-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τα βραδινά ζώα...http://www.naftemporiki.gr/photos/photo.asp?id=8190&s=0' target='_blank' target='_blank
Εσύ το έκανες βρε??
Εκδίκηση στην Αλφα??
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Την εχουν δει highlander , immortal ολοι!
Εισαι στημενος να στρειψεις δεξια με φλας και ευτυχως που δεν εισαι ζωον,κοιτας τον καθρεφτη και βλεπεις το παπι να σε προσπερνα -απο δεξια εννοειται-!Αν αλλαζες λωριδα πριν κοιταξεις ή ειχες κανενα Touareg θα ακουγες μονο το 'σκρατσσσσ'
Καλα ηθελα να'ξερα δεν τους νοιαζει για την ζωη τους?Με όλο το σέβας, αλλά χέστηκα για τη ζωή τους αν θέλουν να τη χαραμίσουν. Η δική μου ζωή τι φταίει, να την περάσω στα δικαστήρια αγκαλιά με τους συγγενείς τους;
Άντε πάλι τα ίδιααααααα.
Είπαμε ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ πότε θα το καταλάβετε επιτέλους.
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Τα βραδινά ζώα...
http://www.naftemporiki.gr/photos/photo.asp?id=8190&s=0' target='_blank' target='_blank' target='_blank
Εσύ το έκανες βρε??
Εκδίκηση στην Αλφα??
FIAT είναι η αντιπροσωπεία (ΣΠΥΚΑΡ αν καταλαβαίνω καλά μιας και είναι δίπλα στη DIRENT)
-
Γενικα ηταν στοχος η Ιταλια η ειναι ιδεα μου;
Συνεργειο ιταλικων αυτοκινητων, αντιπροσωπεια ιταλικων αυτοκινητων (lancia), Ελληνοιταλική Σχολή..
Η ετυχε;Κατι αλλο, γιατι δεν πετυχαινω καθολου ζωα τωρα τελευταια;
Μην ειναι σαν τον κανονα του ποκερ, 'αμα δεν μπορεις να βρεις ποιος ειναι το κοροιδο, τοτε εσυ εισαι'..
Λετε να'χω γινει ζωο; -
Γίνονται και στη Γαλλία:
Youtube Video -
Που οδηγεί γερμανικό πρίμιουμ...
-
Καιρό είχε να μου τύχει.... ξανά.
Έβρεχε, ζώον με Navara μπροστά χθες( ντόπιος). Κίνηση αρκετή στον δρόμο της Παναγίας. Φτάνω από πίσω του . Υπάρχει δεξιά στροφή κλειστή και κοντή ευθεία. Κόβει, κόβει και στρογγυλό κάθεται στη μεσαία γραμμή για να μην αρχίσω να προσπερνάω. Βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα στην έξοδο της στροφής χωρίς να επιταχύνει ιδιαίτερα ( ετοιμάζονταν...) , έχουμε αρχίσει να καίμε μέρος της ευθείας, εγώ από πίσω του στο αντίθετο ρεύμα με φλας, σινιάλο στη συνέχεια, απτόητος με γράφε στα @@@@ του. Μιας που δεν γινόταν να πάει όλη την ευθεία στο αντίθετο αξιώνεται να πάει δεξιά και αρχίζει να πατάει όσο πάει μην τον προσπεράσω. Φυσικά τον προσπέρασα με το αουντι. Αν είχα κάποιο από τα μερκ θα πατούσα φρένο και ξανά από πίσω. Αν ήταν στη θέση μου η γυναίκα μου η μάνα μου ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα? Θα φτάναν στην επόμενη στροφή να σκοτωθούν από τον κομπλεξικο?!
Για να κάνω και καλό στη κοινωνία με το που βγήκα μπροστά έκοψα μέχρι τα ......10χαω γιατί νομίζω πως είδα...... σκύλο.....
Πιστεύω δεν θα το ξανακάνει σε κανέναν.
