-
Αντίστοιχα το 308 αγοράστηκε με 180000χλμ και ο επόμενος ιδιοκτήτης το παρέλαβε με 597000χλμ χωρίς να αλλάξουμε εμείς τίποτα .
Τώρα αν πριν από εμάς άλλαξαν κάτι οι γερμανοί δεν ξέρω -
@a-d-p said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Δίσκος-πλατό: Πότε θα καταλάβεις ότι χρειάζεται αλλαγή και πόσο κοστίζει
Το "κακό" με τα σημερινά αυτοκίνητα είναι πως δεν ξέρεις πότε φθάνει το τέλος. Αυτά που λέει είναι μεν ενδείξεις. Παλιά που ρεγουλάριζε με την ντίζα ο μηχανικός τον συμπλέκτη ήξερες πόσο έχει ακόμη "ψωμί". Έχω δει τιμή στην αντιπροσωπεία 550 ευρώ. Πήδηξα!!
-
Και που να δεις πόσο έχουν τα σετ με βολάν διπλής…
-
Κάνα 1000ρικο; Κάτι τέτοιο έχω ακούσει.
-
Καλημέρα. Προχθες έκανα service στο αέριο σε κορολα ε12 κ ο μηχανικός μου είπε ότι στο ρελαντί κ στα υψηλά φορτία, βγάζει φτωχό μίγμα κ στο αέριο κ στην βενζίνη. Μπορεί να είναι από πεταλούδα ή να χάνει αέρα από την εισαγωγή. Η πεταλούδα καθαρίστηκε. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα κ πως το διόρθωσε; Για να βρεθεί το πρόβλημα πρεπε ο μηχανικός να ασχοληθεί για ώρα κ οι περισσότεροι δεν χάνουν τον χρόνο τους για ένα αμάξι. Όποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολύ να μου προτείνει μια λύση
-
@redonto said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Καλημέρα. Προχθες έκανα service στο αέριο σε κορολα ε12 κ ο μηχανικός μου είπε ότι στο ρελαντί κ στα υψηλά φορτία, βγάζει φτωχό μίγμα κ στο αέριο κ στην βενζίνη. Μπορεί να είναι από πεταλούδα ή να χάνει αέρα από την εισαγωγή. Η πεταλούδα καθαρίστηκε. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα κ πως το διόρθωσε; Για να βρεθεί το πρόβλημα πρεπε ο μηχανικός να ασχοληθεί για ώρα κ οι περισσότεροι δεν χάνουν τον χρόνο τους για ένα αμάξι. Όποιος γνωρίζει θα με βοηθούσε πολύ να μου προτείνει μια λύση
Αισθητηρας "λ" μετρητης αερα, αισθητηρας θερμοκρασιας, παρτε και μια συμπιεση καλου-κακου.
-
@ilias-a said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Αισθητηρας "λ" μετρητης αερα, αισθητηρας θερμοκρασιας, παρτε και μια συμπιεση καλου-κακου.
Συμπίεση πηρα ,όλα οκ. Αν χάνει αέρα από την εισαγωγή πως το βρίσκω;
-
@ilias-a said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Συμπίεση πηρα ,όλα οκ. Αν χάνει αέρα από την εισαγωγή πως το βρίσκω;
Συνηθως θα εχεις αρρυθμια στο ρελαντι, με μηχανη κανου ο σιγουροτερος τροπος ή αλλαζεις φλαντζες πολλαπλης εισαγωγης.
-
Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε παρέα πότε πρέπει να αλλάζεται ο ιμάντας χρονισμού, τι προβλέπουν οι κατασκευαστές, ποια λάθη κάνουν πολλοί οδηγοί και πώς μπορεί μια απλή αμέλεια να οδηγήσει σε πολύ σοβαρές ζημιές στον κινητήρα.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........