-
Επιστροφή σήμερα από το 1ο σερβις στα 13100 χιλιόμετρα.
Το σέρβις περιελάμβανε, λάδια και φίλτρο λαδιού και έλεγχο μπαταρίας υβριδικού συστήματος. Όλα οκ μου είπαν.
Το κοστολόγιο ήρθε στα 150 Ευρώ (5 λίτρα castrol 0w20 συντο φίλτρο) που είναι άψογα για αντιπροσωπεία.
Ταυτόχρονα, μετά από 5 μήνες ήρθε και το ανταλλακτικό του πίνακα οργάνων που είναι μονοκόμματος με το infotainment οπότε αλλάξαμε και αυτό. Και πλέον το αυτοκίνητο μηδένισε τον χιλιομετρητή!
Πλέον έχουμε διανύσει 1 χιλιόμετρο

Ρώτησα επί της ευκαιρίας και για κοτσαδόρο - και η τιμή μου φάνηκε υπερβολική. Περίπου 1000+ Ευρώ με την τοποθέτηση (3ώρες). Ωστόσο αναμένω νέα επικοινωνία από τον πωλητή μήπως κάνουμε κάτι καλύτερο.
Σε ερώτηση αν πάω εκτός Hyundai αναφέρθηκε πως παύει να ισχύει και η εγγύηση για τα συγκεκριμένα μέρη, οπότε θέλω να το αποφύγω.
-
Τίποτα δεν πλήρωσες. Πολύ φθηνό σέρβις για αντιπροσωπεία σε καινούργιο όχημα. Μια χαρά.
-
@zaxosm καλά γιατί δεν έβαλαν τα σωστά χλμ; Τεράστιο φάουλ!
-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Ναι ρε συ. Αυτο τι κουφο τωρα?
Αλλαξε το οργανο και τα χλμ μηδενισαν?
Που ειμαστε στο 1980? -
Δεν ξέρω, γίνεται? Εν τω μεταξύ έχει μηδενίσει και στο application.
Θυμάμαι παλιότερα - το μακρινό 2009 - στο Renault Laguna GT της οικογένειας που είχαμε αλλάξει καντράν, πάλι το ίδιο είχε γίνει και το θεώρησα φυσιολογικό.
@chrisk6 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Ναι ρε συ. Αυτο τι κουφο τωρα?
Αλλαξε το οργανο και τα χλμ μηδενισαν?
Που ειμαστε στο 1980?

-
Μήπως έγραψαν την αλλαγή του πίνακα και τα χιλιόμετρα στο βιβλίο σέρβις;
-
@ektoras said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Μήπως έγραψαν την αλλαγή του πίνακα και τα χιλιόμετρα στο βιβλίο σέρβις;
Ναι εκει φαινονται κανονικά.
-
@zaxosm πάρε εδώ 2105507477, είναι η μηχανικοί των κεντρικών, πάρε και πίεσε. Αν πας μετά να πουλήσεις πως θα το δικαιολογήσεις αυτό;
-
@zaxosm πάρε εδώ 2105507477, είναι η μηχανικοί των κεντρικών, πάρε και πίεσε. Αν πας μετά να πουλήσεις πως θα το δικαιολογήσεις αυτό;
Εχει καταγραφει η αντικατασταση του καντραν στο σερβις κανονικα. Τι προβλημα να εχω;
Θα ρωτησω στο σερβις οταν παω το inster σε καθε περιπτωση.
-
@zaxosm said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εχει καταγραφει η αντικατασταση του καντραν στο σερβις κανονικα. Τι προβλημα να εχω;
Θα ρωτησω στο σερβις οταν παω το inster σε καθε περιπτωση.
Βασικά και πρακτικά δες το. Αν το ξαναπάς ο μηχανικός θα βλέπει επι τόπου το οδόμετρο όσο γράφει. Στα ΚΤΕΟ το ίδιο. Τι θα τους λες; Δείτε το βιβλίο service και προσθέστε 13100;
-
Για ποιό λόγο να κάνεις αναγωγή στο πόσα χλμ έχεις 13.100 +1; Να βγάλουν τα στραβά τους και να το ρυθμίσουν. Αποκλείεται να μην έχει η Hyundai διαδικασία για αυτό.
-
Ναι δεν εχετε αδικο. Θα καλεσω αυριο αρχικα στην αντιπροσωπεια να το διευκρινησουμε. Αν δε βγαλω ακρη θα παρω στα κεντρικα! Γιατι οντως ειναι ψιλο μπερδεμα.
-
Για ποιό λόγο να κάνεις αναγωγή στο πόσα χλμ έχεις 13.100 +1; Να βγάλουν τα στραβά τους και να το ρυθμίσουν. Αποκλείεται να μην έχει η Hyundai διαδικασία για αυτό.
Πάντως αν δεν μπορεί η αντιπροσωπεία, σίγουρα μπορούν οι μαντράδες να γυρίσουν τα χιλιόμετρα

Hyundai Tucson NX4 (2020)