Εγώ που όποιος με πλησιάζει από πίσω τον αφήνω να περάσει πριν καν προσπάθησει για προσπέραση έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση?! Έχουμε κανένα ψυχολόγο εδώ μέσα?
Στην οδήγηση όλα μπορεί να τα συγχωρήσω αλλά τη συμπεριφορά αυτού του τύπου με τίποτα,δεν έχει να κάνει με το δεν είδα,δεν αντιλήφθηκα, είναι εσκεμμένη για έναν γαμημ@νο εγωισμό. -
@w202-amg said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Έβρεχε, ζώον με Navara μπροστά χθες( ντόπιος). Κίνηση αρκετή στον δρόμο της Παναγίας. Φτάνω από πίσω του . Υπάρχει δεξιά στροφή κλειστή και κοντή ευθεία. Κόβει, κόβει και στρογγυλό κάθεται στη μεσαία γραμμή για να μην αρχίσω να προσπερνάω. Βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα στην έξοδο της στροφής χωρίς να επιταχύνει ιδιαίτερα ( ετοιμάζονταν...) , έχουμε αρχίσει να καίμε μέρος της ευθείας, εγώ από πίσω του στο αντίθετο ρεύμα με φλας, σινιάλο στη συνέχεια, απτόητος με γράφε στα @@@@ του. Μιας που δεν γινόταν να πάει όλη την ευθεία στο αντίθετο αξιώνεται να πάει δεξιά και αρχίζει να πατάει όσο πάει μην τον προσπεράσω. Φυσικά τον προσπέρασα με το αουντι. Αν είχα κάποιο από τα μερκ θα πατούσα φρένο και ξανά από πίσω. Αν ήταν στη θέση μου η γυναίκα μου η μάνα μου ή οποιαδήποτε άλλη γυναίκα? Θα φτάναν στην επόμενη στροφή να σκοτωθούν από τον κομπλεξικο?!
Για να κάνω και καλό στη κοινωνία με το που βγήκα μπροστά έκοψα μέχρι τα ......10χαω γιατί νομίζω πως είδα...... σκύλο.....
Εγώ που όποιος με πλησιάζει από πίσω τον αφήνω να περάσει πριν καν προσπάθησει για προσπέραση έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση?! Έχουμε κανένα ψυχολόγο εδώ μέσα?
Στην οδήγηση όλα μπορεί να τα συγχωρήσω αλλά τη συμπεριφορά αυτού του τύπου με τίποτα,δεν έχει να κάνει με το δεν είδα,δεν αντιλήφθηκα, είναι εσκεμμένη για έναν γαμημ@νο εγωισμό.Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στην επαρχία αυτό; Προσωπικά δεν το έχω συναντήσει. Στην εθνική που και που το βλέπω αλλά όχι σε τόσο extreme κατάσταση, απλά νιώθω ότι αυτός που προσπερνάω αυξάνει λίγο ταχύτητα ίσως και χωρίς να το καταλαβαίνει. Σε δρόμο όμως με 2+ λωρίδες δεν υπάρχει κίνδυνος.
-
@w202-amg said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Στην οδήγηση όλα μπορεί να τα συγχωρήσω αλλά τη συμπεριφορά αυτού του τύπου με τίποτα,δεν έχει να κάνει με το δεν είδα,δεν αντιλήφθηκα, είναι εσκεμμένη για έναν γαμημ@νο εγωισμό.Tην ωρα που προσπερνας κατεβαζεις δεξι παραθυρο , εχεις βγαλει το μαγκνουμ απο το ντουλαπακι , πυροβολεις , πατας γκαζι φευγεις .
Το μονο κακο οτι στην περιοχη σου εσυ και ο Μαγειριας εχετε χαρακτηριστικα αμαξια που ολοι ξερουν σε ποιον ανοικουν . -
Τέτοιες ιστορίες στο παρελθόν πριν γίνουν οι μεγάλοι δρόμοι, είχαμε συνέχεια...
Και είχαμε και λίγα άλογα...
Ευτυχώς λίγα είχαν και αυτοί...
