-
Υ.Γ. alex,το ξανασκέφτεσαι για Kia? Σε τραβάει πάλι η μάρκα;

Φιλε να σου πω το seltos μου εκανε κλικ.
Αν το επαιρνα θα το παιρνα βενζινη ή υβριδικο και οχι diesel και θα το επαιρνα απο Αγρινιο .Οποτε γιατι οχι

.
Αν και χρωσταω μια τρομοκρατια στους κινεζους

.....ε να μην παω και απο κει να με μαθουν?

-
@alex-mix said in Kia Stonic:
Υ.Γ. alex,το ξανασκέφτεσαι για Kia? Σε τραβάει πάλι η μάρκα;

Φιλε να σου πω το seltos μου εκανε κλικ.
Αν το επαιρνα θα το παιρνα βενζινη ή υβριδικο και οχι diesel και θα το επαιρνα απο Αγρινιο .Οποτε γιατι οχι

.
Αν και χρωσταω μια τρομοκρατια στους κινεζους

.....ε να μην παω και απο κει να με μαθουν?

Αν έχεις κινέζικο κινητό, σε ξέρουν ήδη….

-
@alex-mix said in Kia Stonic:
θα το επαιρνα απο Αγρινιο .Οποτε γιατι οχι

.Δεν είχες πάει στο Αγρίνιο κατά τις προηγούμενες έρευνες για να ακυρώσεις παραγγελία από εκεί;;;;
Για αυτό το λες, έτσι;;; -
Αν έχεις κινέζικο κινητό, σε ξέρουν ήδη….

Samsung

-
@nickthetrib said in Kia Stonic:
Δεν είχες πάει στο Αγρίνιο κατά τις προηγούμενες έρευνες για να ακυρώσεις παραγγελία από εκεί;;;;
Για αυτό το λες, έτσι;;;Χαχα οχι δεν εχω παει.
Αλλα το λεω και απο πλευρας συνεργειου .
Πολλοι που πηραν απο Γιαννενα(Σπυρος πωλητης απο τα καλυτερα παιδια) λογω συνεργειου εφυγαν και τα πανε Αγρινιο. -
Διαθέσιμο στην Ελλάδα το ανανεωμένο Kia Stonic – Οι τιμές του

https://www.4troxoi.gr/agora/diathesimo-stin-ellada-to-ananeomeno-kia-stonic-oi-times-toy/
-
Το Urban Crossover της Kia ανανεώνεται και παρουσιάζεται στο αγοραστικό κοινό με 1000άρι turbo κινητήρα 100ps, στάνταρ σύστημα οθονών 12,3'', 7ετή εγγύηση και τιμή εκκίνησης τα 20.000€.
-
Δοκιμάζουμε το Kia Stonic 1.0 Hybrid 115 PS

https://www.4troxoi.gr/dokimes/dokimazoyme-to-kia-stonic-1-0-hybrid-115-ps/
-
Γραμμένο στο πόδι,πολύ πρόχειρο, μου δείχνει απλή παρουσίαση περισσότερο, παρά δοκιμή..
Απόδειξη αυτού, πως στο κείμενο μία λέει πως δοκιμάζει το mild hybrid, μία πως είχαν το inmotion με 100hp.
Τελευταία διαπιστώνω πως όλο και συχνότερα, οι περισσότερες δοκιμές είναι απλή καταγραφή χαρακτηριστικών και παρουσίασης.
Κρίμα.. Περίμενα περισσότερα από ένα περιοδικό με την ιστορία των 4Τ.. -
-
Ένα επίσης σημαντικό στοιχείο που πρέπει να τονιστεί κατά την άποψη μου είναι πως σε αυτές τις σύντομες παρουσιάσεις, δοκιμές κλπ , ότι είναι , δεν κρίνω το ποσό καλές είναι , έπρεπε πάντα οπωσδήποτε να γίνεται αναφορά στα αποτελέσματα crash tests που έχουν δημοσιευθεί , δεν λέω αναλυτικά αλλά έστω με μια παραπομπή σε ένα λινκ.
Το κάνει ο Δημήτρης (dimsabas) και είναι τελικά πολύ σημαντικό όταν διαβάζεις για την δοκιμή ενός αυτοκινήτου.
Kia Stonic