-
@green-power said in VW T-Roc:
Ένας χρόνος t roc. Όλα καλά. Χριστουγεννιάτικο δώρο τα αναμμένα λαμπάκια για χαλασμένο led και μπαταρία κλειδιού. Η δικιά μου bmw, απλά για τη σύγκριση, ούτε κιχ στο ίδιο διάστημα.
ασημαντα προβληματα, εγγυηση δεν εχει?
Κι εκτός εγγύησης να ήταν δεν είναι ακριβό. 200€ νομίζω ότι μου στοίχισε πέρυσι.
-
Ένας χρόνος t roc. Όλα καλά. Χριστουγεννιάτικο δώρο τα αναμμένα λαμπάκια για χαλασμένο led και μπαταρία κλειδιού. Η δικιά μου bmw, απλά για τη σύγκριση, ούτε κιχ στο ίδιο διάστημα.
Κι εκτός εγγύησης να ήταν δεν είναι ακριβό. 200€ νομίζω ότι μου στοίχισε πέρυσι.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην τα επισκευαζει καποιος.
-
Ίσως.... εγώ το είχα σπάσει αν θυμάσαι

-
Ίσως.... εγώ το είχα σπάσει αν θυμάσαι

Αλλο αυτο.
-
Ποιο led χάλασε
Στο πίσω αριστερό φανάρι.
Οκ είναι στη εγγύηση το αυτοκίνητο, θα το αλλάξετε δωρεάν. Ρωτήστε όμως αν συμβαίνει κάτι, αν π.χ. πήρε νερά και θέλει στεγανοποίηση το φανάρι ή αν έχει βγει κάποιος νέος κωδικός ανταλλακτικού. Τα led έχουν πολλά χρόνια διάρκεια ζωής.
Αν δεν τους πιέσετε θα το δώσουν σε κανένα πιτσιρικά να το αλλάξει, είναι εύκολη δουλειά και θα μείνει στα αζήτητα το θέμα.
-
-
Ρωτήστε όμως αν συμβαίνει κάτι, αν π.χ. πήρε νερά και θέλει στεγανοποίηση το φανάρι ή αν έχει βγει κάποιος νέος κωδικός ανταλλακτικού. Τα led έχουν πολλά χρόνια διάρκεια ζωής.
Αστοχία σε ενα περιφερειακό εξάρτημα που συνδέεται με το led δεν το θυμάμαι τωρα ακριβώς πως μου το είπαν. Καλύφθηκε στην εγγύηση και είναι εντάξει τώρα.
-
Ρωτήστε όμως αν συμβαίνει κάτι, αν π.χ. πήρε νερά και θέλει στεγανοποίηση το φανάρι ή αν έχει βγει κάποιος νέος κωδικός ανταλλακτικού. Τα led έχουν πολλά χρόνια διάρκεια ζωής.
Αστοχία σε ενα περιφερειακό εξάρτημα που συνδέεται με το led δεν το θυμάμαι τωρα ακριβώς πως μου το είπαν. Καλύφθηκε στην εγγύηση και είναι εντάξει τώρα.
Κάποιο τροφοδοτικό θα ήταν. Το άλλαξαν όλο το φανάρι φαντάζομαι;
Ωραία αυτά τα led, αλλά άμα σου κάτσει βλάβη βάζεις βαθειά το χέρι στην τσέπη. Θα πεθυμήσουμε τις λαμπίτσες, άλλαζες μία πάμφθηνα και καθάριζες.

-
Κάποιο τροφοδοτικό θα ήταν. Το άλλαξαν όλο το φανάρι φαντάζομαι;
Ωραία αυτά τα led, αλλά άμα σου κάτσει βλάβη βάζεις βαθειά το χέρι στην τσέπη. Θα πεθυμήσουμε τις λαμπίτσες, άλλαζες μία πάμφθηνα και καθάριζες.Ναι σωστά άμεσα το αντικατέστησαν.
Δυστυχώς κοστίζουν τα άτιμα τα led ακόμα και τα απλά οπότε απλά ελπίζεις να κρατήσουν όσο γίνεται περισσότερο. Κάνουν όμως τη νύχτα μέρα!
VW T-Roc