-
Συνηθισμένο φαινόμενο από παλιά.
Δηλαδή πραγματικά, τι σκέφτεται κανείς εκείνη τη στιγμή; -
Θα πω μια θεωρια δικη μου που μπορει να ειναι και μαλακια .
Οταν καποιος αντιληφθει επιθετικη οδηγηση πισω του , οπως την εκλαμβανει , ας πουμε πλησιασμα στο 1 μετρο και φωτα να σε λουζουν μεσα στην νυχτα και που διαχεονται ακομα περισσοτερο λογω βροχης ιδιως αν εχεις και προβολεις ομιχλης , ισως λεω νοιωθει τελειως απειλουμενος και ενεργει αμυντικα και επιθετικα συνχρονως νοιωθωντας οτι δεινει μαχη για την ζωη του , κανοντας του και το κολπο να πεσεις στα φρενα αμεσως μολις τον προσπερνας επιβεβαιωνει στον εαυτο του οτι επεσε σε τρελλο Φανταστειτε τι θα εγραφε αν εμπαινε εδω μεσα τι θα εγραφε στο ιδιο νημα .
Το εγραψε και μονος ο συμφορουμιτης αν ειχε το σερμεντες θα καθοταν απλα πισω αλλα ο εγωισμος οτι εχω καλυτερο αυτοκινητο αλογο απ τον μαλακα μπροστα μου ξερω τον δρομο ειμαι λοκαλ κτλ ξερεις ποιος ειμαι εγω .το αιμα μου βραζει .
Εχουμε λοιπον εμηνεια διαταξεων το κοκ κατα το δοκουν οπως ο αγαπητος τερυξ εχουμε βραδυ μειωμενη κινηση παω οσο θελω , ειμαι οδηγαρα κτλ .
Εχουμε υποκειμενικη οδηγηση και οχι ψυχρη αντικειμενικη .και βασει κανονων .
Καταλοιπο απο αυτους που πηγαιναν καβαλα στην εκκλησια σε αντιθεση με την πλεμμπα που πηγαινε με τα ποδια αξαντ σταρλετ κτλ . -
@otso said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Οταν καποιος αντιληφθει επιθετικη οδηγηση πισω του , οπως την εκλαμβανει , ας πουμε πλησιασμα στο 1 μετρο και φωτα να σε λουζουν μεσα στην νυχτα και που διαχεονται ακομα περισσοτερο λογω βροχης ιδιως αν εχεις και προβολεις ομιχλης , ισως λεω νοιωθει τελειως απειλουμενος και ενεργει αμυντικα και επιθετικα συνχρονως νοιωθωντας οτι δεινει μαχη για την ζωη του , κανοντας του και το κολπο να πεσεις στα φρενα αμεσως μολις τον προσπερνας επιβεβαιωνει στον εαυτο του οτι επεσε σε τρελλο Φανταστειτε τι θα εγραφε αν εμπαινε εδω μεσα τι θα εγραφε στο ιδιο νημα .
Το εγραψε και μονος ο συμφορουμιτης αν ειχε το σερμεντες θα καθοταν απλα πισω αλλα ο εγωισμος οτι εχω καλυτερο αυτοκινητο αλογο απ τον μαλακα μπροστα μου ξερω τον δρομο ειμαι λοκαλ κτλ ξερεις ποιος ειμαι εγω .το αιμα μου βραζει .
Εχουμε λοιπον εμηνεια διαταξεων το κοκ κατα το δοκουν οπως ο αγαπητος τερυξ εχουμε βραδυ μειωμενη κινηση παω οσο θελω , ειμαι οδηγαρα κτλ .
Καταλοιπο απο αυτους που πηγαιναν καβαλα στην εκκλησια σε αντιθεση με την πλεμμπα που πηγαινε με τα ποδια αξαντ σταρλετ κτλ .καταλαβαινω τι θες να πεις, αλλα μαλλον δεν εχει εφαρμογη στο συγκεκριμενο συμβαν. Ο w202 αναφερει οτι το αγροτικο μισοβγηκε στο απεναντι ρευμα, το οποιο δεν δικαιολογειται σε καμμια περιπτωση.
