-
Φίλος με auris 2007 επίσης έχει θέμα με Ε τις πίσω ζωνες
-
@araxnis said in [Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου
Αν θυμάμαι καλά, το Corolla δεν έχεις;
Αουρις του 2007
-
@nickthetrib said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
@araxnis said in [Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου
Αν θυμάμαι καλά, το Corolla δεν έχεις;
Αουρις του 2007
Λάθος θυμάμαι...Ναι για Auris έχω ακούσει και εγώ...Σε γνωστό του την είπανε κιόλας, από την αντιπροσωπεία, για ''κακή χρήση''..Έχεις δίκιο για την ανάκληση...Μετά λέμε για άλλους....
-
Peugeot 308 2018, 120.000χλμ αλλαγή
λάδια
φίλτρο λαδιού
φίλτρο αέρα
φίλτρο καμπίνας
μπροστινά τακάκια200€ + φπα σε εξειδικευμένο συνεργείο peugeot
-
Πολύ καλα
-
Μετά από κάποιες προειδοποίησεις για έλεγχο φρένων, αλλαγή τακάκια εμπρός - πίσω στο άουρις σε εξειδικευμένο 100€.
Μετά από έλεγχο στο βιβλίο σέρβις, είχαν όντως πολύ καιρό να αλλαχθούν! -
Μετά από κάποιες προειδοποίησεις για έλεγχο φρένων, αλλαγή τακάκια εμπρός - πίσω στο άουρις σε εξειδικευμένο 100€.
Μετά από έλεγχο στο βιβλίο σέρβις, είχαν όντως πολύ καιρό να αλλαχθούν!Υγρα φρένων ελέγχθηκαν ή πότε έχουν αλλαχτει τελευταία φορά ;
-
@margm said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Μετά από έλεγχο στο βιβλίο σέρβις, είχαν όντως πολύ καιρό να αλλαχθούν!Υγρα φρένων ελέγχθηκαν ή πότε έχουν αλλαχτει τελευταία φορά ;
Είχαν αλλαχθεί πριν 2 χρόνια!
Και μετά την αλλαγή τα τακάκια τα είδα ανεβασμένα.
Ο μάστορας είναι εμπιστοσύνης. Γνωριζόμαστε προσωπικά. -
Σε αυτό το βίντεο αναλύουμε πότε ένα αυτοκίνητο παύει πραγματικά να αξίζει να φτιαχτεί, όχι με βάση μάρκες ή μοντέλα, αλλά με βάση το κόστος, τη χρήση, την κατάσταση και την Ελληνική πραγματικότητα.
Αν έχεις βρεθεί κι εσύ μπροστά στο δίλημμα «να το φτιάξω ή όχι», γράψε την εμπειρία σου στα σχόλια. -
Έχω, βασικά έχουμε βρεθεί σαν οικογένεια, σε αυτό το δίλημμα.
Το κύριο κριτήριο κατά την άποψή μου, είναι:
Αξία ζημιάς + αξία πώλησης σε αυτή την κατάσταση = αξία αγοράς ενός αντίστοιχου αυτοκινήτου!
Αν είναι το άθροισμα είναι μικρότερο, αξίζει!
Αν πάλι όχι, βγαίνει προς πώληση σε αυτή την κατάσταση και ότι βγει μπαίνει σαν βάση για αγορά άλλου αυτοκινήτου!
Στην συνέχεια μπαίνουν και άλλα κριτήρια, ανάλογα την "ζημιά"!Στην δική μας περίπτωση σε τρακάρισμα που προκάλεσε ζημιά στο μπροστινό κομμάτι του πλαισίου. Η απόφαση με βάση το 2ο ιεραρχικά κριτήριο για τρακάρισμα "θα είναι ακριβώς το ίδιο" αν το φτιάξουμε με βάση τα χρήματα που ζητάει αξιόπιστο (δεν είχαμε κάποιο πολύ αξιόπιστο εκείνη την περίοδο, οπότε πήγαμε σε γνωστό εξουσιοδοτημένο) συνεργείο ήταν ΟΧΙ και την έδωσε το ίδιο το συνεργείο.
Οπότε πήγε προς πώληση σαν μεταχειρισμένο με ζημιά. Το πετυχαίνω κάθε φορά που πηγαίνω Μυτιλήνη! -
Opel Crossland Χ 1.2 130 PS, 2020, 6η ετήσια συντήρηση (αλλά τα χλμ. είναι 72.000) :
-Λάδια Total Quartz RCP 5W-30 4lt
-Φίλτρο λαδιού
-Φίλτρο καμπίνας
-Μπουζί
-Τακάκια εμπρόςΣύνολο 320€ με την εργασία στον Σφακιανάκη. Τα λάδια τα αγόρασα μόνος μου online 50€ με τα μεταφορικά, οπότε στο συνεργείο πλήρωσα 270€...
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?