολλά χλμ, έκανα και ενδιάμεση αλλαγή λαδιών στα 15000 χλμ.
-
@sabas_thess said in CITROEN C5 AIRCROSS 2025:
Γιατι να αλλαξει καδενα νωριτερα?
Το καινουργιο hybrid δεν πηρε? -
Γιατί δεν είναι εμπιστοσύνης οι καδένες του PSA, για αυτό!
-
Μιλάς για την συγκεκριμένη καδένα προφανώς.
-
Προφανώς μιλάω για τις καδένες του 1.5 blueHDI (ακόμα και την 8αρα) και του Puretch 145mh. Καμία εκ των δύο δεν έχει αποδείξει ότι αντέχει.
-
Και για να μην μιλάμε συνέχεια για καταναλώσεις

Σήμερα επιτέλους πήρα το αυτοκίνητο μετά από 5 ολόκληρες μέρες. Στο αυτοκίνητο έγιναν τα εξής:- Σφραγισμα με Κεραμεικό πενταετίας κρύσταλλα, λαμαρίνα, όλα τα πλαστικά.
- Ppf μεμβράνη φανάρια, κολονάκια,οθόνη.
- Γυάλισμα σφράγισμα ζάντες, κρύσταλλα.
Καλά μας χιλιόμετρα παιδιά

-
Kαι μερικές ακόμα μέσα απο το studio...

CITROEN C5 AIRCROSS 2025