-
Καταλοιπο απο αυτους που πηγαιναν καβαλα στην εκκλησια σε αντιθεση με την πλεμμπα που πηγαινε με τα ποδια αξαντ σταρλετ κτλ .Βρε μέρα ήταν με βροχή.
Γενικά δεν κολλάω στο μέτρο, ούτε καν στα 5 μέτρα πίσω από τον άλλον γιατί είναι επικίνδυνο. Στην στροφή πριν την ευθεία θα πλησιάσω,δεν Μ αρέσουν ούτε τα νερά, ούτε οι σκόνες και οι πέτρες που πετάει το προπορευόμενο,άσε που θέλω να βλέπω μπροστά από αυτό. Εν ολίγοις ΔΕΝ ενοχλώ, οπότε και δεν θέλω να με ενοχλούν. Με το μερκ θα επιχειρούσα τη προσπέραση αλλά θα πατούσα φρένο αφού ο τύπος το δίνε τέρμα.
Δύο σημεία που αξίζουν προσοχής:- αν κάποιος φοβάται ενώ έχει δίπλωμα γιατί ήρθε κάποιος από πίσω του και αρχίζει αλλοπροσαλλη συμπεριφορά, χρειάζεται να πω τι πρέπει να κάνει το δίπλωμα του?! Όσοι συμπεριφέρονται όπως έχω περιγράψει παραπάνω, είναι κομπλεξικοι ή έχουν γκόμενα από δίπλα εκείνη τη στιγμή και νομίζουν ότι θα μεγαλώσει το κ@@@λι τους. Αν κάποιος τρομάξει ή φοβηθεί, κόβει και φαίνεται ότι κόβει λόγω φόβου αφού προσπαθεί να σ αφήσει να φύγεις σε σημεία επικίνδυνα.
- δεν κατάλαβα αν τρέχω με μερκ ή allroad είναι καταδικαστέο και θεωρείται επίδειξη ενώ αν έτρεχα με σαξοραλλο είναι δίκαιο και είμαι παιδί του μόχθου?!
Αν προκύψει καμία επανάσταση να απλώσω κανένα χαλί πάνω από τα αυτοκίνητα μην με σκοτώσουν αφού ήδη τώρα σκέφτεται καποιος έτσι για μια προσπέραση. WTF.
Υ.γ. οι ταμπέλες είναι ότι χειρότερο, όπως και το να μην ασχολείσαι με τον εαυτό σου αλλά με τους άλλους.
-
@dettol said in Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]:
Καταλοιπο απο αυτους που πηγαιναν καβαλα στην εκκλησια σε αντιθεση με την πλεμμπα που πηγαινε με τα ποδια αξαντ σταρλετ κτλ .καταλαβαινω τι θες να πεις, αλλα μαλλον δεν εχει εφαρμογη στο συγκεκριμενο συμβαν. Ο w202 αναφερει οτι το αγροτικο μισοβγηκε στο απεναντι ρευμα, το οποιο δεν δικαιολογειται σε καμμια περιπτωση.
Μισό βγήκε σε όλη την δεξιά στροφή στο αντίθετο,στην έξοδο που έβλεπε άψογα και σε τμήμα της ευθείας έκατσε ολόκληρος στο αντίθετο....... Πράγματα αρρωστημένα όταν έχεις αυτοκίνητο πίσω.
Όταν οδηγώ γρήγορα η διαχωριστική δεν υπάρχει,αν έχω αμάξι πίσω η διαχωριστική είναι τοίχος!
-
Εγώ να πω την αμαρτία μου , θα τον είχα περάσει από δεξιά αν είχα ένα δυνατό αυτοκίνητο, ειδικά κάποιο γρήγορο ηλεκτρικό ώστε να εξαφανιστώ σε περίπτωση που μετά την άκουγε Mad Max ο τύπος στο Navara.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]