-
-
@green-power said in Audi A3 (Type 8y - 2020):
@a-d-p said in Audi A3 (Type 8y - 2020):
Ποιος το είπε αυτό;
Το παιδί στο βίντεο

Αυτός είναι πωλητής της Audi, τι θέλεις να πει; Πάρτε τον Άσσο 🤭

-
@bill_hsd said in Audi A3 (Type 8y - 2020):
@fanis75 said in Audi A3 (Type 8y - 2020):
@bill_hsd said in Audi A3 (Type 8y - 2020):
Πολύ μέτριο αυτοκίνητο.
Νοίκιασα ενα και έκανα 1500+ km σε Γερμανία και Γαλλία στις γιορτές.
Το περίμενα πολύ καλύτερο.Γιατί να ειναι καλύτερο? Ένα φαου βε είναι με άλλο σήμα. Σαφώς και ειναι μέτριο αυτοκίνητο και σουπερ υπερ-εκτιμημένο και υπερ-κοστολογημένο.
Και καλό να ήταν (που δεν είναι) υπήρχε περίπτωση να αρέσει κάτι άλλο, εκτός από CH-R στον @bill_hsd

Απορώ κιόλας που τον νοίκιασε, προφανώς είχαν πάρει όλα τα Toyota
και του φόρτωσαν το Audi.Σιγά μην είχαν Toyota οι Γερμαναράδες...

Κυκλοφορούσαν πάντως αρκετά Toyota/Lexus και ιδίως στη Γαλλία.Το είχα διαπιστώσει και πέρυσι στο Παρίσι που ήταν full στα υβριδικά.
B-suv or similar είχα κλείσει και μου πασαρανε το Α3.
Λέω "κυκλάκια έχει, καλό θα είναι"...
Για (ψευτο)μουράτο εταιρικό καλό είναι.
Ο δε κουμπάρος μου που του δωσανε Golf, ακόμα προσπαθεί να συνδεθεί σταθερά με το Android auto...όλο κολλούσε
Κάτι τέτοιο φαντάστηκα

Συμφωνώ, για ψευτομουρατο είναι μια χαρά...
Όταν τα Golf, Leon, i30, Corolla κοστίζουν 24 με 27 χιλιάρικα.... κάποια κυρία θα πει, γιατί να μην πάρω το Audi
Οι αποσυνδέσεις συνήθως οφείλονται στο κινητό.
(Εφόσον είναι up to date το infotainment.)
Κι εγώ είχα αντίστοιχο θέμα με το παλιό Xiaomi, το οποίο λύθηκε μόλις συνέδεσα το iPhone. Μάλιστα από την αντιπροσωπεία μου είπαν ότι έφταιγε το smart watch
-
Γιατί να μην πάρω το AUDI;
-
Έβλεπα κάτι δοκιμές με το q3. Το αυτοκίνητο έχει διαστημική ηχομόνωση. 2-3 dB χαμηλότερα από την ναυαρχίδα της omoda.
Δεν θυμάμαι ακριβώς τα νούμερα αλλά στα 140χλμ/ώρα είχε όσο είχα εγώ στα 70-80χλμ/ώρα

Εάν έχει την ίδια και το a3 δεν είναι κακή επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Οκ δεν θα έχει αναδιπλούμενους καθρέφτες.
-
Αυτός είναι πωλητής της Audi, τι θέλεις να πει; Πάρτε τον Άσσο 🤭
Χαχαχα δεν το πρόσεξα! Ε ναι τότε θα του έλεγαν πέρνα αγόρι μου από τον ταμείο και κατευθείαν στην BMW!

-
Εκτός από BMW 120 (που και μένα μου αρέσει περισσότερο και είναι και ο λόγος που αναγκάστηκε η κοσμοκαρ να ρίξει την τιμή) δεν αγοράζεις κανένα άλλο από αυτά που αναφέρεις
.Μα έγραψα όσα αγοράζεις με 32Κ, όχι από το μυαλό μου! Όλα όσα αναφέρω λοιπόν μπορείς να τα αγοράσεις (σε κάποια τους έκδοση) με 32Κ.
Audi A3 (Type 8y - 2020)